Έργα αρχικών σπιτιών

Τα έργα αρχικών σπιτιών, φυσικά, μπορεί να ενδιαφέρουν εκείνους που βρίσκουν τα τυπικά κτίρια βαρετά και θέλουν να εξοπλίσουν το εξοχικό σπίτι έτσι ώστε να μην είναι μόνο όμορφο και άψογο στην εμφάνιση, αλλά και να καλύπτει όλες τις ανάγκες των ανθρώπων που ζουν σε αυτό.

Ιδιαιτερότητες

Πρώτα απ ‘όλα, αξίζει να το λάβετε υπόψη Το αρχικό σπίτι είναι ένα μεμονωμένο έργο. Και αν δεν υπάρχουν ανεξάρτητες γνώσεις και δεξιότητες προς αυτή την κατεύθυνση, τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικούς. Θα αναπτύξουν ένα σχέδιο βασισμένο στις επιθυμίες του πελάτη..

Ένα τέτοιο αντικείμενο θα διαφέρει εξωτερικά από άλλα κτίρια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακριβά σύγχρονα υλικά σε αυτό, ο εξωτερικός σχεδιασμός πρέπει να είναι προσεκτικά σχεδιασμένος και η εσωτερική πλήρωση θα αντιστοιχεί επίσης σε αυτό..

Ο αρχικός σχεδιασμός μπορεί να βασιστεί στο γεγονός ότι το εργοτάξιο θα έχει πρόσθετες και πολύ σημαντικές λεπτομέρειες. Perhapsσως πρόκειται για αρχιτεκτονικές διακοσμήσεις, ασυνήθιστες λύσεις, το ίδιο το σχήμα του κτιρίου μπορεί να μην αντιστοιχεί στα τυπικά σχέδια που προβλέπονται για ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών.

Σε τέτοιες παραλλαγές, μπορεί να εξοπλιστεί πισίνα, σάουνα, μεγάλο εργαστήριο, ασυνήθιστη βεράντα, roof garden. Ο αριθμός των ορόφων ενός κτιρίου μπορεί επίσης να είναι τελείως διαφορετικός, όπως το επιλεγμένο στυλ.. Μια αυθεντική καλύβα δασολόγου, ένα γυάλινο σπίτι, ένα κάστρο με πυργίσκους που μοιάζουν με φρούριο – ένα τέτοιο εξοχικό σπίτι μπορεί να μοιάζει με οτιδήποτε.

Πρωτοτυπία, ευκολία, άνεση, ομορφιά – όλα αυτά είναι πλεονεκτήματα που επιτρέπουν να γεμίσουν τη ζωή των κατοίκων μιας τέτοιας κατοικίας με θετικά συναισθήματα και ευχάριστες στιγμές..

Υπάρχουν όμως και μειονεκτήματα. Το οικονομικό κόστος για την κατασκευή ενός τέτοιου αντικειμένου θα είναι εντυπωσιακό. Και θα πάρει πολύ χρόνο.. Επιπλέον, η συντήρηση ενός τέτοιου σπιτιού θα κοστίσει επίσης περισσότερο από το πιο συνηθισμένο..

Επισκόπηση ασυνήθιστων έργων

Τα αυθεντικά εξοχικά σπίτια, μικρά ή μεγάλα, έχουν πάντα ένα αυστηρό σχέδιο, το οποίο οι κατασκευαστές τηρούν στη συνέχεια.. Αλλά σε κάθε περίπτωση, ακόμη και οι καλύτερες εξοχικές κατοικίες υποθέτουν μια διάταξη στην οποία οι κύριες εγκαταστάσεις θα είναι:

 • κουζίνα;

 • σαλόνι;

 • υπνοδωμάτια?

 • παιδικά δωμάτια?

 • μπάνια?

 • μπάνια και ντους.

Όλα τα άλλα προγραμματίζονται κατά την κρίση του ιδιοκτήτη, ανάλογα με τα χόμπι της οικογένειας και την περιοχή του σπιτιού. Για παράδειγμα, ένας καλλιτέχνης χρειάζεται ένα εργαστήριο, ένας αθλητής χρειάζεται ένα γυμναστήριο. Η μία οικογένεια δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή χωρίς μεγάλη πισίνα, ενώ η άλλη χρειάζεται απεγνωσμένα μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη.

Κάποιος δέχεται συχνά επισκέπτες και αγαπά μια άνετη υπαίθρια αναψυχή. Σε αυτή την περίπτωση, το εξοχικό σπίτι πρέπει να συμπληρώνεται από μια βεράντα. Επιπλέον, μπορείτε να το κανονίσετε με διαφορετικούς τρόπους και σε πολλές περιπτώσεις να το κάνετε επαγγελματική κάρτα στο σπίτι.. Τα αρχικά κτίρια θα έχουν σίγουρα διαφορές. Η οροφή μπορεί να είναι πολλαπλών επιπέδων, με διάφορα πρόσθετα στοιχεία.

Τούβλα και ξύλινα σπίτια με ξεχωριστή διάταξη είναι συχνά εξοπλισμένα με μεγάλα παράθυρα. Οι ίδιες οι εξωτερικές δομές μπορούν να σχεδιαστούν χωρίς αιχμηρές γωνίες.

Φυσικά, η κατασκευή ενός τέτοιου κτιρίου είναι πολύ πιο περίπλοκη και απαιτεί τα χέρια των επαγγελματιών. Αλλά τα σχέδια χωρίς ορθές γωνίες φαίνονται πολύ πρωτότυπα..

Μια ιστορία

Τέτοιες επιλογές συχνά περιλαμβάνουν την παρουσία μιας ευρύχωρης βεράντας, τις περισσότερες φορές χρησιμεύει ως σαλόνι και η έξοδος σε αυτήν είναι από την κουζίνα. Ταυτόχρονα, τα υπνοδωμάτια βρίσκονται στα βάθη του κτιρίου ή στο πατάρι, εάν το επιτρέπει η δομή της οροφής.

 • Αρχικό ευρύχωρο κτίριο κάτω από μια οροφή. Τα παράθυρα σε αυτό σας επιτρέπουν να φτιάξετε μια ζεστή σοφίτα και να εξοπλίσετε ένα υπνοδωμάτιο ή εργαστήριο. Το σπίτι έχει πολύ φως λόγω των μεγάλων παραθύρων και των συρόμενων γυάλινων θυρών. Η ταράτσα με πρόσβαση από την κουζίνα και το σαλόνι είναι εξοπλισμένη για χαλάρωση. Υπάρχει επίσης χώρος για ηλιοθεραπεία. Η περιοχή γύρω από το σπίτι είναι όμορφα διαμορφωμένη και σε αρμονία με τον εξωτερικό σχεδιασμό του σπιτιού.

 • Ένα ενδιαφέρον σπίτι, οπτικά χωρισμένο σε τρία μέρη λόγω μιας ασυνήθιστης στέγης. Τα τελειώματα ξύλου και πέτρας αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Η ευρύχωρη βεράντα είναι μια φωτεινή προφορά του σπιτιού. Τα πανοραμικά τζάμια προσδίδουν στο σπίτι μια ιδιαίτερη κομψότητα. Αλλά τέτοια παράθυρα συνεπάγονται όμορφα τοπία τριγύρω και απουσία γειτόνων εκεί κοντά..

 • Το λιτό και κομψό σπίτι φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό το βράδυ.. Το φως που εκπέμπεται από τα παράθυρα κάνει όλη την περιοχή αναψυχής, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον ανοιχτό ουρανό, άνετη. Ο σχεδιασμός του εξωτερικού τζακιού είναι σε αρμονία με το σπίτι και ταιριάζει αρμονικά στο περιβάλλον. Η ίδια η διαρρύθμιση του σπιτιού περιλαμβάνει ένα πολύ ευρύχωρο σαλόνι. Τα υπνοδωμάτια έχουν μεταφερθεί σε διαφορετικό μέρος του σπιτιού, “πιο σκοτεινά”.

 Διώροφη

Πολύ περισσότερο χώρο για προγραμματισμό έχουν τα διώροφα κτίρια.. Ο πρώτος όροφος σας επιτρέπει να αφήσετε ελεύθερο χώρο και να τοποθετήσετε μια μεγάλη κουζίνα-σαλόνι πάνω του, κάνοντας ζώνη με φινιρίσματα, έπιπλα, διακοσμητικά στοιχεία.

Ο δεύτερος όροφος έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει παιδικά δωμάτια και υπνοδωμάτια..

Ωστόσο, μερικές φορές η διάταξη μπορεί να είναι τέτοια ώστε να υπάρχει χώρος στο ισόγειο για μερικά δωμάτια., που θα χρησιμεύσει ως βιβλιοθήκη ή αθλητική αίθουσα, εργαστήριο ή μελέτη.

 • Το φαινομενικά συμπαγές, αλλά μάλλον ευρύχωρο σπίτι εκπέμπει αρμονία, όλα είναι προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.. Μια μικρή βεράντα, μπαλκόνια με λουλούδια είναι η διακόσμηση της πρόσοψης. Το πέτρινο φινίρισμα φαίνεται πολύ συμφέρουσα. Το στρώσιμο λόγω στέγης είναι το αποκορύφωμα του σπιτιού. Η εσωτερική διάταξη υποδηλώνει τη θέση στο ισόγειο του σαλονιού και στον δεύτερο όροφο – τα υπνοδωμάτια. Το δεύτερο μέρος του σπιτιού συμπληρώνεται με δωμάτια για διάφορους σκοπούς κατά την κρίση των ιδιοκτητών.

 • Ένα σπίτι υψηλής τεχνολογίας φαίνεται λακωνικό και κομψό. Ο συνδυασμός χρωμάτων, που αποτελείται από τρεις αποχρώσεις, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τόνους. Η επέκταση του γκαράζ μοιάζει με μια οργανική προσθήκη στο σπίτι χωρίς να σπάσει το συνολικό στυλ. Η εσωτερική διαρρύθμιση σε ένα τέτοιο σπίτι συνεπάγεται έναν ελεύθερο χώρο για ξεκούραση και μαγείρεμα στο ισόγειο. Ο δεύτερος όροφος σας επιτρέπει να εξοπλίσετε από ένα έως τρία υπνοδωμάτια, ανάλογα με τους κατοίκους του σπιτιού.

 • Ένα πολύ όμορφο σπίτι που φαίνεται πρωτότυπο λόγω αρκετών οροφών, στρογγυλεμένων παραθύρων, παραθύρου. Λόγω των αρχιτεκτονικών του λύσεων, ένα τέτοιο σπίτι μοιάζει με ένα μικρό κάστρο. Τα υπνοδωμάτια μπορούν να βρίσκονται στον δεύτερο όροφο. Στο ισόγειο, μπορείτε να κανονίσετε ένα σαλόνι με ένα πρωτότυπο καθιστικό στο χώρο του παραθύρου του κόλπου.

Όμορφα παραδείγματα

Δεν θα είναι δύσκολο να χτίσετε μια κατοικία σύμφωνα με ένα μεμονωμένο έργο εάν υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια, φυσικά, αν έχετε μια ιδέα για το πώς πρέπει να μοιάζει το μελλοντικό σπίτι. Η πρωτοτυπία του μπορεί πρώτα απ ‘όλα να εκτιμηθεί από την εξωτερική του εμφάνιση..

Είναι η εξωτερική διακόσμηση και οι αρχιτεκτονικές απολαύσεις που το ξεχωρίζουν από το φόντο των άλλων..

Υπάρχουν πολλά όμορφα παραδείγματα, αλλά θα πρέπει να αναζητήσετε πλοιάρχους που μπορούν να υλοποιήσουν το σχεδιασμένο έργο.

 • Το σπίτι ενός πολύ ασυνήθιστου σχεδιασμού έχει δύο επίπεδα.. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχουν γωνίες σε αυτό και όλες οι γραμμές φαίνονται ομαλές. Στο ισόγειο, μπορείτε να εξοπλίσετε ένα σαλόνι με πανοραμική θέα στο γύρω τοπίο. Στον δεύτερο όροφο υπάρχει αρκετός χώρος για άνετα υπνοδωμάτια. Η γειτονική περιοχή είναι στιλιστικά σύμφωνη με το αρχικό σπίτι.

 • Η δομή, κρυμμένη εντελώς κάτω από τη στέγη, μοιάζει οπτικά με μια καλύβα. Αλλά μόνο πολύ μοντέρνο. Η αφθονία του γυαλιού και τα πιο πρόσφατα υλικά μιλούν πολλά για αυτό. Λόγω των πανοραμικών υαλοπινάκων, υπάρχει πολύ φως στα δωμάτια, αλλά το εσωτερικό είναι επίσης σαφώς ορατό. Επομένως, όταν σχεδιάζετε ένα τέτοιο σπίτι, αξίζει να σκεφτείτε αν υπάρχουν άλλα σπίτια κοντά ή γύρω από ένα δάσος.

 • Μια δομή με αυστηρές γεωμετρικές αναλογίες, χωρίς στενή πρωτοτυπία. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα φυτά τοποθετούνται στον δεύτερο και τον τρίτο όροφο. Το σπίτι φαίνεται πολύ ελκυστικό, αλλά δεν μπορείτε να το χαρακτηρίσετε ασφαλές. Το περπάτημα σε ανοιχτούς χώρους πρέπει να γίνεται με προσοχή. Αλλά στο εσωτερικό υπάρχει πολύς χώρος για ευρύχωρα σαλόνια και υπνοδωμάτια.

 • Ένα πολύ ασυνήθιστο και κομψό κτίριο διακοσμημένο σε ενιαίο συνδυασμό χρωμάτων. Και ακόμη και μια περιοχή αναψυχής με τζάκι έχει σχεδιαστεί με το ίδιο πνεύμα. Η ίδια η διάταξη προϋποθέτει μια ευρύχωρη κουζίνα και σαλόνι, είναι ανοιχτά για προβολή λόγω των μεγάλων γυάλινων θυρών. Τα υπνοδωμάτια βρίσκονται στο πίσω μέρος του σπιτιού. Ένα υπαίθριο τζάκι σας επιτρέπει να αισθάνεστε άνετα σε κάθε καιρό και να απολαμβάνετε τη φύση.

 • Το αρχικό έργο, στο οποίο το κεντρικό τμήμα είναι μια ευρύχωρη βεράντα, χρησιμεύει επίσης ως χώρος επισκεπτών και ένα μέρος για να χαλαρώσετε. Άλλα δωμάτια έχουν λίγο χώρο, αλλά για μια μικρή οικογένεια αυτή η περιοχή είναι αρκετή για να φιλοξενήσει ένα μπάνιο και μερικά υπνοδωμάτια.