Skådespelerskan Lashana Lynch kunde bära 007: s kostym

Sedan Daniel Craig meddelade att han ville lämna tillbaka sitt förkläde som hans majestäts hemliga agent har världen undrat vem som kommer att efterträda honom i de framtida äventyren 007. En tid som gått som brittisk värdig efterträdare har sedan dess landsmannen Idris Elba uttryckt hans vägran att spela spion, motiverad av de negativa reaktioner som präglades av rasism som skådespelaren av ghanesiskt ursprung fick möta. Om dessa frågor hittills fokuserade på efterdyningarna av Daniel Craig verkar det som att hans ersättare är mer nära än väntat, enligt en anonym källa nära franchisen. Övergången kan faktiskt äga rum så tidigt som Bond 25 -avsnittet som för närvarande filmas på Jamaica, Italien och England. Enligt rapporter som citeras av Mail on Sunday förväntas 007: s kostym dras av den svarta engelska skådespelerskan Lashana Lynch. Ett sätt att svara på alla de konservativa som vägrade se rollen som den brittiska spionen spelad av en färgad karaktär eller en kvinna.

Lashana Lynch tänkte ta på sig 007: s dräkt i kommande James Bond -avsnitt, Bond 25

Lashana Lynch kommer att spela rollen som Agent 007 i den kommande Bond 25 -filmen

Om detta tillkännagivande visar sig vara avgörande för alla fans av 007, skulle den här övergången a priori bara kopplas till Bond 25 -scenariot. Faktum är att manusförfattaren i fråga vill att James Bond, spelad av Daniel Craig, har bestämt sig för att gå i pension i Jamaica, innan Agent M, direktör för MI6 och spelad av Ralph Fiennes, kallar honom tillbaka för att återuppta tjänsten för att rädda världen, som vanligt. Det var då Lashana Lynch skulle kliva in. “Det finns en avgörande scen i början av filmen, när M ber 007 att komma in i rummet (…) när alla förväntar sig att se Daniel Craig, är det Lashana Lynch som dyker upp”.

Lashana Lynch borde få numret 007 efter att den hemlige agenten gått i pension

Källa publicerad av Mail On Sunday, skådespelerskan Lashana Lynch skulle ersätta James Bond som 007

Baserat på en idé från manusförfattaren Phoebe Waller-Bridge, författare bland andra i Killing Eve-serien och uppmanad att modernisera bilden av franchisen, skulle Daniel Craig därför behålla sin roll som James Bond, men skulle avstå sitt registreringsnummer 007 till sitt nya en. kollega. En rekrytering som han naturligtvis snabbt kommer att försöka charma: ”Naturligtvis lockas Bond till den nya kvinnan 007 och kommer att prova sina vanliga förförelsestekniker. Utan framgång, åtminstone till en början. “

Närvarande vid gjutningen bör dock Lashana Lynchs roll vara viktigare än förväntat

Lashana Lynch kan bli nästa agent 007, efter att James Bond gick i pension som Daniel Craig i Bond 25

Deltagandena från Phoebe Waller-Bridge och Lashana Lynch tar James Bond in i en ny era. “Även om den är trogen vad vi alla förväntar oss av en James Bond -film, är den en del av moderniteten och riktar sig till nya generationer (…) mitt i jakter och spektakulära slagsmål, den måste lära sig att hantera efter #MeToo”.

Bond 25 kommer på skärmarna nästa år, med Rami Malek och förmodligen Christoph Waltz.

“… Mitt i jakten och spektakulära slagsmål måste han (James Bond) lära sig hantera #MeToo -inlägget”

Lashana Lynchs inträde som agent 007 är en del av manuset skrivet av Phoebe Waller-Bridge