LG presenterar ny rullbar TV

Även om LG redan har presenterat sitt roll-up-tv-projekt tidigare, som ännu inte har släppts för 2019, verkar det koreanska varumärket fast beslutet att se det till slutet. Det är inför kvällen för det kommande CES 2020 i Las Vegas som tillverkaren presenterar en ny version av sin nästa generations tv, i ett till synes reviderat format. Om den föregående prototypen baserades på en låda placerad på marken, från vilken skärmen fälldes uppifrån och upp, vänder den här uppdateringen processen genom att fästas i taket som en videoprojektorskärm.

LG är på väg att presentera den nya versionen av sin rullbara TV

Efter att ha avbrutit försäljningen av sin första version förbereder LG sig för att presentera ett nytt koncept med rullbar TV

Denna nya version av roll-up-tv verkar därför satsa på maximala platsbesparingar. Tack vare installationen i taket försvinner materialet, precis som TV -skåpet som blir värdelöst och frigör utrymme på golvet. I avsaknad av en illustrativ bild förklarade LG Display sitt koncept i ett pressmeddelande ”TV: n förvaras i taket och kan rullas ut när du vill. Den rullas sedan ihop när den inte används “.

Till skillnad från den första versionen som presenterades tidigare, borde LG: s nya ihoprullnings-TV sjunka från taket

LG presenterar ny roll-up-TV på CES 2020 i Las Vegas

LG tänker bli uppmärksammad i början av året. Förutom sitt nya roll-up-koncept, vars detaljer förväntas presenteras mer detaljerat på CES, planerar företaget att presentera en ny 48-tums Cinematic Sound OLED-TV. En nyhet för koreanen vars katalog hittills bara innehåller skärmar på minst 55 tum, eller 140 centimeter. Ett sätt att utöka sitt potentiella klientel, särskilt de som bor i små områden.

Upprullningsskärmen bör marknadsföras redan 2019

Den nya versionen av LG: s upprullnings-TV kommer att placeras i taket och inte på golvet som presenterades tidigare

Men precis som med sin upprullnings-TV har LG inte släppt några detaljer om sin nya produkt, särskilt när det gäller pris. Låt oss hoppas att varumärket håller sina löften mer när det gäller marknadsföring och inte nöjer sig med att presentera produkter som sedan kommer att vänta länge..

LG kommer också att presentera sin första 48-tums OLED-skärm

LG presenterar en ny 48-tums OLED-TV-skärm på CES 2020, minst 55-tums hittills