Kanye West tillkännager ankomsten av “Jesus Is King” den 25 oktober

Nytt avsnitt i serien om ankomst, eller inte, av det efterlängtade och potentiella nya albumet av Kanye West, “Jesus Is King”.

Kanye West formaliserar lanseringen av “Jesus Is King” för fredagen den 25 oktober

Kanye West meddelade just på Twitter att hans nya album Jesus Is King släpps den 25 oktober

Efter flera på varandra följande uppskjutningar skulle Yeezys senaste opus äntligen hålla sitt officiella utgivningsdatum fredagen den 25 oktober. Ett tillkännagivande av West själv på sitt Twitter -konto idag, vilket gjorde nyheterna trovärdiga, även om en första dejt som vidarebefordrades av hans fru Kim Kardashian i september förra året hade slutat bli.

Albumet “Jesus Is King” kommer ut den 25/10, samma dag som den eponymiska dokumentären IMAX (USA)

Jesus Is King, Kanye Wests nya album kommer den 25 oktober, vilket Yeezy meddelade på Twitter

Om Jesus Is King: s resa hittills inte är olik den sena “Yandhi”, albumet slutligen avbrutet av Kanye West, verkar det som att rapparens och entreprenörens mycket hektiska schema kan bero på dessa upprepade förseningar. Mycket upptagen med att organisera sitt traditionella veckovisa söndagshändelseevent, meddelade det också nyligen ankomsten av den dedikerade IMAX -dokumentären “Jesus Is King: A Kanye West Experience” regisserad av Nick Knight, med lanseringen av en tillhörande klädlinje, allt detta svullna konstnärens dagar med ett ibland förlorat sinne, som han själv hade understrykt som litar på sin bipolära sjukdom. Olika lyssningssessioner organiserade i några stora amerikanska städer som Detroit eller Chicago har äntligen gjort det möjligt att befästa tanken att ankomsten av opus “Jesus Is King” bara var en tidsfråga och att denna väntan var berättigad, enligt första kritiken från de första lyssnarna som var närvarande på plats.

“JESUS ​​ÄR KONUNG” 25 OKTOBER

Det är därför på Twitter som Kanye West meddelade den 21 oktober att hans nästa stämningsfulla album “Jesus Is King” skulle släppas fredagen 25/10, samma dag som den tidigare meddelade utgivningen av IMAX -dokumentären “Jesus Is King: En Kanye West -upplevelse ”. En officialisering som bekräftar en första information som Yeezy lämnade till sina fans under en lyssningssession och som en internetanvändare som fanns på plats hade vidarebefordrade sedan den 13 oktober förra året.

Efter att ha tryckts tillbaka flera gånger ser utgivandet av Kanye Wests nya album mer överhängande än någonsin

Efter att ha skjutit upp släppet meddelar Kanye West på Twitter att hans album Jesus Is King kommer att släppas den 25 oktober

“Jesus Is King”: A Kanye West Experience “, IMAX -dokumentären, på bio den 25/10, bara i USA

Kanye Wests släpp av Jesus Is King -albumet detta 10/25 bekräftar det från hans IMAX -dokumentär om söndagstjänsten