Netflix kommer att erbjuda några program för veckosändningar

Netflix var en pionjär inom bing-tittande och baserade sin strategi på att sända hela säsonger, så att användarna kunde konsumera sina program på en gång och glömde därmed frustrationen som känts tills dess av tittare som otåligt måste vänta på veckans ankomst. Nya avsnitt av deras favoritserie. Med den nära förestående ankomst av den efterlängtade Disney +, streamingplattformen som lovar att överskugga den nuvarande ledaren, kan Netflix ändra låt och återgå till det gamla gamla traditionella TV -mötesystemet, som används av tv -kanaler.

Netflix kommer att sända några program varje vecka

Netflix kommer att streama några av sina kommande program varje vecka

Faktum är att om Disney har meddelat att de vill erbjuda sina program på lång sikt, genom att sända avsnitten i sin serie vecka efter vecka, skulle Netflix snart kunna göra detsamma och därmed återkomma till det som utan tvekan gjort det framgångsrikt fram till dess..

The Great British Baking Show säsong 7 blir den första veckosändningen

Avsnitten av vissa Netflix -program kommer nu att erbjudas varje vecka

Även om valet av spridning över tid i själva verket inte är det första för Netflix, bör det dock begränsas till endast en kategori av rytmiska reality-tv-program med elimineringar. Så här kommer The Great British Baking Show att bli det första programmet som sänds med ett avsnitt per vecka, följt av det nya tele-hook-programmet tillägnat unga amerikanska rapskott, Rhythm + Flow, med Cardi B, TI, och Chance the Rapper i juryn, eller showen Ru Paul’s Drag Race.

Netflix följer strategin för Disney +, dess främsta framtida konkurrent

Inför meddelandet om Disney för att gynna veckosändningar, lanserar Netflix också avsnittet i dropper

Om Disney redan verkar väga på marknaden innan den ens lanserades, har den andra SVOD -plattformen Hulu också valt några år för modellen baserad på tålamodets dygd. Ägs av Walt Disney, den som sände Catch 22 -serien med George Clooney valde därför droppkortet, medan han fortfarande erbjöd tittarna de tre första avsnitten av en serie på en gång, för att väcka deras intresse och deras önskan att vänta tills följande vecka.

Netflix avslutar binge -tittandet för några av sina program

Netflix drar sig ur binge på vissa nya program för att kunna erbjuda veckovisa avsnitt