Μίξερ Рolaris

Μίξερ Рolaris

Η μάρκα Polaris παράγει σχεδόν ολόκληρη τη σειρά οικιακών συσκευών για την κουζίνα. Μια ξεχωριστή γραμμή περιλαμβάνει χειροκίνητους και σταθερούς αναμικτήρες. Διαφέρουν ως προς τον σχεδιασμό, τον εξοπλισμό και την ισχύ του κινητήρα και, ως εκ τούτου, στην ταχύτητα του χτυπήματος και την ικανότητα να αντιμετωπίζουν τη ζύμη και τις κρέμες διαφορετικής σύστασης..

Προϋπολογιστικά μοντέλα

Η ισχύς των συσκευών για κρέμα γάλακτος ξεκινά από 150 W.

Το πιο εύκολο μίξερ – Polaris PHM 2010, που περιλαμβάνει ένα τυπικό σύρμα. Η λειτουργικότητα αυτής της συσκευής περιορίζεται στις κρέμες μαστίγωσης, ασπράδια αυγών, ζύμη τηγανίτας. Δεν θα τραβήξει τη ζύμη με λίγο περισσότερο αλεύρι. Τα λευκά θα χτυπηθούν μέχρι να κορυφωθούν για περισσότερο από 15 λεπτά. Ο κινητήρας χρειάζεται διάλειμμα από την εργασία.

Polaris PHM 3013 Αυτό είναι ένα μοντέλο 300W και πιο προηγμένο. Πωλούνται με εξάρτημα ανάδευσης ζύμης. Η ισχύς της συσκευής είναι αρκετά αρκετή για να φτιάξετε σάρλοτ και μπισκότο. Μεταξύ των ελλείψεων, τα πόδια των κορόλων είναι κοντά και το κορδόνι είναι κοντό. Σύμφωνα με τις κριτικές των χρηστών, περίπου 30 εκατοστά δεν είναι αρκετά για να λειτουργήσει άνετα με αυτό.

Μεσαίο τμήμα τιμών

Στην περιοχή τιμών από χίλια έως δύο, το πιο δημοφιλές μοντέλο Polaris PHM 3009A, που έχει ισχύ 300 W και 6 λειτουργίες ταχύτητας. Επιπλέον, παρέχεται λειτουργία turbo. Τα χτυπητήρια μίξερ είναι μεταλλικά, ανθεκτικά, το σώμα είναι ένας συνδυασμός μετάλλου και πλαστικού.

Ένα τεράστιο μειονέκτημα είναι ένα καλώδιο 75 εκ. Τέτοια κορδόνια δεν γίνονται ούτε σε σταθερό μίξερ, σοβαρός λανθασμένος υπολογισμός του κατασκευαστή. Επιπλέον, η συσκευή είναι αρκετά θορυβώδης και δονείται κατά τη λειτουργία. Αλλά αυτές οι ελλείψεις αντισταθμίζονται περισσότερο από τη δύναμη και την ταχύτητα της εργασίας. Ορισμένοι χρήστες σημειώνουν ότι η χαμηλή ταχύτητα δεν είναι αρκετή, επειδή ακόμη και η πρώτη ταχύτητα χτυπά γρήγορα τα προϊόντα.

Εκτός από την τυπική ζύμη, ο αναμικτήρας είναι σε θέση να αλέσει πουλερικά αν το σετ περιλαμβάνει χτυπήματα με φαρδιές λεπίδες. Ο κατασκευαστής εξοπλίζει τις συσκευές με στεφάνες διαφορετικών σχημάτων, μερικές φορές διαφέρουν από αυτές που αναφέρονται στον ιστότοπο.

Ισχυρά μοντέλα

Τρία μοντέλα 500W ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Όλα έχουν 5 ταχύτητες λειτουργίας, λειτουργία turbo και δύο τύπους προσαρτήσεων: γάντζους ζύμης και χτυπήματα. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές – το διαφορετικό σχήμα και μήκος των ζαντών για την κρέμα και το υλικό του σώματος. Σε μοντέλα Polaris PHM 5017Α, Polaris PHM 5009A είναι ένας συνδυασμός μετάλλου και πλαστικού, και Polaris PHM 5014 εντελώς σε πλαστική θήκη. Βάρος μίξερ όχι περισσότερο από 1 κιλό (800-900 gr ανάλογα με το μοντέλο).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μίξερ POLARIS PHM 5015 Crystal μπορείτε να δείτε στο βίντεο:

