Μπλέντερ Σκάρλετ

Για τις σύγχρονες νοικοκυρές, ένα μπλέντερ που εξοικονομεί ενέργεια και χρόνο έχει γίνει απαραίτητος βοηθός κουζίνας. Σήμερα πωλούνται μάρκες με διαφορετική ισχύ, διαμόρφωση, λειτουργικότητα, σχεδιασμό και κόστος. Οι υποβρύχιοι και σταθεροί αναμικτήρες Scarlett εμπιστεύονται ιδιαίτερα πολλοί αγοραστές στη χώρα μας για την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής..

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της εταιρείας

Η εταιρεία ιδρύθηκε με τη συμμετοχή Βρετανών επενδυτών το 1996 και αρχικά παρήγαγε προϊόντα στην κατηγορία μεσαίας τιμής με το σήμα Scarlett England και στη συνέχεια απλά Scarlett. Σήμερα, η μάρκα, η οποία ανήκει στην Arima Holding Corp, κατασκευάζεται στην Κίνα και πωλεί εκατοντάδες ονόματα των προϊόντων της στην ΚΑΚ, τις χώρες της Βαλτικής και την Ανατολική Ευρώπη..

Προηγουμένως, τα φθηνά κινέζικα προϊόντα που προμηθεύονταν στη Ρωσία ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας. Σήμερα, όταν η παραγωγή καταναλωτικών ηλεκτρονικών πολλών παγκόσμιων εμπορικών σημάτων έχει μεταφερθεί στην Κίνα και σε άλλες ασιατικές χώρες, η στάση των καταναλωτών προς τις κινεζικές οικιακές συσκευές που διατηρεί τις παραδόσεις ευρωπαϊκής ποιότητας έχει πάψει να είναι αρνητική. Τα προϊόντα της Scarlett στη χώρα μας έχουν επανειλημμένα γίνει βραβευμένα με το βραβείο Προϊόντος της Χρονιάς.

Η ποικιλία της μάρκας Scarlett, σχεδιασμένη για τη μέση νοικοκυρά με χαμηλό εισόδημα, περιλαμβάνει αξιόλογα αξιόπιστα δείγματα οικιακών συσκευών, κλιματικές συσκευές της Silver Line, White Edition, Indigo, Comfort, πιάτα και ρολόγια. Επιπλέον, η εταιρεία παράγει υψηλής ποιότητας συσκευές ομορφιάς της σειράς Top Style και Vita Spa για τη διατήρηση της ομορφιάς και της υγείας..

Οι ειδικοί μάρκας, παρακολουθώντας την αγορά οικιακών συσκευών, λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις των αγοραστών και τις τελευταίες τεχνολογίες, αναπτύσσουν νέα μοντέλα με βελτιωμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά.

Προδιαγραφές

Η σειρά μπλέντερ χειρός στα ράφια των καταστημάτων αντιπροσωπεύεται κυρίως από τα ακόλουθα μοντέλα: HB42F25, HB44K03, HB43F70 και HB43M81. Τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά αυτών των μοντέλων παρουσιάζονται στον πίνακα:

Μοντέλο Εξουσία Ωρες εργασίας Λειτουργία Turbo Υλικό σώματος Υλικό ανταλλακτικού βύθισης Βάρος προϊόντος
HB42F25 750 Watt 2 ταχύτητες Οχι πλαστική ύλη μέταλλο 1200 γρ
HB43F70 850 Wt 5 ταχύτητες υπάρχει πλαστική ύλη μέταλλο 1150 γρ
HB43M81 1000 watt λείος υπάρχει πλαστική ύλη ανοξείδωτος ατσάλι 1700 γρ
HB44K03 1200 watt 5 ταχύτητες υπάρχει πλαστική ύλη ανοξείδωτος ατσάλι 1650 γρ

Τα περιβλήματα είναι κατασκευασμένα από πλαστικό υψηλής ποιότητας, η λαβή είναι καλυμμένη με λαστιχένιο υλικό, γεγονός που καθιστά το κράτημα πιο σίγουρο. Το πλεονέκτημα όλων των μοντέλων Scarlett είναι ότι το στιβαρό πόδι είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, ενώ τα μοντέλα HB43M81, HB44K03 είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Μήκος καλωδίου ένα μέτρο.

