Motorola presenterar de tre modellerna i sitt nya Moto G7 -sortiment

Moto G-serien har länge varit en säker satsning i den stora världen av mellanklass smartphones, tack vare dess prestanda när det gäller design, batterilivslängd och skärmkvalitet, ibland överstiger den för mer avancerade produkter. Motorola fortsätter därför sin fart, med den här nya Moto G7 2019 -årgången som har reducerat de övre och nedre kanterna, vilket ökar storleken på skärmar och batterier. Denna nya serie är tillgänglig i år i tre modeller: G7, G7 Power och G7 Play, som snart kommer att följas av en högre modell, G7 Plus.

Den nya Moto G7 2019 -serien kommer i 3 modeller och snart 4

illustration av det nya utbudet av Motorola Moto G7 Play Power -smarttelefoner i nyhetsmobilnyheter

I detta nya syskon spelar G7 (som inte ska förväxlas med LG: s andra G7) rollen som storebror. Utrustad med en 6,2 ″ Gorilla Glass -skärm med en upplösning på 2270 x 1080, har G7 också en ram ökad till 4 GB, samt ett lagringsutrymme på 64 GB. Dess baksida är utrustad med två kameror, med en huvudkamera objektiv på 12 Mpx samt en djupgivare som ska förbättra porträttläget, utrustat med 5 Mpx. En annan stark punkt hos G7, stödet för Motorola Turbo Power -system, vilket enligt tillverkaren möjliggör en autonomi på 9 timmar efter en snabb laddning på bara 15 minuter..

Moto G7, en överlägsen modell i väntan på G7 Plus

Foto ny mobil Motorola Moto G7 2019 nyheter smartphones nytt sortiment av mobiltelefoner

Den andra modellen som erbjuds som mellanhand är G7 Power. Om den har egenskaper under modellen ovan kan den dock skryta med en stor tillgång, sitt 5000 mAh batteri, högre än 3000 som utrustar G7. Tillverkaren tillkännager en autonomi på 3 dagar och är också kompatibel med Turbo Power express laddningsteknik. Utrustad med en skärm som motsvarar G7 (6,2 ″), är dess upplösning lägre än 1520 x 720 och kanterna är också något större. På fotosidan är den utrustad med ett 12 Mpx baklins. Slutligen, med avseende på dess minnen, kommer 3 GB RAM att användas för att köra maskinen, liksom 32 GB för lagring..

Moto G7 Power och dess batteri ökade till 5000 mAh

bild illustration Motorola Moto G7 kraft i det nya 2019 -sortimentet med 5000 mah turbobatteri

Slutligen stänger G7 Play erbjudandet med sina mindre dimensioner och pris. Naturligtvis är kompromisserna mer markanta här, med en skärm av mindre storlek på 5,7 ″ för 1512 x 720, med bredare kanter än sina följeslagare. Dess plasthölje stänger också 32 GB för endast 2 GB RAM. Batteriet motsvarar den klassiska G7 och kamerorna har 13 Mpx bak och 8 fram

G7 Play, inträdesnivå för G7 -serien 2019

G7 Spela foto för att illustrera technews artikel om det nya utbudet av Motorola Moto G7 2019 smartphones med Turbo Power -teknik

Om dessa 3 modeller av G7 -serien visar några skillnader, har de också några punkter gemensamt. De erbjuder alla SnapDragon 632-processorn från Qualcomm, ett 9 Pie-operativsystem från Android, en 8 MP ansikts kamera, USB-C-laddning samt en fingeravtryckssensor..

Moto G7, G7 Play, G7 Power och snart G7 Plus

Motorola -illustration för presentation av nya Moto G7 Play Power 2019 -smartphones med Turbo Power -batteriladdning

Liksom tidigare Moto G -modeller, den nya generationen Motorola G7 fortsätter traditionen med ett rent utseende och finish, särskilt när det gäller G7 och G7 Power. Det är dock beklagligt att erbjudandet har delats mellan det senare och att det inte finns något val mellan förbättrad prestanda eller större autonomi. Vi hade verkligen föredragit att ha båda.

“>