Προφίλ Πόρτες

Οι πόρτες της εταιρείας Profil πόρτες είναι πολύ γνωστές και απαιτούνται στη ρωσική αγορά κατασκευών θυρών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 και ξεκίνησε τις παραγωγικές της δραστηριότητες με την παραγωγή εξαρτημάτων πόρτας και επίπλων. Δύο χρόνια αργότερα, η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή εσωτερικών θυρών, οι οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησαν δημοτικότητα και εμπιστοσύνη στους εγχώριους καταναλωτές..

Ιδιαιτερότητες

Τα προϊόντα πόρτας προφίλ έχουν πολλά αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα. Έτσι, για παράδειγμα, η χρήση υψηλής ποιότητας και ασφαλών φυσικών πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κουφωμάτων, δίνει προϊόντα με υψηλές περιβαλλοντικές και υγιεινές ιδιότητες. Για το φινίρισμα των φύλλων της πόρτας, χρησιμοποιείται ένα εντελώς ακίνδυνο και δυσδιάκριτο από φυσικό ξύλο οικο-καπλαμά. Η δομή αυτού του υλικού πολυπροπυλενίου μιμείται τέλεια είδη ξύλου όπως βελανιδιά, μήλο, μαόνι, οξιά και σκλήθρα. Είναι ανθεκτικό στην υγρασία, την υπεριώδη ακτινοβολία και έχει αντιστατικές ιδιότητες. Σε αντίθεση με το συμπαγές φυσικό ξύλο, το οικολογικό καπλαμά δεν είναι ευαίσθητο στην αποσύνθεση, τη μούχλα και την εμφάνιση επιβλαβών βακτηρίων.

Για τη διακόσμηση των πάνελ των θυρών, χρησιμοποιούνται δύο παραλλαγές της δομής του οικολογικού καπλαμά:

  • “Melinga” – με κάθετη κατεύθυνση υφής.
  • “Croscut” – με μοτίβο οριζόντιας κατεύθυνσης.

Η χρήση εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής των προϊόντων, καθώς και θα αποφύγει το σπάσιμο των μεταλλικών μερών και τη χαλάρωση των φύλλων κατά τη λειτουργία. Τα μοντέλα έχουν καλές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, πράγμα που συνεπάγεται τη χρήση τους όχι μόνο σε ένα διαμέρισμα, αλλά και σε δημόσια, ιατρικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Μια μεγάλη γκάμα μοντέλων και μια ποικιλία παλέτας χρωμάτων καθιστά δυνατή την επιλογή μιας πόρτας για ένα δωμάτιο διακοσμημένο σε οποιαδήποτε στιλιστική και χρωματική κατεύθυνση. Μια καλά μελετημένη τιμολογιακή πολιτική επιτρέπει στην εταιρεία να παράγει μοντέλα σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, γεγονός που συμβάλλει στη διάδοση των προϊόντων μεταξύ των καταναλωτών και παρέχει την ευκαιρία να αγοράσουν επιλογές προϋπολογισμού.

Λόγω των σχεδιαστικών χαρακτηριστικών, οι εσωτερικές πόρτες Profil Doors είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθούν, οπότε η τοποθέτηση του προϊόντος μόνοι σας δεν θα προκαλέσει δυσκολίες.

Προβολές

Πόρτες “Profil Doors” διατίθενται σε τεράστια ποικιλία μοντέλων, που διαφέρουν μεταξύ τους ως προς το μέγεθος, το σχέδιο, τα υλικά που χρησιμοποιούνται και τον σκοπό. Τα εσωτερικά μοντέλα παράγονται τόσο στην κλασική έκδοση δύο μέτρων όσο και σε μη τυποποιημένα ύψη-210 και 220 εκ. Όσον αφορά το πλάτος, χάρη στο καινοτόμο σύστημα τηλεσκοπικής χύτευσης, είναι δυνατή η τοποθέτηση του φύλλου της πόρτας σε ένα άνοιγμα οποιουδήποτε πλάτος. Οι μεταλλικές πόρτες εισόδου παράγονται στα ακόλουθα μεγέθη πλαισίου: πλάτος – 85, 86, 90, 96 και 97 εκ., Ύψος – 205 και 207 εκ..