Τα υποβρύχια μοντέλα έχουν μέγιστη ισχύ από 700 έως 1200 W. Η λειτουργία Turbo σάς επιτρέπει να μεταβείτε γρήγορα σε υψηλή ισχύ περιστροφής. Το βάρος δεν υπερβαίνει τα 1700 γραμμάρια, το οποίο σας επιτρέπει να το κρατάτε στο χέρι σας χωρίς κούραση.

Οι σταθεροί αναμεικτήρες αντιπροσωπεύονται εδώ από τα πιο δημοφιλή μοντέλα σήμερα: 4142, 4143, JB146G01 και JB146P01. Τα μοντέλα έχουν χαρακτηριστικά απόδοσης που φαίνονται στον πίνακα:

Μοντέλο Εξουσία Ωρες εργασίας Λειτουργία παλμού Χωρητικότητα
4142 500 watt 2 ταχύτητες υπάρχει 1,75 λτ
4143 500 watt 2 ταχύτητες υπάρχει 2,0 λτ
JB146G01 1000 watt

5 ταχύτητες

υπάρχει 1,5 λ
JB146P01 700 watt 2 ταχύτητες υπάρχει 1,5 λ

Η χωρητικότητα των πλαστικών μπολ κυμαίνεται από 1,2 έως 2,0 λίτρα. Το JB146G01 διαθέτει γυάλινη κανάτα. Το μήκος του καλωδίου όλων των σταθερών μοντέλων είναι 1,1 μ. Η μάρκα σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα δείγμα με επιτρεπόμενη ισχύ από 350 έως 1000 watt. Η λειτουργία παλμού, βολική για τον έλεγχο της διαδικασίας, καθιστά δυνατή την εναλλαγή περιστροφής με μικρά διαλείμματα.

Συσκευή και αρχή λειτουργίας

Το μπλέντερ χειρός αποτελείται από ένα τμήμα κινητήρα με λαβή, διακόπτη ταχύτητας, κουμπιά για λειτουργία turbo, λειτουργία παλμού και αποσπώμενα εξαρτήματα. Το πόδι του μπλέντερ τελειώνει με ένα σύρμα. Η συσκευή συμπληρώνεται από ένα ακροφύσιο για το χτύπημα υγρών προϊόντων, το οποίο είναι προσαρτημένο στο σώμα χρησιμοποιώντας έναν προσαρμογέα.

Τα μπλέντερ παρέχονται με ένα ποτήρι 600 ml. Το σετ περιλαμβάνει ένα ελικόπτερο, αποτελούμενο από ένα μπολ των 500 ή 600 ml, ένα καπάκι, ένα μαχαίρι κοπής.

Το προϊόν είναι κατάλληλο για παρασκευή σούπας, πουρέ πατάτας, σάλτσες, σάλτσα, παιδικές τροφές και κοκτέιλ. Ο τεμαχιστής επεξεργάζεται βότανα, τυριά, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλο για επεξεργασία πολύ σκληρών τροφίμων και πάγου. Κατάλληλο για χτύπημα, ασπράδια αυγών, κρέμα κέικ, κρέμα και άλλα επιδόρπια.

