Marvel erbjuder några av sina serier fram till den 4 maj

I och med att världen går in i sin mångfaldigaste förlossningsvecka, som inte skulle bli den sista, blir inneslutningen mer och mer komplicerad för många. Mellan promiskuitet, förvärrade och ovanliga sociala relationer för vissa, främling och andra motgångar, är de psykologiska konsekvenserna av sådan behandling, hur nödvändiga de än är, bara i sina tidiga skeden. För dem som kan dra nytta av distansarbete har dagarna ett sken av normalitet och timmarna en snabbare takt, medan för andra att hitta yrken för att fylla sin tid i fängelse blir en moralisk överlevnadsaktivitet på heltid. För att hjälpa samhället erbjuder några stora audiovisuella och underhållningsmärken och grupper nu tillgång till sina kataloger gratis. Canal + erbjöd således sin okrypterade sändning till alla, vissa tidningar utökar sitt gratiserbjudande och Amazon erbjuder OCS -åtkomst utan extra kostnad för sina Prime -prenumeranter. Dessutom gör INA hela sin katalog över tv -arkiv tillgängliga, liksom OpenCulture -webbplatsen och dess serie med klassiska filmer. Så här bestämde giganten av amerikansk underhållning, Marvel, i sin tur att kliva in i dansen och erbjöd ett urval av hans serier i fri tillgång och i originalversion.

Marvel gör ett drag för sina begränsade läsare

Innehåll i Coronavirus: Marvel erbjuder ett urval av serier gratis. Bra sätt för hur man startar Marvel -serier

Ställd inför en coronaviruspandemi som nu drabbar USA med full kraft, meddelade Marvel, ett av de mest populära och ikoniska märkena i landet, den 2 april att en del av sin seriekatalog i version digitalt är tillgängligt gratis fram till 4 maj. . ”Marvel -digitala serietidningsprenumerationstjänsten erbjuder nu alla fans gratis tillgång till några av de mest ikoniska titlarna, inklusive klassiker. (…) Trånga fans kommer att kunna fly genom Marvel -universum och fördjupa sig i ett urval av sina favoritberättelser ” tillkännager Marvel -webbplatsen. Möjligheten för fans att återupptäcka sina favorithjältar och för andra att fördriva tiden genom att ta en titt på dessa olika experter i amerikansk populärkultur. Ett bra sätt för alla att arbeta med sin engelska, serierna erbjuds alla i sin ursprungliga version..

Fri tillgång till serier fram till 4 maj

Marvel Comics var ska du börja? Marvel erbjuder gratis tillgång till några av sina serier fram till den 4 maj, mot inneslutning

Vad erbjuds Marvel Comics gratis i 1 månad ?

Här är listan över titlar som Marvel erbjuder gratis:

 • Avengers vs. X-Men
 • Inbördeskrig
 • Amazing Spider-Man: Red Goblin
 • Black Panther Vol. 1 av Ta-Nehisi Coates
 • Thanos vinner av Donny Cates
 • X-Men Milestones: Dark Phoenix Saga
 • Avengers: Kree / Skrull War
 • Avengers Vol. 1: The Final Host av Jason Aaron
 • Fantastic Four Vol. 1: Fourever
 • Black Widow Vol. 1: S.H.I.E.L.D.’s Most Wanted
 • Captain America: Winter Soldier Ultimate
 • Captain Marvel Vol. 1: Högre, vidare, snabbare, mer

Gratis Marvel Comics i originalversion, ett bra sätt att öva din engelska

Upptäck Marvel Comics erbjudande med gratis tillgång till utvalda titlar fram till den 4 maj

Hur du får tillgång till gratis Marvel Pdf -serier ?

För att komma åt Marvels gratis nivå, gå helt enkelt till den officiella webbplatsen eller ladda ner appen Förundras obegränsat via Apple Store eller Google Play, gå sedan till den dedikerade sidan “Gratis serier”. Observera att de franska serieförlagen inte lämnas utanför. Urban Comics erbjuder också gratis innehåll.

Mot coronaviruset finns det inga superhjältar. Stanna hemma

Ladda ner Marvel Comics pdf gratis via l

“>