Το πλαίσιο των εσωτερικών θυρών είναι κατασκευασμένο από συμπαγές πεύκο και MDF, γεγονός που καθιστά τη δομή ισχυρή και άκαμπτη. Μια ταινία αλουμινίου χρησιμοποιείται ως ακραίο άκρο που αποτρέπει τη μηχανική βλάβη στον ιστό. Σε μοντέλα πυρόσβεσης, οι γερμανικές πυρίμαχες μη καύσιμες πλάκες χρησιμοποιούνται ως πληρωτικό και το κύκλωμα στεγανοποίησης είναι κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό που προστατεύει αξιόπιστα το δωμάτιο από τον καυτό καπνό. Ως επίστρωση για ορισμένα μοντέλα, χρησιμοποιείται ένα πολυστρωματικό βερνίκι UV, το οποίο προστατεύει την επιφάνεια της πόρτας από μηχανικές βλάβες και χημικές προσβολές.

Για να δώσετε στα προϊόντα μια ποικιλία από μοτίβα ξύλου, χρησιμοποιείται πλαστικοποίηση, όπου μια μεμβράνη πολυπροπυλενίου χρησιμοποιείται ως πολυστρωματικό υλικό, το οποίο μιμείται τέλεια τη δομή και το χρώμα των φυσικών ινών ξύλου. Επίσης, κατά τη διακόσμηση μοντέλων, το γυαλί χρησιμοποιείται ευρέως – γυαλιστερό στο μπροστινό μέρος και ματ στο πίσω μέρος. Οι πόρτες εισόδου είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας κράματα χάλυβα με πάχος 1,2 έως 1,5 mm. Ορυκτή πλάκα πέντε εκατοστών Rockwool κατασκευασμένη στη Φινλανδία χρησιμοποιείται ως ηχομονωτικό και θερμομονωτικό υλικό. Για την εξωτερική επίστρωση του καμβά, χρησιμοποιείται ιταλική βαφή σε σκόνη.

Οι πόρτες παράγονται σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, το οποίο σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν για οποιοδήποτε χρώμα τοίχων ή επίπλων, καθώς και σε αντίθεση με αυτά. Οι ανοιχτόχρωμοι τόνοι παρουσιάζονται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων – από το λευκό “Arctic” έως το απαλό “Cappuccino Croscut” και οι σκούροι εκπλήσσουν με μια ποικιλία ημίτονων από συμπαγή “Malaga Cherry Croscut” έως αυστηρό “Terra”.

Χάρη στις πολυάριθμες σχεδιαστικές εξελίξεις και την τεράστια ποικιλία διακοσμητικών πάνελ, οι πόρτες Profil Doors αποτελούν ανεξάρτητο στοιχείο του εσωτερικού και συνδυάζονται πολύ αρμονικά με απολύτως οποιοδήποτε στυλ εσωτερικής διακόσμησης..

Συνδυασμοί ξύλου, μετάλλου και γυαλιού είναι ιδανικοί για υψηλής τεχνολογίας, Το Art Nouveau και άλλα σύγχρονα στυλ και οι ελαφριές ματ επιφάνειες με έντονο ξύλινο μοτίβο θα είναι καλές σε ρουστίκ και έθνικ σκανδιναβικό στιλ. Οι σκούρες αποχρώσεις από μαόνι ή πλούσιες κίτρινες είναι κατάλληλες για αφρικανικά έθνικ και για σοφίτα, κλασικό και ρετρό στυλ, μοντέλα με πατιναρισμένες επιφάνειες είναι ιδανικά. Τα λευκά μοντέλα θα ταιριάζουν επιτυχώς στην “Προβηγκία”.

Στην παραγωγή εσωτερικών θυρών, χρησιμοποιούνται διάφορα συστήματα ανοίγματος. Το “Βιβλίο” χαρακτηρίζεται από τη διαίρεση του φύλλου της πόρτας σε 2 ασύμμετρα μέρη. Όταν ανοίξει η πόρτα, αυτά τα μέρη διπλώνουν στη μία πλευρά. Το ομαλό άνοιγμα εξασφαλίζεται από έναν μηχανισμό που βρίσκεται στο άνοιγμα από πάνω. Το σύστημα χρησιμοποιείται σε σχέδια με μονό και διπλό φύλλο.

Ο επόμενος τύπος είναι “Coupe”. Η αρχή ανοίγματος είναι να σύρετε το φύλλο της πόρτας κατά μήκος του τοίχου. Αυτό το σύστημα εξοικονομεί χώρο και σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εσωτερικές πόρτες ακόμη και στα πιο μικρά δωμάτια. Η εγκατάσταση της πόρτας στο ίδιο επίπεδο με τον τοίχο, χωρίς τη χρήση πλακών, θα επιτρέψει στο αόρατο σύστημα Αόρατο. Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την τεχνολογία, εάν το χρώμα των τοίχων και της πόρτας ταιριάζει, η δομή γίνεται σχεδόν αόρατη..

Το αναδιπλούμενο σύστημα Compack επιτρέπει την πόρτα να ανοίγει διπλώνοντας το φύλλο στο μισό και στη συνέχεια στον τοίχο χρησιμοποιώντας έναν περιστροφικό μηχανισμό. Χρησιμοποιείται σε δωμάτια όπου η εγκατάσταση παραδοσιακών συστημάτων είναι αδύνατη. Ο μηχανισμός Ghost παρέχει μια ομαλή ολίσθηση της πόρτας κατά μήκος του τοίχου, ενώ όλες οι λεπτομέρειες είναι κρυμμένες μέσα στο φύλλο, γεγονός που δημιουργεί οπτικά το αποτέλεσμα της ολίσθησης στον αέρα.

Δημοφιλή μοντέλα

Η ποικιλία της εταιρείας Profil Doors παρουσιάζεται με τη μορφή πτυσσόμενων εσωτερικών και μεταλλικών θυρών εισόδου με ποικιλία επιλογών φινιρίσματος και διακόσμησης. Η σειρά X είναι μια πτυσσόμενη πλευρική πόρτα υψηλής αντοχής. Αποτελείται από ένα πλαίσιο κατασκευασμένο από συμπαγές πεύκο και MDF, διακοσμητικά πλαστικοποιημένα πάνελ και γυαλί. Τα προϊόντα έχουν καλή αντοχή στην υγρασία και δεν υπόκεινται σε παραμόρφωση κατά τη λειτουργία. Ένα χαρακτηριστικό μιας τέτοιας πόρτας είναι η δυνατότητα επισκευής μεμονωμένων τμημάτων του προϊόντος, κάτι που δεν μπορεί να γίνει με μοντέλα που κατασκευάζονται με βάση ένα συμπαγές φύλλο πόρτας..

Η παρουσία ενός τηλεσκοπικού καλουπιού σας επιτρέπει να στερεώσετε την πλάκα χωρίς τη χρήση καρφιών.

Η δημοτικότητα των μοντέλων αυτής της σειράς οφείλεται στην λογική τιμή και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, τα οποία παράγονται σε τρεις τροποποιήσεις: “Modern”, “Classic” και “Debut”. Το ευρέως διαδεδομένο μοντέλο αυτής της σειράς “Eco-veneer 07 X” έχει πάχος φύλλου 35 mm, επίπεδο περίβλημα και τηλεσκοπική χυτή κατασκευή. Διακοσμημένο με τρισδιάστατο καπλαμά και ένθετα γυαλιού, που παράγονται στο χρώμα “Wenge Melinga”, κοστίζει 4 χιλιάδες 594 ρούβλια.

Η σειρά Z χαρακτηρίζεται από ένα ευρύ φάσμα μοντέλων, που περιλαμβάνει προϊόντα διαφορετικών λειτουργιών και τεχνικών παραμέτρων. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από πεύκο και MDF, το οποίο παρέχει αυξημένη αντοχή στον καμβά, ο οποίος, με τη σειρά του, είναι διακοσμημένος με διακοσμητικό αλουμινένιο προστατευτικό άκρο και έχει αισθητική και ευγενή εμφάνιση. Διάφοροι συνδυασμοί από καπλαμά και πάνελ χρησιμοποιούνται ως διακόσμηση. Τα προϊόντα είναι εξοπλισμένα με χειρολαβές πόρτας κατασκευασμένα στην Ιταλία, κρυμμένους ρυθμιζόμενους μεντεσέδες και κλειδαριές υψηλής ποιότητας. Οι πόρτες αυτής της σειράς διαθέτουν συστήματα ανοίγματος και συρόμενου ανοίγματος, το οποίο σας επιτρέπει να επιλέξετε μια επιλογή για οποιαδήποτε περιοχή και σχέδιο του δωματίου.

Η σειρά περιλαμβάνει εξειδικευμένους τύπους θυρών: πυρίμαχες κατασκευές και ενισχυμένα μοντέλα. Τα πρώτα χαρακτηρίζονται από την παρουσία ενός σωληνοειδούς αντιφλεγόμενου πληρωτικού Sauerland 33RH 30min / 28db που είναι εγκατεστημένο στο πλαίσιο του φύλλου και μια αυτοσβενόμενη σφράγιση σιλικόνης, η οποία αντικαθιστά το περίγραμμα από καουτσούκ στα παραδοσιακά μοντέλα. Οι πόρτες είναι εξοπλισμένες με αυτόματο κατώφλι Simap 298SF και έχουν κλάση πυραντοχής EI30, πράγμα που σημαίνει ότι οι μονωτικές ιδιότητες και η ακεραιότητα του φύλλου της πόρτας διατηρούνται για 30 λεπτά. Ενισχυμένα μοντέλα εγκαθίστανται σε δωμάτια με αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης. Για αυτό, το πλαίσιο της πόρτας γεμίζει με σωληνοειδή μοριοσανίδα κατασκευασμένη στη Γερμανία, η οποία εξασφαλίζει υψηλές ιδιότητες μόνωσης θορύβου των προϊόντων..

Η σειρά U χαρακτηρίζεται από έναν τεράστιο αριθμό βελούδινων ματ μοντέλων καλυμμένων με βερνίκι UV πολλαπλών στρωμάτων, το οποίο παράγεται από τη Unilack από τη Γερμανία. Το φύλλο της πόρτας είναι διακοσμημένο με γυαλί “Graphite”, ματ στο εσωτερικό και γυαλιστερό στην μπροστινή πλευρά της πόρτας. Ένα δημοφιλές μοντέλο σε αυτή τη σειρά είναι το “02U Cappuccino Satin Do”. Αυτό το ελαφρύ και κομψό μοντέλο με πάχος φύλλου πόρτας 35 mm θα κοστίσει 5 χιλιάδες 740 ρούβλια.

Χάρη στην επίστρωση λάκας, το προϊόν προστατεύεται αξιόπιστα από εξωτερικές μηχανικές επιδράσεις, γεγονός που καθιστά το μοντέλο ανθεκτικό και πρακτικό.

Τα μοντέλα της σειράς E είναι εξοπλισμένα με τηλεσκοπικά καλούπια, τα οποία επιτρέπουν την εγκατάσταση της επένδυσης χωρίς να χρειάζονται καρφιά. Ο καμβάς έχει μια λεία μονόχρωμη επίστρωση βερνικιού και είναι κατασκευασμένος σε διάφορους συνδυασμούς γυαλιού και πάνελ. Τα προϊόντα παράγονται σε εκκρεμείς και συρόμενες εκδόσεις και έχουν προστατευτικό και διακοσμητικό άκρο από αλουμίνιο.

Με βάση τα μοντέλα αυτής της σειράς, παράγονται πυρίμαχες και ενισχυμένες εκδόσεις. δομές πόρτας, εξοπλισμένες με γερμανική σωληνωτή πλήρωση και αυτο-επεκτεινόμενη στεγανοποίηση περιγράμματος, η οποία επιτρέπει την ενίσχυση της δομής και παρέχει υψηλές μονωτικές ιδιότητες. Δημοφιλής είναι η φθηνή και ανθεκτική πόρτα “01E” με πάχος φύλλου πόρτας 44 mm, επίπεδο περίβλημα και τηλεσκοπικά καλούπια. Παράγεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων από λευκό έως μαύρο ματ και έχει χαμηλό κόστος – 6 χιλιάδες 561 ρούβλια.

Σειρά L χαρακτηρίζεται από γυαλιστερό φινίρισμα, πτυσσόμενη δομή, τηλεσκοπικά καλούπια και διάφορες επιλογές υαλοπινάκων. Για παράδειγμα, το μοντέλο 46LDO (“Magnolia Lux”) με πάχος φύλλου πόρτας 35 mm, τηλεσκοπικά καλούπια και επίπεδο περίβλημα παράγεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, το οποίο θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μια πόρτα για οποιοδήποτε εσωτερικό χρώμα.

Σειρά VG διαθέτει μια απόλυτα λεία επιφάνεια κατασκευασμένη με την τελευταία τεχνολογία υψηλής γυαλάδας. Το κάλυμμα της κουρτίνας επαναλαμβάνει εντελώς το κάλυμμα του καλούπι. Όλα τα μοντέλα της σειράς διατίθενται με σωληνωτή πλήρωση. Υπάρχει διακοσμητικό και προστατευτικό περίγραμμα αλουμινίου, διατίθενται διαφορετικές επιλογές υαλοπινάκων. Τα εξαρτήματα και οι άκρες μπορούν να έχουν οποιοδήποτε χρώμα. Εκτός από τα τυπικά, παράγεται σε ενισχυμένες και ανθεκτικές στη φωτιά εκδόσεις.

Σειρά Μ – μια συλλογή από χαλύβδινες πόρτες εισόδου της εταιρείας, η οποία παρουσιάζεται σε τρία μοντέλα. Το “M33” χαρακτηρίζεται από την παρουσία πέντε κάθετων νευρώσεων της ακαμψίας του πλαισίου, πάχους φύλλου χάλυβα 1,5 mm και διπλού περιγράμματος μόνωσης. Επίσης, η πόρτα είναι εξοπλισμένη με ματάκι, εσωτερικό μάνταλο και θωρακισμένη πλάκα που προστατεύει την κλειδαριά από διάρρηξη. Η ενισχυμένη στερέωση των μεντεσέδων αυξάνει τις ιδιότητες του προϊόντος ανθεκτικές σε διαρρήξεις.

Ως πληρωτικό χρησιμοποιείται ένα ορυκτό μη εύφλεκτο πιάτο, το οποίο έχει καλές ιδιότητες θορύβου και θερμομόνωσης..

Το κιβώτιο και οι πλάκες κατασκευάζονται σε μια ενιαία δομή, η βασική ζώνη επισημαίνεται με ατσάλινες κόγχες και μια σωληνωτή σφραγίδα βρίσκεται στην αυλάκωση κατά μήκος της περιμέτρου του καμβά. Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με αντι-αφαιρούμενες ακίδες, γεγονός που αυξάνει το επίπεδο προστασίας του προϊόντος. Για τη βαφή χρησιμοποιείται φιλική προς το περιβάλλον ιταλική βαφή σε σκόνη. Η πόρτα είναι εφοδιασμένη με 4η κατηγορία αντίστασης διάρρηξης “Mottura” που κατασκευάζεται στην Ιταλία. Ο καμβάς είναι διακοσμημένος με πάνελ σε διάφορα χρώματα.

Μοντέλο “M34” διαθέτει επίσης 5 πλευρές σκλήρυνσης και φύλλο χάλυβα πάχους 1,5 mm. Η ηχομόνωση και η θερμομόνωση των προϊόντων αντιστοιχεί στην πρώτη κατηγορία, το κουτί και το περίβλημα κατασκευάζονται με τη μορφή μιας ενιαίας δομής και οι εγκατεστημένες κλειδαριές αντιστοιχούν στην 4η τάξη προστασίας. Η πόρτα είναι εξοπλισμένη με αντι-αφαιρούμενες καρφίτσες, το χρώμα σε σκόνη χρησιμοποιείται ως ψεκασμός. Το μοντέλο M41 έχει δύο οριζόντιες και τέσσερις κάθετες νευρώσεις, το πάχος του φύλλου χάλυβα είναι 1,2 mm, οι κλειδαριές προστατεύονται από πλάκες πανοπλίας. Το φύλλο της πόρτας είναι γεμάτο με άκαυστο σανίδι σάντουιτς Rockwool και έχει πάχος 72 mm. Η μπροστινή πλευρά είναι επικαλυμμένη με πούδρα και το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με επώνυμο πάνελ.

Πώς να επιλέξετε?

Όταν αγοράζετε εσωτερική πόρτα ή πόρτα εισόδου, πρέπει να λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού του προϊόντος, τον σκοπό του δωματίου και τον διακοσμητικό σχεδιασμό του μοντέλου. Τα προϊόντα πόρτας προφίλ είναι τόσο διαφορετικά που θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε ένα μοντέλο για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Οι ελαφριές, αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικές δομές είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα βαριά προϊόντα από μασίφ φυσικό ξύλο, εξωτερικά δεν διαφέρουν από αυτά.

Πριν πάτε στο κατάστημα, πρέπει να αποφασίσετε για έναν προϋπολογισμό. Αυτό θα σας επιτρέψει να περιορίσετε την αναζήτησή σας για μια κατάλληλη επιλογή σε μια κατηγορία τιμών που είναι βολική για τον αγοραστή. Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να ληφθούν μετρήσεις από το άνοιγμα και να αποφασιστεί ποιος μηχανισμός ανοίγματος είναι προτιμότερος σε αυτό το άνοιγμα, λαμβάνοντας υπόψη την περιοχή και το σχήμα του δωματίου. Το τελευταίο βήμα θα είναι ο προσδιορισμός του στυλ και του χρώματος της μελλοντικής πόρτας..

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση των θυρών Profil Doors δεν θα προκαλέσει δυσκολίες ακόμη και σε άτομα που δεν έχουν εμπειρία στην εγκατάσταση. Η διαδικασία αποτελείται από τα ακόλουθα στάδια: συναρμολόγηση του κιβωτίου, εγκατάσταση του, εγκατάσταση του φύλλου πόρτας και στερέωση των πλακών. Για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα τρυπάνι, σμίλη, μεζούρα, πριόνι, αφρό, επίπεδο, ξύλινες σφήνες και βίδες.

Το πρώτο βήμα είναι να συναρμολογήσετε το κουτί χρησιμοποιώντας βίδες με αυτοκόλλητη τομή. Επιπλέον, οι βρόχοι στερεώνονται στον καμβά, οι οποίοι πρέπει να τοποθετούνται σε απόσταση 2,5 cm από την άκρη. Για να γίνει αυτό, η πόρτα τοποθετείται στην απέναντι άκρη και εφαρμόζεται ένας ανοιχτός βρόχος στα καθορισμένα σημεία, ο οποίος κυκλώνεται γύρω από την περίμετρο. Μετά από αυτό, με τη βοήθεια μιας σμίλης, γίνεται μια αυλάκωση, ίση σε βάθος με το πάχος του αρθρωτού φύλλου. Στη συνέχεια, οι μεντεσέδες βιδώνονται στον καμβά..

Το επόμενο βήμα είναι να συνδέσετε τους μεντεσέδες στο κουτί. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επισυνάψετε μια ράβδο στον καμβά και να σημειώσετε τα σημεία προσάρτησης του βρόχου. Στη συνέχεια, γίνονται αυλακώσεις για το φύλλο και οι μεντεσέδες βιδώνονται. Μετά από αυτό, ξεκινά η εγκατάσταση του πλαισίου της πόρτας, στην οποία, χρησιμοποιώντας σφήνες και ένα επίπεδο, είναι απαραίτητο να επιτευχθεί μια αυστηρά κάθετη διάταξη της δομής. Σε περίπτωση ανομοιόμορφης εγκατάστασης του κουτιού, η πόρτα θα ανοίξει αυθόρμητα ή θα κλείσει. Στη συνέχεια, πρέπει να κρεμάσετε την πόρτα και να ελέγξετε την πρόοδό της. Αφού ολοκληρώσετε την προσαρμογή του καμβά, μπορείτε να ξεκινήσετε τον αφρισμό, έχοντας προηγουμένως κολλήσει τα μέρη του πλαισίου της πόρτας με ταινία κάλυψης. Μετά από 12 ώρες, μπορείτε να αρχίσετε να στερεώνετε τις πλάκες.

Κριτικές πελατών

Η εταιρεία Profil Doors είναι ευρέως γνωστή στην αγορά θυρών εισόδου και εσωτερικών χώρων, τα προϊόντα της έχουν μεγάλη ζήτηση και έχουν πολλές θετικές κριτικές. Οι καταναλωτές σημειώνουν πλεονεκτήματα όπως η αξιοπιστία και η αντοχή των δομών, μια μεγάλη ποικιλία από προσφερόμενα μοντέλα, μια ποικιλία χρωμάτων και ένα ευρύ φάσμα τιμών. Η ευκολία εγκατάστασης μόνος σας σημειώνεται λόγω των σχεδιαστικών χαρακτηριστικών του πλαισίου της πόρτας, καθώς και της δυνατότητας επιλογής εξαρτημάτων και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας, που παράγονται από τις καλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες..

Οι πόρτες Profil Doors προσελκύουν τους πελάτες όχι μόνο από τις λειτουργικές τους ιδιότητες, αλλά και από την κομψή εμφάνισή τους, τονίζουν το στυλ του δωματίου και αποτελούν μια άξια εσωτερική διακόσμηση..

Πώς να εγκαταστήσετε τις Profil Doors, δείτε το επόμενο βίντεο.