Γκαρνταρόμπα: παραδείγματα διαρρύθμισης

Το λουτρό έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό για διαδικασίες υγιεινής και προαγωγή της υγείας. Μόνο η σωστή εσωτερική διαρρύθμιση μπορεί να δώσει τη μέγιστη ευχαρίστηση. Κάθε στοιχείο (ατμόλουτρο, πλυντήριο, γκαρνταρόμπα) πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετο και προσεκτικό.

Εξετάστε τις λεπτότητες του γκαρνταρόμπα.

Ιδιαιτερότητες

Το καμαρίνι είναι το δωμάτιο που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ατμόλουτρο. Ο κύριος σκοπός του είναι να είναι ένας σύνδεσμος μεταξύ της κρύας εισόδου στο μπάνιο και του ζεστού ατμού. Δεν πρέπει να επιτρέπει την διέλευση κρύου αέρα. Το καμαρίνι μπορεί να είναι ευρύχωρο ή μικρό, σχεδιασμένο αποκλειστικά για ντύσιμο. Πιο συχνά υπάρχουν καμαρίνια μεσαίων και αρκετά γενικών διαστάσεων. Εκτός από την κύρια λειτουργία τους, χρησιμεύουν ως χώρος χαλάρωσης μετά το μπάνιο..

Ανεξάρτητα από τον τύπο του μπάνιου, το καμαρίνι πρέπει να πληροί τις ακόλουθες απαιτήσεις:

  • έχουν καλή απόδοση θερμομόνωσης.
  • τελειώσει με υλικά ανθεκτικά στην υγρασία.
  • να είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Κατά κανόνα, το εσωτερικό του γκαρνταρόμπα είναι μονωμένο και επικαλυμμένο με διακοσμητικά υλικά. Για ένα λουτρό ξύλου, το φινίρισμα δεν είναι καθόλου απαραίτητο. Τα κύρια καθήκοντα του ιδιοκτήτη είναι η μόνωση υψηλής ποιότητας και η θερμική προστασία της δομής..

Για το τελείωμα ενός πλαισίου ή ενός ξύλινου λουτρού, συνήθως χρησιμοποιείται επένδυση, για ένα πέτρινο κτίριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλακάκια, τούβλα.

Υλικά φινιρίσματος

Perhapsσως η πιο κοινή επιλογή επένδυσης είναι η επένδυση, με τη βοήθεια της οποίας είναι δυνατό να δημιουργηθεί μια ζεστή γωνιά για χαλάρωση. Είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε τις σανίδες οριζόντια για να αποφύγετε τη συσσώρευση υγρασίας στις ραφές μεταξύ των πάνελ. Σε δωμάτια με υψηλή υγρασία, η εγκατάσταση της επένδυσης στο κιβώτιο ή η χρήση επένδυσης ευρώ είναι σχετική.

Το προτεινόμενο πάχος προφίλ είναι 14-16 mm.

Σε ένα ευρύχωρο φουαγιέ για σάουνα, ημι-αντίκες, καθώς και σε ρουστίκ εσωτερικούς χώρους το μπλοκ σπίτι θα ταιριάζει αρμονικά. Αυτό το υλικό χρησιμοποιείται για διακόσμηση τοίχων. Μιμείται μια φυσική επιφάνεια κορμού.

Για διακόσμηση τοίχων χρησιμοποιούν συχνά πάνελ PVC. Είναι ευκολότερο και γρηγορότερο να τα διορθώσετε από την επένδυση. Τα πάνελ είναι ανθεκτικά στην υγρασία και είναι ανθεκτικά. Πλούσιο φινίρισμα χρώματος και ποικιλία υφών καθιστούν δυνατή τη μετατροπή των πιο ασυνήθιστων σχεδιαστικών ιδεών σε ζωή.

Τέτοια πάνελ δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε τύπους επιφανειών θέρμανσης..

Τα πάνελ παραμορφώνονται όταν εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες και απελευθερώνουν τοξικούς καπνούς.

Τα υλικά που περιγράφονται είναι εύκολο να συναρμολογηθούν χάρη στις ειδικές εσωτερικές αυλακώσεις. Αρκεί να μελετήσετε τις οδηγίες για να κάνετε τη δουλειά μόνοι σας. Για να δημιουργήσετε μοντέρνα καμαρίνια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λαστιχένια βαφή. Το κύριο πλεονέκτημά του είναι η αυξημένη αντοχή στην υγρασία. Το υλικό εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε επιφάνεια (ξύλο, μέταλλο, γύψος, σκυρόδεμα).

Για να αυξήσετε την πρόσφυση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές διεισδυτικές ενώσεις και να εφαρμόσετε λαστιχένιο χρώμα πάνω τους. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις αυτά τα βήματα είναι προαιρετικά..

Η εμφάνιση, το κόστος και η απόδοση των ξύλινων υλικών για εσωτερική διακόσμηση εξαρτώνται από τον τύπο του ξύλου που χρησιμοποιείται. Ένας από τους πιο ανθεκτικούς τύπους ξύλου είναι η βελανιδιά.. Με υψηλή αντοχή στην υγρασία, οι σανίδες και η επένδυση από βελανιδιά είναι κατάλληλες για βρεγμένα δωμάτια.

