Refυγείο Electrolux

Ο εξοπλισμός της σουηδικής μάρκας Electrolux θεωρείται δικαίως ένας από τους καλύτερους. Η εισαγωγή καινοτόμων εξελίξεων, κομψού σχεδιασμού, προσιτού κόστους επιτρέπουν στους πελάτες να αγοράζουν μοντέρνα και αξιόπιστα μοντέλα. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε ένα τόσο σημαντικό συστατικό της κουζίνας όπως το ψυγείο..

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Ο Σουηδός κατασκευαστής έχει διασφαλίσει ότι οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με το προϊόν του. ΚΑΙΑυτός είναι ο λόγος που προίκισε τα ψυγεία του με τέτοια πλεονεκτήματα όπως:

 1. Οικονομική κατανάλωση ενέργειας. Σε αυτήν την παράμετρο, το ψυγείο Electrolux ξεπερνά πολλούς από τους ανταγωνιστές του. Η κατηγορία ενεργειακής απόδοσής του δεν είναι μόνο Α, αλλά ακόμη και Α + ή Α++.
 2. Η παρουσία μιας αντιβακτηριακής επίστρωσης μέσα σε ψυγεία ντουλάπια προστατεύει αξιόπιστα κάθε τρόφιμο από τις αρνητικές επιπτώσεις μυκήτων ή μούχλας. Στην κατασκευή αυτών των μονάδων, χρησιμοποιείται μια ειδική τεχνολογία. "Αντιβακτηριακή επίστρωση", σύμφωνα με την οποία το εσωτερικό των ψυγείων καλύπτεται με ειδική κεραμική επίστρωση με την προσθήκη ιόντων αργύρου.
 3. " Κατασκευάζεται στη Σουηδία" – Είναι αυτή η επιγραφή που εξασφαλίζει την υψηλής ποιότητας συναρμολόγηση αυτής της μονάδας. Αν και ορισμένα μέρη ψυγείων, καθώς και άλλες οικιακές συσκευές, παράγονται στη Ρωσία και σε άλλες χώρες του κόσμου. Αλλά είναι η σουηδική ακρίβεια που διακρίνεται από τη βασική ποιότητα παραγωγής..
 4. Τα ντουλάπια ψύξης Electrolux συγκαταλέγονται στις τρεις πιο ήσυχες μονάδες κουζίνας. Αυτό στη σύγχρονη θορυβώδη ζωή είναι ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα.
 5. Χαρακτηριστικά όπως "σούπερ πάγωμα" και "γρήγορη ψύξη" υπάρχουν σε όλα τα μοντέρνα μοντέλα αυτής της συσκευής. Είναι η χρήση τους που σας επιτρέπει να καταψύχετε τα τρόφιμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα χωρίς να χάσετε τα θρεπτικά τους συστατικά..
 6. Οι καταψύκτες ψυγείων τελευταίας γενιάς αυτής της μάρκας είναι εξοπλισμένοι με ένα καινοτόμο πρόγραμμα "FreshPlus". Αυτό σημαίνει ότι ο θάλαμος καθαρίζεται αυτόματα από τον παγωμένο πάγο του μόνος του τουλάχιστον μία φορά κάθε τρεις ημέρες..
 7. Υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα των προϊόντων. Η σουηδική ποιότητα σε συνδυασμό με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας εγγυάται στους πελάτες την αγορά ενός πραγματικά αξιόπιστου και λειτουργικού ψυγείου..

Παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα ψυγεία που παράγονται παράγονται επίσημα στη Σουηδία, η χώρα προέλευσης είναι συχνά διαφορετική. Τώρα η ενεργή κυκλοφορία ψυγείων Electrolux ασχολείται στην Ουγγαρία και την Ιταλία. Αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι σε αυτές τις χώρες πραγματοποιείται μόνο η συγκέντρωση μονάδων. Τα κύρια ανταλλακτικά και συγκροτήματα κατασκευάζονται κυρίως στη Σουηδία..

