Τακτοποίηση και σχεδιασμός κουζίνας σε ξύλινο σπίτι

Τι πρέπει να είναι μια κουζίνα σε ένα ξύλινο σπίτι – μια ερώτηση που έχει εκατοντάδες παραλλαγές. Επειδή η ουσία της σημερινής εσωτερικής μόδας είναι ότι είναι ποικίλη. Νέα στυλ εμφανίζονται σχεδόν αυθόρμητα, στη διασταύρωση του ρετρό και της νεωτερικότητας, συνδυάζοντας νέα υλικά και δυνατότητες με νοσταλγικές νότες.

Τι πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την οργάνωση μιας κουζίνας σε ένα ξύλινο σπίτι, ποιο φινίρισμα και ποια διακόσμηση πρέπει να καταφύγουμε, αυτό είναι που αξίζει να μιλήσουμε λεπτομερώς.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη?

Το πρώτο και κυριότερο είναι να λάβουμε υπόψη τη συρρίκνωση. Και δεν έχει σημασία αν πρόκειται για ένα μεγάλο ιδιωτικό σπίτι ή για ένα μικρό εξοχικό. Για περίπου ένα χρόνο, η παγκόσμια επισκευή θα περιμένει στα φτερά, διαφορετικά τα ελαττώματα, στα οποία σίγουρα θα οδηγήσει η συρρίκνωση, θα πρέπει να διορθωθούν. Και αυτή τη φορά, προσπάθεια, χρήματα, επιτέλους. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πόσο συχνά το προσωρινό γίνεται μόνιμο και πόσο συχνά οι λύσεις «διαμετακόμισης» αποκτούν το καθεστώς μακροπρόθεσμης, αλλά ταυτόχρονα ικανοποιητικής για όλους.

Αλλά πολλά μπορούν να ληφθούν υπόψη ταυτόχρονα, για να συνδυάσουν τις αποχρώσεις μιας ξύλινης κατασκευής με επισκευές. Και αν ορισμένα δωμάτια μπορούν να περιμένουν λίγο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες τείνουν να κανονίσουν πρώτα την κουζίνα..

Οι αποχρώσεις της τακτοποίησης μιας κουζίνας σε ένα ξύλινο σπίτι.

 • Οι δομές κορμού απαιτούν ιδιαίτερα αναβαλλόμενες επισκευές συρρίκνωσης. Με ένα σπίτι από ξύλο, παρεμπιπτόντως, είναι πιο εύκολο, οι κραδασμοί δεν θα είναι τόσο κρίσιμοι, δηλαδή, με τη διακόσμηση μπορείτε να είστε λίγο πιο τολμηροί.
 • Η καλωδίωση και άλλες επικοινωνίες είτε είναι κρυμμένες σε ένα κουτί, είτε παραμένουν ανοιχτές. Η τελευταία επιλογή είναι προτιμότερη σήμερα, καθώς υπάρχει μια ρετρονότκα σε αυτήν, η οποία παίζει μαζί με πολλά εσωτερικά στυλ. Ναι, και οι σύγχρονες επιλογές για ανοιχτές καλωδιώσεις είναι πολύ αισθητικές..
 • Το δάπεδο και οι τοίχοι πρέπει να εμποτίζονται με ειδικές ενώσεις με αντι-προστατευτικές ιδιότητες. Το έδαφος του τζακιού ή της σόμπας (εάν υπάρχει) είναι μονωμένο, επενδυμένο με πέτρα.
 • Σε ένα ξύλινο σπίτι, η κουζίνα χρειάζεται σύστημα εξαερισμού υψηλής ποιότητας, απορροφητήρα. Ο υγραντήρας πρέπει να είναι προγραμματιζόμενος: το σπίτι πρέπει να έχει τη βέλτιστη υγρασία ώστε το δέντρο να μην στεγνώσει. Και ταυτόχρονα, έτσι ώστε να μην είναι ελκυστικό για την αποικία των μυκήτων.

