Επιτραπέζιο τζάκι

Κατά καιρούς, οι άνθρωποι εξόπλιζαν τα σπίτια τους με τη βοήθεια ποικίλων αντικειμένων. Είναι σημαντικό το αντικείμενο να ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό. Ένα επιτραπέζιο τζάκι είναι ακριβώς αυτό το αντικείμενο που θα ταιριάζει απόλυτα σε κάθε στυλ..

Εστίες με πραγματική φωτιά εγκαθίστανται σε εξοχικές κατοικίες. Δεν έχουν όλοι αρχοντικά και είναι αδύνατο να βάλουμε ένα καλό τζάκι σε ένα διαμέρισμα. Έτσι, οι σχεδιαστές και οι τεχνίτες βρήκαν ένα μίνι τζάκι, το οποίο, αν και από απόσταση, αλλά μοιάζει με ένα σπίτι.

Ιδιαιτερότητες

Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα επιτραπέζια τζάκια είναι μικρά σε μέγεθος και φορητά. Ως εκ τούτου, τέτοιες μίνι εστίες έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα μεταξύ των κατοίκων διαμερισμάτων. Το μικρό τζάκι μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια. Τέτοια προϊόντα δεν έχουν μάζα από πέτρινα και μεταλλικά τζάκια και δεν εκπέμπουν καπνό..

Από τα παραπάνω, προκύπτει ότι το κύριο χαρακτηριστικό ενός ηλεκτρονικού τζακιού στην επιφάνεια εργασίας είναι η πρακτικότητα στη χρήση. Είναι επίσης αξιοσημείωτα στο ότι στην εμφάνισή τους μπορεί να μην διαφέρουν καθόλου από τις κλασικές εστίες με ζωντανή φωτιά. Είναι κατασκευασμένα από μεγάλη ποικιλία υλικών σε οποιοδήποτε συνδυασμό χρωμάτων. Και ο σχεδιασμός ορισμένων προϊόντων είναι τόσο ασυνήθιστος που ένα μίνι τζάκι γίνεται το πιο σημαντικό έπιπλο..

Πώς να συναρμολογήσετε μια δομή?

Έχετε αγοράσει το πιο δημοφιλές; It’sρθε η ώρα να το εγκαταστήσετε και να αναδείξετε το εσωτερικό σας. Πρώτα πρέπει να αφαιρέσετε προσεκτικά τη μίνι εστία από τη συσκευασία και να την επιθεωρήσετε για ελαττώματα και ζημιές. Εάν η εμφάνιση σας ταιριάζει, τότε μπορείτε να συνεχίσετε με ασφάλεια..

Το δεύτερο στάδιο συναρμολόγησης είναι η εγκατάσταση δοχείου με καύσιμο. Το αλκοόλ και τα βιοκαύσιμα χρησιμοποιούνται συχνά ως εύφλεκτα υλικά. Όταν το δοχείο τοποθετηθεί στη θέση του, μπορείτε να βάλετε τη σχάρα και το φυτίλι πάνω του. Στο τέλος, πρέπει να απλώσετε ομοιόμορφα τα βότσαλα στη σχάρα. Τα παντα! Η συναρμολόγηση του βιολογικού τζακιού του τραπεζιού τελείωσε.

Οροι χρήσης

Η χρήση του τζακιού δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις. Το κύριο πράγμα, όπως σε κάθε επιχείρηση, είναι να τηρούνται οι προφυλάξεις ασφαλείας..

Ακολουθούν μερικοί απλοί κανόνες που πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες μίνι τζακιών:

  1. Το δοχείο καυσίμου μπορεί να γεμίσει μόνο όταν το τζάκι είναι σβηστό. Ορισμένα μοντέλα έχουν ειδικές οπές μέσω των οποίων χύνεται καύσιμο χωρίς να αφαιρεθεί το δοχείο. Αυτός ο κανόνας ισχύει για όλες τις επιλογές..
  2. Συνιστάται να γεμίσετε το σκάφος με καύσιμο όχι περισσότερο από τα δύο τρίτα του συνολικού όγκου..
  3. Εάν κατά λάθος χύσετε εύφλεκτο υγρό, αφαιρέστε αμέσως τον λεκέ. Ο καυστήρας μπορεί να αναφλεγεί μόνο μετά τον καθαρισμό. Σε αντίθετη περίπτωση, θα προκληθούν επικίνδυνες πυρκαγιές..
  4. Πρέπει να ανάψετε τον καυστήρα με έναν ειδικό αναπτήρα με μακριά λαβή.
  5. Συνιστάται η κατάσβεση της φλόγας μόνο με διακοπή της παροχής οξυγόνου..

Υπό την επιφύλαξη όλων των κανόνων, η χρήση του τζακιού θα φέρει μόνο όφελος και καλή διάθεση..

