Sängkläder: trender för 2021

Dekoration är en konst som gör att vi kan ändra stämningen, ibland med bara några föremål. Och vilken bättre möjlighet än den nya sommarsäsongens ankomst, att förvandla ditt intima lilla hörn till en perfekt plats att koppla av på? ?

Om detta är ett ämne som intresserar dig, i följande rader, presenterar vi dig de viktigaste materialen och designerna för att välja en strö ovanpå trender. Tillräckligt för att klä ditt sovrum med komfort, elegans och lugn !

Förvandla atmosfären i ditt sovrum med trendiga 2021 sängkläder

rustik sovrum dekoration trämöbler sängkläder blommönster terrakottafärg

Val av sängkläder: hur du hittar din sällsynta pärla bland de många alternativen på marknaden ?

Sängen är hjärtat i det intima rummet, det är knappast förvånande att vi ofta letar efter nya inspirerande idéer för att ge den ett fräscht, personligt och kokande utseende. Den vackra designen räcker dock inte. Det är också nödvändigt att uppmärksamma materialet och kvaliteten på de valda produkterna. På denna punkt är varumärket Anne de Solène positionerat som en av de ledande i Frankrike. Butiken erbjuder ett stort utbud av påslakan, platta eller inredda lakan, örngott eller kuddar, alla tillverkade i Frankrike. Om du inte vet var du ska börja din sökning efter den ovanliga pärlan, är deras webbplats rätt plats att börja. Och för att underlätta för dig har vi utarbetat en kort översikt över material och trendiga mönster att fokusera på i år..

Välj produkter av hög kvalitet som kombinerar komfort och estetik

sovrumsmöbler sängkläder träparkettrotting och metallstol

sängkläder anne de solene collection högkvalitativa sminkprodukter frankrike sovrumsinredning

Sängkläder i satin

Satin är ett trendigt material som sublimerar våra sovrum tack vare sitt lyxiga och raffinerade utseende. Den är tillverkad av bomull av hög kvalitet och fängslar oss med sina många dygder. Bevarande av kroppsvärme, anti-rynkande aspekt som håller hårets och hudens skönhet, glans …

Dessutom sticker sänglinne i satin ut för sin mjukhet och motståndskraft. Dessa viktiga egenskaper beror på fibrernas längd såväl som antalet bomullstrådar. För detta rekommenderas att uppmärksamma beskrivningen av den valda produkten. Om du vill njuta av optimal komfort, välj modeller av 100% långa fibrer och en densitet på cirka 120 trådar.

När det gäller dekoration är terrakottafärgen en utmärkt idé för att ge en naturlig och varm touch. Vill du anta en havsinredning under sommardagarna och på så sätt uppdatera din inredning? Så inget mer lämpligt än sängkläder i blå nyanser.

Detta Anne de Solène påslakan passar perfekt med den eleganta och chica inredningen

Sovrumsdekoration runt bord anne de solene glasbäddset terrakottafärg

Ett tvättat linne

Att vara en mycket uppskattad och tidlös textil, inbjuder linne till våra moderna interiörer för att andas en autentisk och omslutande anteckning. Det finns också idag i ett förnyat utseende tack vare en specifik tvättprocess. Det senare åtföljs sedan av torkning och tillsats av mjukgörare. Detta resulterar i en mjuk och kokande effekt som ger en behaglig känsla av komfort. Tvättade linne visar sig vara en fantastisk lösning för att ge stil till din säng och skapa en lugnande atmosfär i sovrummet..

Design sida: Ljusa nyanser och ljusa färger är det mest populära alternativet för soliga dagar. Nyanser som vitt och beige skapar en lugn och avkopplande inredning. Vitamintoner (gul, orange), å andra sidan, kommer att ge en solig och positiv touch till inredningen. Om du vill ha ett ännu mer jovialt utseende är blommönster ett bra alternativ för sommaren..

Tvättat linne i en neutral nyans ger en mjuk och lugn ton till rummet

svart färg sovrum förvaringshylla beige sängkläder tvättat linne materialkvalitet

Sängkläder i satin i jacquard

Vill du infoga en konstnärlig och mycket dekorativ touch i ditt rum? Jacquard -sängkläder är utan tvekan det idealiska alternativet. Känt länge i design- och modevärlden, det berömda tyget fortsätter att vara prestigefylldt tack vare variationen, kvaliteten och det exceptionella utseendet på dess mönster som har förmågan att helt förändra alla utrymmen..

Jacquardtyg kan tillverkas av olika material som linne, siden, bomull etc. Det som skiljer det väsentligt från resten av tygerna är tekniken att göra sina mönster. Här är det inte ett standardtryck eller broderi, utan en metod för vävning. Den dekorativa processen gör det därför också möjligt att se designernas negativa på tyget. Dessutom kännetecknas det använda materialet av förbättrad hållfasthet och tjocklek.

För dem som gillar exotisk inredning är Jacquardlinne med tropiska mönster en idealisk lösning för att skapa en riktig grön oas och komma bort från allt. Till exempel kommer ett vitt påslakan som är utsmyckat med några Monstera -blad att vara det viktigaste elementet för att integreras i ditt rum för att njuta av ett lugnande och naturligt utseende.

Andas in ett exotiskt andetag i inredningen med Jacquard -sängkläder med tropiska mönster

exotisk stil sovrumsmöbler rottinggröna växter monstera djungel dekor jacquard påslakan