Πολλά εξαρτώνται από το μέγεθος της κουζίνας, από το παράθυρο, από την αρχιτεκτονική λύση. Πολύ συχνά η κουζίνα συνδυάζεται με τραπεζαρία ή σαλόνι. Οι ξεχωριστές επιλογές, όταν η κουζίνα ήταν απομονωμένη, και δεν είχε διατεθεί τόσο πολύ υλικό, δεν είναι τόσο δημοφιλείς. Μια παραλλαγή ενός μεγάλου χώρου, όπου κάποιος μαγειρεύει και κάποιος βοηθά / κάθεται δίπλα του, κάτι που είναι πολύ πιο ελκυστικό. Perhapsσως αυτό είναι όπου η οικογένεια θα περάσει τον περισσότερο χρόνο., Επομένως, θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλες τις ζώνες, να εξοπλίσετε την κουζίνα έτσι ώστε όλοι να είναι άνετοι σε αυτήν.

Επιλογές ολοκλήρωσης

Κορυφή, κάτω, μέση – αυτό θα πρέπει να σχεδιαστεί ως βάση της κουζίνας. Η οροφή και το πάτωμα δεν χρειάζεται να είναι στο ίδιο χρώμα – όπως οι τοίχοι, μπορεί να είναι λίγο “από άλλη όπερα”, αλλά συνολικά όλα πρέπει να συνδυαστούν, να δημιουργήσουν ένα ωραίο (για τους ιδιοκτήτες, πρώτα απ ‘όλα) βιολογικό εικόνα.

Τείχη

Ένα δέντρο είναι σαν ένα δέντρο – οι κατασκευαστές ή οι σχεδιαστές το λένε συχνά, όταν ο πελάτης σηκώνει τους ώμους του, δεν ξέρει τι θέλει. Γιατί να επανεφεύρουμε τον τροχό όταν το ξύλο είναι όμορφο από μόνο του. Και μάλιστα επεξεργασμένο. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, όμορφο, ζεστό. Μπορεί να βερνικωθεί, να χρωματιστεί ή να βαφτεί στο αγαπημένο σας χρώμα.

Για εκείνους που τραβούν προς τα κλασικά, το σχέδιο ενός σκοτεινού πυθμένα και ενός ανοιχτού κορυφαίου είναι κατάλληλο. Οι τοίχοι φαίνονται καλά λευκοί, γαλακτώδεις, ελεφαντόδοντες, λευκασμένες αποχρώσεις του ροζ, φιστικιού, μπλε.

Ο συνδυασμός φυσικών ξυλώδη αποχρώσεων και τιρκουάζ φαίνεται πολύ φρέσκο ​​και όμορφο.

Αν όχι δέντρο, τότε τι:

 • επένδυση (το ίδιο δέντρο, αλλά διαφορετική εμφάνιση).
 • γυψοσανίδα?
 • γύψος;
 • MDF πάνελ?
 • τούβλο;
 • μέταλλο.

Παρ ‘όλα αυτά, επικρατεί η απόφαση να αφήσουμε την κουζίνα ξύλινη, κάτι που είναι κατανοητό.

Εάν θέλετε να επεκτείνετε οπτικά το δωμάτιο, οι σανίδες πρέπει να τοποθετηθούν οριζόντια (επένδυση, για παράδειγμα) και η κάθετη τοποθέτηση θα “τραβήξει” το δωμάτιο προς τα πάνω. Ωστόσο, και τα δύο είδη στυλ μπορεί να είναι αρκετά ενδιαφέροντα για συνδυασμό.

Μια ποδιά κουζίνας είναι σχεδόν πάντα με πλακάκια και αυτός ο συνδυασμός συνεχίζει να είναι δημοφιλής. Επειδή οι επιλογές πλακιδίων είναι πολλές: μέγεθος, σχήμα, μέθοδος τοποθέτησης και χρώματα.

Πάτωμα

Τα πλακάκια απομίμησης ξύλου είναι μια καλή και πρακτική επιλογή ειδικά για την κουζίνα. Μπορείτε να πάρετε λινέλαιο υψηλής ποιότητας, επίσης με ξυλώδη απόχρωση. Και τα δύο υλικά πλένονται τέλεια και θα χρησιμοποιηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χρειάζεται επισκευή. Δεν φοβούνται την υγρασία και τα οικιακά χημικά. Αυτά τα υλικά μπορούν να τοποθετηθούν με ασφάλεια κοντά στο νεροχύτη, κοντά στη σόμπα και στον πάγκο εργασίας..