Χρωματικές λύσεις

Από την πρώτη του εμφάνιση, όλα τα ψυγεία, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Electrolux, ήταν λευκά. Αλλά η πρόοδος δεν μένει στάσιμη και οι απαιτήσεις των αγοραστών ακόμη και για τα χρώματα των μονάδων που αγοράζουν αυξάνονται. Με την πάροδο του χρόνου, οι λευκές συσκευές ενώθηκαν με ψυγεία με ασημί ματ χρώμα.. Αλλά οι ειδικοί αποφάσισαν να μην σταματήσουν ούτε σε αυτό, και ως εκ τούτου κυκλοφόρησαν μια ολόκληρη σειρά ψυγείων. "FreshPlus" σε διάφορα χρώματα:

 • Το κόκκινο ψυγείο είναι ιδανικό για τους λάτρεις μιας ζωντανής και γεμάτης δραστηριότητες.. Μπορεί να γίνει η κύρια διακόσμηση της κουζίνας και να διακοσμήσει ακόμη και το πιο μινιμαλιστικό σχέδιο..
 • Για τους λάτρεις όλων των φυσικών και φυσικών αποχρώσεων, ο κατασκευαστής προσφέρει καφέ ψυγείο. Όμορφο φυσικό χρώμα θα ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σετ κουζίνας.
 • Το πράσινο χρώμα των ντουλαπιών ψύξης σίγουρα θα προσελκύσει τους λάτρεις του τοπίου μεγάλης κλίμακας και όλους εκείνους που αγαπούν τα έντονα χρώματα στη ζωή τους.. Αυτή η μονάδα κουζίνας θα γίνει ένας μαγνητικός μαγνήτης σε κάθε κουζίνα. Και στην κρύα εποχή, θα ευχαριστηθεί με το χρώμα του και θα σας θυμίσει τον όμορφο ανοιξιάτικο καιρό..
 • Κομψό μινιμαλιστικό μαύρο ψυγείο ιδανικό για τους λάτρεις του στυλ "υψηλής τεχνολογίας", καθώς και εκείνους που προτιμούν την απλότητα και τον μινιμαλισμό. Η γυαλιστερή λάμψη σε συνδυασμό με το βαθύ μαύρο χρώμα κάνουν αυτή τη συσκευή όσο το δυνατόν πιο κομψή και μοντέρνα..

7 φωτογραφίες

Είναι επίσης σημαντικό ότι αυτές οι μονάδες από τη σειρά χρωμάτων διαφέρουν από τους προκατόχους τους όχι μόνο στη σκιά του σώματός τους, αλλά έχουν επίσης εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

 1. Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ειδική οθόνη αφής, βρίσκεται στην πόρτα του ψυγείου. Σε αυτό εμφανίζονται οι πιο σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της συσκευής.
 2. Χάρη στο μοναδικό σύστημα ψύξης, Εκτός από τη διατήρηση του ιδανικού επιπέδου υγρασίας, τα τρόφιμα σε τέτοια ψυγεία μπορούν να αποθηκευτούν δύο φορές περισσότερο.
 3. Η παρουσία διπλού συστήματος εξαερισμού εξασφαλίζει όχι μόνο τη μακροπρόθεσμη διατήρηση των προϊόντων, αλλά και τη μέγιστη διατήρηση των θρεπτικών τους συστατικών και την εξαιρετική εμφάνιση καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου.

Η Electrolux επεκτείνει τακτικά τη γκάμα των προϊόντων της. Για να μην μπερδευτείτε στην ποικιλομορφία του, έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια σύντομη τεχνική επισκόπηση των πέντε πιο δημοφιλών μοντέλων ψυγείων από αυτόν τον κατασκευαστή..

Ανασκόπηση των καλύτερων μοντέλων

Η γκάμα ψυγείων ντουλαπιών Electrolux είναι απλά εκπληκτική, αλλά υπάρχουν και μοντέλα που είναι τα πιο καινοτόμα και δημοφιλή:

 • EN 93852 JW συνδυάζει υψηλή τεχνολογία και ευκολία χρήσης. Ο συνολικός ωφέλιμος όγκος της μονάδας είναι πάνω από 300 λίτρα. Εξοπλισμένο με λειτουργία "TwinTech FrostFree", που σας επιτρέπει να διατηρείτε τα προϊόντα για όσο το δυνατόν περισσότερο διατηρώντας παράλληλα την αρχική τους εμφάνιση. Αυτό το ψυγείο ανήκει στην ενεργειακή κλάση Α +, έχει τη δυνατότητα να κρεμάσει ξανά τις πόρτες, συναγερμό για ανοιχτές πόρτες και είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα πλήρες σύστημα "Χωρίς παγετό". Έλεγχος συσκευής – ηλεκτρονικός.

 • ERB 34003 W από τη σειρά "Διαίσθηση" αντιπροσωπεύει τον τέλειο συνδυασμό ποιότητας, λειτουργικότητας και σταθερότητας. Ο συνολικός όγκος της συσκευής είναι 315 λίτρα και ελέγχεται ηλεκτρονικά. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτής της σειράς ψυγείων είναι το λευκό τους χρώμα, το οποίο ξεχωρίζει έντονα σε αντίθεση με τις φωτεινές πορτοκαλί λεπτομέρειες. Χαρακτηρίζεται από χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, παρουσία οπίσθιου φωτισμού τόσο στο ψυγείο όσο και στο χώρο του καταψύκτη. Υπάρχουν επίσης ειδικοί δείκτες LED εργασίας.

