Πλακάκια Atlas Concorde: υπέρ και κατά

Πλακάκια Atlas Concorde: υπέρ και κατά

Κατά την επιλογή κεραμικών πλακιδίων, κάθε πελάτης δίνει προσοχή στην ποιότητα του υλικού. Μεταξύ του τεράστιου αριθμού εμπορικών σημάτων, τα πλακάκια Atlas Concorde ξεχωρίζουν ευνοϊκά..

Σχετικά με τη μάρκα

Αυτή η εταιρεία ιδρύθηκε στην Ιταλία. Στα τέλη της δεκαετίας του 1960, οι περισσότεροι κάτοικοι της Χερσονήσου Απεννίν είχαν ήδη επίγνωση των ανώτερων ιδιοτήτων των προϊόντων Atlas Concorde. Τώρα τα κεραμίδια και τα πορσελάνινα είδη της μάρκας είναι γνωστά και σε άλλες χώρες. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι μία από τις πρώτες θέσεις μεταξύ των προϊόντων με την μεγαλύτερη ζήτηση στην Ευρώπη..

Σε σχέση με την ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων, η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει μια θυγατρική της Atlas Concorde Russia. Το ρωσικό υποκατάστημα χρησιμοποιεί τις ίδιες τεχνολογίες παραγωγής με το κύριο ιταλικό εργοστάσιο. Ωστόσο, υπάρχουν και διαφορές. Τα κεραμίδια που κατασκευάζονται στη Ρωσία είναι πιο προσαρμοσμένα στο κλίμα της χώρας μας.

Πλεονεκτήματα

Η εταιρεία προμηθεύει τα προϊόντα της στην ευρωπαϊκή αγορά για πάνω από πενήντα χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, αντέχει σταθερά στον πιο σκληρό ανταγωνισμό της αγοράς..

Τα προϊόντα της μάρκας Atlas Concorde διακρίνονται από πολλά πλεονεκτήματα:

  • εγγύηση πλήρους απουσίας ελαττωμάτων με τη μορφή τσιπς και ρωγμών.
  • οικολογική καθαριότητα των προϊόντων ·
  • πρωτότυπα και ευέλικτα σχέδια που κατασκευάζονται με τη χρήση ειδικών τεχνολογιών.
  • μεγάλη ποικιλία μεγεθών.
  • ευκολία εγκατάστασης.
  • ευκολία φροντίδας?

  • μεγάλη διάρκεια ζωής?
  • ενεργειακής απόδοσης;
  • ειδική τεχνολογία κοπής που διασφαλίζει ότι κάθε κεραμίδι είναι ένα ακριβές αντίγραφο του προηγούμενου.

Υπάρχουν επίσης συγκεκριμένα πλεονεκτήματα που διαφοροποιούν τα πλακάκια Atlas Concorde από τον ανταγωνισμό. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα πλακάκια δαπέδου είναι ένα ολισθηρό υλικό. Ωστόσο, τα κεραμίδια στη συλλογή Atlas Concorde Land κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε, ακόμη και σε υγρά δάπεδα, να εξασφαλίζεται η άριστη πρόσφυση, οπότε ο κίνδυνος τραυματισμού μειώνεται σημαντικά. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της ειδικής πορώδους υφής των πλακιδίων..

Επίσης, τα προϊόντα της μάρκας είναι επισκευάσιμα. Μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε ένα στοιχείο της επικάλυψης χωρίς να αγγίξετε τα υπόλοιπα μέρη. Το μέγεθος των προϊόντων είναι 30×20 cm, γεγονός που καθιστά εύκολη την αφαίρεση του υλικού.

Συλλογές μάρκας

Μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές του υλικού επένδυσης τοίχου της μάρκας είναι ATLAS CONCORDE MARVEL. Αυτή η συλλογή χρησιμοποιεί ψηφιδωτά και περιγράμματα διαφόρων αποχρώσεων. Βασίζεται σε λευκά και γκρι χρώματα. Τα ψηφιδωτά στοιχεία έχουν συχνά ένα λαμπερό αποτέλεσμα, το οποίο δίνει στο δωμάτιο ένα ιδιαίτερο στυλ και μυστήριο..

Συλλογή ATLAS CONCORDE GREENCOLORS μπορεί να ονομαστεί η πιο πολύχρωμη από όλες τις σειρές του κατασκευαστή. Τα μεγάλα τετράγωνα στοιχεία μοιάζουν με ακριβή πέτρα ή μάρμαρο. Μερικά από τα προϊόντα είναι σε ζωντανά μοντέρνα χρώματα. Η συλλογή βασίζεται σε πλακάκια Ρομά. Το μέγεθος όλων των στοιχείων είναι το ίδιο και τα χρώματα είναι πολύ διαφορετικά. Αυτό επιτρέπει όχι μόνο να επιλέξετε ένα χρώμα πλακιδίων για ολόκληρο το δωμάτιο, αλλά και να χρησιμοποιήσετε ενδιαφέροντες συνδυασμούς διαφορετικών αποχρώσεων και σχεδίων..

Από το όνομα είναι σαφές ότι η συλλογή ATLAS CONCORDE BRILLIANT δημιουργεί απομίμηση υλικού διακοσμημένου με πολύτιμους λίθους. Αυτό το κεραμίδι ταιριάζει απόλυτα στο κλασικό στιλ και στο πρωτοποριακό περιβάλλον. Χάρη στην ποικιλία της διακόσμησης, μπορείτε εύκολα να βρείτε την επιλογή που σας ταιριάζει..

Συλλογή ATLAS CONCORDE AXI μιμείται το φυσικό ξύλο. Αυτό το κεραμίδι είναι ιδανικό τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Για τους λάτρεις των vintage στοιχείων, μια ειδικά σχεδιασμένη συλλογή ATLAS CONCORDE AXI GOLDEN OAK. Χάρη στο μέγεθος των πλακιδίων (90×15 cm), η διαδικασία εγκατάστασης είναι εξαιρετικά βολική, κάτι που είναι σημαντικό όταν εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους.

Κριτικές

Οι περισσότερες κριτικές για τα προϊόντα Atlas Concorde είναι θετικές. Οι αγοραστές επιβεβαιώνουν ότι τόσο τα ιταλικά όσο και τα ρωσικά προϊόντα μάρκας είναι υψηλής ποιότητας και δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους. Συχνά οι χρήστες του Διαδικτύου προσπαθούν να βρουν ελαττώματα στα ρωσικά πλακίδια. Ωστόσο, τέτοια σχόλια είναι σπάνια και τα λάθη στην τοποθέτηση του υλικού συχνά δεν σχετίζονται με την ποιότητά του, αλλά με την ακατάλληλη προετοιμασία της επιφάνειας..

Οι χρήστες σημειώνουν ότι η μορφή στοιχείων 20×30 είναι ιδιαίτερα βολική, γεγονός που διευκολύνει την εργασία με πλακάκια σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Θα μάθετε πώς να τοποθετείτε κεραμίδια στο πάτωμα μόνοι σας στο παρακάτω βίντεο..