Για την υπόλοιπη περιοχή, μπορείτε να επιλέξετε μια άλλη επιλογή – το ίδιο δέντρο, αν θέλετε πραγματικά να αντέξετε το ξύλινο πάτωμα.

Ποιες άλλες επικαλύψεις χρησιμοποιούνται:

 • φυλλωτός – δεν είναι η πιο προφανής επιλογή για την κουζίνα, αλλά μια αρκετά επιλογή για την τραπεζαρία.
 • ψεύτικο διαμάντι – φαίνεται ευγενής, αντιπροσωπευτικός.
 • παρκέ – ακριβό, αλλά σίγουρα μια όμορφη επιλογή.

Εάν η οροφή είναι διακοσμημένη σε εξοχικό στιλ, το δάπεδο είναι κατασκευασμένο για να ταιριάζει με αυτό. Και η στιλιστική συμφωνία, κατ ‘αρχήν, είναι η βασική απαίτηση για το φινίρισμα των επιφανειών της κουζίνας.

Οροφή

Ο ιμάντας τάνυσης έχει γίνει μια κοινή λύση στο πρόβλημα “κορυφή”. Αλλά, φυσικά, αυτό δεν αφορά αποκλειστικά τη φιλικότητα προς το περιβάλλον και την αυθεντικότητα.. Επομένως, πολλοί σταματούν εκεί ξυλάφι, το οποίο μπορεί να βαφτεί ή να βερνικωθεί. Τα δοκάρια στην οροφή φαίνονται υπέροχα σε ένα ξύλινο σπίτι και, παρεμπιπτόντως, δεν είναι απαιτητικά σε βίντεο. Ακόμη και μια σχετικά μικρή κουζίνα παίρνει τη μοναδική της εμφάνιση, άνεση με δοκάρια. Είναι απλά κατασκευασμένα ανάλογα με τον δεδομένο χώρο. Και πιο συχνά το ταβάνι είναι ελαφρύ και τα δοκάρια είναι σκοτεινά. Αυτή η αντίθεση είναι συμπληρωματική του δωματίου..

Λύσεις στυλ

Το πιο προφανές στυλ που ικετεύει για ένα ιδιωτικό ξύλινο σπίτι είναι το στυλ Χώρα. Αυτή είναι μια πολύ ογκώδης έννοια, επειδή, όπως και η ρωσική αγροτική περιοχή και η Προβηγκία, εξακολουθεί να είναι η ίδια χώρα, μόνο με σημαντικά περιφερειακά χαρακτηριστικά. Σε αυτό το στυλ υπάρχει πολλή φυσικότητα, φιλικότητα προς το περιβάλλον, συμμόρφωση με τη φύση, κάτι σκόπιμα μοντέρνο δεν χρησιμοποιείται. Δηλαδή, η τεχνική, φυσικά, μπορεί να είναι η νεότερη, αλλά τα βασικά της διακόσμησης ενός δωματίου – με ευχάριστη αναγνώριση, με ρουστίκ άνεση, απλότητα, εγκαρδιότητα.

Άλλα εσωτερικά στυλ για την κουζίνα σε ένα ξύλινο σπίτι:

 • Shabby chic. Αυτή η εξαιρετική φθορά είναι αγαπητή σε πολλές καρδιές, επειδή ο σχεδιασμός αυτού του στυλ είναι μια ευλαβική στάση απέναντι στο χρόνο, μια επιθυμία να διατηρηθούν οι σπανιότητες της οικογένειας (ή πράγματα που μπορεί να αποδειχθούν τέτοια). Το στυλ είναι πολύ απαλό, λεπτό, αλλά ταυτόχρονα απλό και σαφές.

 • Σκάντι. Λοιπόν, πώς μπορούμε να το κάνουμε χωρίς αυτό, επειδή η μόδα για το σκανδιναβικό στυλ πιθανότατα δεν μπορεί να περάσει, γίνεται σιγά σιγά κλασική. Και αυτό δεν αφορά απαραίτητα το πανταχού παρόν λευκό χρώμα. Αυτό το στυλ αφορά τον ανοιχτό χώρο, την κυριολεκτικά τη φυσική αίσθηση του αέρα, τη μέγιστη περιβαλλοντική φιλικότητα και αυθεντικότητα της διακόσμησης. Το σκανδιναβικό στυλ στη Ρωσία δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί από μακρινά άλογα Carlian, αλλά κούκλες matryoshka. Εάν το βασικό υπόβαθρο έχει σχεδιαστεί σωστά, μια τέτοια περιφερειακή προσθήκη θα είναι πολύ οργανική..

 • Σαλέ, ρουστίκ. Δύο συναφή στυλ, που χαρακτηρίζονται από τραχύ φινίρισμα. Όλα είναι πολύ φυσικά, πολύ ξύλο, πολλά φυσικά υλικά. Υπάρχει σε αυτό ένα είδος ελκυστικής ασυδοσίας. Είναι αλήθεια ότι αυτά τα στυλ είναι πιο αρμονικά σε κρύες περιοχές..

 • Μπόχο. Πολύ χαρούμενο, φωτεινό στυλ. Φοβούνται να το εφαρμόσουν σε μικρούς χώρους, αλλά μάταια, με τη βοήθειά του μπορούν να γίνουν πραγματικές γωνίες ισχύος, επαναφορτίζοντας.

 • Eco-boho. Διακλαδίσθηκε από το κύριο στυλ και διαφέρει στην υποτίμηση της θερμοκρασίας χρώματος. Η ποικιλία που υπάρχει στο αρχικό boho δεν βρίσκεται εδώ. Αλλά το φυσικό ήρεμο φάσμα, μαζί με τη χρήση πολύ ζεστών φυσικών υλικών (από μπαστούνι έως λινάρι), μαγνητίζει.

Αυτά τα στυλ είναι λογικά, αλλά δεν χρειάζεται να είναι εξαντλητικά. Απλώς στο δέντρο, όσο και στο εξωτερικό περίβλημα, είναι πιο κοντά.

Επιλογή και τοποθέτηση επίπλων

Όλα εξαρτώνται από τη διάταξη, από το μέγεθος της κουζίνας, από τη λειτουργικότητά της – αν θα υπάρχει μόνο ζώνη μαγειρέματος εδώ ή οι ιδιοκτήτες αποφασίσουν να το συμπληρώσουν με τραπεζαρία. Εάν η κουζίνα είναι από 9-10 μέτρα σε έκταση, μπορείτε ήδη να το σκεφτείτε σοβαρά.

Έμφαση στην επίπλωση επίπλων κουζίνας:

 • το σετ κουζίνας δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί κατά μήκος ενός τοίχου, εάν είναι δυνατή η εγκατάσταση νεροχύτη δίπλα στο παράθυρο – αυτή θα είναι μια εξαιρετική λύση.
 • πόσα ενδιαφέροντα έργα περιλαμβάνουν ένα μπουφέ – υπάρχει μέσα του ένα είδος πολυτέλειας της αρχαιότητας, κάνει αμέσως την κουζίνα πιο ενδιαφέρουσα.
 • ασορτί καρέκλες στο τραπέζι φαγητού – χθες, αν θέλετε να συλλέξετε για αυτό διαφορετικά – τόσο στην ηλικία, όσο και στο χρώμα, ακόμη και στο στυλ – ήρθε η ώρα να δράσετε.
 • από όλες τις επιλογές τραπεζιού, μεγάλο και μασίφ ξύλο – το πιο επιτυχημένο, αυτό αγοράζεται (δημιουργήθηκε από τα χέρια του) για χρόνια και δεκαετίες και σίγουρα δεν θα βγει από τη μόδα.
 • αν η κουζίνα έχει χώρο, κάντε ένα νησί πάνω της – μια λογική ιδέα, και μέσα σε αυτήν θα υπάρχουν επιπλέον χώροι αποθήκευσης.
 • σε μια μεγάλη κουζίνα, είναι πολύ πιθανό να οργανώσετε έναν μίνι καναπέ ή έναν άνετο πάγκο με μαλακά μαξιλάρια – και είναι καλό για φιλικές συγκεντρώσεις, και υπάρχει πού να ξαπλώσετε με παιχνίδια για παιδιά που δεν θέλουν να αφήσουν τους γονείς τους ακόμα και όταν μαγειρεύουν.

Τα ντουλάπια στην κουζίνα είναι πάντα όμορφα, τα ράφια και τα ντουλάπια για υφάσματα κουζίνας και διάφορα είδη οικιακής χρήσης είναι επίσης καλά.

Διακόσμηση και υφάσματα

Δεν πρέπει να περιορίζετε τη φαντασία και τη λαχτάρα σας για δημιουργικότητα, γιατί αποκλειστικά πράγματα παραμένουν στη μνήμη πολύ περισσότερο από τα μοντέρνα πιάτα, τυπικά βάζα και μπολ με καραμέλες. Για παράδειγμα, ένα εκλεπτυσμένο παρασυρόμενο ξύλο, πάνω στο οποίο κρέμονται αποξηραμένα φρούτα και κώνοι σε ένα κορδόνι, είναι εύκολο να γίνει και αλλάζει την όψη της κουζίνας σε μια στιγμή. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας ζωγραφική χρησιμοποιώντας σεμινάρια βίντεο για τη ζωγραφική, και αυτό θα είναι αυτό που κάνει μια τυπική κουζίνα ξεχωριστή.

Άλλες συμβουλές για την επιλογή διακόσμησης και υφασμάτων:

 • τα εποχιακά υφάσματα είναι πολύ καλά – η κουζίνα θα ενημερώνεται κάθε 3 μήνες χωρίς καμία επισκευή.
 • στην καθημερινή ζωή υπάρχει χώρος για δημιουργικές εκπλήξεις – δροσερά βάζα είναι κατασκευασμένα από κουτάκια και όμορφα γλάστρες από μεταλλικά δοχεία με συντήρηση.
 • ένα μεγάλο τραπέζι δεν χρειάζεται να καλύπτεται με ένα τεράστιο τραπεζομάντιλο – ένα αρκετά όμορφο κομμάτι (μπορεί να υπάρχουν πολλά αφαιρούμενα).
 • αν διαθέσετε χώρο στον τοίχο για ένα λακωνικό ράφι με βιβλία μαγειρικής, η κουζίνα γίνεται αυτόματα ακόμα πιο άνετη και ο “βαθμός ορεκτικής” της αυξάνεται μόνο.
 • αν το σπίτι είναι ξύλινο και διατηρείται η αισθητική σε εξοχικό στιλ, κανάτες και βάζα με αυτιά θα φαίνονται αρμονικά όλο το χρόνο.
 • αν η κουζίνα είναι ελαφριά, στο στυλ Scandi, για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε μαξιλάρια για καρέκλες, καλύμματα για τα οποία είναι ραμμένα από απλό ύφασμα σε απλό μοτίβο (chintz, σατέν) και τα καλύμματα πρέπει να είναι διαφορετικά – τα χρώματα ταιριάζουν πολύ στο συνολικό φως φόντο, καθιστώντας το δωμάτιο ζωντανό.
 • αν θέλετε μερικά πάνελ στον τοίχο, μπορεί να είναι εφαρμογές με αποξηραμένα φυτά, είναι πολύ λακωνικά, είναι απλό να τα φτιάξετε, αλλά φαίνονται απίστευτα χαριτωμένα και οργανικά σε στυλ επαρχίας, σκανδιναβικά και ούτω καθεξής.
 • φρούτα σε βάζο ή λαχανικά σε καλάθι – αυτό είναι επίσης μια διακόσμηση και τα καρύδια σε ψηλά γυάλινα βάζα δεν είναι λιγότερο διακοσμητικά.

Το κύριο πράγμα είναι να μην υπερφορτώνετε το χώρο με λεπτομέρειες που ήδη αρχίζουν να δημιουργούν οπτικό τρεμόπαιγμα, πλεονασμό. Είναι καλύτερα να κρύψετε κάποια πράγματα και στη συνέχεια να αλλάξετε θέση με αυτά που έχουν μείνει εδώ και πολύ καιρό.

Φωτισμός

Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές εδώ, ο τοπικός φωτισμός συνδυάζεται με έναν κοινό και ένας λαμπτήρας με ένα μεγάλο αμπαζούρ πάνω από το τραπέζι είναι ακόμα σε ζήτηση. Ο τοπικός φωτισμός πρέπει να είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας στην περιοχή του σετ κουζίνας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε απομίμηση “σόμπες κηροζίνης”, η οποία επίσης θα βρίσκεται κάπου στον πάγκο των ακουστικών, θα σας φτιάξει τη διάθεση της κουζίνας. Σε ρουστίκ στιλ, τα κεριά είναι κατάλληλα (ωστόσο, είναι κατάλληλα παντού), απλά πρέπει να αποθηκεύσετε κηροπήγια που θα κάνουν το κάψιμο των κεριών ασφαλές.