 • Το πιο ασυνήθιστο ψυγείο μπορεί δικαίως να θεωρηθεί αρθρωτό ψυγείο Electrolux. Αυτή η μονάδα αποτελείται από μεμονωμένες μονάδες ψύξης, έτσι ώστε κάθε πελάτης να μπορεί να συναρμολογήσει μια μονάδα κουζίνας οποιουδήποτε μεγέθους και σχήματος. Σήμερα, αυτή η καινοτομία μπορεί να αγοραστεί μόνο κατόπιν παραγγελίας. Αλλά παρά αυτό, ένας αρκετά μεγάλος αριθμός ανθρώπων προσπαθεί ήδη να γίνει ιδιοκτήτης ενός τέτοιου ψυγείου..

 • EN6084JOX – σύγχρονο ψυγείο τριών διαμερισμάτων, ο συνολικός ωφέλιμος όγκος του οποίου υπερβαίνει τα 500 λίτρα. Εξοπλισμένο με λειτουργία "Χωρίς παγετό", διαθέτει ειδικό χώρο φρεσκάδας για αποθήκευση τροφίμων, υπερβολική ψύξη και υπερψύξη. Έλεγχος ντουλαπιών ψυγείου αισθητήριος.

 • Συμπαραγωγή σημάτων Electrolux και AEG – αυτό είναι ψυγείο S95362CTX2. Ο συνολικός όγκος της μονάδας είναι πάνω από 300 λίτρα, διαθέτει ηλεκτρονικό χειριστήριο αφής. Πολυλειτουργικό, αξιόπιστο και ανθεκτικό ψυγείο με ευρύχωρο χώρο κατάψυξης.

Αλλά ο κατασκευαστής χαρακτηρίζεται όχι μόνο από μια μεγάλη ποικιλία διαφόρων μοντέλων ψυγείων υψηλής ποιότητας, αλλά και από μια πληθώρα διαφόρων εξαρτημάτων και εξαρτημάτων για αυτά..

Αξεσουάρ και εξαρτήματα

Εάν είναι απαραίτητο, όλοι μπορούν να αγοράσουν επιπλέον αξεσουάρ, όπως:

 • Φίλτρο άνθρακα για ψυγεία, έχοντας αντιβακτηριακή επικάλυψη. Είναι αυτός που παρέχει αποτελεσματική προστασία του ψυγείου από βακτήρια και μύκητες και είναι επίσης υπεύθυνος για την εξάλειψη τυχόν δυσάρεστων οσμών..
 • Διάφορα ράφια. Τα καταστήματα μάρκας διαθέτουν ένα γυάλινο ράφι ή ράφια για όλα τα μοντέλα συσκευών. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αγοράς μπλοκ για την αποθήκευση τροφίμων στην πόρτα του ψυγείου. Το γυαλί που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των ραφιών είναι εντελώς πανομοιότυπο με το γυαλί από το οποίο κατασκευάστηκαν τα αρχικά ράφια.
 • Λαβές πόρτας ψυγείου, και στα κουτιά που βρίσκονται μέσα σε αυτό. Μπορείτε να αγοράσετε τόσο καθολικά μοντέλα, κατάλληλα για όλες τις συσκευές όσο και μεμονωμένα, σχεδιασμένα για συγκεκριμένο τύπο ψυγείου..
 • Εάν χρειάζεστε ρύθμιση πόρτας υψηλής ποιότητας, τότε θα χρειαστείτε πρόσθετους ή εφεδρικούς βρόχους. Αντιπροσωπεύονται επίσης από τη μάρκα Electrolux σε μεγάλη γκάμα. Το ενσωματωμένο ψυγείο χρειάζεται επίσης τέτοια αξεσουάρ όταν ξανακρεμάτε τις πόρτες.
 • Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αγοράσετε νέα πόδια. για ψυγείο. Όπως δείχνει η πρακτική, αυτό το στοιχείο είναι που συνήθως αποτυγχάνει πρώτα..
 • Λάμπες εσωτερικού χώρου τόσο διαμερίσματα ψυγείου όσο και καταψύκτη. Μπορούν να είναι συμβατικά ή LED.

