Πλακάκια από πορσελάνη Atlas Concorde: υπέρ και κατά

Σήμερα, όταν πραγματοποιείτε εξωτερική και εσωτερική διακόσμηση χώρων, χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο πορσελάνινη πέτρα. Αυτό το μοναδικό υλικό χρησιμοποιείται ευρέως λόγω των υψηλών πρακτικών του ιδιοτήτων. Μεταξύ των κατασκευαστών, μια από τις κορυφαίες θέσεις καταλαμβάνεται από το Atlas Concorde, το οποίο έχει πολυετή εμπειρία προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στην προσοχή των αγοραστών..

Σχετικά με την εταιρεία

Η ιστορία της μάρκας ξεκίνησε το 1969. Στην Ιταλία, άρχισε να λειτουργεί ένα εργοστάσιο, το οποίο παρήγαγε ημιτελή προϊόντα για την επακόλουθη κατασκευή κεραμικών προϊόντων. Σταδιακά, το εργοστάσιο απέκτησε δυναμικότητα και επεκτάθηκε, μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα, μεταπήδησε σε έναν πλήρη κύκλο για την κατασκευή κεραμικών προϊόντων, το υλικό για το οποίο ήταν λευκός πηλός. Περίπου την ίδια εποχή, εμφανίστηκε ένα νέο υλικό φινιρίσματος – πορσελάνινα είδη, η δημοτικότητά του άρχισε να αυξάνεται γρήγορα. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να ξεκινήσει η παραγωγή του σε εργοστασιακή μορφή..

Το προϊόν αποδείχθηκε ότι ήταν σε ζήτηση, ο όγκος παραγωγής αυξανόταν. Σήμερα η Atlas Concorde είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη. Διαθέτει δίκτυο υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε διαφορετικές χώρες. Το 1993, μια θυγατρική εταιρεία εμφανίστηκε στη Ρωσία. Το Atlas Concorde χρησιμοποιεί ιταλική τεχνολογία και αναπτύσσει νέες συλλογές προσαρμοσμένες στα γούστα διαφορετικών καταναλωτών.

Η Atlas Concorde κατασκευάζει πλακάκια για εσωτερική επένδυση τοίχων και δαπέδων, καθώς και πλακάκια πρόσοψης και πεζοδρομίων. Τα κεραμίδια παράγονται σε συλλογές, το δικό τους προσωπικό σχεδιαστών εργάζεται για τη δημιουργία τους. Στα σχέδιά τους, λαμβάνουν υπόψη τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας και τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Οι κατάλογοι παρουσιάζουν πάνω από 80 συλλογές. Το υλικό μπορεί να βρεθεί για εσωτερικούς χώρους και αρχιτεκτονικά συγκροτήματα, καθώς οι γραμμές περιέχουν ποικιλία χρωμάτων και υφών (όπως φυσικό ξύλο, πέτρα, μάρμαρο, τσιμέντο).

Το Atlas Concorde αναπτύσσει συνεχώς την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την εφαρμόζει στην παραγωγή. Αφιερώνεται πολύς χρόνος στην ποιότητα των προϊόντων. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες, ελέγχοντας τη διαδικασία δημιουργίας σε κάθε στάδιο.. Η εταιρεία ενδιαφέρεται για τους καταναλωτές της, επομένως παρέχει επιπλέον υπηρεσίες πωλήσεων και εγκατάστασης.

Αξιοπρέπεια

Η ζήτηση για κεραμικά από πορσελάνη εξηγείται από τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματά της σε σχέση με άλλα υλικά..

 • Έχει υψηλή αντοχή. Οι ειδικές τεχνολογίες παραγωγής αποφεύγουν τα κενά και τους πόρους. Το αποτέλεσμα είναι ένα υλικό υψηλής σκληρότητας.
 • Τα πορσελάνινα κεραμικά της εταιρείας είναι ανθεκτικά σε εξωτερικές επιδράσεις: δεν απειλούνται με γρήγορη τριβή.
 • Είναι σε θέση να αντέξει τεράστια φορτία, αδιαπέραστα από την υγρασία, από τα οποία υποφέρουν άλλα υλικά.
 • Λόγω των υδατοαπωθητικών ιδιοτήτων του, η μάρκα πορσελάνινης πέτρας ανέχεται τις αλλαγές θερμοκρασίας. Είναι κάτοχος ρεκόρ αντοχής στον παγετό: δεν φοβάται τις θερμοκρασίες έως -50 C.
 • Είναι ανθεκτικό. Οποιαδήποτε επίστρωση θα διατηρήσει την εμφάνισή της για δεκαετίες.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών.
 • Η μάρκα πορσελάνινης πέτρας είναι κατασκευασμένη από φυσικές ουσίες (άργιλος, φέλνσπαρ, καολίνη, χαλαζιακή άμμος), είναι κατάλληλη για ευρεία χρήση σε χώρους κατοικιών.
 • Είναι εύκολο να το φροντίσετε (το σκούπισμα της επιφάνειας με ένα υγρό πανί είναι αρκετά).
 • Τα κεραμικά από πορσελάνη είναι όμορφα και ευγενή. Διάφορα χρώματα και υφές θα μεταμορφώσουν το εσωτερικό, θα συμπληρώσουν το αρχιτεκτονικό συγκρότημα.