Όμορφα παραδείγματα

Ερωτευτείτε και εμπνευστείτε – αυτό μπορεί να ειπωθεί για τους εσωτερικούς χώρους που παρουσιάζονται παρακάτω.

Κουζίνες σε ξύλινο σπίτι – ενδιαφέρουσες λύσεις.

 • Πολύ φως και τρυφερότητα. Εδώ, η απλότητα συνδυάζεται με τη σύγχρονη τεχνολογία και ο ήλιος σχεδιάζει τα πιο όμορφα εσωτερικά σκίτσα. Ο συνδυασμός διακόσμησης τοίχου και οροφής αξίζει να ληφθεί υπόψη.

 • Λακωνική, αυστηρή, γεωμετρική, αλλά καθόλου στερημένη άνεσης. Ελαφριά, αλλά ταυτόχρονα όχι η πιο ευρύχωρη κουζίνα, φαίνεται υπέροχη λόγω μιας ικανής λύσης χρώματος.

 • Ένα πολύ όμορφο χρώμα κρασιού των ακουστικών, κάνει την κουζίνα πιο ευγενή, πιο συμπαγή. Ένας υπέροχος πάγκος μπαρ δίπλα στο παράθυρο με φυσικές ανωμαλίες στην πλάκα που μας θυμίζει τι είναι το σπίτι και την κύρια έμπνευσή του. Αυτό το ξύλο είναι ζεστό, όμορφο, φυσικό.

 • Έτσι μπορεί να χωριστεί η κουζίνα από την τραπεζαρία και στη διασταύρωση των ζωνών θα υπάρχει ένα τόσο βολικό νησί. Ο φωτισμός από πάνω είναι επιλεγμένος καλά – είναι προφορά και άνετος.

 • Το μπλε αραβοσίτου συνδυάζεται καλά με το ξύλο και κάνει τον χώρο πιο ζωντανό, δυναμικό. Σε ένα διαμέρισμα κουζίνας, μια τέτοια λύση φαίνεται σωτήρια..

 • Και εδώ είναι το ναυτικό στυλ, το οποίο μπορεί επίσης να ζήσει σε ένα ξύλινο σπίτι. Παρέχει αυτή τη διαχρονική αίσθηση φρεσκάδας που είναι χαρακτηριστική της παραλίας. Η πάνω ζώνη είναι πολύ καλά μελετημένη πάνω από το νησί. Και μέσα στο ίδιο το νησί, μεταξύ άλλων, ένα μπουκάλι.

 • Η άνετη κουζίνα δεν είναι απαραίτητα λευκή. Όλα εδώ είναι απλά, αλλά διεξοδικά. Τα χρώματα είναι διαφορετικά, αλλά όλα είναι φίλοι του δέντρου. Δροσερό διάλυμα φωτισμού, η κατεύθυνση της φωτεινής ροής μπορεί να ρυθμιστεί.

 • Για μια εξοχική κουζίνα, φαίνεται να είναι μια εξαιρετική επιλογή.. Δεν αρέσει σε όλους ο ανοιχτός χώρος αποθήκευσης, αλλά υπάρχει κάποια έκκληση σε αυτόν. Δημιουργείται ένας ζεστός και ζεστός χώρος, και χωρίς σοβαρές οικονομικές επενδύσεις.

 • Λίγο shabby chic που μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για μια μικρή κουζίνα. Αλλά εδώ υπάρχει πολύ καλοκαίρι, φως και κάποια απτή φιλοξενία..

 • Όταν είναι πολύ ελαφρύ και πολύ άνετο – τόσο μια μικρή περιοχή όσο και τα μικρά παράθυρα δεν φαίνονται πλέον μειονεκτήματα. Είναι απαραίτητες ως συνθήκες για έναν τόσο ζεστό και συμπαγή χώρο..

Επιτυχημένες μεταμορφώσεις!