Apples AirPods Pro och deras brusreducering gör sin debut

Efter att ha meddelat lanseringen via ett pressmeddelande tidigare i veckan, AirPods Pro Apple gör sin debut på marknaden för intraokulära hörlurar, dominerade redan i tre år av de tidigare modellerna av Apple -märket. Dessa nykomlingar till det som nu kan kallas “sortimentet” AirPods bär alltid sin outtröttliga vita klänning och sticker ut tack vare en viktfördel, aktiv brusreducering samt omdesignad ergonomi. Försäljningspris, 279 €.

AirPods Pro är tillgängliga idag

Apples nya AirPods Pro intraokulära hörlurar kommer den 30 oktober

Med ett IPX4 -vatten- och svettmotstånd som borde tilltala många idrottare, förkortas AirPods Pro, med en axel som ökar från 40,5 till 30,9 mm och är nu utrustad med en USB -kabel – Lightning. Ett luftkylningssystem och tre storlekar av mjuka silikonspetsar bidrar också till en högre komfortkvalitet än nuvarande modeller, tack vare bättre kompatibilitet med öroninloppet.

Bättre ergonomi och förbättrad komfort för dessa nya Apple AirPods Pro

Apples nya AirPods Pro in-ear-hörlurar har aktiv brusreducering

Dessa nya hörlurar, avsedda att bli Apples topp i sortimentet på detta område, har därför ett betydande framsteg, det för aktiv brusreducering med Transparency -läge, nära den teknik som Beats -märket erbjuder på sina hörlurar. Solo Pro. Systemet miniaturiserat av Apple är utrustat med mikrofoner som är känsliga för yttre brus och gör att AirPods Pro kan analysera miljön och avbryta parasitiska ljud för att göra dem nästan ohörbara, med en mätfrekvens på upp till 200 gånger per sekund.

Aktiv brusreducering, vapnet från AirPods Pro

Apple AirPods Pro -hörlurar med aktivt brusreducering anländer den 30 oktober till ett pris av 279 euro

AirPods Pro är också utrustad med en adaptiv utjämningsfunktion, “Adaptive EQ”, som automatiskt justerar musiken efter örons form, och är likadana som sina föregångare kompatibla med trådlös laddning. Genom induktion, samt med röst- aktiverad assistent Siri. Ur autonomi synvinkel har de senaste Apple -produkterna fyra och en halv timmes kontinuerligt lyssnande, brusreducering krävs, kompletterat med de ytterligare 24 timmar som fallet ger. Varumärket meddelar i förbifarten att fem minuters laddning räcker för en timmes användning.

En något minskad autonomi men en snabb laddning

Bullerreducering och expressladdning är styrkorna med de nya AirPods Pro -hörlurarna från Apple

Hitta alla högteknologiska nyheter på vår officiellt Twitter -konto.