Queens -filmen med JLo och Cardi B presenterade sin första trailer

Den första trailern för filmen Queens har kommit, med Jennifer Lopez som poledansstjärna, tillsammans med Constance Wu, Cardi B., Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart och Lizzo. Spelfilmen är baserad på New York stripteaseuniversum och regisseras av Lorene Scafaria, som återvänder bakom kameran sedan Ma Mère Et Moi, släpptes 2015.

Queens film presenterar första trailern med Jennifer Lopez, Constance Wu och Cardi B i huvudrollen

Queens -filmen om strip -retningen i New York med Jennifer Lopez presenterade sin trailer Inspirerad av en sann historia som gjorde rubrikerna i New York Magazine 2015 i en artikel med titeln “The Hustlers At Scores”, kretsar filmen Queens kring ett team av strippare som är fast beslutna att slita av och betala sina rika Wall Street -kunder i ett inlägg. -finansiell krisperiod. ”De här killarna från Wall Street, ser du vad de har gjort med det här landet? De rånade alla. Människor som jobbar hårt har tappat allt. Och ingen av dessa c * ns gick i fängelse “upprörde Lopez aka Ramona i trailern, dekan för dansarna och anstiftaren till den kommande hoopla.

Queens inspireras av verkliga händelser som rapporterades av New York Magazine 2015

Jennifer Lopez Cardi B och Constance Wu spelar striptease -outfit i Queens -film som släpps den 19 oktober 2019

Tillverkad delvis av Jennifer Lopez, den förkroppsligar rollen som Ramona, en erfaren dansare som tar under hennes vinge Constance Wu, vars karaktär Destiny kämpar för att klara sig: “Jag vill bara ta hand om min mormor. Kanske shoppa då och då ”, meddelar hon i trailern. JLo utbildar henne därför till att bli en professionell dansare, en expert på förförelse och senare pilferage, tills deras missgärningar fångar polisens öga. ”Spelet är riggat och det belönar inte människor som spelar enligt reglerna. Det är som att råna en bank, förutom att du har nycklarna “Ramona kommer att kommentera för att motivera sina trupper..

Jennifer Lopez och Constance Wu som Ramona och Destiny

Queens -filmen med JLo och Constance Wu är inspirerad av verkliga händelser från New York -världen

Buren av Jennifer Lopez och Constance Wu är Queens -rollen också utrustad med närvaro av andra kända namn, som sångerskan Lizzo, men också och särskilt rapparen Cardi B, själv en tidigare strippare och som har genom följande genombrott i showbranschen som vi känner till idag. Ledsagaren till rapparen Offset och Kulture -mamma skriver också på soundtracket.

Queens (originaltitel: Hustlers) med JLo och Cardi B släpps på franska teatrar den 16 oktober 2019

Carbi B signerar Queens soundtrack och spelar roll som strippare tillsammans med Jennifer Loez