Ed Sheeran och Cherry Seaborn gifte sig diskret

Efter 3 års förhållande skulle Ed Sheeran och Cherry Seaborn ha konkretiserat sin fackförening strax före jul på sångarens område och detta med all diskretion. “Ed och Cherry träffades några dagar före jul, under en mycket lugn ceremoni och begränsade till endast barndomsvänner, familjer och präst” avslöjade en källa nära sångaren och tillade: “Ed ville ha något enkelt och utan konstverk, det är därför han bara bjudit in 40 personer och att det inte fanns någon showbiz -personlighet ”. Den internationellt framgångsrika sångaren skulle därför ha lyckats gifta sig med sin barndomsvän i fullständig sekretess, utan att informationen läcker in i media. Ett val som uppenbarligen delas av de två makarna, som därför ville fira sin fackförening anonymt och utan ovälkommen intrång som kunde ha smittat av sig detta mycket personliga ögonblick..

Ed Sheeran och Cherry Seaborn gifte sig diskret

foto av nygifta Ed Sheeran och Cherry Seaborn på fotbollsstadion iklädd Ipswich -tröjan

Som sagt, sångaren och hockeyspelaren har inga planer på att lämna sina prestigefyllda vänner på sidan och planerar en stor bröllopsfest nästa sommar, till vilken deras föräldrar äntligen skulle bjudas in. Vän Taylor Swift och andra VIP -gäster, inklusive medlemmar i Brittisk kungafamilj. “Brudparet förbereder en stor fest inför slutet av nästa sommar, med många gäster som kommer att kunna dansa och sjunga som på en festival” lugnade källan i fråga..

Ed Sheeran väljer en intim ceremoni

Den engelska sångerskan Ed Sheeran och hans fästmö Cherry Seaborn gifte sig tyst i sitt gods

Sångarens gods och hans fyra hus i Suffolk, East England

Foto från dödsboet Ed Sheeran där han gifte sig med Cherry Seaborn i Suffolk County

För att täcka över saker och ting hade Ed Sheeran använt ett smart knep genom att bära en ring gjord av hans blivande fru en tid, för att tvivla på ett eventuellt bröllopsdatum. En strategi som han offentligt hävdade i en intervju: “Vi bär båda ringar så att du inte kan se när vi ska gifta oss.” “Shape Of You” -sångerskan hade redan lurat nyfikenheten för några månader sedan genom att visa en ring som i själva verket bara var en förlovningsring. Ett engagemang som avslöjades på Instagram i januari förra året av den största intressenten: “Jag förlovade mig med rädsla före årets början. Vi är glada och förälskade, våra katter också ”. En romantik som därför går det bästa för paret som hade träffats på skolbänkarna, innan de träffades igen och började sitt förhållande 2015.

Bröllopet ägde rum ett år efter att sångerskan meddelade sitt förlovning på Instagram

Instagram skärmdump Ed Sheeran av förlovningsmeddelande och foto publicerat i januari 2018 innan hans bröllop med Cherry Seaborn