PUMA x Selena Gomez: en tredje sportig kollektion för denna vinter

Selena Gomez fortsätter sin resa tillsammans med den tyska leverantören Puma, med lanseringen av en tredje samarbetssamling. Redan tillgänglig på Pumas webbplats, PUMA x Selena Gomez sportkapsel innehåller flera textilartiklar, samt ett par löparorienterade sneakers.

PUMA x Selena Gomez -samarbetet återkommer för en tredje samling

PUMA x Selena Gomez -samarbetet återkommer för tredje vinterkapseln

PUMA x Selena Gomez -kollektionen är inspirerad av ovala och lagsporter i allmänhet och är baserad på par beige och marinblå färger. Designad för hösten-vintern 2019/2020, hittar vi kläder som är skräddarsydda för vinterträning eller helt enkelt för avslappnade livsstilsstunder. Således presenterar tolken i “Lose You To Love Me” en vadderad jacka med huva, en träningsdräktjacka och en kort jacka med halv dragkedja. Även i avsnittet Toppar finns t-shirts, en långärmad rugbypolo och en hockeytröja-liknande klänning. För botten, vida sportbyxor, löpeshorts och strumpbyxor av leggingtyp för att möta den nuvarande löptrenden.

PUMA x Selena Gomez 3.0: en kapsel skräddarsydd för löpning

PUMA x Selena Gomez, stjärnan återupptar sitt samarbete med det tyska märket för den här höst vintern 2019 fw19 säsongen

Denna tredje PUMA x Selena Gomez FW19 kapsel innehåller också två par skor. Den första är en uppfattning om den ikoniska Cali Suede från det tyska märket, här i SG Quilt Suede klädd i ljus beige, samt Cali Lthr Suede tillverkad i vitt läder. Det andra paret som erbjuds är Runner, som finns i en marinblå broderiversion eller en beige quiltad version..

Det nya Puma -samarbetet från Selena Gomez är redan tillgängligt

En löparkollektion från Puma av Selena Gomez inspirerad av lagsporter som rugby och hockey

För att skilja denna tredje PUMA x Selena Gomez -samling har några detaljer placerats med hänvisning till den unga musan. Vi hittar således numret “92” på alla produkter, motsvarande födelseåret för sångerskan och skådespelerskan, 1992. Puma markerar också tillfället med “48”, som motsvarar datumet för skapandet av märket, 1948. Sista gimmick, semikolon, med hänvisning till stjärnans tatuering på hans handled.

En kontroversiell lookbook i Indien

Selena Gomez X PUMA -insamlingskampanjen väckte upprörelse bland det hinduiska samhället i Indien

Observera att kampanjen för denna PUMA x Selena Gomez präglades av några starka reaktioner, särskilt från indiska internetanvändare. Landets hinduiska samhälle har faktiskt klagat över några av bilderna i lookbooken, som visar den 27-åriga musan som trampar på böcker. Enligt gemenskapens övertygelse döljer dock varje bok närvaron av kunskapsgudinnan och konstmästaren Saraswati, som här kränks av detta “trampande” från den viktigaste intressentens sida..

Hitta alla nyheter i kategorin Mode & Livsstil och på vår officiellt Twitter -konto.