Apples Mac Pro kommer i december

Efter att ha presenterats i juni förra året kommer Apples nya stationära Mac Pro -dator, som förväntas av övervägande professionella kunder med tanke på dess sortiment och försäljningspris, att vara tillgänglig i december nästa år. Ursprungligen tillkännagiven för i höst, den som redan fick smeknamnet osthacken på grund av utformningen av dess centrala enhet kommer äntligen att komma strax före jul; Med slutet av hösten 21 december kunde Cupertino -företaget faktiskt hålla sitt löfte.

Apple planerar ankomsten av sin nya Mac Pro för december månad

Apple meddelar att Mac Pro 2019 äntligen kommer att släppas i december

Efter att ha fått sitt godkännande för försäljning av amerikanska FCC och redan har distribuerats till några få handplockade influencers, bör dock en förbeställning av Mac Pro och dess Pro Display XDR-skärm genomföras snart för att följa den efterlängtade nya MacBook Pro 16 ″ idag.

Apple kan dock lansera förbeställningar för Mac Pro och Pro Display XDR-skärmen snart.

Apple tillkännager ankomsten av sin nya Mac Pro för 6 000 dollar och dess XDR -skärm för december månad

Om Apple inte ger några detaljer om det exakta datumet för marknadsföringen av sin Mac Pro, var Apple -märket angeläget om att klargöra enhetens tekniska prestanda. Medan presentationen av december månad innebar en tredubblad hantering av 8K -strömmar, hävdar en talesman för företaget nu att den nya datorn borde kunna hantera det dubbla eller sex samtidiga strömmar..

Apple Mac Pro, den avancerade datorn som förväntas av proffs

Apples nya Mac Pro 2019 lanseras i december

@ techcrunch.com

Inriktad på en krävande kundkrets och specifika behov, behåller Mac Pro sin status som en avancerad eller till och med prestigemaskin, med en blygsam summa på 5 999 dollar för sitt torn och 4 999 dollar för Pro Display XDR-skärmen som följer med den. En uppsättning rouletter kommer också att erbjudas som tillval till ett pris som fortfarande är okänt..

$ 5,999 Mac Pro och dess $ 4,999 Pro Display XDR -skärm

Apple lanserar en ny Mac Pro på 5,999 $ och XDR -displayen på 4,999 $ i december

Hitta alla Apple- och högteknologiska nyheter i kategorin Technews och på vår officiellt Twitter -konto.