Μπλέντερ Κρόνος

Τα σύγχρονα μπλέντερ μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν έναν επεξεργαστή τροφίμων. Μια ποικιλία κατασκευαστών σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια συσκευή σύμφωνα με το γούστο σας και σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας. Η χαμηλή τιμή δεν εγγυάται πάντα καλή ποιότητα αγαθών.

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα μπλέντερ του Κρόνου, κατανοήστε πρώτα τον σκοπό και τις δυνατότητές του. Οι κριτικές σχετικά με αυτό το εμπορικό σήμα είναι οι πιο διφορούμενες: ορισμένοι τις χειροκροτούν ενώ στέκονται, άλλοι εξοργίζονται από την αγορά, θεωρώντας την ανεπιτυχή.

Δυνατότητες

Όπως όλα τα άλλα μπλέντερ, τα μπλέντερ του Κρόνου διατίθενται σε δύο τύπους:

  • Κατάδυτος. Μια ευέλικτη και συμπαγής συσκευή στην οποία μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς τύπους εξαρτημάτων: για κοπή, τρίψιμο, τεμαχισμό και μαστίγιο. Διευκολύνει το μαγείρεμα ή την προετοιμασία οποιουδήποτε πιάτου.
  • Ακίνητος. Μια πιο ογκώδης συσκευή που αποτελείται από έναν κινητήρα και ένα μπολ κοπής τοποθετημένο σε αυτό. Ο σκοπός του είναι να χτυπήσει και να αναδεύσει υγρά. Είναι λιγότερο λειτουργικό, αλλά δεν χρειάζεται να το κρατάτε στα χέρια σας κατά τη λειτουργία.

Το κύριο κριτήριο για την αγορά οποιασδήποτε συσκευής κουζίνας είναι η ισχύς. Σε αυτόν τον κατασκευαστή, κυμαίνεται από 110 W έως 1100 W. Εξαρτάται από την ισχύ εάν το μπλέντερ μπορεί να ανταπεξέλθει στις εργασίες.

  • 100 – 300 W αρκετά για την ανάμειξη υγρών.
  • 400 – 500 W – για άλεση όχι πολύ σκληρών τροφίμων: λαχανικά, κρέας.
  • 0t 600 W – καρύδια, πάγος. Άλλα στερεά προϊόντα.

Μην περιμένετε ένα ισχυρό μπλέντερ να είναι φθηνό. Εάν η ισχύς του δεν είναι πολύ υψηλή, τότε δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις κύριες καθημερινές εργασίες: κοπή, κοπή.

Εξοπλισμός

Η λειτουργικότητά του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μοντέλο και το κόστος του μπλέντερ. Έτσι, το σετ για πιο ακριβά μοντέλα του Κρόνου μπορεί να περιλαμβάνει εξαρτήματα όπως σύρμα, κόφτη, τεμαχιστή, τρίφτη, μίνι μύλο. Άλλα αξεσουάρ μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά.

Στην φθηνή κατηγορία, μπορείτε να αγοράσετε μόνο τον βασικό εξοπλισμό: ένα πόδι βύθισης, πιθανώς ένα μπολ.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί όχι μόνο στην τιμή, αλλά και στο υλικό κατασκευής των συσκευών..

Το πλαστικό θα κάνει την αγορά φθηνότερη, αλλά θα σας στερήσει την ευκαιρία να μαγειρέψετε ζεστά γεύματα. Σε επαφή με ζεστό, παραμορφώνεται εύκολα και σπάει.

Τα αξεσουάρ από ανοξείδωτο ατσάλι θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο. Επιπλέον, τέτοια εξαρτήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το μαστίγιο και το άλεσμα ζεστών τροφίμων..

Λεπτότητες εργασίας

Το μπλέντερ του Κρόνου ανήκει στην ομάδα προϊόντων προϋπολογισμού. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε έναν βοηθό σε λογική τιμή. Ακόμη και μια οικονομική συσκευή μπορεί να εκτελέσει σωστά τις λειτουργίες της. Για να το κάνετε αυτό, πριν από την αγορά και απευθείας κατά τη διάρκεια της εργασίας, λάβετε υπόψη τις ακόλουθες λεπτότητες:

