Netflix avslöjar första bilder och röstbesättning för Prequel -serien “The Dark Crystal”

Streamingfilmstjänsten har just meddelat namnen på skådespelarna som kommer att dubba karaktärerna. Bland stjärnorna: Taron Egerton (Kingsman), Anya Taylor-Joy (The Witch) och Nathalie Emmanuel (Game of Thrones).

The Dark Crystal, ett fantasiprojekt som kommer att dyka upp 2019. Serien är en anpassning av långfilmen (1982) av Jim Henson. Versionen av Netflix kommer att bestå av 10 avsnitt som berättar om marionetter. The Dark Crystal: Age of Resistance kommer att äga rum några år innan den ursprungliga filmens händelser.

Jim Hensons karaktärer återvänder till skärmarna 35 år efter Dark Crystal -premiären

Jim Hensons Dark Crystal 1982, 1982 fantastiska filmbild, Dark Crystal Gelflings fantasykaraktärer

Gjutning

Netflix har precis presenterat namnen på stjärnorna som får seriens karaktärer att tala. Taron Egerton (Kingsman) och Anya Taylor-Joy (The Witch) kommer att spela de två hjältarna Rian och Brea. Skådespelerskan Nathalie Emmanuel (Missandei från Game of Thrones -serien) kommer att ge sin röst till den tredje Gelfin – Deet.

De andra stjärnorna som kommer att ingå i rollistan: Natalie Dormer (Game of Thrones), Caitriona Balfe (Outlander), Mark Strong (Kingsman), Theo James (Divergent), Helena Bonham Carter (The King’s Speech), Eddie Izzard (Ocean’s Tretton), Alicia Vikander (Tomb Raider), Harris Dickinson (Maleficent 2), Toby Jones (La Taupe), Shazad Latif (Star Trek: Discovery) och Gugu Mbatha-Raw (The Cloverfield Paradox).

Netflix har presenterat sångerskan och de första bilderna i serien

Netflix karaktärsbild, Gelflings foto från The Dark Crystal 2019, karaktär Rian från Jim Hensons prequel -serie

”Jag är stolt över att kunna säga att det här kan vara en av de bästa gjutningarna som samlar så många skådespelare från favoritserier och filmer. Nu är jag ännu mer upphetsad att se Thra -fans och nya tittare uppleva den här historien för allra första gången, säger Netflix VD för Content Cindy Holland.

Taron Egerton, Anya Taylor-Joy och Nathalie Emmanuel kommer att spela huvudpersonerna Rian, Brea och Deet

hjältebild från prequel -serien The Dark Crystal, Netflix -karaktär, foto Brea från The Dark Crystal

Den officiella sammanfattningen av serien

”Thras värld dör. Sanningens kristall, en källa till outtalade krafter, ligger i Thras hjärta. Men kristallen är skadad och skadad av Skeksis. En sjukdom börjar sprida sig över landet. När de tre Gelfingarna (Rian, Brea och Deet) avslöjar den hemska sanningen bakom Skeksis krafter, utspelar sig ett äventyr efter att de första upprorna och den episka striden om planeten börjar. “

Gelflingarna kommer att slåss för att rädda Thras värld

Netflix fantasy -karaktärsbild, Jim Hensons Gelfling Deet -foto, Netflix -karaktär från 2019

Trailer för serien har ännu inte släppts. Netflix har dock släppt en teaser med ramar från originalfilmen och ett tal av Jim Henso. I videon avslöjar laget också några scener av skapandet av marionetterna.

Baserat på långfilmen från 1982 berättar The Dark Crystal: Age of Resistance en ny historia om Jim Hensons dockteater. Serien är planerad att släppas 2019.

The Dark Crystal: Age of Resistance – officiell Netflix -teaser