Upptäck de nya tjänsterna som presenterades på Apple Keynote 2019

Efter flera tillkännagivanden från Apple de senaste dagarna om sina tjänster höll Apple -märket äntligen sitt Apple Keynote 2019 den 25 mars, åtföljt som det borde av de många nya funktionerna i märket. Denna händelse placerades därmed under lojalitetstecknet genom lanseringen av många prenumerationstjänster, som gällde både pressen med News +, tv med TV +, videospel med Arcade, samt ett servicekreditkort som vi ringde dig nämnde tidigare . Inte låta bli att skära ut Facebook, Apple verkar vara bank på förtroende och integritet, går emot alla skandaler som orsakas av Zuckerbergs sociala nätverk. Varumärket har betonat det faktum att dess nya tjänster kommer att vara fria från reklam och att den information som ges till dem kommer att vara fullt skyddad. De flesta av de produkter som tillkännagavs vid denna specialtjänst från Apple Keynote 2019 presenterades faktiskt inte på grund av lanseringar som planeras senare under året..

Apple Keynote 2019 hölls den 25 mars för tjänster

foto Tim Cook på en svart bakgrund med Apple -logotyp under Apple Keynote 2019 med presentation av nya serviceprodukter som TV plus eller News plus eller Arcade

Apple TV Plus, ny i Apple Keynote 2019

Foto av Steven Spielberg presenterade den nya tjänsten Apple TV Plus under Apple Keynote 2019

Apple erbjuder nu sina prenumeranter ett urval av detaljhandelskanaler, vilket tillåter en enhetsabonnemang snarare än en uppsättning paket och paket. Med TV +satsar Tim Cook mer på streaming av originalinnehåll från Apple, som varumärket ville understryka med närvaron under denna Apple Keynote 2019 av Steven Spielberg, Steve Carell eller Oprah Winfrey som borde erbjuda en serie dokumentärer. Tjänsten kommer att vara tillgänglig via en dedikerad applikation, vilket möjliggör offlinevisning, liksom huvudaktörerna i sektorn, Netflix i spetsen..

Apple News Mer

Presentation av det nya Apple News Plus -programmet som tillåter obegränsad prenumeration på 300 tidningar som presenteras på Apple Keynote 2019

Med New +har Apple för avsikt att stärka sin pressåtkomsttjänst genom att nu införliva många tidskriftstitlar. Utsmyckade med Live Cover, de har en interaktiv aspekt, som består av anteckningar, ytterligare information och rekommendationer. För närvarande endast tillgänglig i USA för $ 9,99 per månad, tjänsten innehåller för närvarande 300 titlar, inklusive stora namn i pressen som The Wall Street Journal eller Vanity Fair och GQ, inklusive varje nytt nummer. Kommer automatiskt att vara tillgängligt när det publiceras.

Apple Arcade

Illustration av den nya prenumerationstjänsten för videospel som erbjuds av Apple och presenteras på Apple Keynote 2019

Genom denna nya prenumerationstjänst för videospel kommer Apple att försöka hitta sin plats i spelvärlden, tills dess förbisedd av sina produkter. Apple Arcade kommer därför att erbjuda ett abonnemang från och med hösten 2019 som ger tillgång till runt hundra exklusiva spel, som är tillgängliga offline och kan användas på iPhone, iPad, Mac eller till och med Apple TV. En tjänst som är avsedd att skilja sig från den som erbjuds av Google, som är baserad på molnet.