Στρώματα Tatami

Στρώματα Tatami

Ένας υγιής ύπνος είναι εγγύηση για σφρίγος και ευεξία για όλη την ημέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κρεβάτι μας παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή. Επιπλέον, το κύριο στοιχείο του, φυσικά, είναι το στρώμα..

Σήμερα υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές για αυτό το κρεβάτι, αλλά δεν μπορεί κάθε κατασκευαστής να εγγυηθεί την υψηλή και προσιτή ποιότητά του. Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι τα στρώματα Tatami..

Ιδιαιτερότητες

Στρώματα Τατάμι παράγονται από ένα ρωσικό στούντιο επίπλων που εργάζεται στην αγορά επίπλων για περισσότερα από 10 χρόνια και είναι γνωστό για τα ποιοτικά προϊόντα του για χαλάρωση και ύπνο.

Ως πληρωτικά στην παραγωγή στρωμάτων Tatami, χρησιμοποιούνται σύγχρονα ελατήρια, τα οποία εξασφαλίζουν την αντοχή τους, την αντοχή τους στο στρες και τις ορθοπεδικές ιδιότητες. Επιπλέον, για να δώσει στα προϊόντα την απαραίτητη ακαμψία ή, αντιστρόφως, απαλότητα, ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί φυσικά υλικά: τσόχα, κουκούλα καρύδας επεξεργασμένο με λατέξ, φυσικό λατέξ. Υψηλής ποιότητας αφρός πολυουρεθάνης, spunbond, συνθετικός χειμωνιάτης, hallcon, τεχνητό λατέξ, αφρός μνήμης κ.λπ. χρησιμοποιούνται από συνθετικά υλικά πλήρωσης..

Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά, αναπνέουν, δεν απορροφούν υγρασία και είναι ανθεκτικά στη δράση των μυκήτων, αυτό παρέχει το απαραίτητο μικροκλίμα στο εσωτερικό του προϊόντος.

Δεδομένου ότι το στούντιο επίπλων Tatami ανήκει στον όμιλο Fourtex, έναν σημαντικό προμηθευτή εξαρτημάτων για ύπνο και χαλάρωση, χρησιμοποιεί επίσης υλικά για την παραγωγή στρωμάτων στις χαμηλότερες τιμές χονδρικής και εξαιρετικής ποιότητας. Κατά συνέπεια, οι τιμές λιανικής για τα προϊόντα είναι από τις χαμηλότερες στη χώρα..

Τα στρώματα Tatami είναι υψηλής ποιότητας, εργονομίας, εξαιρετικών ορθοπεδικών και ανατομικών ιδιοτήτων. Είναι άνετα, ανθεκτικά και προσιτά..

Εύρος

Τα προϊόντα Tatami είναι ευέλικτα και λειτουργικά. Κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει ένα στρώμα για τον εαυτό του σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις οικονομικές του δυνατότητες. Η ποικιλία των στρωμάτων αντιπροσωπεύεται από μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων με ελατήρια και χωρίς ελατήρια.

Στο κλασικό μπλοκ ελατηρίου “Bonnell”

Αυτό είναι ένα από τα πιο φθηνά ελαστικά στρώματα με μέτριο ορθοπεδικό αποτέλεσμα, μεγάλη διάρκεια ζωής (έως 10 χρόνια) και αρκετά υψηλό φορτίο ανά κρεβάτι (έως 100 κιλά). Φυσικά (τσόχα, καρύδα, λατέξ) και συνθετικά υλικά υψηλής ποιότητας χρησιμοποιούνται για την πλήρωση της παραγωγής τους..

Τα καλύμματα για αυτά τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από βαμβακερό ζακάρ καπιτονέ με επένδυση πολυεστέρα.

Η πιο δημοφιλής επιλογή προϋπολογισμού για αυτήν τη γραμμή είναι ένα μέτρια μαλακό στρώμα. “Futon”, φτιαγμένο με βάση το κλασικό μπλοκ εξαρτημένων ελατηρίων “Bonnell” με ένα στρώμα τσόχας και στρώματα αφρού πολυουρεθάνης πάχους 1,5 cm.

Το μοντέλο Origami κατασκευάζεται επίσης με βάση ένα μπλοκ εξαρτημένων ελατηρίων και μπορεί να ευχαριστήσει τους αγοραστές με δημοκρατική τιμή και ποικιλία:

  1. Origami Coconut – για τους λάτρεις μιας σκληρής επιφάνειας (υλικό πλήρωσης – κουκούλα καρύδας πάχους 10 mm και στις δύο πλευρές)
  2. “Origami”. Συμμετρικά στρώματα με μεσαία σταθερότητα και γέμιση αφρού PU 15mm σε κάθε πλευρά.
  3. Origami Mix. Ευέλικτο στρώμα με σταθερότητα άνω του μέσου όρου στη μία πλευρά (γέμιση καρύδας 10 mm) και μεσαία σταθερότητα στην άλλη (αφρός πολυουρεθάνης 15 mm)

Στο μπλοκ ανεξάρτητων ελατηρίων TFK.

Η χρήση ενός ανεξάρτητου μπλοκ ελατηρίου TFK (256 ελατήρια / τετραγωνικό μέτρο) σε άλλα στρώματα αυξάνει τις ορθοπεδικές ιδιότητες και την αντοχή τους σε φορτία (έως 140 κιλά ανά κρεβάτι) και διάφοροι συνδυασμοί στρωμάτων πλήρωσης παρέχουν μια ποικιλία μοντέλων.

Υπάρχουν επιλογές προϋπολογισμού, όπως ένα συμμετρικό σκληρό στρώμα “Γιούμι”. Είναι φτιαγμένο με βάση ένα μπλοκ ανεξάρτητων ελατηρίων TFK που χρησιμοποιούν αμυγδαλόκαρδο και τσόχα. Ένα τέτοιο στρώμα είναι κατάλληλο για υπέρβαρα άτομα, καθώς θα παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη για τη σπονδυλική στήλη χωρίς να χαλαρώνει, καθώς και εφήβους και νέους κάτω των 25 ετών για τον σωστό σχηματισμό στάσης.

Στρωματέξ “Κιότο” μεσαία σκληρότητα με στρώσεις τσόχας, καρύδας και φυσικό λάτεξ κατάλληλο για άτομα όλων των κατηγοριών βάρους και θα ικανοποιήσει τους λάτρεις των φυσικών υλικών.

Στο μπλοκ των ανεξάρτητων ελατηρίων S1000 και στο μπλοκ “διώροφου”.

Πρόκειται για στρώματα με πολύ υψηλό ορθοπεδικό αποτέλεσμα λόγω της υψηλής πυκνότητας των ελατηρίων (500 και 820 ελατήρια ανά m2, αντίστοιχα) και της άνεσης. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και υφάσματα σε προσιτές τιμές. Τα καλύμματα των προϊόντων είναι κατασκευασμένα από μαλακά πλεκτά στην περιόδα και εμποτισμένα με εκχύλισμα αλόης βέρα, που τους δίνει βακτηριοκτόνες ιδιότητες και θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Ένα παράδειγμα είναι το δημοφιλές μοντέλο “Sakura” – ευέλικτο στρώμα με ανεξάρτητο ελατήριο μπλοκ S1000. Η μία πλευρά του στρώματος έχει υψηλή ακαμψία λόγω του στρώματος πάχους 3 εκατοστών κοκοφοίνικας. Το άλλο είναι μεσαίας σκληρότητας, αφού υπάρχει ένα στρώμα φυσικού λατέξ πάχους 3 cm πάνω από το πληρωτικό καρύδας (1 cm)..

Άνοιξη χωρίς άνοιξη

Για να γεμίσετε τέτοια στρώματα, χρησιμοποιείται αφρός πολυουρεθάνης υψηλής ποιότητας σε διάφορους συνδυασμούς με άλλα υλικά, για παράδειγμα, αφρό μνήμης και φυσικό λατέξ (“Μίκο”). Η επιφάνεια ενός τέτοιου στρώματος θα είναι μαλακή και ελαστική ταυτόχρονα, αλλά ο συνδυασμός εναλλασσόμενων στρωμάτων καρύδας και λατέξ θα παρέχει χαμηλή ακαμψία αφενός και υψηλή αφετέρου (“Καμπάι”).

Μια ενδιαφέρουσα προσφορά σε αυτή τη γραμμή είναι πολλά μοντέλα στρώσεων “Ρολό” μεσαία σκληρότητα με γέμιση Tatami Foam PU διαφόρων παχών. Τυλίγονται εύκολα σε έναν τακτοποιημένο κύλινδρο, καθιστώντας τα βολικά στην αποθήκευση και εύκολα στη μεταφορά. Μια εξαιρετική επιλογή για καλοκαιρινή κατοικία ή, για παράδειγμα, ενοικιαζόμενο διαμέρισμα με άβολο χώρο ύπνου.

Στις κριτικές, οι αγοραστές σημειώνουν την ποιότητα των στρωμάτων Tatami, την ανθεκτικότητα και την ευκολία τους, μια ποικιλία μοντέλων σε προσιτές τιμές.

Αυτά τα στρώματα έχουν δικαιωματικά κερδίσει θετικές κριτικές καταναλωτών. Είναι σε θέση να παρέχουν όχι μόνο άνετο, αλλά και υγιή ύπνο, και αυτό είναι το κλειδί για καλή υγεία όλη την ημέρα..

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιλογής του σωστού στρώματος, δείτε το επόμενο βίντεο..