Χαρακτηριστικά καυστήρα

Το κύριο μέρος ενός τραπεζιού τζακιού θεωρείται ένας καυστήρας, ο οποίος μοιάζει με ένα συνηθισμένο γυάλινο ποτήρι. Αυτό το μέρος είναι κατασκευασμένο μόνο από πυρίμαχο υλικό.

Υπάρχουν πολλές επιλογές καυστήρα:

  • Διπλοί ή τριπλοί καυστήρες. ΤΑυτή η επιλογή σχεδίασης όχι μόνο θα φαίνεται πρωτότυπη, αλλά και θα παράγει περισσότερη θερμότητα. Αυτός είναι ο πιο κοινός και φθηνός τύπος καυστήρα. Ο καυστήρας έχει ακόμα ένα μείον – είναι αδύνατο να ρυθμίσετε τη φλόγα μόνοι σας.
  • Όταν φτιάχνουν ένα βιο τζάκι, συχνά δημιουργούν μπλοκ καυσίμων – έναν ειδικό τύπο καυστήρα, αλλά με πιο περίπλοκο σχεδιασμό. Ο πυρήνας αυτού του καυστήρα είναι να κλείσει το διαμέρισμα. Αυτό επιτρέπει την κατάσβεση της φλόγας ακόμη και πριν να καεί όλο το καύσιμο. Ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα ρύθμισης της φλόγας. Υπάρχει επίσης ένα μείον – σχετικά υψηλή τιμή.

Η αιθανόλη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καύσιμα για μίνι τζάκια. Με την ανάμειξη αυτής της αλκοόλης με ειδικά φυτικά υλικά, επιτυγχάνεται το ιδανικό καύσιμο για ένα βιο τζάκι. Όταν καίγεται το καύσιμο, εκπέμπει μόνο θερμότητα. Ένα αλκοολούχο επιτραπέζιο τζάκι θεωρείται απολύτως ακίνδυνο, καθώς δεν μολύνει τον αέρα με επικίνδυνο καπνό ή αέριο..

Τζάκια στο εσωτερικό

Τα μίνι τζάκια κέρδισαν πολύ γρήγορα τη θέση τους στην παγκόσμια αγορά. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η κινητικότητα, ώστε να μπορείτε να το εγκαταστήσετε όχι μόνο στο διαμέρισμά σας, αλλά και έξω από αυτό. Πολλές επιχειρήσεις βελτιώνουν τις εγκαταστάσεις τους με μια επιτραπέζια εστία: καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια. Επιπλέον, τα μίνι τζάκια δεν απαιτούν μεγάλα έξοδα για τη διατήρηση της εργασίας τους: έναν πιεζοαναπτήρα και μια ορισμένη ποσότητα ειδικού καυσίμου, το οποίο καταναλώνεται πολύ οικονομικά.

Ένας μικρός αλλά λειτουργικός βιοκαμινάδας ταιριάζει σε οποιοδήποτε μέρος, είτε πρόκειται για μπάνιο, για ρομαντικό υπνοδωμάτιο είτε για μελέτη. Το επιτραπέζιο τζάκι μπορεί να εγκατασταθεί στη βεράντα ή σε εξωτερικούς χώρους, καθώς η φλόγα προστατεύεται αξιόπιστα από τις ριπές του ανέμου μέσω γυάλινης κεραμικής οθόνης.

Το τραπέζι τζάκι Irradia φαίνεται πολύ αρμονικό και ασυνήθιστο. Αυτό το υπέροχο μίνι τζάκι θα ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό και θα ζεσταίνει εύκολα οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας. Τα λεία και ευαίσθητα χαρακτηριστικά του, μαζί με τις μαγικές γλώσσες της φλόγας, μπορούν να επηρεάσουν ένα άτομο καλύτερα από οποιοδήποτε ηρεμιστικό. Επομένως, πιο συχνά τέτοια μοντέλα επιλέγονται για εγκατάσταση σε γραφείο ή γραφείο..

Το τζάκι τραπεζιού Philippi Burn φαίνεται πολύ πρωτότυπο και καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο. Μια μικρή αλλά πολύ φωτεινή φλόγα συνυπάρχει αρμονικά με τη σκοτεινή απόχρωση των λείων πετρών. Αυτό το μοντέλο είναι εξαιρετικό για τη δημιουργία ενός ρομαντικού περιβάλλοντος, οπότε είναι καλύτερο να το βάλετε στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι..

Σήμερα, τα τζάκια πρακτικά δεν σχετίζονται με μαζικές κατασκευές από βαριά υλικά, όπως σίδηρο και τούβλα. Σήμερα, η εστία ισοδυναμεί με μια συσκευή υψηλής τεχνολογίας που ταιριάζει στο εσωτερικό τόσο των σπιτιών όσο και των διαμερισμάτων. Τέτοιες συσκευές είναι αποτελεσματικές και ασφαλείς στη χρήση, γι ‘αυτό θεωρούνται φιλικές προς το περιβάλλον εγκαταστάσεις. Και η ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και διακόσμησης σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα τραπεζάκι τζακιού για το πιο απαιτητικό γούστο..