Ett 5000 mAh och 108 Mpx batteri för den framtida Samsung Galaxy S11

Information om Samsungs framtida Galaxy S11 fortsätter att läcka dag efter dag, vilket gör att den koreanska smarttelefonen kan skapa ett surr redan före ankomsten. Medan en översikt över dess estetik presenterades förra månaden och vi fick veta den här veckan att den ska kunna skjuta i 8K, är det idag batteriets höga kapacitet som sätter kameran tillbaka i toppen av räkningen.

Nästa Samsung Galaxy S11 -smartphone ska komma med ett stort batteri på 5000 mAh

En ny information om den framtida Samsung Galaxy S11 rapporterar ett batteri på 5000 mah

Enligt en nederländsk källa har Samsung därför beslutat att utrusta sin Galaxy S11 med ett 5.000 mAh batteri, dvs 1.000 m1 h mer än iPhone 11 Pro Max, för att den ska kunna leverera 120 Hz på skärmen. uppskattad till 6,9 tum. 45W -husladdaren tar hand om laddningsprocessen. Dessutom bör det koreanska märket utrusta sin avancerade smartphone med en vidvinkelkamera med en extraordinär upplösning på 108 megapixlar, som redan används på vissa enheter från den kinesiska tillverkaren Xiaomi och även planerad för framtida Galaxy..

Fyra linser och 108 megapixlar för denna Samsung Galaxy S11

Den framtida avancerade smarttelefonen Samsung Galaxy S11 kommer att vara utrustad med en 108 megapixelkamera

Med en kvartett sensorer på baksidan förväntas Galaxy S11 innehålla ett ultravidvinkelobjektiv samt ett teleobjektiv med x5 periskop-optisk zoom. Fortfarande i fotodelen kommer en ToF “Time Of Flight” -sensor som automatiskt kan beräkna skärpedjup tack vare infraröd teknik erbjuda bättre porträttfoton och en förmåga att hantera augmented reality -applikationer..

A Time Of Flight -läge för att beräkna skärpedjupet

Ett ToF -läge och fyra objektiv inklusive en 5x optisk zoom kommer att utrusta Samsung Galaxy S11

Ur teknisk synvinkel bör denna framtida Samsung Galaxy S11 som lanseras nästa februari vara utrustad med den nya SoC Snapdragon 865 -processorn och Exynos 990 -chipet, beroende på land..

Specifikationer som borde se dagens ljus nästa februari

Samsung Galaxy S11 läckor fortsätter med tillkännagivande av 5000mah batteri och 108mp kamera

Hitta alla högteknologiska nyheter på vår officiellt Twitter -konto.