Kit Harington markeras av GoT -äventyret och genomgår behandling på ett specialiserat center

Kit Harington, stjärnskådespelaren i Game Of Thrones -serien, där han spelade Jon Snows karismatiska karaktär i åtta säsonger, har just blivit inlagd på ett specialiserat center i Connecticut, för att hantera “hans personliga problem”, troligtvis relaterad till stress och överdriven alkoholkonsumtion. Började för några veckor sedan och därför redan innan sändningen av epilogen av serien på HBO bekräftades detta botemedel av skådespelarens följe på sajten Variety: ”Kit utnyttjar denna ihåliga period i sin anställning av tid till återställa hälsan i ett center för välbefinnande och på så sätt åtgärda personliga problem ”.

Kit Harington ville bli hjälpt på ett specialiserat center för att behandla hans “personliga problem”

Skådespelaren Kit Harington, som spelade Jon Snow i Game Of Thrones -serien, genomgår för närvarande behandling på ett specialiserat center för att behandla personliga problem relaterade till stress och alkohol.

Denna information återspeglar den senaste utgåvan av dokumentären “The Last Watch”, en återupptagning av inspelningen av säsong 8-finalen i Game Of Thrones-serien och där vi upptäcker en Kit Harington som är mycket påverkad av äventyrets nära ände som varade i nästan ett decennium. En passage från den här filmen präglade särskilt fansen, den där tolkaren av Jon Snow noterar det sista scenariot, och lär sig därmed att hans karaktär skulle bli mördaren av hans moster och älskare Daenerys (Emilia Clarke). Ett avsnitt som redan säger mycket om Kit Harringtons sinnestillstånd vid den tiden, som han själv kommenterade i Jimmy Fallons populära tv -program The Tonight Show: ”Vissa delar av manuset har gjort mig så förvånad och chockad att de fick mig att gråta”.

Jon Snows roll lämnade ett bestående intryck på Kit Harington

Kit Harington aka Jon Snow från Game Of Thrones-serien bestämde sig för att få hjälp mot stress i ett amerikanskt center för välbefinnande

En omvälvning för den nu 32-årige skådespelaren, som väckte hos honom behovet av att påbörja terapi, som han fortfarande anförtror till Variety, driven av ett psykologiskt och känslomässigt tillstånd som fortsatte att försämras sedan tillkomsten av hans karaktär, som blev mer och mer central i serien: ”Det var inte en mycket trevlig period i mitt liv (…) som många unga försökte jag övertyga mig själv om att jag var lyckligare i världen när jag hade blivit väldigt sårbar”.

Trailer för “The Last Watch”, säsong 8 av Game Of Thrones

“Liksom många unga försökte jag övertyga mig själv om att jag var den lyckligaste i världen, när jag hade blivit väldigt sårbar.” Kit Harrington

Sedan han presenterade sin karaktär som Jon Snow har Kit Harington utvecklat en psykologisk sårbarhet på grund av stressen som framkallats av framgången med Game Of Thrones -serien.

Game Of Thrones -äventyret, som har blivit det mest populära programmet i världen de senaste åren, blev därför inte utan konsekvenser för Kit Harington, som snabbt gick från en anonym ung man till en sann ikon för den lilla skärmen för miljontals fans. En medieposition som har blivit “skrämmande” med den ökande betydelsen av hans karaktär, till och med fått honom att kollapsa i slutet av en mycket ansträngande sista inspelning.

Redan starkt godkänd av serien var upptäckten av det sista GoT -manuset en chock för skådespelaren som har blivit sårbar

The Last Swatch -dokumentären visar att Kit Harington är mycket bedrövad över upptäckten av det sista manuset till hans karaktär Jon Snow