Vilken solstol ska jag välja för min trädgård?

Med bra väder började vi alla på ett mer kallt och positivt humör. Och detta är helt normalt. Eftersom sommaren närmar sig och vi kan inte vänta med att njuta av dessa små stunder av avkoppling utomhus. Solens smekningar, fågelsången, den lätta vindens andetag och en uppfriskande drink i handen … Vi har redan det perfekta scenariot för hur vi ska spendera vår fritid. Men innan du njuter av fullständig avkoppling kan du njuta av att förvandla ditt exteriör med en somrig, praktisk och estetisk dekoration. Och som alltid är vi här för att hjälpa dig med den strävan. Sätt fokus på trendiga lösningar för valet av förstklassiga solmöbler.

Få ut det mesta av det goda vädret genom att välja den perfekta solenheten för din utomhus 

landskapsarkitektur runt pool utemöbler sola solstol parasoll pool deco

Lägg till en bohemisk touch med en hängande hängmatta

Under de senaste åren har den bohemiska stilen naturligtvis fått fäste i våra hem för att andas en exotisk, äventyrlig och attraktiv ton. Gillar du också trenden? I det här fallet kan ingenting vara coolare än att välja installation av en hängande hängmatta. Oavsett om den sitter fast mellan två träd eller på en struktur ger hängmattan optimal komfort i lugn och ro. Ett fantastiskt förslag att utrusta dig med en billigt att sola  medan du njuter av en elegant och lugnande inredning.

Den hängande hängmattan är en trendig lösning för att ge charm och komfort till ditt hem till ett mycket överkomligt pris.

hängmatta sola hängande deco utomhuspool hängmatta beige färg macrame

Inkludera en modern designnotering med hjälp av en fåtölj med trädgård

För dig betyder sommarens stressavlastning och avslappningsterapi gott sällskap och ett glas kall dryck? Så, fåtöljer i trädgården med sladd är en annan framgångsrik variant för att förbättra ditt yttre. Bekväma, stabila och tåliga äggstolar är verkligen mycket populära i modern design. Deras charm kommer främst från deras mångsidiga utseende, både mysigt och elegant. Fåtöljerna i plasttråd kan också enkelt flyttas och integreras i inredningen när de vackra sommardagarna tar slut..

Äggsträngstolar är fortfarande en mycket modern lösning för att kombinera komfort och praktiska egenskaper.

utomhus deco svart trädgård stol uppsättning möbler ägg stol plast rep trä terrass

Unna dig en oöverträffad avkoppling tack vare solsängen

Om du har tillräckligt med utrymme är det en annan frestande idé att installera en trädgårdssäng. Tack vare dess dimensioner är denna typ av solstolar idealiska för sol, sol och avkoppling och full chatt. Dessutom, om du inte vill utsätta dig själv för solens strålar kontinuerligt, kan du välja en modell utrustad med en markis.

Trädgårdsbädden: utmärkt utrustning för att koppla av under solens strålar vid poolen

landskapsarkitektur i utkanten av poolbädden sola duk färg ecru terrass

Ge ditt exteriör ett varmt och rustikt utseende med ett kokande pallskåp

Fler och fler DIY- och gröna entusiaster vänder sig till kreativa projekt för skojs skull samtidigt som de tillför en autentisk och personlig touch till deras inredning. En sådan ganska populär aktivitet är att tillverka pallträdgårdsmöbler. Nog för att polera ditt utomhusområde med ett naturligt, miljövänligt och budgetvänligt andetag! Efter att ha byggt din DIY -soffa är allt du behöver göra att lägga till ett bekvämt säte och ryggstöd för att komplettera utseendet på dina mysiga trädgårdsmöbler..

Klä dina DIY -möbler med mjukhet med ett bekvämt säte och ryggstöd

dekoration balkong terrass trästaket ljus krans mycket kuddar soffpallar säte och rygg antracitgrå DIY trädgårdsmöbler

Bonustips för att göra det bästa valet

När du väljer möbler för ditt hem spelar design utan tvekan en central roll. För att kunna fatta det bästa beslutet är det dock viktigt att tänka på några andra faktorer också. Låt oss se de grundläggande förutsättningarna för de perfekta solmöblerna.

  • Välj rätt material. För att garantera tillfredsställelse är typen av material som används den avgörande utgångspunkten. Så om du till exempel lider av ryggont behöver du ett ryggstöd av robust material som trä. Å andra sidan, om du letar efter mjukhet är rotting, macrame eller plastmöbler ett utmärkt alternativ..
  • Var uppmärksam på mått och vikt. Mycket ofta ser vi oss gripna av en modell med kanondesign, och vi försummar dess dimensioner som inte motsvarar terrängens särdrag. För att undvika krångel, glöm därför inte att vara uppmärksam på storleken och vikten på favoritprodukten. Om du till exempel planerar att flytta dina solande möbler regelbundet, är det lämpligt att välja en lättare modell.

Ta hänsyn till materialtypen och vikten på den valda solbadsenheten

trädgårdsträdgård med pool träterrass trädgårdsmöbler solstol sola palmer