Αλλά μπορείτε να αγοράσετε όχι μόνο μικρά αξεσουάρ, αλλά και μεγάλα εξαρτήματα, για παράδειγμα, μια πόρτα στο χώρο του καταψύκτη ή του ψυγείου, καθώς και συμπιεστές ή σταθεροποιητές..

Ένα τέτοιο ευρύ φάσμα επιτρέπει, εάν είναι απαραίτητο, να παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του ψυγείου χωρίς να το αντικαταστήσει εντελώς. Το κύριο πράγμα είναι να αγοράσετε γνήσια εξαρτήματα και αξεσουάρ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα κατάστημα εταιρείας στην πόλη σας ή να κάνετε μια παραγγελία μέσω Διαδικτύου.

Τιμή

Τα ψυγεία Electrolux θεωρούνται δικαίως όχι μόνο ένα από τα υψηλότερης ποιότητας και πολυλειτουργικά, αλλά και ακριβά. Όσο μεγαλύτερο είναι το ψυγείο και όσο περισσότερες πρόσθετες λειτουργίες έχει, τόσο υψηλότερο είναι το κόστος του, αντίστοιχα..

Το απλούστερο ψυγείο Electrolux χωρίς πρόσθετες λειτουργίες χωρίς καταψύκτη κοστίζει περίπου 25 χιλιάδες ρούβλια.

Μία από τις πιο φθηνές μονάδες κουζίνας είναι μοντέλο ERN 1300 AOW, το μέσο κόστος του είναι περίπου 31 χιλιάδες ρούβλια. Ταυτόχρονα, αυτό το ενσωματωμένο ψυγείο δεν διαθέτει χώρο κατάψυξης.

Μια άλλη φθηνή επιλογή είναι ένα ψυγείο που διαθέτει καταψύκτη. – ENN 92801 BW. Το ελάχιστο κόστος του είναι 34 χιλιάδες ρούβλια..

Το κατά προσέγγιση κόστος ψυγείων με λειτουργίες "Χωρίς παγετό", γρήγορη ψύξη ή υπερψύξη – περίπου 75 χιλιάδες ρούβλια. Το κόστος του πιο σύγχρονου ψυγείου αυτής της μάρκας σήμερα είναι περίπου 150 χιλιάδες ρούβλια.

Η τιμή για ένα συγκεκριμένο μοντέλο αυτής της συσκευής μπορεί να αλλάξει επανειλημμένα ανάλογα με την εμφάνιση νέων, πιο προηγμένων ψυγείων ή κατά τη διάρκεια της σεζόν ενεργών εκπτώσεων..

Κριτικές

Από την πρώτη τους εμφάνιση στα ράφια των καταστημάτων, αυτές οι μονάδες ψύξης στο σπίτι έχουν προσελκύσει αμέσως την προσοχή των αγοραστών. Και σήμερα έχουν μεγάλη ζήτηση..

Σύμφωνα με εκείνους που έχουν γίνει ήδη ιδιοκτήτες τους, αυτές οι συσκευές είναι πραγματικά πολύ οικονομικές από την άποψη της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, λειτουργούν σχεδόν αθόρυβα, ψύχουν τέλεια το φαγητό..

Οι ιδιοκτήτες μοντέρνων μοντέλων της τελευταίας σειράς γιορτάζουν η παρουσία λειτουργιών όπως το super freeze, η φρέσκια ζώνη και η γρήγορη ψύξη ως βασικά πλεονεκτήματα. Τα προϊόντα πραγματικά διαρκούν περισσότερο και καλύτερα χωρίς να αλλάζουν την αρχική τους εμφάνιση.

Αν μιλάμε για τα πλην, τότε, σύμφωνα με τους αγοραστές, είναι κοινά τόσο για τα πρωτότυπα μοντέλα όσο και για τις συσκευές τελευταίας γενιάς. το κακής ποιότητας κατασκευή μικρών εξαρτημάτων, δηλαδή πλαστικών λαβών στο ίδιο το ψυγείο και στα συρτάρια του. Aδη ένα χρόνο αργότερα, τα περισσότερα από αυτά υποβαθμίζονται, εμφανίζονται πατατάκια και ρωγμές πάνω τους. Το μόνο καλό είναι η δυνατότητα αγοράς γνήσιων ανταλλακτικών..

Αλλά σε γενικές γραμμές, όλες οι συσκευές Electrolux αντιμετωπίζουν τις λειτουργίες ενός ψυγείου "Μεγάλος". Αυτοί είναι πραγματικά μοντέρνοι, αξιόπιστοι και υψηλής ποιότητας βοηθοί κουζίνας που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι..