Ντουλάπα στο μπαλκόνι

Κάθε σύγχρονο άτομο θέλει το διαμέρισμά του να είναι άνετο και άνετο, να διακρίνεται από την κομψή εκτέλεση και να προσελκύει την προσοχή των επισκεπτών. Ταυτόχρονα, οι ζηλωτές ιδιοκτήτες σήμερα δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο μπαλκόνι. Η δημιουργική διακόσμηση αυτού του τόπου θα είναι το αποκορύφωμα ολόκληρου του διαμερίσματος. Ταυτόχρονα, για πολλούς, το μπαλκόνι παραμένει ένα μέρος όπου μπορείτε να τοποθετήσετε πολλά χρήσιμα πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή, αλλά που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα ανά πάσα στιγμή. Για αυτούς τους σκοπούς, χρειάζεστε μια βέλτιστη ντουλάπα στο μπαλκόνι. Πώς να επιλέξετε τη σωστή λειτουργική επιλογή για να δημιουργήσετε μια κομψή σύνθεση; Διαβάστε για αυτό και πολλά άλλα στο άρθρο μας..

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Η σωστή οργάνωση του δωματίου του μπαλκονιού δεν θα είναι ποτέ περιττή. Ένα άνετο ντουλάπι ταιριάζει άνετα εκεί και θα συμβάλει στη βέλτιστη αποθήκευση των πραγμάτων. Τώρα όλα τα αξεσουάρ σας στο μπαλκόνι θα έχουν τη δική τους θέση. Τα κύρια πλεονεκτήματα του προϊόντος για το μπαλκόνι:

  • Πρακτικότητα και ευκολία. Μπορείτε να τοποθετήσετε βολικά όλα τα πράγματα που χρειάζεστε στην ντουλάπα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο με βάση τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λειτουργικότητα των επίπλων. Η γκαρνταρόμπα θα πάρει τη θέση που της αξίζει στο μπαλκόνι σας, απελευθερώνοντας τον υπόλοιπο χώρο όπου μπορείτε να κανονίσετε άλλα κομψά εσωτερικά αντικείμενα. Τα έπιπλα θα φέρουν άνεση και άνεση στο σπίτι σας.
  • Ευρυχωρία. Μπορείτε να επιλέξετε κομψά μοντέλα που θα ταιριάζουν σε όλα τα αντικείμενα που θέλετε. Επιπλέον, το καθένα θα έχει ξεχωριστό ράφι. Εάν είναι επιθυμητό, ​​θα είναι εύκολο και βολικά να αποκτήσετε το επιθυμητό αντικείμενο.
  • Κομψή ενσάρκωση. Ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία επιλογών που προσφέρουν τα σύγχρονα καταστήματα, μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ του μπαλκονιού σας. Οι σύγχρονοι σχεδιαστές εκπλήσσουν ευχάριστα τους πελάτες με τις ενδιαφέρουσες ιδέες τους, το ασυνήθιστο στυλ και τις υφές ενσαρκώσεις.
  • Προσιτό κόστος. Μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων υποδηλώνει επίσης διαφορετικό κόστος των ντουλαπιών. Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή για το μπαλκόνι σας με βάση τον προϋπολογισμό σας. Ταυτόχρονα, θα πάρετε ένα αξιόλογο πράγμα και δεν θα ξοδέψετε ολόκληρο τον οικογενειακό προϋπολογισμό..
  • Η ικανότητα να το κάνετε μόνοι σας. Μπορείτε να φτιάξετε μια ντουλάπα στο μπαλκόνι μόνοι σας. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε τα σωστά υλικά, εργαλεία, ένα σχέδιο, αυστηρή τήρηση ενός σχεδίου και υπομονή. Ωστόσο, εάν δεν είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας, τότε είναι καλύτερο να αναθέσετε ολόκληρη τη διαδικασία σε ειδικευμένους ειδικούς. Θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε ή να συναρμολογήσετε έπιπλα και ταυτόχρονα θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήμα και νεύρα..

Έτσι, αναμφίβολα, το ντουλάπι θα είναι μια καλή προσθήκη σε κάθε μπαλκόνι, ένα χρήσιμο και βολικό εξάρτημα. Ταυτόχρονα, πριν πάτε για ψώνια, είναι καλύτερα να σκεφτείτε εκ των προτέρων ποιο ντουλάπι χρειάζεστε όσον αφορά τις παραμέτρους, την υφή, το χρώμα, τη λειτουργικότητα και άλλες σημαντικές παραμέτρους..

Προβολές

Μεταξύ των πολλών επιλογών, μπορεί κανείς να ξεχωρίσει τους κύριους τύπους ντουλαπιών για το μπαλκόνι: ενσωματωμένο και ανεξάρτητο. Μπορείτε να μετακινήσετε την τελευταία επιλογή και να την τοποθετήσετε σε ένα βολικό μέρος στο σύνολό της. Αλλά με ένα ενσωματωμένο καφέ, τέτοιοι χειρισμοί δεν θα λειτουργήσουν, καθώς οι τοίχοι του μπαλκονιού θα προεξέχουν από τα πλευρικά τοιχώματά του, καθώς και η οροφή και το πάτωμα. Φυσικά, θα πρέπει αρχικά να αποφασίσετε ποιος τύπος είναι ο καλύτερος για εσάς. Αυτό θα εξαρτηθεί από το τι σκοπεύετε να αποθηκεύσετε στην ντουλάπα, από το μέγεθος του μπαλκονιού, καθώς και από τις προτιμήσεις και το στυλ του δωματίου σας..

Τα μοντέρνα μοντέλα αντιπροσωπεύονται τώρα κυρίως από ενσωματωμένες ντουλάπες. Έρχονται σε διάφορα μεγέθη. Μπορεί να είναι ένα μεγάλο και ογκώδες προϊόν με ράφια πολλών συστατικών με διάφορα ύψη, συρτάρια για όλα τα εργαλεία και άλλα πράγματα. Or μπορεί να είναι μια μικρή, συμπαγής επιλογή, ιδανική για το μπαλκόνι σας..

Ένα γωνιακό ντουλάπι θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο, κυρίως εάν είναι από το πάτωμα έως την οροφή. Θα είναι ιδιαίτερα βολικό αν έχετε ένα στενό μπαλκόνι. Μια τέτοια δομή θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός ελκυστικού σχεδιασμού, καθώς και στην αποτελεσματικότερη χρήση του χώρου. Ταυτόχρονα, η ντουλάπα είναι αρκετά ευρύχωρη. Θα χωρέσουν πολλά από τα πιο διαφορετικά και απαραίτητα πράγματα για εσάς. Μην ξεχνάτε τις ανοιχτές αποχρώσεις που θα δώσουν οπτικά στο μπαλκόνι σας επιπλέον χώρο, αυξάνοντας οπτικά την περιοχή.

Υπάρχουν επίσης ντουλάπια μπαλκονιού που έχουν θέση καθιστικού στο σχεδιασμό τους. Θα ήταν υπέροχη ιδέα να δημιουργήσετε ένα θερμοκήπιο σε ένα χαμηλό προϊόν ή να τοποθετήσετε ένα ενυδρείο εκεί, ένα κλουβί με ένα πουλί. Αυτό θα δώσει σε όλο το εσωτερικό μια έξτρα γεύση. Παρεμπιπτόντως, αυτοί οι τύποι ντουλαπιών μπορούν να κατασκευαστούν εύκολα και απλά από τον εαυτό σας. Είναι σημαντικό μόνο να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία και υλικά..

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στις πόρτες. Μπορούν να είναι με διαφορετικά συστήματα ανοίγματος:

ολίσθηση

Αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη για τους λάτρεις των κλασικών. Τα ντουλάπια με τέτοιες πόρτες είναι πιο ανθεκτικά. Οι πόρτες τους κλείνουν πολύ πιο σφιχτά από άλλα μοντέλα. Ανοίγοντας τέτοια έπιπλα, θα δείτε αμέσως όλο το περιεχόμενό του και επίσης θα βρείτε εύκολα αυτό που χρειάζεστε. Ωστόσο, το μοντέλο έχει επίσης μειονεκτήματα. Πρώτα απ ‘όλα, αυτές είναι οι ίδιες οι πόρτες ανοίγματος. Απλώς δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την περιοχή που καταλαμβάνουν για άλλο σκοπό. Αυτό θα είναι πολύ άβολο. Ωστόσο, εάν αυτό δεν σας τρομάζει, τότε μπορείτε να αγοράσετε με ασφάλεια αυτήν την επιλογή..

με ρολά

Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για εξοικονόμηση χώρου. Σε αυτή την περίπτωση, το ντουλάπι μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα. Οι πόρτες αλουμινίου προστατεύουν αποτελεσματικά τα έπιπλα και όλο το περιεχόμενο από το άμεσο ηλιακό φως, την έκθεση στην υγρασία και την εξάπλωση σκόνης. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα ρολά είναι αρκετά εύκολα και απλά στη συναρμολόγηση. Όταν ανεβαίνουν, δεν απαιτείται επιπλέον χώρος. Τα ρολά μπορούν να ανοίξουν σε οποιοδήποτε ύψος. Αυτό είναι επίσης αρκετά βολικό και πρακτικό. Εύκολο στη φροντίδα, πλύσιμο και καθαρισμό.

Ένα άλλο πρόσθετο πλεονέκτημα ενός ντουλαπιού με τέτοιες πόρτες μπορεί να είναι η δυνατότητα δημιουργίας ενός μοναδικού και ανεπανάληπτου σχεδιασμού. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας αερογράφο. Εφαρμόστε το αγαπημένο σας σχέδιο στο προϊόν και αφήστε το εσωτερικό στοιχείο να προκαλέσει μόνο θετικά συναισθήματα σε εσάς.

πόρτες ακορντεόν

Μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη επιλογή για όσους αναζητούν κάτι ασυνήθιστο. Μια τέτοια πόρτα θα βοηθήσει επίσης στην εξοικονόμηση χώρου. Καταφεύγοντας σε μια φρέσκια ιδέα σχεδιασμού, μπορείτε να δημιουργήσετε μια όρεξη για το μπαλκόνι σας. Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό μειονέκτημα σε αυτό το σχέδιο. Οι πτυσσόμενες πόρτες δεν ταιριάζουν καλά στη δομή. Εξαιτίας αυτού, οι ιδιότητες θερμομόνωσης χάνονται. Στην ανοιχτή θέση, το άνοιγμα της πόρτας θα είναι μικρότερο από ό, τι στα προηγούμενα μοντέλα.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΡΟΥΧΩΝ

Μια συρόμενη ντουλάπα με συρόμενες πόρτες θα είναι μια εξαιρετική επιλογή, ωστόσο, κυρίως για ένα μεγάλο μπαλκόνι ή χαγιάτι. Εάν τα τετραγωνικά μέτρα αυτού του δωματίου το επιτρέπουν, τότε είναι καλύτερο να αγοράσετε το συγκεκριμένο μοντέλο. Τέτοια έπιπλα θα ταιριάζουν με επιτυχία σε οποιοδήποτε εσωτερικό, διακοσμούν κάθε μπαλκόνι. Υπάρχουν επίσης μειονεκτήματα. Ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός θα καταλαμβάνει λίγο από τον εσωτερικό χώρο του ντουλαπιού. Ωστόσο, εάν το μοντέλο είναι αρκετά ευρύχωρο, τότε αυτό δεν θα σας βλάψει..

ράφι

Μπορείτε απλά να βάλετε ένα ράφι στο μπαλκόνι. Θα σας βοηθήσει να οργανώσετε όλα τα υπάρχοντά σας με βέλτιστο και λειτουργικό τρόπο. Σε αυτή την περίπτωση, θα δείτε αμέσως τι βρίσκεται και πού. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο κατά την αναζήτηση ενός στοιχείου. Σε κοντινή απόσταση, μπορείτε να παραλάβετε τα βάθρα που ταιριάζουν. Σε αυτά, για παράδειγμα, μπορείτε να αποθηκεύσετε βολικά παπούτσια ή άλλα πράγματα..

Έτσι, όταν επιλέγετε έναν συγκεκριμένο τύπο ντουλαπιού, είναι καλύτερα να αποφασίσετε αμέσως ποια λειτουργικότητα χρειάζεστε, ποιο μοντέλο θα ταιριάζει στο μπαλκόνι σας και ποιο σχέδιο θα ταιριάζει με την ιδέα του στυλ σας για το διαμέρισμα..

Υλικά (επεξεργασία)

Πριν αγοράσετε ή φτιάξετε έπιπλα που θα στέκονται στο μπαλκόνι, αξίζει να αποφασίσετε από ποιο υλικό θα είναι κατασκευασμένο το προϊόν. Βασικά, για τη δημιουργία τέτοιων επίπλων, χρησιμοποιείται το υλικό που είναι σε αρμονία με το γενικό εσωτερικό και χρησιμοποιείται επίσης για το φινίρισμα του μπαλκονιού. Το τζάμι loggia θα έχει επίσης υψηλή υγρασία, μεγάλο εύρος θερμοκρασιακών διαφορών σε διαφορετικές εποχές. Όταν επιλέγετε υλικά για έπιπλα, αξίζει να λάβετε υπόψη αυτούς τους δείκτες..

Κατά τη δημιουργία προϊόντων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα ακόλουθα υλικά:

πλαστική ύλη

Η πλαστική ντουλάπα είναι αρκετά πρακτική και άνετη. Αυτό το υλικό είναι ανθεκτικό, ανθεκτικό στην υγρασία, εύκολο στον καθαρισμό. Επιπλέον, τέτοια μοντέλα έχουν δημοκρατικό κόστος. Θα μπορείτε να αγοράσετε κατάλληλες επιλογές σε λογικές τιμές. Τα πλαστικά έπιπλα μπορούν να έχουν ποικιλία χρωμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι εύκολο να επιλέξετε τέτοια έπιπλα για τη διακόσμηση του μπαλκονιού σας..

Όσον αφορά τις ελλείψεις, εδώ μπορούμε να τονίσουμε την αστάθεια σε μηχανική καταπόνηση, καθώς και μια πιθανή αλλαγή χρώματος, όταν οι ακτίνες του ήλιου χτυπήσουν το προϊόν. Οι μεταλλικές πλαστικές κατασκευές θα είναι πιο αξιόπιστες και ανθεκτικές. Ένα ντουλάπι από μεταλλικό προφίλ θα είναι πιο ακριβό, αλλά το μοντέλο θα έχει καλή μόνωση. Οι πόρτες κλείνουν αρκετά καλά, πράγμα που σημαίνει ότι ο υγρός αέρας και η σκόνη δεν θα εισχωρήσουν. Σε ένα τέτοιο ντουλάπι, μπορείτε να αποθηκεύσετε βολικά σπιτικά παρασκευάσματα, κονσέρβες, λαχανικά..

Μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν ένα ντουλάπι που έχει πλαίσιο αλουμινίου, επενδυμένο με πάνελ PVC. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ισχυρός και ανθεκτικός.

ντουλάπα από ξύλο

Το ξύλινο ντουλάπι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα. Αυτή η κλασική έκδοση θα προσελκύσει πολλούς σύγχρονους αγοραστές. Μπορείτε να κάνετε το κατάλληλο φινίρισμα του μπαλκονιού. Το δέντρο έχει χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας. Τέτοια μοντέλα θα σας εξυπηρετήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Απλά πρέπει να προστατέψετε το μπαλκόνι σας από ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας και υγρού αέρα.

από την επένδυση

Μπορείτε να φτιάξετε μια ντουλάπα από μια επένδυση με τα χέρια σας. Για αυτούς τους σκοπούς, το σκληρό ξύλο είναι τέλειο. Μπορείτε να διακοσμήσετε με επιτυχία πόρτες, να δημιουργήσετε τη δική σας αντίληψη για το δωμάτιο. Ταυτόχρονα, εάν δεν είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας, είναι καλύτερο να καταφύγετε στη βοήθεια ειδικών. Αυτό το υλικό θα διακοσμήσει τέλεια την ντουλάπα σας στο μπαλκόνι, θα βοηθήσει στη δημιουργία του κατάλληλου στυλ..

MDF

Ένα ντουλάπι από αυτό το υλικό θα έχει ιδιότητες που είναι οι βέλτιστες για ένα μπαλκόνι. Τέτοια μοντέλα έχουν προσιτή τιμή, είναι πρακτικά και άνετα στη χρήση, εύχρηστα. Από τέτοιο υλικό, μπορείτε να φτιάξετε μια ντουλάπα στο μπαλκόνι με τα χέρια σας. Με μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο δημιουργικά σχέδια. Μπορείτε εύκολα να κόψετε μια ποικιλία σχημάτων από ένα τέτοιο υλικό. Επιπλέον, μπορείτε να φτιάξετε εξαρτήματα και εξαρτήματα με βάση μεμονωμένα μεγέθη..

Χρωματικές λύσεις

Όσο για το χρώμα, δεν υπάρχει καμία συμβουλή. Μπορείτε να επιλέξετε τη σκιά που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας. Πρέπει να θυμόμαστε ότι οι ανοιχτές αποχρώσεις επεκτείνουν οπτικά το χώρο. Έτσι, μπορείτε να συνδυάσετε με επιτυχία λευκά, μπεζ, κρεμ χρώματα. Θα συμβάλουν στη δημιουργία μιας θετικής διάθεσης, θα σας φορτίσουν με χαρά και θετικότητα. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας άλλα ζεστά και παστέλ χρώματα..

Μια κοινή επιλογή είναι το φυσικό χρώμα του ξύλου. Μια τέτοια ντουλάπα θα προσθέσει ζεστασιά, ζεστασιά στο δωμάτιό σας και θα είναι ευχάριστο και άνετο για εσάς να βγαίνετε στο μπαλκόνι κάθε φορά. Έτσι, εστιάζετε πάντα στις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες, επιλέγετε τα αγαπημένα σας χρώματα και αφήστε τα να σας φέρνουν μόνο χαρά..

Πώς να επιλέξετε

Πριν πάτε να αγοράσετε μια ντουλάπα σε ένα κατάστημα, πρέπει να καταλάβετε σαφώς τι θέλετε να αγοράσετε. Προσπαθήστε να αποφασίσετε εκ των προτέρων για το μοντέλο, έτσι θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήμα και νεύρα. Αρχικά, θα πρέπει να σκεφτείτε τι είδους υλικό είναι κατάλληλο για το μπαλκόνι σας. Μπορεί να είναι μια ντουλάπα από διάφορα είδη φυσικού ξύλου. Μπορείτε να αγοράσετε μια έτοιμη έκδοση για το χαγιάτι, ή να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα υλικά και να δημιουργήσετε μια δημιουργία με τα χέρια σας.

Εάν έχετε μπαλκόνι τύπου p44t (ένα είδος χαγιάτι μπότας), τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μια ενσωματωμένη ντουλάπα στο προεξέχον τμήμα. Θα είναι βολικό να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία υλικών για αυτό. Έτσι, μπορείτε να φτιάξετε ένα προϊόν από γυψοσανίδα, καθώς και πλαστικές πόρτες. Μια τέτοια ντουλάπα θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε βολικά όλα τα απαραίτητα πράγματα, επιπλέον, το μπαλκόνι σας θα μεταμορφωθεί αμέσως.

Όταν επιλέγετε τα σωστά έπιπλα, φροντίστε να σκεφτείτε λεπτομερώς το εσωτερικό του περιεχόμενο. Αξίζει να αποφασίσετε ποια ράφια, συρτάρια, μπάρες και άγκιστρα χρειάζεστε. Αυτό θα εξαρτηθεί από τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται το ντουλάπι στο μπαλκόνι. Έτσι, μπορείτε να εξοπλίσετε έπιπλα για την αποθήκευση μεγάλων αντικειμένων, να βάλετε σφουγγαρίστρες, σανίδες εκεί, να αποθηκεύετε ράβδους ψαρέματος, στεγνωτήρια, σκι και άλλα αντικείμενα που είναι συνήθως άβολα να τοποθετηθούν οπουδήποτε. Τώρα κάθε προϊόν θα γνωρίζει τη θέση του και μπορείτε εύκολα να το αποκτήσετε τη σωστή στιγμή..

Αξίζει επίσης να αποφασίσετε για το σχήμα του ντουλαπιού. Αυτό θα εξαρτηθεί επίσης από το μέγεθος και το σχήμα του μπαλκονιού σας. Συνήθως, τα μοντέλα εγκαθίστανται στις πλευρές της χαγιάτι, σε μια εσοχή δίπλα στο παράθυρο. Τα έπιπλα μπορούν να κλείσουν εντελώς με πόρτες ή, αντίθετα, να έχουν ανοιχτά ράφια. Διαφορετικά επίπεδα μπορεί να έχουν διαφορετικά σχέδια πόρτας

Εάν έχετε μπαλκόνι, τότε θα ήταν σκόπιμο να χρησιμοποιείτε ανεξάρτητα μοντέλα, αλλά για μια χαγιάτι θα γίνει πιο βολικό να δημιουργήσετε μια ενσωματωμένη ντουλάπα. Τα πίσω και πλευρικά τοιχώματα θα είναι η προηγουμένως προετοιμασμένη επιφάνεια του λότζια. Εξοπλίστε μια ντουλάπα στη γωνία του μπαλκονιού. Θα σταθεί εκεί αρκετά άνετα και θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τη γωνία σε ένα άνετο μέρος για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων..

Φυσικά, όταν επιλέγετε έπιπλα, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το κόστος του. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας γκαρνταρόμπα. Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα μοναδικό μοντέλο σύμφωνα με τα σκίτσα σας, τότε μπορείτε να παραγγείλετε εργασία από ειδικευμένους ειδικούς. Αυτή η επιλογή θα κοστίσει περισσότερο.

Πώς να το κάνετε μόνοι σας

Τώρα είναι πολύ μοντέρνο να κάνετε κάτι με τα χέρια σας. Έτσι, μια ντουλάπα για το μπαλκόνι σας μπορεί να κατασκευαστεί με βάση το δικό σας σχέδιο. Το μοντέλο αναμφίβολα θα γίνει μια εξαιρετική και πρωτότυπη διακόσμηση για κάθε μπαλκόνι. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι προθυμία, υπομονή και ικανότητα εργασίας με απλά εργαλεία. Πριν ξεκινήσετε όλες τις εργασίες, θα πρέπει να προετοιμαστείτε προσεκτικά. Η παραγωγή ενός μοντέλου ξεκινά συνήθως με το πιο σημαντικό πράγμα..

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κάνετε το σωστό σχέδιο και να ακολουθήσετε σαφώς το σκιαγραφημένο σχέδιο. Επιλέξτε τα απαιτούμενα υλικά, μετρήστε όλες τις απαιτούμενες παραμέτρους. Τα σύγχρονα μπαλκόνια μπορεί να έχουν διάφορες παρατυπίες, οι οποίες πρέπει να μετρηθούν σε διαφορετικά επίπεδα. Ένα καλό σκίτσο θα συμβάλει σε μια καλή δουλειά. Η λειτουργικότητα του ντουλαπιού θα εξαρτηθεί επίσης από αυτό, η ικανότητά του να ταιριάζει αρμονικά στο μέγεθος του μπαλκονιού.

Τώρα, σύμφωνα με το σχεδιασμένο σχέδιο, είναι δυνατόν να υπολογιστούν τα απαραίτητα υλικά, εξαρτήματα, με τη βοήθεια των οποίων θα παρέχεται η συναρμολόγηση. Στη συνέχεια, μη διστάσετε να πάτε στο κατάστημα για να αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε. Συνιστάται να αγοράσετε αμέσως πριονισμένα υλικά του αντίστοιχου μεγέθους που χρειάζεστε, καθώς μπορεί να είναι αρκετά προβληματικό να δείτε το δέντρο μόνοι σας χωρίς να έχετε την κατάλληλη ικανότητα.

Η συναρμολόγηση του ντουλαπιού πρέπει να ξεκινήσει τοποθετώντας το πλαίσιο και το περίβλημα του. Στερεώστε τα στηρίγματα ραφιών, εγκαταστήστε το τελευταίο. Το τελευταίο βήμα θα είναι η εγκατάσταση των θυρών. Για να μονώσετε τα έπιπλα, μπορείτε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε στρώμα θερμομόνωσης μεταξύ του μπαλκονιού και του ντουλαπιού.

Το φινίρισμα του μοντέλου θα είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας για τη δημιουργία του ντουλαπιού που χρειάζεστε. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ακριβώς το σωστό σχέδιο για το μπαλκόνι σας και το διαμέρισμά σας συνολικά..

Επισκόπηση επώνυμων κατασκευαστών

Αυτή τη σεζόν, γνωστές μάρκες προσφέρουν να αγοράσουν μια ποικιλία επιλογών ντουλαπιών που διαφέρουν σε ποικιλία ερμηνείας στυλ, χρώματος και υφής. Μεταξύ όλων των επιλογών, σίγουρα θα επιλέξετε ένα μοντέλο για τον εαυτό σας..

Για παράδειγμα, η μάρκα Svetlogora προσφέρει υψηλής ποιότητας και πρακτικές ντουλάπες για το μπαλκόνι. Μπορούν να είναι ποικίλων επιλογών, κατασκευασμένα από υλικό ανθεκτικό στην υγρασία, πλαστικοποιημένο μοριοσανίδα. Μπορείτε να παραγγείλετε το προϊόν ανάλογα με τα μεμονωμένα μεγέθη. Η αξιοπιστία και η ανθεκτικότητα είναι η βάση του κατασκευαστή. Ο βέλτιστος συνδυασμός τιμής και ποιότητας εκπλήσσει επίσης ευχάριστα τους αγοραστές. Θα είστε ευχαριστημένοι με μια επιτυχημένη αγορά.

Μια άλλη δημοφιλής μάρκα που έχει μεγάλη ζήτηση είναι η Ikea. Τα ντουλάπια αυτής της εταιρείας διακρίνονται από έναν εκσυγχρονισμένο μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα..

Κατά την επιλογή ενός κατασκευαστή, δώστε προσοχή στις κριτικές των πελατών, τις τιμές και την ποιότητα του προϊόντος. Είθε η αγορά σας να είναι επιτυχής και πρακτική.

Ενδιαφέρουσες ιδέες στην εσωτερική διακόσμηση

Ακόμα και τα μικρότερα μοντέρνα μπαλκόνια παρέχουν ένα ευρύ πεδίο φαντασίας στους δημιουργικούς σχεδιαστές. Μπορείτε μόνοι σας να δημιουργήσετε μια ζεστή γωνιά στο διαμέρισμά σας χρησιμοποιώντας διάφορους τύπους ντουλαπιών. Πρέπει να προχωρήσετε από τις δικές σας προτιμήσεις, στυλ και δυνατότητες. Μια καλή επιλογή θα ήταν να εγκαταστήσετε ένα ντουλάπι κάτω από το περβάζι. Ένα τέτοιο μοντέλο θα είναι αρκετά πρακτικό και βολικό, θα σας επιτρέψει να κρατήσετε τα πιο απαραίτητα πράγματα. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα αγαπημένα σας λουλούδια στο περβάζι και δίπλα μπορείτε να βάλετε μια ψάθινη καρέκλα και ένα τραπέζι, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε άνετα ανά πάσα στιγμή..

Μια ντουλάπα κάτω από το παράθυρο θα ήταν επίσης μια πρακτική επιλογή. Μπορείτε να σκεφτείτε εκ των προτέρων τη λειτουργικότητά του, την τοποθέτηση ραφιών και συρταριών. Θα είναι δυνατό να τοποθετηθούν όλα τα απαραίτητα αντικείμενα εκεί, τα οποία, εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να ληφθούν εύκολα. Η αρχική έκδοση θα είναι το μοντέλο στο πάτωμα. Θα είναι δυνατή η αποθήκευση κονσερβοποιημένων προϊόντων και σπιτικών παρασκευασμάτων εκεί..

Αν έχετε χαγιάτι 6 τ. m και περισσότερο, τότε εδώ μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία επιλογών. Ντουλάπες διαφόρων τύπων είναι κατάλληλες: τόσο ενσωματωμένες όσο και ξεχωριστές. Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε το σωστό συνδυασμό χρωμάτων για το στυλ του δωματίου.

Έτσι, έχουμε εξετάσει όλες τις επιλογές και παραδείγματα του ντουλαπιού για το μπαλκόνι, καθώς και πώς να το επιλέξουμε σωστά. Τώρα μπορείτε εύκολα να καταλάβετε τι είδους έπιπλα χρειάζεστε για το μπαλκόνι, καθώς και να το φτιάξετε μόνοι σας. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε μόνο λίγη υπομονή, ποιοτικά υλικά, χρόνο και όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Επιλέξτε μια ντουλάπα με βάση το στυλ σας και χρησιμοποιήστε επίσης αυτά τα χρώματα που σας αρέσουν.