Κουκέτες ξύλινες κουκέτες

Κουκέτες ξύλινες κουκέτες

Κατά την τακτοποίηση ενός δωματίου, κάθε άτομο προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το χώρο ορθολογικά. Ταυτόχρονα, θέλω το διαμέρισμα να είναι άνετο και κομψό. Σε αυτή την περίπτωση, ξύλινες κουκέτες θα σας βοηθήσουν. Θα εξοικονομήσουν χώρο στο δωμάτιο, καθώς και θα ξεκουραστούν και θα αναρρώσουν άνετα. Ας μιλήσουμε για τα κύρια πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά αυτών των μοντέλων.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Σήμερα, οι περισσότεροι σύγχρονοι χρήστες προτιμούν ξύλινα μοντέλα κουκέτας.. Ας εξετάσουμε τα κύρια πλεονεκτήματα του σχεδιασμού:

 • Υψηλής ποιότητας προϊόντα. Τα προϊόντα από ξύλο είναι αρκετά ισχυρά και ανθεκτικά. Θα σας εξυπηρετήσουν για πολύ καιρό. Τα φυσικά φιλικά προς το περιβάλλον υλικά θα έχουν μόνο ευεργετική επίδραση στην υγεία σας.

 • Πρακτικότητα. Αυτό το μοντέλο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε δύο άτομα ταυτόχρονα, εξοικονομώντας χώρο. Είναι ιδιαίτερα βολικό να χρησιμοποιείτε τέτοια κρεβάτια σε παιδικό δωμάτιο..

 • Ασφάλεια. Συνήθως, σε τέτοια μοντέλα, όλα μελετώνται μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Έτσι, για παράδειγμα, ειδικοί προφυλακτήρες θα βοηθήσουν στην προστασία του παιδιού σας από τυχαία πτώση.

 • Προσιτό κόστος. Μπορείτε να αγοράσετε τέτοια προϊόντα σε λογική τιμή. Σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας..

 • Διευρυμένη ποικιλία προϊόντων. Οι σύγχρονες εταιρείες παράγουν μεγάλο αριθμό τέτοιων μοντέλων. Ανάμεσα σε όλη την ποικιλία, μπορείτε να βρείτε κουκέτες με κλασικά ξύλινα κρεβάτια ή να αγοράσετε δημιουργικό σχεδιασμό. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε μόνο μία απόλαυση από τα υπόλοιπα..

 • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα κρεβάτια σε οποιοδήποτε κατάστημα επίπλων. Ταυτόχρονα, φροντίστε να ελέγξετε την ποιότητα του προϊόντος, την ευκολία του, εμπιστευτείτε μόνο αξιόπιστους κατασκευαστές. Τότε η αγορά σας θα σας φέρει μόνο χαρά..

 • Κομψή επιλογή. Κάθε μοντέλο θα γίνει το highlight του διαμερίσματός σας. Θα μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που θα ταιριάζει με το στυλ σας, θα τονίσει την ομορφιά και τη χάρη του σπιτιού σας. Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση.

Έτσι, οι ξύλινες κουκέτες έχουν πολλά πλεονεκτήματα, τα κύρια από τα οποία είναι η ανθεκτικότητα και η φιλικότητα προς το περιβάλλον. Αυτός ο τύπος επίπλων εξοικονομεί σημαντικά χώρο στο δωμάτιο, δημιουργεί μια ευνοϊκή ατμόσφαιρα..

Κατά την επιλογή ενός κρεβατιού, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις πρώτες ύλες από τις οποίες δημιουργείται. Τα πιο δημοφιλή είναι η βελανιδιά, το πεύκο ή η οξιά.

Ας αναλύσουμε καθένα από τα είδη:

 • Δρυς – ακριβό αλλά πολύ ανθεκτικό. Οι στερεές επιλογές βελανιδιάς είναι πολύ εκλεπτυσμένες και ευγενείς.

 • Πεύκο – το πιο συνηθισμένο υλικό για την κατασκευή κουκέτες, είναι το φθηνότερο, αλλά αρκετά ισχυρό και υψηλής ποιότητας.

 • Φηγός – πολύ όμορφο και υψηλής ποιότητας υλικό. Οι αποχρώσεις του θα δώσουν σε κάθε δωμάτιο μια ατμόσφαιρα άνεσης και ζεστασιάς..

Αναμφίβολα, κουκέτες από μασίφ ξύλο είναι οι καλύτερες σε πωλήσεις. Ωστόσο, αξίζει να θυμηθούμε ότι η τιμή τους θα είναι ελαφρώς υψηλότερη από αυτή των άλλων μοντέλων, ακόμη και για τις πιο απλές επιλογές. Ταυτόχρονα, είναι καλύτερο να ξοδέψετε μία φορά για ένα καλό πράγμα παρά να κάνετε λάθος αγορά..

Διαστάσεις (επεξεργασία)

Οι διαστάσεις του κρεβατιού θα εξαρτηθούν από το αν προορίζεται για παιδί ή ενήλικα. Για τους εφήβους, ο χώρος ύπνου πρέπει να είναι ευρύχωρος και αξιόπιστος, οπότε η βελανιδιά είναι μια ιδανική επιλογή..

Όταν επιλέγετε ένα προϊόν για έναν ενήλικα, πρέπει να κοιτάξετε έτσι ώστε ο χώρος ύπνου να είναι τουλάχιστον 20 εκατοστά μεγαλύτερος από το ύψος του. Είναι επίσης σημαντικό το πλάτος του κρεβατιού να παρέχει άνεση και άνεση κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης..

Πριν πάτε στο κατάστημα, θα πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων το μέγεθος του κρεβατιού, καθώς και το μέρος όπου θα βρίσκεται. Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρετε ακριβώς τι ψάχνετε.

Χρωματικές λύσεις

Όταν επιλέγετε το χρώμα μιας ξύλινης κουκέτας, αξίζει να λάβετε υπόψη όλους τους παράγοντες: το εσωτερικό, την ηλικία του ατόμου στο οποίο θα προορίζονται τα έπιπλα, τον βαθμό άνεσης, καθώς και τις προτιμήσεις γεύσης. Το εσωτερικό μπορεί να διακοσμηθεί σε εντελώς διαφορετικά χρώματα. Μπορεί να είναι λευκές, μαύρες, κόκκινες και ακόμη και πολύχρωμες επιλογές..

Εάν η κουκέτα θα ανήκει σε ένα παιδί, τότε θα πρέπει να σχεδιαστεί με τη μορφή πύργου, κουκλόσπιτου με στέγη (επιλογή για πριγκίπισσα) και ατμομηχανή, πειρατικό πλοίο (για αγόρι). Όλα εξαρτώνται από τη φαντασία και τις δυνατότητες των γονέων. Μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε το παιδί σας για να αποκτήσετε ένα πραγματικά κατάλληλο μοντέλο για αυτό..

Ποικιλίες

Τα προϊόντα παράγονται σε διάφορους τύπους:

 • Μοντέλο για παιδιά μπορεί να είναι πολύχρωμα διακοσμημένα, ασφαλή λόγω των υψηλών πλευρών, καθώς και να έχουν βαθιά ενσωματωμένα ερμάρια όπου μπορείτε να αποθηκεύετε παιχνίδια και λινά.
 • Για εφήβους το κρεβάτι με δυνατότητα χωρισμού μπορεί να δημιουργηθεί σε μοντέρνο στιλ, με συρταριέρα και σκαλοπάτια.
 • Υπάρχουν επίσης εκπληκτικά σχέδια., επιτρέποντας την τοποθέτηση τριών ή τεσσάρων ατόμων σε αυτό.

 • Για παιδιά διαφορετικών ηλικιών παρέχονται κουκέτες, όπου το μωρό έχει ένα παρκοκρέβατο με αξιόπιστους προφυλακτήρες και η δεύτερη βαθμίδα ανήκει στο μεγαλύτερο παιδί.
 • Υπάρχουν επίσης κουκέτες όπου το δεύτερο επίπεδο είναι εξοπλισμένο με χώρο ύπνου και το πρώτο καταλαμβάνεται από έναν χώρο εργασίας ή άλλα έπιπλα.

Ανασκόπηση των καλύτερων κατασκευαστών

Ένα αξιόλογο ξένο κατάστημα παρόμοιων προϊόντων είναι Παιδιά αχυρώνα κεραμικής, που κάνει ποιοτικά προϊόντα όπως κουκέτα “Kendall Twin-Over-Full”. Τέτοια έπιπλα είναι κατάλληλα για ένα παιδί οποιουδήποτε φύλου, καθώς μπορείτε να επιλέξετε τις κατάλληλες αποχρώσεις. Και το εκτεταμένο κρεβάτι στην πρώτη βαθμίδα σας επιτρέπει να φιλοξενήσετε ακόμη και έναν ενήλικα σε περίπτωση που χρειαστεί να βάλετε το μωρό στο κρεβάτι.

Καλείται κουκέτα “Κουκέτα Covington” κατασκευαστής Lea Παιδικά Έπιπλα καιΈχει κλασικό στυλ, φαίνεται υπέροχο λόγω της μαζικής πλάτης, καθώς και ενσωματωμένα επιπλέον συρτάρια στην κάτω βαθμίδα για αναδίπλωση αντικειμένων.

Εταιρεία Έπιπλα Λειψάνων κυκλοφόρησε ένα κομμάτι δύο επιπέδων, ρετρό στιλ που δίνει στο κομμάτι ένα vintage σικ.

Εργοστάσιο επίπλων Newport Cottages παράγει επίσης κομψές επιλογές κουκέτας. Θα είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλή στη χρήση, για παράδειγμα, ένα πολύ ελκυστικό κουκέτα Homestead Φυσικό Ξύλο από πεύκο. Θα φέρει τη φρεσκάδα της φύσης στο δωμάτιο και θα έχει καλή επίδραση στη συναισθηματική κατάσταση στο δωμάτιο..

Μια εξαιρετική εταιρεία επίπλων είναι ΙΚΕΑ, των οποίων τα προϊόντα είναι ιδιαίτερα πρακτικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Είναι φτιαγμένα στο στυλ του μινιμαλισμού και φαίνονται πολύ όμορφα. Επιπλέον, τα προϊόντα είναι αξιοσημείωτα για προσιτές τιμές και εύκολη συναρμολόγηση, επομένως έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά. Μπορείτε να επιλέξετε τα απαραίτητα αντικείμενα για αυτά, αφού τα έπιπλα παράγονται σε σειρά. Μια εξαιρετική λύση για ένα παιδικό δωμάτιο θα ήταν ένα κουκέτα στη σοφίτα που ονομάζεται “Stuva” με ενσωματωμένο γραφείο, ράφια και ντουλάπα.

Εταιρία Ορματέκ καταλαμβάνει υψηλές θέσεις στην κατάταξη των κατασκευαστών επίπλων. Κυκλοφόρησε ένα πρακτικό, πρωτότυπο κουκέτα “Sonata Kids” με ενσωματωμένα συρτάρια και ράφια, π.χ. για σχολικά είδη παιδιού.

Τιμή

Φυσικά, η τιμή μιας κουκέτας θα εξαρτηθεί από τον κατασκευαστή και την ποιότητα του προϊόντος.. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται και η ποσότητα υλικού που χρησιμοποιείται παίζουν σημαντικό ρόλο.. Ο ειδικός σχεδιασμός και η πολυπλοκότητα του σχεδίου θα αυξήσουν επίσης την αξία των προϊόντων. Όταν αγοράζετε κρεβάτι απευθείας από τον κατασκευαστή, μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό ποσό.

Κατά μέσο όρο, το πιο οικονομικό μοντέλο θα κοστίσει περίπου 10 χιλιάδες ρούβλια. Ταυτόχρονα, μπορείτε να περιμένετε τις πωλήσεις και να αγοράσετε ένα κρεβάτι ακόμα φθηνότερα..

Πώς να επιλέξετε?

Όταν αγοράζετε κουκέτα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές, ελέγξτε την αξιοπιστία των συνδετήρων, τη δύναμη της σκάλας, την ύπαρξη επαρκούς χώρου μεταξύ των επιπέδων και επίσης αποκλείστε την απουσία τραυματικών και κακώς επεξεργασμένων τμημάτων.

Μην φοβάστε να αφιερώσετε επιπλέον χρόνο στην επιλογή επίπλων. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα αξιοπρεπές μοντέλο παρά να μετανιώσετε για μια αγορά κακής ποιότητας αργότερα..

Δώστε επίσης τη δέουσα προσοχή στο στρώμα.. Είναι καλύτερα να αγοράσετε ορθοπεδικές επιλογές. Θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε σωστά τη σπονδυλική στήλη και θα σας επιτρέψουν να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε..

Κοιτάξτε τις σκάλες. Θα πρέπει να έχει σταθερά και άνετα βήματα. Δεν πρέπει να σπάσουν ή να σπάσουν και να έχουν συγκεκριμένο πάχος. Αυτό θα εξασφαλίσει μια άνετη και ασφαλή ανάβαση. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αιχμηρές γωνίες στη δομή. Διαφορετικά, μπορεί να βλάψει το παιδί σας..

Πώς να το κάνετε μόνοι σας?

Συμβαίνει ότι η αγορά ενός τέτοιου σχεδιασμού είναι αδύνατη, αλλά είναι απαραίτητη, τότε η πιο οικονομική λύση θα ήταν ένα σπιτικό κουκέτα από ξύλο. Δεν είναι δύσκολο να φτιάξεις ένα προϊόν. Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Ευθείες και καλά αποξηραμένες μπάρες.
 • Πόδια.
 • Εξωτερικά μαξιλάρια ποδιών.
 • Πλευρικές ράγες και τοίχοι.
 • Μπάρες στήριξης.
 • Πίνακες άνω και κάτω πλάτης.
 • Κεντρικές σανίδες των πλάτων?
 • Κάτω ρέικι?
 • Κάθετο στοιχείο της σκάλας.
 • Σκαλοπάτια?
 • Πείροι 8 mm.
 • Σφιγκτήρες?
 • Ευρύνω το άνω της οπής βίδας;
 • Λεπτό πριόνι;
 • Τρυπάνι με ένα σετ τρυπανιών.
 • Κόλλα ξυλουργικής?
 • Επιφανειακή λείανση και πέτρες λείανσης 120- και 240-χαλίκι.

Το κεφαλάρι και το πόδι του προϊόντος είναι σχεδόν τα ίδια. Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι ότι μία από τις πλάτες έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό στην περιοχή του άνω ποδιού, χάρη στην οποία μπορούμε να τοποθετήσουμε το περίβλημα που περικλείει. Στο επάνω μέρος μιας από τις πλάτες, αντί για ένα μαξιλάρι ποδιών, υπάρχουν τρία μπλοκ που σας επιτρέπουν να στερεώσετε το πλευρικό προστατευτικό κιγκλίδωμα. Στη συνέχεια, πρέπει να στερεώσετε το πόδι και το κεφαλάρι μαζί με σφιγκτήρες και να τρυπήσετε και τα δύο μέρη.

Τα πλευρικά τοιχώματα πρέπει να κοπούν από μια σανίδα με τμήμα 50×200 mm, τα λοξοτμήματα πρέπει να αφαιρεθούν με ένα άροτρο χειρός, μικρά ξύλινα τετράγωνα πρέπει να κολληθούν στη ράβδο στήριξης, γεγονός που δεν θα επιτρέψει την κίνηση των στοιχείων του πυθμένα του ποταμού Το Κολλήστε ένα μπλοκ στήριξης στο εσωτερικό της πλευράς του κρεβατιού.

Στα ακραία πηχάκια, κόβουμε τις γωνίες έτσι ώστε τα πόδια των επίπλων να μην παρεμβαίνουν στην τοποθέτησή τους κοντά στην πλάτη. Όταν ολοκληρώσουμε την προκαταρκτική συναρμολόγηση του πλαισίου, είναι απαραίτητο να τρυπήσουμε τους οδηγούς για τις βίδες αυτοεπιπεδώματος..

Τα σκαλοπάτια πρέπει να βιδώνονται στο κατακόρυφο στοιχείο της σκάλας, το οποίο θα στερεώσουμε με βίδες με αυτοκόλλητο στο πλαίσιο, έτσι ώστε να μπορούμε εύκολα να αποσυναρμολογήσουμε τη δομή κατά τη μεταφορά.

Έτσι, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσετε ένα μοναδικό μοντέλο που κανένας άλλος γνωστός σας δεν θα έχει..

Στο επόμενο βίντεο, δείτε πώς να φτιάξετε μια ασυνήθιστη κουκέτα που θα φτιάξετε μόνοι σας.

Κριτικές

Πολλοί αγοραστές προτιμούν να αγοράζουν κουκέτες από ξύλο, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών τους. Το φιλικό προς το περιβάλλον υλικό έχει ευεργετική επίδραση στην υγεία κάθε μέλους της οικογένειας.

Οι άνθρωποι σημειώνουν επίσης άνεση και ευκολία.. Τα ποιοτικά κρεβάτια σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε αποτελεσματικά, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας για όλη την ημέρα. Επιπλέον, μαζί με ένα ορθοπεδικό στρώμα, το προϊόν βοηθά στον σωστό σχηματισμό της σπονδυλικής στήλης..

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με τις τιμές. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα ξύλινα μοντέλα είναι αρκετά ακριβά, ενώ δεν αρνούνται την υψηλή τους ποιότητα. Άλλοι χρήστες βρίσκουν τις τιμές αρκετά λογικές. Μπορείτε πάντα να επιλέξετε την επιλογή που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας όσον αφορά την οικονομική απόδοση, συμπεριλαμβανομένης της.

Οι χρήστες σημειώνουν επίσης τη λειτουργικότητα των κουκέτες, επειδή μπορούν να φιλοξενήσουν δύο άτομα ταυτόχρονα. Ταυτόχρονα, με τη βοήθεια ενός τέτοιου κρεβατιού, μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο που θα χρησιμοποιήσετε για άλλες ανάγκες. Στους ανθρώπους αρέσει επίσης η κομψή απόδοση. Υπάρχουν ελκυστικές και δημιουργικές επιλογές σχεδιασμού χαμηλού ύψους που θα αρέσουν σε κάθε χρήστη. Μπορείτε να δώσετε έμφαση στο στυλ του σπιτιού σας.

Εξετάσαμε τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη των ξύλινων κουκέτων. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή που σας αρέσει. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να αγοράσετε το προϊόν μόνο σε αξιόπιστα καταστήματα επίπλων. Ταυτόχρονα, ελέγξτε ανεξάρτητα τη λειτουργία όλων των στοιχείων του προϊόντος. Αφήστε αυτά τα μοντέλα να σας βοηθήσουν εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας να χαλαρώσετε άνετα..