Η αρχή λειτουργίας της υποβρύχιας συσκευής έχει ως εξής:

 • Πριν και μετά την εργασία, τα αξεσουάρ πρέπει να πλυθούν με τρεχούμενο νερό και σαπούνι, εξαιρουμένου του τμήματος του κινητήρα, μπορεί να σκουπιστεί μόνο με ένα ελαφρώς υγρό πανί.
 • Τοποθετήστε το εξάρτημα στη βάση, η οποία στη συνέχεια εγκαθίσταται στο τμήμα του κινητήρα. Εάν συναρμολογηθεί λανθασμένα, ο επεξεργαστής δεν θα ενεργοποιηθεί.
 • Συνδεθείτε στο δίκτυο. Η εργασία πρέπει να ξεκινήσει με τη χαμηλότερη ταχύτητα. Στη συνέχεια, ρυθμίστε την επιθυμητή ταχύτητα με το ρυθμιστή..
 • Για να αποσυνδέσετε το εξάρτημα, πατήστε ταυτόχρονα και τα δύο κουμπιά στις πλευρές του τμήματος του κινητήρα.
 • Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί turbo για να αυξήσετε την ισχύ. Για να επιστρέψετε στην κανονική λειτουργία, αφήστε το κουμπί..
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί παλμού. Ο χρόνος λειτουργίας του μπλέντερ δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1 λεπτό, το διάστημα μεταξύ της ενεργοποίησης πρέπει να είναι περίπου 4 λεπτά.

 • Για να λειτουργήσει ο τεμαχιστής, είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε το μαχαίρι στον πείρο, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας.
 • Αφού φορτώσετε τρόφιμα στο δοχείο, πρέπει να το καλύψετε με μηχανοκίνητο καπάκι, έτσι ώστε τα μάνδαλα στο καπάκι να συμπίπτουν με τις αυλακώσεις στο κύπελλο..
 • Τοποθετήστε το μπλέντερ στη μονάδα δίσκου μέχρι να κάνει κλικ. Κατά τη διάρκεια της κοπής, κρατήστε το τμήμα του κινητήρα με το ένα χέρι και το μπολ με το άλλο..
 • Μετά τη διακοπή της λείανσης, είναι απαραίτητο να αποσυνδέσετε το τμήμα του κινητήρα πατώντας τα κουμπιά που βρίσκονται και στις δύο πλευρές.
 • Αποσυνδέστε τη μονάδα δίσκου και αφαιρέστε προσεκτικά το μαχαίρι. Στη συνέχεια, ξεφορτώστε το αλεσμένο φαγητό από το δοχείο.

Ένας επεξεργαστής κουζίνας είναι απαραίτητος για την κοπή κρέατος, λαχανικών, φρούτων, πάγου, για την παρασκευή σούπας και κοκτέιλ. Το προϊόν αποτελείται από ένα τμήμα κινητήρα με μονάδα ελέγχου, βάση μπολ, μαχαίρι με δακτύλιο σιλικόνης, μπολ με καπάκι και ωστήριο.

Η εργασία με αυτό περιλαμβάνει τις ακόλουθες λειτουργίες:

 • Πριν από την πρώτη χρήση, τα μέρη πρέπει να πλυθούν με νερό και απορρυπαντικό, χωρίς λειαντικά σωματίδια και να σκουπιστούν στεγνά. Το τμήμα του κινητήρα μπορεί να σκουπιστεί μόνο με ένα ελαφρώς υγρό πανί.
 • Η συναρμολόγηση του μπολ περιλαμβάνει τη σύνδεση ενός μαχαιριού σε δακτύλιο σιλικόνης και τοποθέτησή του στο κάτω μέρος της βάσης του μπολ. Στη συνέχεια βιδώστε τη βάση και το μαχαίρι στο γυαλί χρησιμοποιώντας ένα νήμα.
 • Τοποθετήστε το μπολ στο άκρο του κινητήρα και φορτώστε τα συστατικά. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να προσθέσετε συστατικά κατά την ανάμειξη χρησιμοποιώντας ένα ωστήριο.
 • Ο χρόνος επεξεργασίας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 60 δευτερόλεπτα, εναλλάσσοντας τα διαλείμματα των 10 δευτερολέπτων.
 • Συνδέστε τη συσκευή και πατήστε το κουμπί ΕΝΑΡΞΗ. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, πρέπει να πατήσετε STOP και να αποσυνδεθείτε από το δίκτυο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε

Πριν από την εργασία, είναι απαραίτητο να διαβάσετε το εγχειρίδιο οδηγιών. Κατά την ενεργοποίηση της συσκευής, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι παράμετροι δικτύου αντιστοιχούν στα χαρακτηριστικά της συσκευής που καθορίζονται στο εγχειρίδιο..

