Victoria Beckham lanserar VB Beauty, hennes nya kosmetikamärke

Det minsta som kan sägas är att Victoria Beckham inte har varit ledig på några år. Förutom sitt varumärke som just firat sitt tioårsjubileum har den tidigare Spice Girl också flera olika verk till sin heder, till exempel ett samarbete med varumärket Target, en sminklinje med Estée Lauder, samt en ny kapselkollektion med utrustningstillverkaren Reebok x Victoria Beckam. Den som ofta presenteras som en ikon för stil och kvinnlighet har också just meddelat att hon förbereder sig för att lägga till en ny sträng till hennes rosett, med skapandet av Victoria Beckham Beauty, hennes nya märke av skönhetsprodukter som borde se ljuset av dagen nästa höst. Kollektionen, som kommer att innehålla smink, hudvård, parfymer och wellnessprodukter i sin katalog, kommer att säljas direkt och uteslutande på webbplatsen victoriabeckham.com..

Victoria Beckham lanserar V.B Beauty, sitt eget märke av skönhetsprodukter

Foto Victoria Beckham med solglasögon som lanserar sitt eget skönhetsmärke Beauty

Företagaren har också stoltserat med ett första marknadsföringsuttalande som åtföljer det officiella tillkännagivandet om hennes nya aktivitet “Jag vill erbjuda kvinnor den inre och yttre vård de förtjänar genom att erbjuda viktiga saker när det gäller smink, hudvård, parfymer och hälsoprodukter som jag själv behöver “. En önskad närhetsstrategi med sin publik och framtida kunder som kommer att förstärkas genom direkt försäljningsdistribution, via stjärnans webbplats. “Jag har alltid varit nära konsumenterna och har alltid kontaktat dem direkt, långt innan jag öppnade min egen butik.” Sociala nätverk bör därför spela en övervägande roll i direktkommunikation med kunden, vilket borde vara kärnan i Victoria Beckham Beautys strategi. “Precis som jag tillbringar mycket tid i omklädningsrummen för att lära mig mer om vad mina kunder vill ha på sig, kommer jag också att be kvinnor att vägleda mig och meddela mig deras önskemål när det gäller att utveckla nya produkter”. VB meddelade officiellt nyheten på Instagram..

Efter mode satsar Victoria Beckham på kosmetika

Victoria Beckham sminkar sig för att illustrera lanseringen av sitt eget märke av skönhetsprodukter

Se detta inlägg på Instagram

SÅ glada att meddela att jag kommer att lansera Victoria Beckham Beauty senare i år! Kan inte vänta med att kunna dela det med dig !! Prenumerera på länken i bio för exklusiva nyheter och uppdateringar. #VBBeauty x Kisses

Ett inlägg som delas av Victoria Beckham (@victoriabeckham) den 12 februari 2019 kl. 22:32 PST

Samarbete Victoria Beckham x Estée Lauder

Foto på utbudet av skönhetsprodukter som härrör från samarbetet mellan Victoria Beckham och Estée Lauder -märket

Detta nya äventyr i sminkvärlden är i slutändan ingen överraskning. Om ex-sångaren å ena sidan redan har samarbetat med Estée Lauder-märket tidigare, verkar det som om hon bekräftas i sitt beslut av framgångshistorien om en annan populär musa, nämligen Kim Kardashian, vars kosmetika från henne KKW Beauty -märken & KKW Fragrance fortsätter att uppleva oproportionerliga framgångar med varje release. Dessutom startar inte Victoria Beckham ensam i det stora skönhetsbadet och det är Sarah Creal, 25 års erfarenhet inom området, särskilt på Estée Lauder, som följer med henne i detta äventyr genom att ens ta ledningen. Vice ordförandeskap. Ett par som redan har bevisat sig tidigare genom samlingen av sminkkapslar Victoria Beckham x Estée Lauder. Victoria Beckham Beauty, som är på väg från New York, bör följa samma väg som sin kravklara motpart när det gäller krav, även positionerna när det gäller intervall och priser är fortfarande okända..

Mode och nu kosmetika, VB är en mycket upptagen kvinna

Foto Victoria Beckham kvinnlig entreprenör som arbetar med sitt nya skönhetsmärkesprojekt