Facebook erbjuder en innovativ petitionsfunktion: den nya slagfältet

Facebook implementerar en ny funktion som gör att du kan skicka din egen framställning online. Även om många andra plattformar redan har gjort detta tillgängligt, har ingen av dem en lika stor publik som det amerikanska sociala nätverket. Denna nya framställningsfunktion lägger dock många ansvarsområden på Facebook..

Framställningsfunktionen hjälper till att skydda miljön

i technews lanserar facebook en ny petitionsfunktion som kallas community action

Nu kan medborgarna skicka en kollektiv framställning till lokala myndigheter eller myndigheter med en lista över de som påverkas via det sociala nätverket. På detta sätt hjälper plattformen det civila samhället att uppmärksamma offentliga myndigheter på frågor som är svåra att ta upp offentligt..

Hur ser denna framställningsfunktion ut? ?

högteknologiska nyheter archzine, facebook och dess nya petitionsfunktion som kallas community action

Sedan kommer frågan om övergrepp som genereras av funktionen, eftersom det är oundvikligt att de smarta barnen kommer att tillämpa det för galna ändamål. Till exempel kan vissa föreslå att alla i deras samhälle bär karnevalskostymer varje dag och även om denna framställning ser rolig ut kan den nå ut till allmänheten. Men risken är att uppkomsten av förslag fokuserar på diskriminering. Som ett resultat måste Facebook därför kontrollera förfrågningar striktare, utan att bli censurerad. Men vi vet redan att framställningar snabbt kan gå över hand när de är tillgängliga för alla användare..

Begreppet petition byter namn till Community Action

skärmdump av facebooks nya petitionsfunktion i högteknologiska nyheter

Funktionen byter namn till Community Action. Användare kan lägga till ett foto, en titel och en beskrivning av sin handling och sedan bara starta åtgärden genom att klicka på Support. Då kan endast undertecknarna lämna kommentarer. Listan över supportrar kommer inte att synas, utan bara deras antal. Slutligen kan kritik dock göras privat. Ett verktyg som gör att medborgarna kan samlas kring gemensamma problem och idéer, vilket riskerar att framkalla betydande uppmaning från myndigheterna.

En ny anledning att surfa på Facebook

illustration av community action -framställningsfunktionen som lanserades av facebook i högteknologiska nyheter

Denna gemenskapsåtgärd kan därför bli en förslagskraft och ett kraftfullt vapen i medborgarnas händer. Dess framgång beror dock på Facebooks välvilja och hur användarna använder den..

Facebook -teamet förlitar sig på innovativa idéer

facebook -logotypen vit på blå för att illustrera technews -nyheter om den nya Facebook -petitionsfunktionen som lanserades i USA