Βαθμολογία ενσωματωμένων ψυγείων

Ως αναντικατάστατο μέρος του εσωτερικού της κουζίνας, το ψυγείο μπορεί να καταλάβει πολύ χώρο. Αυτό είναι ιδιαίτερα προβληματικό εάν είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί η αποθήκευση μεγάλης ποσότητας φαγητού και πιάτων και το διαμέρισμα ή η κουζίνα δεν διαφέρει σε μεγάλες διαστάσεις.. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ενσωματωμένο μοντέλο γίνεται η καλύτερη επιλογή..

7 φωτογραφίες

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Σε σύγκριση με τους τυπικούς θαλάμους ψύξης, αυτά τα μοντέλα έχουν πολλά πλεονεκτήματα.. Είναι αυτά που δίνουν προσοχή στην πρώτη θέση:

 • Η δυνατότητα επίτευξης πολύ μεγαλύτερου όγκου λόγω του ιδιόμορφου σχεδιασμού.
 • Μεγάλη επιλογή διαστάσεων και αναλογιών των διαστάσεων των θαλάμων.
 • Λόγω του βαθύτερου πλευρικού και οπίσθιου τοιχώματος τέτοιων μοντέλων, δίνεται μεγάλη προσοχή στην πόρτα. Ως εκ τούτου, ο σχεδιασμός τέτοιων ψυγείων είναι μερικές φορές εντυπωσιακός. Δεν θα είναι δύσκολο να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό σας.
 • Αυτή η τεχνική δεν κάνει σχεδόν καθόλου θόρυβο., σε αντίθεση με τα τυπικά ψυγεία.
 • Συμπαγές αυτό είναι το κύριο διακριτικό γνώρισμα της ενσωματωμένης τεχνολογίας. Ο καταψύκτης και ο γενικός θάλαμος μπορεί να είναι αρκετά ογκώδεις, αλλά το ίδιο το ψυγείο πρακτικά δεν καταλαμβάνει χώρο στην κουζίνα. Το μόνο μέρος με το οποίο πρέπει να αλληλεπιδράσετε είναι η πόρτα «ραμμένη» στον τοίχο. Αυτή η λύση είναι η πλέον κατάλληλη για ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στούντιο ή άλλων κατοικιών μικρού μεγέθους..

8 φωτογραφίες

Φυσικά, αξίζει επίσης να επισημανθούν μερικά από τα μειονεκτήματα.. Είναι συνέπεια μιας τέτοιας συμπαγής, δεν προκαλούν μεγάλη ενόχληση, αλλά θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή τέτοιων μοντέλων εξοπλισμού:

 • Δυσκολίες στην εγκατάσταση και συναρμολόγηση. Οποιεσδήποτε ενσωματωμένες συσκευές απαιτούν ειδική προσέγγιση στην εγκατάσταση. Χωρίς εμπειρία, είναι σχεδόν αδύνατο να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Είναι καλύτερο να πληρώσετε επιπλέον για τη δουλειά ειδικών τεχνιτών.
 • Το ψυγείο ενδέχεται να μην είναι εγκατεστημένο σε κάθε διαμέρισμα. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο, για παράδειγμα, η διάταξη της κουζίνας, η παρουσία μιας θέσης στον τοίχο ή τουλάχιστον η δυνατότητα σχηματισμού της. Απλούστερα από αυτή την άποψη, οριζόντια μοντέλα που μπορούν να ενσωματωθούν στον πάγκο.
 • Μπορεί να υπάρχει κάποια ταλαιπωρία κατά την ανακαίνιση ή την αλλαγή της διάταξης. Το ενσωματωμένο ψυγείο δεν μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, καθώς θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πρόσθετη αποσυναρμολόγηση. Επομένως, αξίζει να επιλέξετε ένα μοντέλο για ποιότητα και αξιοπιστία.

Πώς να επιλέξετε το σωστό

Είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι η επισκευή ή η αντικατάσταση των ενσωματωμένων συσκευών είναι πολύ πιο δύσκολη. Επομένως, όταν επιλέγετε ένα παρόμοιο μοντέλο ψυγείου, θα πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί, καθώς σε αυτή την περίπτωση, η εξοικονόμηση λόγω ποιότητας είναι απλά απαράδεκτη.. Κατά την επιλογή, πρέπει να δώσετε προσοχή στις ακόλουθες παραμέτρους:

 • Υλικό σώματος και πόρτας.
 • Η ποιότητα των ηλεκτρονικών στο ψυγείο.
 • Συνολικός όγκος?
 • Διαστάσεις και αναλογίες διαστάσεων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να λάβετε υπόψη εάν το ψυγείο θα τοποθετηθεί μέσα στον πάγκο.
 • Πλήρης δυνατότητα αυτόματης απόψυξης.
 • Δώστε επίσης προσοχή στη στερέωση των θυρών, καθώς αυτό το μέρος του ψυγείου θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο στην ευκολία της λειτουργίας του.

7 φωτογραφίες

Μια επιλογή δημοφιλών μοντέλων

Σήμερα, η γκάμα των οικιακών συσκευών είναι εκπληκτική. Υπάρχουν αρκετά διαφορετικά μοντέλα ψυγείων, τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους ανά κατασκευαστή, σχέση ποιότητας / τιμής, λειτουργικότητας, γενικής εμφάνισης και σχεδίασης.. Είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε κάτι καθολικό, οπότε ετοιμάσαμε για εσάς μια βαθμολογία ενσωματωμένων ψυγείων, για τα οποία επιλέχθηκαν μόνο μοντέρνα και σχετικά μοντέλα..