Το προϊόν δεν προορίζεται για χρήση από άτομα με νοητική και σωματική αναπηρία, καθώς και από παιδιά, εάν δεν εποπτεύονται από άτομα που είναι υπεύθυνα για την ασφάλειά τους..

Απαγορεύεται να αφήσετε τη συσκευή ενεργοποιημένη χωρίς επίβλεψη. Πρέπει να απενεργοποιηθεί πριν από τη συναρμολόγηση, την αποσυναρμολόγηση, τον καθαρισμό. Κατά την αποσύνδεση, μην τραβάτε το καλώδιο, αλλά βγάλτε το φις από την πρίζα. Μην στρίβετε το καλώδιο. Μην στεγνώσετε, ξεπεράστε τον καθορισμένο χρόνο περιστροφής. Μην αποσυναρμολογείτε το προϊόν προσπαθώντας να το επισκευάσετε μόνοι σας. Μόνο τεχνικός σέρβις μπορεί να αντικαταστήσει το καλώδιο και τα ανταλλακτικά..

Επισκόπηση μοντέλου

Το υποβρύχιο HB42F25 διαθέτει έναν αρκετά ισχυρό κινητήρα, ο οποίος διευκολύνει την επεξεργασία μεγάλων όγκων. Το σετ περιλαμβάνει δοχείο μέτρησης για ακριβή δοσολογία. Συνημμένα γρήγορα με πολύπλοκες δουλειές κουζίνας.

Το μπλέντερ HB44K03 της σειράς Indigo είναι ενδιαφέρον για τις νοικοκυρές λόγω της επιπρόσθετης επιλογής για τα συστατικά για σαλάτες. Το μπολ του ελικόπτερο έχει μια πρόσθετη τρύπα με ένα ωστήριο. Το σετ περιλαμβάνει ένα εξάρτημα μαχαιριού, τρίφτες και έναν δίσκο με ξεχωριστό στέλεχος για τεμαχισμό και τεμαχισμό προϊόντων.

Τα HB43F70 και HB43M81 της σειράς Silver Line, με όγκο δοχείου 600 ml, λόγω του απρόσκοπτου ελέγχου ταχύτητας, είναι τέλεια για διάφορες εργασίες κουζίνας. Ο ισχυρός δίσκος χωρίζει τον πάγο με ένα ειδικό μαχαίρι και επεξεργάζεται σκληρά προϊόντα. Το πλαστικό ακροφύσιο σας επιτρέπει να μαγειρεύετε γρήγορα και χωρίς σβώλους πουρέ πατάτας. Το πόδι από ανοξείδωτο ατσάλι παρέχει ανθεκτικότητα. Η συσκευή είναι απλή στη χρήση και εύκολη στον καθαρισμό.

Το κλασικό SC-4142 θα κόψει τέλεια ξηρούς καρπούς, σκόρδο, βότανα και κρεμμύδια χάρη στην ανθεκτική λεπίδα του.

Ο ρυθμιστής θα ρυθμίσει τη σταθερή συσκευή για την παρασκευή διαφόρων πιάτων. Η λειτουργία παλμού καθιστά δυνατή την εργασία με μικρά διαλείμματα.

Το SC-4143 με μια ευρύχωρη κανάτα, σας επιτρέπει να ετοιμάσετε γρήγορα έναν πουρέ σούπας, ένα δροσιστικό κοκτέιλ και σάλτσα.

