Στρώματα Ormatec “Optima”

Είναι η εταιρεία Ορματέκ είναι ένας από τους ηγέτες στην παραγωγή μιας ποικιλίας προϊόντων ύπνου. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι τα στρώματα Ormatek “Optima”.

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Τα στρώματα αυτής της μάρκας από τη σειρά “Optima” είναι ένας συνδυασμός άνεσης, τελευταίας τεχνολογίας, ελκυστικής και μινιμαλιστικής εμφάνισης και προσιτής τιμής. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία στρωμάτων, που διαφέρουν μεταξύ τους ως προς το ύψος, το υλικό πλήρωσης, το μέγεθος και τον βαθμό σταθερότητας..

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό των στρωμάτων αυτής της συλλογής είναι η ανομοιότητά τους μεταξύ τους ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά ταυτόχρονα, κάθε μοντέλο είναι μια ιδανική ισορροπία άνεσης, άνεσης και υγιούς ύπνου..

Αγοράζοντας στρώματα Ormatek Optima, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι:

 • Πάρτε ένα στρώμα πραγματικά υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα από καινοτόμα και απολύτως ασφαλή υλικά.
 • Άνεση και ευκολία στον ύπνο θα είναι πλέον στο υψηλότερο επίπεδο.
 • Σκληρότητα στρώματος, καθορίζεται από τον κατασκευαστή, θα είναι στην πραγματικότητα τέτοια.
 • Το αγορασμένο προϊόν θα σας εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια, διατηρούν πλήρως τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Τέτοια χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, καθώς και μια μακροπρόθεσμη και άψογη φήμη του κατασκευαστή, είναι ο εγγυητής της υψηλής ποιότητας του αγορασμένου προϊόντος..

Πώς να επιλέξετε?

Πριν πάτε στο κατάστημα, πρέπει να αποφασίσετε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να πληροί το στρώμα Ormatek “Optima”.. Εξάλλου, τόσο η ποιότητα του ύπνου όσο και η ανθεκτικότητα του ίδιου του προϊόντος θα εξαρτηθούν από αυτά:

 • Διαστάσεις στρώματος. Θα πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με τις παραμέτρους του ίδιου του κρεβατιού. Αξίζει να θυμηθούμε ότι το ελάχιστο μέγεθος των παιδικών προϊόντων είναι 60×120 cm και το μέγιστο 120×200 cm. Για στρώματα ενηλίκων, αυτές οι τιμές είναι 80×190 cm και 200×200, αντίστοιχα. Τα πιο δημοφιλή και τα πιο δημοφιλή είναι τα στρώματα μεγέθους 160 Χ 200 cm..

 • Δυσκαμψία κρεβατιού είναι σημαντικό. Για άτομα με προβλήματα στην πλάτη, καθώς και για παιδιά που μόλις σχηματίζουν σκελετό, ένα σταθερό στρώμα ή ένα μεσαίο σφριγηλό είναι η ιδανική επιλογή. Το βάρος του ατόμου για το οποίο αγοράστηκε αυτό το προϊόν παίζει σημαντικό ρόλο – όσο μεγαλύτερο είναι, τόσο πιο σκληρή θα πρέπει να είναι η επίστρωση.
 • Υλικό πλήρωσης και καλύμματος. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του Ormatek είναι ασφαλή για την υγεία. Αλλά αν έχετε τάση για αλλεργικές αντιδράσεις, θα πρέπει να επιλέξετε ένα στρώμα με φυσικό πληρωτικό.
 • Τύπος στρώματος και τα ελατήρια του. Μπορείτε να αγοράσετε τόσο ένα στρώμα χωρίς ελατήριο όσο και ένα προϊόν με ανεξάρτητο ή εξαρτημένο μπλοκ ελατηρίου. Όλα εξαρτώνται από τις προσωπικές προτιμήσεις του αγοραστή, καθώς και την ηλικία του και τον αριθμό των ατόμων που θα κοιμηθούν σε αυτό στο μέλλον..

Αυτά τα κριτήρια επιλογής είναι τα κυριότερα σήμερα..

Η σύνθεση

Η σειρά στρωμάτων Ormatek “Optima”, με τη σειρά της, υποδιαιρείται σε πολλές συλλογές.

Η συλλογή Flex αντιπροσωπεύεται από τα ακόλουθα προϊόντα:

 • “Standart Big” – χωρίς στρώμα ελατηρίων με δύο πλευρές εργασίας και υψηλό επίπεδο ακαμψίας. Το ύψος του είναι 21 εκατοστά, το μέγιστο όριο βάρους είναι 130 κιλά. Κατασκευασμένο από τεχνητά υφάσματα.
 • “Standart”. Και πάλι, ένα στρώμα χωρίς ελατήρια με αυξημένη ακαμψία και ύψος 16 εκ. Υποστηρίζει έως 129 κιλά. Τεχνητά υλικά κατασκευής.

