Peaky Blinders säsong 5 – BBC presenterar de första bilderna

Som meddelades för några månader sedan kommer Peaky Blinders att göra sin stora comeback 2019 för en efterlängtad femte säsong. Serien, som störtar oss in i meteoriska uppgången för Birminghams syskon i 1920 -talets underjordiska värld, har varit en riktig succé i fyra säsonger nu, bärd av en extremt effektiv gjutning och till stor del ledd av den utmärkta Cillian Murphy som Tommy Shelby, formidabel strateg och ambitiös gängledare.

Tommy Shelby kommer tillbaka under våren 2019 för Peaky Blinders säsong 5

skärmdump montage av smygande bilder av den nya säsongen 5 av spetsiga skyltar från bbc -teasern 2019

Peaky Blinder -fans kunde därför få en mycket liten första glimt av säsong 5 i en ny trailer släppt av BBC, i väntan på en släpp planerad till våren 2019. Tittarna på den brittiska kanalen har därför fått denna videosamling som nyårsgåva utdrag av hans efterlängtade flaggskeppsprogram. Medan klippet på en minut innehöll klipp från Killing Eve, Line of Duty och Luther, var det den korta men explosiva Peaky Blinders-teasern som fångade all uppmärksamhet..

Den officiella teasern i BBC 2019 -serien, inklusive några korta filmer från Peaky Blinders säsong 5

Cillian Murphy, som spelar Thomas Shelby i BBC One -serien, dyker upp med ett ögonblick under vilket han ses nära en brinnande bil, håller en kropp i armarna och ser troligtvis upprörd ut … tillräckligt för att hålla allmänheten i spänning.

Representerar mindre än en sekund på en teaser på 1:08, men det är den här nya säsongen 5 av Peaky Blinders som är det mest omtalade och som verkar hålla ribban högt för den mest efterlängtade serien 2019. En teaser i form av förgiftad gåva därför, om vi ska tro fansens kommentarer på sociala nätverk, för vilka otåligheten bara förstärks.

Som en påminnelse valdes Tommy till parlamentsledamot för Birmingham South i slutet av den fjärde säsongen, medan Shelby -familjen äntligen tog tag i maffiabossen Luca Changretta, spelad av Adrien Brody. Denna nya säsong, producerad av Annie Harrison-Baxter, ser tillbaka på en mängd bekanta karaktärer efter en mer hänsynslös gängkrig. Nya ansikten kommer också att gå med i rollistan, inklusive Hunger Games-stjärnan Sam Claflin och Split-komikern Anya Taylor-Joy. Serien kommer också att byta från BBC 2 till BBC 1, efter den rungande framgången under de första fyra säsongerna..

Sam Claflin i gjutningen av denna säsong 5 av Peaky Blinders …

Foto Sam Claflin i peaky blinders säsong 5 cast som en ny politisk karaktär

Först tillkännagavs som den sista säsongen av Peaky Blinders, men det bör dock öppna dörren till det sjätte och sjunde fönstret. Information som bara begär att bli bekräftad av BBC som, med säkerhetskopiering av publikrekord, skulle vara fel att klara sig utan.

… liksom Anya Taylor Joy

bild på anya taylor joy i peaky blinders säsong 5 cast 2019

Cillian Murphy som Tommy Shelby, ledare för Peaky Blinders Family Gang

Bild på Cillian Murphy i Tommy Shelby i Peaky Blinders New Season 5 på BBC 1 Netflix