Η λειτουργία παλμού είναι ιδανική για άλεση ξηρών καρπών, κόκκων καφέ και πάγου. Μέσα από το πλαστικό του μπολ, η οικοδέσποινα θα μπορεί να ελέγχει καλύτερα τη διαδικασία καθαρισμού και λείανσης των εξαρτημάτων..

Το JB146G01 είναι ιδανικό για κοπή κρέατος, λαχανικών, φρούτων και πάγου.

Αναμίξτε εύκολα οποιοδήποτε κοκτέιλ σε ένα εύκολο να καθαρίσετε μπολ. Ο ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου της ισχυρής συσκευής σας επιτρέπει να επιλέξετε πολλά προγράμματα για επεξεργασία τροφίμων υψηλής ταχύτητας, συνδυάζοντάς τα με τη ρύθμιση του χρονοδιακόπτη.

Το JB146P01 είναι απαραίτητο για την άλεση τροφίμων και την ανάμειξη υγρών.

Διαφέρει σε υψηλή παραγωγικότητα. Σταθερό, έχει κομψό σχεδιασμό, είναι εύκολο να προσθέσετε φαγητό στο μπολ κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Τα αιχμηρά μαχαίρια, σε συνδυασμό με τις ταχύτητες και μια πρόσθετη λειτουργία παλμού, αντιμετωπίζουν τέλεια τις εργασίες.

Τιμή

Σήμερα, οι αλυσίδες λιανικής προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε προσιτές τιμές. Έτσι, η υποβρύχια συσκευή HB42F25, ανάλογα με τη διαμόρφωση, μπορεί να αγοραστεί για 1395-1630 ρούβλια.

Η τιμή των λειτουργικών μοντέλων HB43F70, HB43M81, ανάλογα με την πολιτική τιμών του δικτύου και την πληρότητα, μπορεί να κυμαίνεται από 1750 έως 2340 ρούβλια.

Το κλασικό μοντέλο κανάτας SC-4142 σήμερα μπορεί να βρεθεί από 960 έως 1550 ρούβλια. Οι τιμές για το SC-4142 κυμαίνονται από 2.180 έως 2.600 ρούβλια. Πιο προηγμένα μοντέλα JB146G01, JB146Р01, ανάλογα με τη λειτουργικότητα, πωλούνται σε τιμές 3500-4700 ρούβλια.

Κριτικές

Λόγω της ποικιλίας των μοντέλων, του κομψού σχεδιασμού που μπορεί να διακοσμήσει το εσωτερικό κάθε κουζίνας, της ευρωπαϊκής ποιότητας κατασκευής, του πλούσιου εξοπλισμού και της λειτουργικότητας, καθώς και των δημοκρατικών τιμών, τα μπλέντερ είναι πάντα δημοφιλή και αξίζουν θετικά σχόλια από τους καταναλωτές..

Τα προϊόντα εκτιμήθηκαν από γυναίκες με παιδιά, καθώς οι μπλέντερ αντιμετωπίζουν γρήγορα πουρέ λαχανικών και φρούτων σε μικρούς όγκους, αλέθουν γρήγορα και αθόρυβα τα δημητριακά για να προετοιμάσουν τα δημητριακά που χρειάζονται κατά τη σίτιση. Οι συσκευές κατασκευάζονται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που δεν περιέχουν επικίνδυνες ακαθαρσίες.

Πολλοί άνθρωποι σημειώνουν τον συνδυασμό καλής λειτουργικότητας της συσκευής με τη συμπαγή της. Το μπλέντερ θεωρείται απαραίτητος βοηθός και μια καλή εναλλακτική λύση σε έναν επεξεργαστή τροφίμων που καταλαμβάνει πολύ χώρο. Πολλές γυναίκες είναι ευχαριστημένες με την ευκαιρία να πάρουν μια μικρή συσκευή στη χώρα το καλοκαίρι..