  • Ελέγξτε αν ο βοηθός κουζίνας σας έχει αρκετή δύναμη για να ψιλοκόψει το λαχανικό. Εάν όχι, τότε δεν πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε το αδύνατο..
  • Ανακατέψτε ζεστά και υγρά μείγματα σε χαμηλή ταχύτητα για να αποφύγετε πιτσιλιές και εγκαύματα. Είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε πλαστικά μέρη για ζεστό μαγείρεμα, είναι παραμορφωμένα.
  • Σε οικονομικά μοντέλα τεχνολογίας, η προστασία από υπερφόρτωση απλά δεν παρέχεται. Επομένως, εργάζεστε κατά διαστήματα, ώστε να μην καεί ο εξοπλισμός. Φορτώστε τον κινητήρα όχι περισσότερο από 15 – 20 δευτερόλεπτα.
  • Διευκολύνετε τη λειτουργία της συσκευής σας. Όσο πιο ωραία κόβετε το φαγητό, τόσο πιο εύκολο θα είναι να το ψιλοκόψει..

Ανασκόπηση δημοφιλών μοντέλων

Ο Κρόνος διαθέτει ένα ευρύ φάσμα μπλέντερ. Μπορείτε να βρείτε τόσο οικονομικά όσο και φθηνά μοντέλα, καθώς και μοντέλα με ακριβότερο εξοπλισμό..

SATURN ST-FP0046 Κίτρινο

Το φωτεινό και εύχρηστο μπλέντερ θα τραβήξει την προσοχή σας σχεδόν αμέσως. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό που είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς. Το άνετο σχήμα σας επιτρέπει να το κρατάτε σταθερά στα χέρια σας. Υπάρχει μόνο ένα κουμπί για έλεγχο. Η ισχύς αυτής της μονάδας είναι 200 ​​watt. Αρκεί για την ανάμειξη υγρών προϊόντων. Τα μαχαίρια είναι κατασκευασμένα από χάλυβα, αλλά η σύνθλιψη στερεών τροφών μαζί τους θα είναι προβληματική. Για την τιμή του, αυτό είναι ένα καλό μπλέντερ. Πρόσθετα συνημμένα δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

SATURN ST-FP0048

Η ισχύς αυτής της συσκευής είναι 400 watt. Αρκεί να χειρίζεστε πιο πολύπλοκες εργασίες από τη μίξη. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, αλλά το υποβρύχιο πόδι είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό διευρύνει σημαντικά τις δυνατότητες του μπλέντερ. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μαγειρέψετε και να αναμίξετε ακόμη και ζεστά πιάτα. Η μονάδα ελέγχεται με δύο κουμπιά στη λαβή. Το μέρος βύθισης μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων.

SATURN ST-FP9063

Αυτός ο βοηθός κουζίνας κρύβει ισχύ 800 watt. Αυτό του επιτρέπει να αντιμετωπίσει κάθε γαστρονομική ιδιοτροπία στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Αρκετές ταχύτητες σάς επιτρέπουν να επιλέξετε την πιο βέλτιστη για το μαγείρεμα διαφόρων πιάτων. Αυτό το μπλέντερ συνοδεύεται από ένα μπολ κόφτη, μπολ ανάμειξης, σύρμα, τεμαχιστή, τρίφτη και πόδι βύθισης. Όλα τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, γεγονός που βελτιώνει μόνο τις δυνατότητές τους. Αυτό το μπλέντερ είναι εύκολο στη χρήση. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό και την πολυπλοκότητα του μοντέλου.

SATURN ST-FP0056

Μια κομψή σταθερή συσκευή είναι σε θέση όχι μόνο να διακοσμήσει, αλλά και να κάνει κάθε κουζίνα πιο λειτουργική. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Είναι βολικό να αλλάξετε τέσσερις λειτουργίες ταχύτητας. Το κουμπί ελέγχου βρίσκεται στον μπροστινό πίνακα.

Το μπολ μπλέντερ έχει σχεδιαστεί για όγκο 1,5 λίτρων, κατασκευασμένο από ανθεκτικό γυαλί. Μπορεί να αντέξει τόσο υψηλές όσο και χαμηλές θερμοκρασίες. Επιπλέον, υπάρχουν διαβαθμίσεις και μια άνετη λαβή στις πλευρές του μπολ. Η ισχύς της συσκευής είναι 500 W. Είναι αρκετό για να κόψετε, να αναμίξετε και να αλέσετε μπαχαρικά και καφέ. Το κιτ περιλαμβάνει μίνι μύλο 150 ml.

7 φωτογραφίες