Οι συσκευές είναι βολικές στο ότι υπάρχει ένα κουμπί στο σώμα για την αφαίρεση των εξαρτημάτων, δεν χρειάζεται να τα τραβάτε με το χέρι. Το κορδόνι είναι αρκετά μακρύ. Οι αναμικτήρες λειτουργούν λίγο θορυβωδώς, αλλά αυτό είναι κάτι παραπάνω από αποδοτικό με την υψηλή τους ισχύ, με τη βοήθειά τους μπορείτε ακόμη και να ζυμώσετε τη ζύμη σε ξύλο βουρτσίσματος.

Από 3000 ρούβλια

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν αναμικτήρες ισχύος άνω των 500 W και εξοπλισμένοι με βάση με περιστρεφόμενο μπολ. Δημοφιλές μοντέλο Polaris PHM 6512B έχει ισχύ 650 W και λειτουργεί σε λειτουργία 4 ταχυτήτων. Ο αναμικτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χειροκίνητος ή σταθερός αναμικτήρας. Το σετ περιλαμβάνει βάση με πλαστικό μπολ 2 λίτρων. Το μήκος του καλωδίου είναι 1 m, το οποίο δεν είναι πολύ βολικό όταν ο μίξερ βρίσκεται σε βάση.

Η περιστροφή του μπολ συμβαίνει λόγω του ότι η παχιά ζύμη αρχίζει να κατανέμεται πάνω της, θέτοντάς την έτσι σε κίνηση. Δεν υπάρχει ηλεκτρική κίνηση για περιστροφή. Σύμφωνα με τις κριτικές των χρηστών, η περιστροφή δεν συμβαίνει ομοιόμορφα, πιθανότατα εξαρτάται από τον τύπο της ζύμης που ζυμώνεται. Εάν το μπολ δεν περιστρέφεται, πρέπει να του δώσετε μια αρχική επιτάχυνση με το χέρι σας..

Ο όγκος του μπολ είναι μικρός, έχει σχεδιαστεί για μια μικρή ποσότητα φαγητού. Εάν σκοπεύετε να χτυπήσετε, για παράδειγμα, 6 αυγά, είναι καλύτερο να το κάνετε χειροκίνητα. Με τόσα πολλά υγρά συστατικά, το μπολ αρχίζει να γυρίζει γρήγορα και το φαγητό πιτσιλάει..

Το σώμα και η βάση είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό πλαστικό. Ο αναμικτήρας δεν μυρίζει κατά τη λειτουργία.

Ξεχωριστά, μπορείτε να εξετάσετε το μοντέλο Polaris PHM 3006B μπλε, το οποίο έχει χαμηλή ισχύ 200 W, αλλά εκτεταμένη συσκευασία: περιλαμβάνει βάση και μπολ. Η ιδιαιτερότητα του μοντέλου είναι ότι οι χτυπητές φτάνουν πρακτικά στον πάτο του μπολ, για τον οποίο οι περισσότεροι μίξερ δεν μπορούν να καυχηθούν. Αυτό διευκολύνει πολύ το μαστίγωμα, η οικοδέσποινα δεν χρειάζεται να ανακατέψει επιπλέον τη ζύμη με μια σπάτουλα, ξύνοντάς την από κάτω.

Η βάση έχει αρθρωτό μηχανισμό, δηλαδή το μπολ μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς να αφαιρεθεί ο αναμικτήρας ή να σπάσει από τους χτυπητήρες. Το μπολ περιστρέφεται λόγω της κατανομής των προϊόντων σε αυτό..

συμπεράσματα

Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει το επιθυμητό μοντέλο από μια απεριόριστη ποικιλία. Τα περισσότερα μοντέλα επαναλαμβάνονται μεταξύ τους ως προς τα χαρακτηριστικά και διαφέρουν μόνο στην εμφάνιση. Εάν κάποιος απαιτεί ο μίξερ όχι μόνο να εκπληρώσει τα άμεσα καθήκοντά του, αλλά και να ευχαριστήσει το μάτι, να ταιριάζει στο σχέδιο της κουζίνας, τότε πρέπει να επιλέξετε από μια ποικιλία πολλών εμπορικών σημάτων.