Μίνι πλυντήριο πιάτων

Κάθε νοικοκυρά ονειρεύεται την κουζίνα της να λάμπει από καθαριότητα, συμπεριλαμβανομένων των πιάτων. Τα πλυντήρια πιάτων έρχονται στη διάσωση σε αυτό..

Αλλά, δυστυχώς, δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να αγοράσουν μεγάλο και ακριβό εξοπλισμό. Σε αυτή την περίπτωση, ένα μίνι πλυντήριο πιάτων είναι η καλύτερη και η βέλτιστη επιλογή, ειδικά αν η κουζίνα είναι μικρή, καθώς αυτή η οικιακή συσκευή διαφέρει σημαντικά σε μέγεθος από τα τυπικά προϊόντα αυτής της κατηγορίας..

8 φωτογραφίες

Σε εξειδικευμένα καταστήματα υπάρχει μια τεράστια επιλογή αυτής της τεχνικής για κάθε γούστο.. Συνολικά, όμως, ως επί το πλείστον, υπάρχουν τέτοιες τυπικές βασικές λειτουργίες:

 • τυπικός νεροχύτης?
 • εύθραυστα πιάτα?
 • μουλιάζω;
 • οικονομική λειτουργία.

Θα πρέπει επίσης να έχουν διάφορα καθεστώτα θερμοκρασίας..

Τα μικρά πλυντήρια πιάτων είναι πολύ δημοφιλή σήμερα. Αλλά προκύπτει το ερώτημα, τι είδους αυτοκίνητο να αγοράσετε; Εδώ πρέπει να λάβετε υπόψη όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των μίνι πλυντηρίων πιάτων..

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

 • Δεδομένου ότι αυτές οι συσκευές είναι αρκετά μικρές και συμπαγείς, θα καταλαμβάνουν λίγο χώρο στην κουζίνα σας. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε επιλογές επιτοίχιας τοποθέτησης.
 • Εκπέμπουν πολύ λιγότερο θόρυβο κατά τη λειτουργία. Αυτό εκτιμάται ιδιαίτερα από τους ηλικιωμένους, καθώς αντιδρούν έντονα σε κάθε είδους ήχους..
 • Το μίνι πλυντήριο πιάτων είναι ελαφρύ και μεταφέρεται εύκολα από μέρος σε μέρος.
 • Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για περίπου 4 σετ πιάτων, ενώ, όπως ένα κανονικό πλυντήριο πιάτων, το συνολικό μέγεθος είναι 9. Αυτό εξοικονομεί νερό και ενέργεια, καθώς 4 σετ είναι αρκετά για καθημερινό πλύσιμο.

 • Αυτά τα μηχανήματα έχουν όλες τις λειτουργίες ενός μεγάλου πλυντηρίου πιάτων..
 • Έχει ένα αρκετά ενδιαφέρον και ασυνήθιστο σχέδιο..
 • Η διαφορά στο κόστος μεταξύ ενός μίνι και ενός τυπικού πλυντηρίου πιάτων είναι ασήμαντη..
 • Δεν υπάρχει λειτουργία εξαναγκαστικής ξήρανσης.
 • Ο χρόνος πλύσης είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από αυτόν των συμβατικών.

Ποια χαρακτηριστικά των μίνι πλυντηρίων πιάτων είναι σημαντικά?

Επιλέγοντας μια τέτοια βολική οικιακή συσκευή, πρέπει να δώσετε προσοχή στην γκάμα του μοντέλου, στην εμφάνιση και ιδιαίτερα στα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής της τεχνικής:

 • ευρυχωρία. Κάθε φορά, μπορούν να πλένουν από 4 έως 6 σετ πιάτων.
 • κατανάλωση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας. Φυσικά, θα πρέπει να επιλέξετε το αυτοκίνητο που είναι πιο οικονομικό στην κατανάλωση.
 • οικονομική θέση. Καλύτερο όλων των κατηγοριών – Α.
 • αποτελεσματικότητα πλύσης και στεγνώματος.
 • Επίπεδο θορύβου;
 • τον αριθμό των προγραμμάτων που εκτελούνται ·
 • χρόνος πλύσης ενός κύκλου.
 • πώς φορτώνονται τα πιάτα.

Επίσης, πολλά μοντέλα έχουν επίσης μια τέτοια λειτουργία όπως η ατελής φόρτωση. Σε αυτή την περίπτωση, η κατανάλωση είναι περίπου 3 έως 9 λίτρα νερού ανά πλύσιμο. Τα πιάτα σε αυτά μπορούν να πλυθούν τόσο σε κρύο όσο και σε ζεστό νερό..

Φυσικά, αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι τα ίδια. Άλλωστε, κάθε αυτοκίνητο έχει τη δική του ατομικότητα. Έτσι, για παράδειγμα, το πλυντήριο πιάτων Gota έχει μια πολύ μεγάλη γκάμα μοντέλων. Είναι το μέγεθος και η οικονομία του που εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους αγοραστές σε πολλές χώρες. Και επίσης το μέγεθος και το γεγονός ότι μπορεί να μεταφερθεί και να τοποθετηθεί όπου είναι πιο βολικό για τους ιδιοκτήτες, για παράδειγμα, δίπλα στο νεροχύτη ή με τη σόμπα.