 • “Ζώνη” – στρώμα χωρίς ελατήρια με πέντε ζώνες άνεσης. Τυπικό φορτίο – όχι περισσότερο από 130 kg. Το υλικό πλήρωσης είναι ένα υποαλλεργικό υλικό, επομένως ένα τέτοιο προϊόν μπορεί να αγοραστεί για πάσχοντες από αλλεργίες. Ελαφρώς πάνω από τη μέση σκληρότητα.
 • “Μεγάλη Ζώνη” Είναι ένα βελτιωμένο, υψηλότερο και πιο άνετο μοντέλο της προηγούμενης έκδοσης στρώματος. Έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά σε υψηλότερα ποσοστά.
 • “Βάση” – αυτό είναι ένα μακρύ χαμηλό στρώμα μεσαίας σταθερότητας, το οποίο αναπτύχθηκε ειδικά για παιδιά και εφήβους, δεν έχει ελατήρια, μέγιστο βάρος – 100 κιλά.

Η επόμενη εξίσου δημοφιλής συλλογή είναι η “EVS”, η οποία περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα:

 • “Σκληρό EVS” – υψηλό επίπεδο ακαμψίας, ανεξάρτητο μπλοκ ελατηρίου, ύψος – 20 cm, βάρος – 130 kg. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από φυσικά υλικά.
 • “Light EVS” – ανεξάρτητο μπλοκ ελατηρίου, απαλότητα κάτω από το μέσο όρο, ύψος – 20 cm, φορτίο – 130 kg. Είναι αυτό το στρώμα που επιτρέπει σε όλους τους μυς του σώματος να χαλαρώσουν πλήρως. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά.
 • “Ένιωσα EVS”. Heψος – 18 cm, βάρος – 120 kg, ανεξάρτητο μπλοκ ελατηρίου. Υψηλή ακαμψία και φυσικά υλικά.

 • Κλασικό EVS. Μπλοκ ελατηρίου – βελτιωμένο ανεξάρτητο, ύψος – 20 cm, μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος – 130 kg, υλικά κατασκευής – συνδυασμένα. Σκληρότητα λίγο πάνω από το μέσο όρο.
 • Υποστήριξη EVS mini – ύψος – 21 εκ., βάρος – 130 κιλά, υβριδικό στρώμα με ελατήρια και λειτουργίες χωρίς ελατήριο, το οποίο εκτελεί τη λειτουργία του μικρομασάζ. Κατασκευασμένο από φυσικά και τεχνητά υλικά.
 • “Super Hard EVS” – το μπλοκ ανεξάρτητων ελατηρίων συνδυάζεται με γέμιση καρύδας, η οποία παρέχει υπερ-ακαμψία του προϊόντος. Heψος – 20 cm, τα υλικά κατασκευής είναι απολύτως φυσικά.

Μια άλλη συλλογή τριών στρωμάτων, η οποία είναι συνέχεια του προηγούμενου, είναι η “EVS1000”:

 • Έννοια EVS1000. Το υλικό κατασκευής έχει αντιμικροβιακό εμποτισμό. Τα ανεξάρτητα ελατήρια και η αλλεργική επένδυση από ίνες εξασφαλίζουν έναν άνετο ύπνο. Μεσαία σκληρότητα, ύψος – 20 cm, φορτίο – 140 kg.
 • Comfort EVS1000 – το μπλοκ ανεξάρτητων ελατηρίων ενισχύεται επιπλέον, τα υλικά κατασκευής είναι συνδυασμένα και υποαλλεργικά. Κάτω από τη μέση ακαμψία, ύψος – 21 cm, φορτίο – 140 kg.
 • “Μαλακό EVS1000” Είναι μια ανεξάρτητη μονάδα ελατηρίου και ένα υψηλό επίπεδο απαλότητας. Heightψος στρώματος – 22 cm, φορτίο – 130 kg, τεχνητά υλικά.

Υπάρχουν επίσης δύο προϊόντα που δεν συμπεριλήφθηκαν σε καμία συλλογή:

 • “Σκληροί κόκο” – ένα αρκετά άκαμπτο στρώμα που δεν έχει ελατήρια και υποστηρίζει στο μέγιστο το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το ύψος του είναι 16 εκατοστά, το βάρος είναι 130 κιλά και χρησιμοποιήθηκαν συνδυασμένα υλικά για την κατασκευή.
 • “Light Bonnell” έχει ένα κλασικό μπλοκ ελατηρίων, πολύ χαμηλό επίπεδο ακαμψίας, κατασκευασμένο από τεχνητά υποαλλεργικά υλικά. Heψος – 20 cm, αντέχει έως και εκατό κιλά.

Ανάμεσα σε μια τόσο μεγάλη ποικιλία, ο καθένας μπορεί να επιλέξει ένα στρώμα για τον εαυτό του για να δοκιμάσει..

Κριτικές

Οι ιδιοκτήτες των στρωμάτων Ormatec “Optima” αφήνουν θετικά σχόλια γι ‘αυτά. Οι αγοραστές σημειώνουν την υψηλή ποιότητα, τη μεγάλη διάρκεια ζωής, τον άνετο και άνετο ύπνο, καθώς και το χαμηλό κόστος. Σύμφωνα με πολλούς, αυτά τα στρώματα είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία των τιμών τους..

Στο επόμενο βίντεο θα βρείτε μια επισκόπηση των στρωμάτων Ormatek Optima, των ιδιοτήτων και των χαρακτηριστικών τους..