En Disney X Gucci -kollektion runt Mickey för det kinesiska nyåret

Det kinesiska nyåret fortsätter att inspirera stora märken och återförsäljare. Eftersom landet är ett av världens största konsumtionscentrum har det blivit uppenbart för de stora namnen i sektorn att locka kinesiska kunder som är förtjusta i lyxartiklar. Efter att Jordan, Converse och några engelska fotbollsklubbar redan har presenterat en serie produkter för evenemanget, nu är det Gucci som gör det kommande kinesiska nyåret den 25 januari till en hobbyhäst. Genom att presentera sin Disney X Gucci -kapsel artikulerad kring ett partnerskap med Mickey Mouses moderbolag hyllar den italienska etiketten råttan och musen, årets symbol för år 2020 i den kinesiska kalendern.

En Disney X Gucci -kapselkollektion för det kinesiska nyåret

Disney X Gucci: Italienska varumärken samarbetar med Musse Pigg för att fira kinesiskt nyår 2020

Medan några bilder presenterades för några dagar sedan, har Disney X Gucci -kollektionen designad för att fira det kinesiska nyåret officiellt anlänt. Tredje partnerskapet hittills mellan det italienska märket och Disney, den här kapseln ger Mickey sin plats, framhävd på de många produkterna i sortimentet, allt från t-shirts, rockar, väskor, skor och olika tillbehör som hattar, halsdukar, klockor , bagage.

Disney X Gucci: Mickey firar gnagarens år

vid det kinesiska nyåret samarbetar Gucci med Disney för en Disney X Gucci -kapsel för att fira musens år

Indelad i tre stora grafiska familjer har kapseln lyckats placera den mest kända musen på majoriteten av bitarna, samtidigt som den ursprungliga Gucci -designen behålls. Bland dem hittar vi det bruna trycket som blev en tradition av märket på 80 -talet, sammansatt av den interlaced dubbel G, som läggs till Mickey upprepade gånger och i high definition..

För Disney X Gucci CNY 2020 -kollektionen tar Gucci tillbaka sina traditionella tryck och tyger

Musårets år, Gucci firar det kinesiska nyåret med Disney och Mickey för en begränsad Disney X Gucci -samling

En annan grafisk familj i denna speciella kinesiska nyårskollektion Disney X Gucci, en serie bitar märkta med märkets vintage röda och gröna logotyp, toppad med närvaron av Mickey i ett stort format. Designen hittar vi främst på överdimensionerade t-shirts och tröjor. Den tredje versionen av kapseln vänder sig åt sidan av paret Mickey och Minnie Mouse, vars olika scener är tryckta i färg på olika tyger lika varierade som linne, tickande, bomull eller siden, men vars elfenbensfärg förblir oförändrad. Samma intryck finns också på lädervaror från GG Marmont -sortimentet i quiltat läder, tillgängligt för deras del endast online..

Flora -trycket och dess sidenartiklar

Gucci och Disney går samman för en kapselkollektion tillägnad Mickey vid det kinesiska nyåret och råttans / musens år

Slutligen används märkets Flora -tryck även för denna Disney X Gucci -kollektion i form av silkesdukar och slipsar..

En serie lyxiga tillbehör till Mickey Mouse ära

Gucci återupptar sina Mickey Mouse -utsmyckade tryck för en Disney X Gucci -samling för kinesiskt nyår 2020

Bild av fotografen Harmony Korine mot bakgrund av Disneyland Park, samlingen tillägnad det kinesiska nyåret är redan tillgänglig från och med den 3 januari i butiker och på Guccis webbplats, liksom hos vissa återförsäljare, för priser från 145 euro till … oändlighet.

Mickey blir stjärnan i Disney X Gucci -samlingen under det kinesiska nyåret 2020 och musens år