Netflix presenterar Breaking Bad -trailern för El Camino

Som avslöjades för några månader sedan kommer hitserien “Breaking Bad” att anpassas till en film. Trots radiotystnaden som följde tillkännagivandet har Netflix precis presenterat trailern för långfilmen på Twitter som den här gången svarar på titeln “El Camino: A Breaking Bad Movie”, som är planerad att släppas den 11 oktober nästa..

Breaking Bad -serien finns som en långfilm med El Camino

Netflix har precis presenterat trailern för El Camino, filmen från Breaking Bad -serien med Aaron Paul och Bryan Cranston i huvudrollen

En aptitretare avslöjades till glädje för fans som började bli otåliga och som följer uttalandet av Bob Odenkirk, alias advokat Saul Goodman i serien, som hade meddelat några dagar tidigare att filmen spelades in redan var stängd. “Jag har svårt att tro att du inte redan vet att (…) De gjorde ett bra jobb med att hålla det hemligt”, sa han till The Hollywood Reporter. Netflix -användare blev också förvånade över att upptäcka filmens sida på plattformen, innan den raderades. Kanske orsaken till släpvagnens plötsliga ankomst till “El Camino”, en väl bevarad hemlighet tills dess.

El Camino, filmen från Breaking Bad -serien har sin trailer

Trailern till “El Camino”, släppt av Netflix, fokuserar på förhöret av Skinny Pete, vän till Jesse Pinkman, som uppmanas att avslöja var han gömmer sig. Den unge medarbetaren till Walter White, spelad av Aaron Paul, hade lyckats fly från sina plågor och befinner sig nu på flykt, förföljd av myndigheterna. “Efter att ha flytt från fångenskap måste Jesse komma överens med sitt förflutna för att skapa en framtid”, meddelar Netflix..

Netflix fick alla att röra sig genom att presentera El Camino -trailern

El Camino, filmen från serien AMC Breaking Bad, vars trailer presenterades av Netflix, släpps den 11 oktober

“El Camino”, skriven och regisserad av skaparen av serien vid 15 Emmy Awards, Vince Gilligan, presenteras som en uppföljare till serien “Breaking Bad” som sändes mellan 2008 och 2013 och fortsätter därmed äventyren till den unge Jesse Pinkman, efter hans lärares död blev partner, Walter White spelad av Bryan Cranston.

El Camino: A Breaking Bad Movie har premiär den 11 oktober på Netflix

Även om det verkar uppenbart att Aaron Paul spelar huvudrollen i filmen, är frågan om den ikoniska kemiprofessorens närvaro obesvarad, trots att hans karaktär har gått bort i slutet av serien. Idén om flashback -deltagande kan vara det mest trovärdiga sättet för den lysande forskaren och metamfetaminmakaren att återuppstå i “El Camino”.

Mysteriet kvarstår när det gäller Bryan Cranstons närvaro i rollistan i El Camino

Breaking Bad -uppföljaren El Camino släpper 11 oktober på Netflix med Aaron Paul aka Jesse Pinkman

Vi måste därför vänta till 11 oktober för att lära oss mer om “El Camino: A Breaking Bad Movie”, som kommer att erbjudas på Netflix, sedan på AMC. Den amerikanska kanalen som också om några månader kommer att erbjuda den femte säsongen av Better Call Saul, en spin-off-serie också från Breaking Bad och som kretsar kring den krokiga advokaten Paul Goodman.

El Camino-filmaffisch med Aaron Paul, uppföljare till den prisbelönta serien Breaking Bad

Netflix presenterade överraskande trailern för filmen El Camino, från Breaking Bad -serien med Aaron Paul och Bryan Cranston