Μειονεκτήματα

Δυστυχώς, αυτό το υλικό έχει πολλά μειονεκτήματα.. Τις περισσότερες φορές αυτό ισχύει για γυαλισμένα κεραμικά από πορσελάνη..

 • Προκειμένου το πορσελάνινο σκεύος να έχει μια λεία, γυαλιστερή επιφάνεια, το πάνω στρώμα του πρέπει να αποκοπεί. Αυτό καθιστά το υλικό ευάλωτο σε μηχανική καταπόνηση (μπορεί να γρατσουνιστεί).
 • Η γυαλισμένη πέτρα από πορσελάνη είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Το πάτωμα πρέπει να πλένεται συχνά. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε απορρυπαντικά: δεν πρέπει να είναι λειαντικά. Μετά το πλύσιμο, μια τέτοια επιφάνεια πρέπει να σκουπιστεί στεγνή..
 • Η γυαλισμένη επιφάνεια του υλικού είναι ολισθηρή. Θα νιώσετε άβολα με το φόβο να γλιστρήσετε. Μικρά χαλιά θα κινούνται συνεχώς, κάτι που μπορεί να είναι τραυματικό. Υγρό, το όμορφο γυαλιστερό πάτωμα μετατρέπεται σε παγοδρόμιο.
 • Κρύο δάπεδο από πορσελάνη από πέτρα.

Χρησιμοποιώντας αυτό το υλικό για διακόσμηση, θα έχετε ένα αξιοπρεπές εσωτερικό, αλλά θα είναι ακριβό..

Συλλογές

Η παρουσία μιας ποικιλίας συλλογών θα σας επιτρέψει να κάνετε μια επιλογή σύμφωνα με το γούστο σας.

 • Μία από τις μεγάλες συλλογές – “Supernova Onyx”. Μιμείται το φυσικό όνυχα. Ομαλό παιχνίδι μεταβάσεων χρώματος, διαφάνεια ημιπολύτιμης πέτρας θα κάνει κάθε εσωτερικό πολυτελές και κομψό. Η συλλογή παρουσιάζει 6 χρωματικές αποχρώσεις από ανοιχτόχρωμους έως σχεδόν μαύρους. Η συλλογή περιέχει πλακάκια τοίχου και πλακάκια δαπέδου.

 • Σειρές που υπάρχουν στη συλλογή Μωσαϊκό γύρο σας επιτρέπει να διακοσμήσετε το κάλυμμα δαπέδου. Το μωσαϊκό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό στοιχείο. Εάν είναι επιθυμητό, ​​ολόκληρο το πάτωμα μπορεί να καλυφθεί με μοτίβο ψηφιδωτού. Όχι λιγότερο αξιοσημείωτη είναι η συλλογή Supernova Marble. 5 βασικά χρώματα, διαφορετικά μοτίβα φλέβας, μεγάλος αριθμός διακοσμητικών στοιχείων, διαφορετικά μεγέθη πλακιδίων για τοίχους και δάπεδα θα σας επιτρέψουν να διακοσμήσετε οποιοδήποτε δωμάτιο με μαρμάρινη εμφάνιση.

Το λευκό φαίνεται ιδιαίτερα εξαιρετικό. Διευρύνει οπτικά το χώρο, ταιριάζει με μια ποικιλία διακοσμήσεων και άλλων χρωμάτων. Τα μαρμάρινα καλύμματα είναι πολύ κατάλληλα για τη διακόσμηση διαφόρων δημόσιων ιδρυμάτων. Αν σας αρέσουν οι κόκκοι ξύλου, το Atlas Concorde έχει μια μεγάλη ποικιλία από.

Τα χρωματικά χαρακτηριστικά μιας μεγάλης ποικιλίας ξύλινων ειδών, τα χαρακτηριστικά υφής των μοτίβων ξύλου θα κάνουν το εσωτερικό σας πραγματικά μοναδικό και ανεπανάληπτο, προσθέτοντας άνεση στο δωμάτιο.

Κριτικές

Οι πελάτες έχουν αφήσει πολλές θετικές κριτικές σχετικά με τα κεραμικά από πορσελάνη Atlas Concorde. Οι καταναλωτές σημειώνουν ότι τα προϊόντα από τη Ρωσία δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερα από τα ιταλικά, λόγω της χαμηλότερης τιμής που εξοικονομούν τον προϋπολογισμό. Στους πελάτες αρέσει η μεγάλη γκάμα προϊόντων, η δυνατότητα επιλογής χρωματικής απόχρωσης, η υφή των πλακιδίων τοίχου και δαπέδου, η παρουσία μεγάλου αριθμού διακοσμητικών στοιχείων. Πολλοί έχουν εκτιμήσει τη δύναμη του υλικού και την αντοχή στην τριβή του σχεδίου, καθώς δεν εφαρμόζεται στην επιφάνεια, αλλά πηγαίνει βαθιά.

Τέτοιοι καταναλωτές Είναι εύκολο να φροντίσετε τα επιχρίσματα από πορσελάνινη πέτρα αυτής της μάρκας, ανέχεται εύκολα τις επιδράσεις διαφόρων απορρυπαντικών, ακόμη και αυτών που περιέχουν οξύ. Ορισμένα σχόλια επισημαίνουν ότι το πάτωμα από πορσελάνη είναι κρύο, ενώ το γυαλισμένο αντίστοιχο είναι ολισθηρό..

Δείτε το παρακάτω βίντεο για μια επισκόπηση της συλλογής από πορσελάνη από πορσελάνη Atlas Concorde.