Electrolux ENN93153AW – ένα βολικό συνδυασμένο μοντέλο κάθετου ψυγείου, το οποίο διαθέτει τυπικά διαμερίσματα, καθώς και έναν καταψύκτη που βρίσκεται στο κάτω μέρος. Ο συνολικός όγκος είναι 292 λίτρα, εκ των οποίων 64 είναι καταψύκτης, κάτι που είναι αρκετά για ένα τόσο συμπαγές ψυγείο..

Αξίζει να σημειωθούν τα καθαρά τεχνικά πλεονεκτήματα. Η ικανότητα ψύξης είναι υψηλή σε ένα απόλυτα χωρίς θόρυβο περιβάλλον. Παρέχεται το σύστημα “No-frost”, το οποίο εμποδίζει το σχηματισμό πάγου και παρέχει επίσης πλήρη αυτόματη απόψυξη στάγδην όλων των διαμερισμάτων, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για ένα ενσωματωμένο ψυγείο.

Ο έλεγχος θερμοκρασίας ρυθμίζεται ηλεκτρονικά. Το επάνω μέρος της πόρτας διαθέτει εργονομική ψηφιακή οθόνη. Μπορούμε να πούμε ότι αυτή η τεχνική είναι ένα παράδειγμα κλασικής αξιόπιστης ιταλικής τεχνικής και μπορεί να θεωρηθεί ως η βέλτιστη επιλογή.. Από τις ελλείψεις, μπορεί να σημειωθεί μόνο μια σχετικά υψηλή τιμή..

Liebherr UIK 1424-23 – μικρού μεγέθους “οριζόντια” έκδοση του ψυγείου, η οποία φαίνεται κάπως παραπλανητική, αφού ο όγκος του είναι αρκετά μεγάλος και ανέρχεται στα 115 λίτρα. Ταυτόχρονα, οι παράμετροι του ψυγείου σας επιτρέπουν να το τοποθετήσετε στον πάγκο..

Ένα τέτοιο ψυγείο είναι σχετικά φθηνό και η χωρητικότητά του είναι επαρκής ακόμη και για μεγάλο αριθμό προϊόντων. Ο κύριος θάλαμος είναι εξοπλισμένος με αυτόματο σύστημα απόψυξης, αλλά ο χώρος του καταψύκτη θα πρέπει να τακτοποιηθεί χειροκίνητα, κάτι που αποτελεί ένα μικρό μειονέκτημα αυτού του μοντέλου.

Περιλαμβάνονται επίσης άνετα εργονομικά ηλεκτρονικά χειριστήρια. Η πόρτα κλείνει απαλά και σφιχτά, γεγονός που, μαζί με υψηλής ποιότητας υλικό αμαξώματος, εξασφαλίζει την ασφάλεια των προϊόντων για 23 ώρες μετά από διακοπή ρεύματος. Μια εξαιρετική επιλογή για μικρά διαμερίσματα.

Hansa BK3167.3 – ένα άλλο κάθετο μοντέλο στην κατηγορία μεσαίας τιμής, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως η καλύτερη επιλογή προϋπολογισμού για ένα διαμέρισμα στούντιο. Διαφέρει σε αρκετά εντυπωσιακούς όγκους: 170 λίτρα – κοινός θάλαμος και 90 λίτρα – διαμέρισμα καταψύκτη. Οι κριτικές σημειώνουν ιδιαίτερα θετικά τη δύναμη του καταψύκτη..

Χάρη στον συμπιεστή inverter, ο οποίος έχει καλή ισχύ, ουσιαστικά δεν υπάρχει θόρυβος από τη λειτουργία του εξοπλισμού. Όταν απενεργοποιηθεί το ρεύμα, η θερμοκρασία θα διατηρηθεί για 11-12 ώρες. Αυτόματη απόψυξη για το κύριο διαμέρισμα και χειροκίνητη για τον καταψύκτη.

Ο έλεγχος θερμοκρασίας είναι μηχανικός, ο οποίος είναι αρκετά απλός και αξιόπιστος στην περίπτωση των ενσωματωμένων ψυγείων. Τα εσωτερικά ράφια είναι κατασκευασμένα από παγωμένο γυαλί και ο φωτισμός παρέχεται από τυπικούς λαμπτήρες LED.

Κριτικές

Όταν επιλέγετε ένα ψυγείο για ένα σπίτι με μικρό χώρο για κουζίνα, εξετάζονται πρώτα τα ενσωματωμένα μοντέλα. Οι κριτικές για τα παραπάνω μοντέλα είναι συνήθως θετικές.

Πρώτα απ ‘όλα, υπάρχει μια σχεδόν πλήρης αθόρυβη λειτουργία του συμπιεστή, καθώς και αποτελεσματική ψύξη των προϊόντων.. Κάθε εταιρεία που παράγει ενσωματωμένα ψυγεία επικεντρώνεται στην ηλεκτρονική “πλήρωση” έτσι ώστε να μην απαιτεί συχνή αντικατάσταση, επομένως, οι διακοπές στην εργασία και οι βλάβες είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Φυσικά, το πιο σημαντικό πλεονέκτημα τέτοιων ψυγείων είναι η πρακτικότητα.. Μια ευρεία επιλογή στυλ και σχεδίασης σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα την τεχνική στο εσωτερικό περιβάλλον και η συμπαγής απελευθερώνει επιπλέον χώρο.

10 φωτογραφίες

Κατά την επιλογή ενός τέτοιου ψυγείου, αξίζει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην εκτίμηση του όγκου του, καθώς μπορεί να είναι κάπως περιορισμένος σε σύγκριση με τα τυπικά μοντέλα. Παρ ‘όλα αυτά, οι περισσότερες σύγχρονες επιλογές είναι εύκολα κατάλληλες ακόμη και για μια μεγάλη οικογένεια..