Nytt Evian x Virgil Abloh 3.0 -samarbete tillkännagivet

Efter att ha börjat deras samarbete förra året med SOMA: s obrytbara glasflaskeserie och en distributör upprepade duian Evian x Virgil Abloh sitt partnerskap förra månaden genom att släppa en speciell lådesats som endast gäller Japan, inklusive en ny flaska märkt med slogan “Make a Rainbow”, samt ‘ en matchande läderbältesväska. Det franska varumärket och skaparen av Off-White stannar inte där och meddelade precis den kommande ankomsten av en ny 3.0-kampanj.

Evian x Virgil Abloh 3.0 -partnerskapet är i startblocken

Evian x Virgil Abloh -samarbetet återkommer 2020 för en ny serie glasflaskor

Teaser för den nya Evian x Virgil Abloh 2020 -kampanjen

Medan Evian också har samarbetat med varumärket Vetements genom en serie återvunna plastflaskor, har Nestlé Waters -gruppens märke just släppt en kort videotrailer som meddelar sitt nästa samarbete med den som den utsåg till Creative Director för sin kampanj för hållbar design. “Tanken att en droppe vatten kan skapa en regnbåge var inspirationen och metaforen för mitt första projekt som kreativ rådgivare för Evian för hållbar utveckling av innovation” kommenterade Abloh. Presenteras genom två korta fläckar där bakom tjock bergsdimma kan ses silhuetterna av två SOMA -påfyllningsbara flaskor för den ena och den tredje för den andra, denna nya kapsel Evian x Virgil Abloh får beteckningen Limited series Activate Movement.

Virgil Abloh, kreativ chef för kampanjen Sustainable Design för Evian

Efter en första serie flaskor och biprodukter är kollaget Evian x Virgil Abloh tillbaka för en 3.0-kampanj

SOMA obrytliga glasflaskor återkommer för andra året i rad

Om inget lanseringsdatum ännu har meddelats har den amerikanska filialen av Evian dock meddelat på Instagram att ett lanseringshändelse kommer att anordnas i New York den 10 februari, för vilket det erbjuder att vinna en VIP -åtkomst för 5 personer. Möjligheten för vinnarna att upptäcka denna nya droppe Evian x Virgil Abloh i förhandsgranskning. ”Vi ser inte bara vatten, vi ser oändliga möjligheter och inspiration för alla. För alla. »Virgil Abloh.

Den nya Evian -serien av Virgil Abloh väntas slå på borden under de kommande veckorna

Evian konsoliderar sitt partnerskap med sin kreativa chef med ankomsten av en ny serie med 3.0 -flaskor med begränsad upplaga

Med sin livsstilsinriktade marknadsföring befäster Evian sin position som ett trendigt vattenmärke över hela världen

Efter sitt samarbete med Vetements upprepar Evian sin serie begränsade flaskor tillverkade med Virgil Abloh