Spice Girls kommer snart att vara hjältinnor i en Paramount -tecknad film

Goda nyheter för Spice Girls -fans. Dessutom deras brittiska vårresa som kommer att sluta med stor fanfare med deras två stora konserter väntade på Wembley Stadium i London, men utan Victoria B kommer de kryddiga tjejerna snart att vara hjältinnor i en tecknad film som producerats av Paramount Animation.

Spice Girls, snart hjältinnor i en animerad film

Foto på Spice Girls som återförenas för en turné våren 2019, följt av en animerad funktion 2020 på Paramount

Enligt media Hollywood Reporter som släppte informationen kommer denna framtida animerade långfilm att innehålla de fem medlemmarna i den populära gruppen på 90 -talet, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, liksom den mest kända av dem. dem, Victoria Beckham.

Med en turné och en framtida animerad långfilm är The Spice Girls tillbaka !

Kommer år senare är Spice Girls återkomst här, med deras turné 2019 och den framtida tecknade filmen planerad till 2020

Om inga detaljer ännu har filtrerats bort från ledningen av Paramount Animation, särskilt om ett visst släppdatum, planerat till 2020, betonade dock Mireille Soria, produktionsbolagets ordförande, att filmen skulle laddas med ikoniska Spice Girls -spår, som samt nya outgivna spår som producerats för evenemanget.

Den animerade filmen, som ännu inte har någon titel, är en del av den nya strategin för Paramount Animation som vill utveckla ett robust erbjudande genom att planera lanseringen av två nya projekt per år. Till exempel kommer en SpongeBob SquarePants -film “It’s a Wonderful Sponge” att släppas nästa år, följt av en anpassning av Ellen Hopkins roman “Rumble” samma år..

23 år efter Spice World återvänder Spice Girls till storbildsskärmen 2020

Tjugotre år efter deras film Spice World, kommer Spice Girls tillbaka till storbildsskärmen i en Paramount-tecknad film

2020 borde därför se tillbaka Spice Girls på storbildsskärmen, 23 år efter utgivningen av deras första dedikerade film, Spice World, som blev kult trots negativa recensioner när den släpptes, vilket naturligtvis inte hindrade den från att vara en slå i rutan. -kontor. Två decennier senare tycks långfilmen ha hittat sin publik igen, bärd av en påstått feminism som ännu inte var väl uppfattad vid den tiden..

“Spice Girls hade en idé om att vi utvecklade (…) de är mycket engagerade” Mireille Soria, Paramount Animation

Kommande animerad film med Spice Girls i huvudrollen kommer att utvecklas av Paramount Animation och beräknas släppas 2020