Προβολές

Αυτές οι συσκευές διαφέρουν επίσης στον τόπο εγκατάστασης:

 • ενσωματωμένο Μπορούν να είναι στενά ή χαμηλά. Το πλάτος κυμαίνεται από 40 έως 45 εκατοστά. Καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο στην κουζίνα, για τον οποίο εκτιμώνται..
 • χωριστά εγκατεστημένο?
 • επιτραπέζιο.

Αυτά τα μικροσκοπικά αυτοκίνητα είναι ιδανικά για μικρές οικογένειες ή ανύπαντρα άτομα. Αλλά ποιο μοντέλο πρέπει να επιλέξετε; Ας το καταλάβουμε.

Κατασκευαστές

Αυτή η τεχνική παράγεται από πολλές εταιρείες, αλλά είναι καλύτερο να αγοράζετε προϊόντα από γνωστούς κατασκευαστές. Αυτό θα μπορούσε να είναι, για παράδειγμα, Candy CDCF6. Ένα αρκετά ισχυρό και φορητό πλυντήριο πιάτων, παρά το μέγεθός του. Το πλάτος του είναι μόνο 45 εκατοστά, αλλά παρόλα αυτά, είναι πολύ στιβαρό και ευρύχωρο..

Έχει επίσης μια λειτουργία με την οποία αναγνωρίζει τα απορρυπαντικά. Το πλυντήριο πλένει περίπου έξι σετ πιάτων σε έναν κύκλο. Διαθέτει 6 προγράμματα για πλύσιμο πιάτων, ακόμη και εύθραυστα. Θα τονίσει τέλεια το εσωτερικό της κουζίνας σας, παρά την απλότητά του, και, επιπλέον, είναι ένα πολύ φθηνό μοντέλο σε σύγκριση με άλλα..

Bosch SKS 51E11 – μικρό, στενό πλυντήριο πιάτων που μπορείτε να μεταφέρετε. Είναι αρκετά απλό στο σχεδιασμό και τη λειτουργία. Κύρια χαρακτηριστικά: αυτόματος έλεγχος, χωρητικότητα 6 σετ, προστασία από διαρροές, έλεγχος πλυσίματος και θερμοκρασίας, από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας. Το κύριο μειονέκτημά του είναι το μεγάλο του βάρος – περίπου 21 κιλά.

Smeg DF6FABRO1 – το μικροσκοπικό μοντέλο εκτιμάται κυρίως για τη συμπαγή του, το ύψος του είναι μόνο 60 cm, με χωρητικότητα έως και εννέα λίτρα νερού. Είναι αρκετά οικονομικό. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να πλένει έξι σετ πιάτων σε έναν κύκλο.

Siemens SR65M081RU. Αυτό είναι ένα ενσωματωμένο λεπτό μοντέλο που μπορεί να πλυθεί έως και δέκα σετ τη φορά..

Zanussi ZDC240. Αυτό είναι ένα ενσωματωμένο μίνι πλυντήριο πιάτων, συμπαγές στην εγκατάσταση. Σχεδιασμένο για πλύσιμο μόνο 4 σετ πιάτων. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα, η λειτουργία καθυστέρησης πλύσης, η αυτόματη εκκίνηση.

Εχω ένα – αυτόματο πλυντήριο πιάτων σε μεγάλες ποσότητες. Πλένει 6 σετ πιάτα ή ένα σετ φλιτζάνια καφέ και ποτήρια τη φορά. Έχει μια μάλλον πρωτότυπη και μοναδική εμφάνιση, που θυμίζει ελαφρώς CD-player. Αυτό είναι ένα φορητό πλυντήριο πιάτων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να συνδεθεί στο σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης. Αυτό το μοντέλο είναι αρκετά δημοφιλές, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε στην παραγωγή μόνο το 2016. Το κύριο πλεονέκτημά του είναι η χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και νερού, η οποία μπορεί να εξοικονομήσει σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό..

Electrolux ESF 2210 DW. Σε αυτό το μοντέλο, μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο σκληρότητας του νερού. Υπάρχει επίσης διανομέας για λαμπρυντικό και απορρυπαντικό. Έχει χαμηλό επίπεδο θορύβου και διαθέτει επίσης σύστημα αντιδιαρροής..

Και για την κόρη σας – μια μικρή νοικοκυρά, μπορείτε να αγοράσετε ένα μίνι πλυντήριο πιάτων παιχνιδιών “Polesie”.

Φυσικά, αυτός δεν είναι ένας πλήρης κατάλογος της γκάμας τέτοιου εξοπλισμού. Αλλά όλα τα επόμενα μοιάζουν πολύ μεταξύ τους..