Το ξύλο δρυός είναι αξιόπιστο και ανθεκτικό, διατηρεί την αρχική του εμφάνιση για αρκετές δεκαετίες. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θέρμανσης, η βελανιδιά απελευθερώνει ευεργετικά φυτοκτόνα στον αέρα με αντισηπτικές ιδιότητες, ικανότητα ομαλοποίησης της αρτηριακής πίεσης.

Αν οι τοίχοι του καμαρίνι ζεσταθούν πολύ, Τα υλικά ξύλου Abash μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φινίρισμα. Αυτή η πρώτη ύλη ανέχεται καλά την άνοδο της θερμοκρασίας, δεν φοβάται την υγρασία, έχει χαμηλή θερμοχωρητικότητα και έχει μικρό βάρος. Στην πώληση, εκτός από την αφρικανική, μπορείτε να βρείτε την ασιατική ποικιλία Abasha, η απόδοση της οποίας είναι κάπως χαμηλότερη. Το ξύλο έχει μια ελαφριά κρεμ απόχρωση και ταιριάζει καλά με σανίδες κέδρου, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες χρωματικές αντιθέσεις στο ατμόλουτρο.

Για άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, θα είναι χρήσιμο να ξεκουραστείτε στο μπάνιο και στο καμαρίνι, επενδυμένο με καναδικό κέδρο. Τα αιθέρια έλαια που απελευθερώνονται από το ξύλο κατά τη θέρμανση έχουν αντισηπτική και συσφιγκτική δράση. Το υλικό χαρακτηρίζεται από αυξημένη αντοχή στις αλλαγές θερμοκρασίας, θέρμανση και υγρασία. Η παλέτα χρωμάτων του είναι ευχάριστη με εκατοντάδες αποχρώσεις και αποχρώσεις που κυμαίνονται από χρυσό κοκκινωπό έως κοκκινωπό καφέ..

Υλικά Linden για το καμαρίνι του καμαρίνι διατηρούν τη φυσική τους απόχρωση (μέλι-χρυσό χρώμα) για μεγάλο χρονικό διάστημα. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, καλή απόδοση ηχομόνωσης. Όταν ζεσταίνεται, η φλαμουριά βγάζει ένα ευχάριστο γλυκό άρωμα, που χαρακτηρίζεται από ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Είναι καλό για την υγεία σας.

Οι επιφάνειες με επένδυση από ασπέν χάνουν τη σκιά τους με την πάροδο του χρόνου. Αυτό θα αποφευχθεί με τη χρήση ειδικού κεριού. Το Aspen είναι ανθεκτικό στην υγρασία, ανθεκτικό. Ωστόσο, το άρωμα που αποπνέει από αυτό δεν αρέσει σε όλους. Σε ορισμένα, μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους..

Το πεύκο και η λάριδα έχουν ιδιότητες υψηλής απόδοσης.. Χαρακτηρίζονται από αντοχή, καθώς και ανθεκτικότητα, έλλειψη παραμόρφωσης ως αποτέλεσμα της θέρμανσης. Τα εκκρινόμενα φυτονίδια και αιθέρια έλαια βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης και στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης αναπνευστικών παθήσεων.

Και οι δύο τύποι ξύλου έχουν μια ευχάριστη απόχρωση μελιού..

Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιείτε υλικά που θερμαίνονται γρήγορα για να διακοσμήσετε το καμαρίνι, καθώς και εκείνων που εκπέμπουν επιβλαβείς ουσίες όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει. Από αυτή την άποψη συνιστάται να εγκαταλείψετε το λινέλαιο και ορισμένους τύπους χρωμάτων.

Είναι σημαντικό να παρέχονται ανοίγματα εξαερισμού για την αφαίρεση ατμού κατά την επένδυση τοίχων. Αυτό θα αποτρέψει το σάπισμα του υλικού..

Πριν ξεκινήσετε το φινίρισμα, το δωμάτιο πρέπει να είναι μονωμένο από μέσα. Πρώτα απ ‘όλα, αυτό ισχύει για λουτρά από τούβλα και πλαίσια, καθώς και δομές από μπλοκ.

Θερμοσίφωνες

Η επίτευξη ενός άνετου μικροκλίματος στο καμαρίνι είναι δυνατή μόνο μέσω της υψηλής ποιότητας μόνωσής του. Το θερμομονωτικό υλικό για το πάτωμα μπορεί να είναι εξωθημένος αφρός, ορυκτός ή βασάλτης. Συνήθως, η μόνωση τοποθετείται στο χώρο μεταξύ των τελειωμάτων και των λευκών δαπέδων. Υποχρεωτικός παράγοντας είναι η χρήση υδρατμών και υλικών στεγανοποίησης..

Η μόνωση οροφής είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη μείωση της απώλειας θερμότητας στο μπάνιο (ειδικά όταν πρόκειται για κτίρια με κρύα σοφίτα). Για θερμομόνωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαλλί βασάλτη, καθώς και διογκωμένο πηλό διαφορετικών κλασμάτων. Οι μεγάλοι κόκκοι παρέχουν θερμομόνωση, οι μικροί κόκκοι γεμίζουν το χώρο μεταξύ τους. Αντί για διογκωμένα ψίχουλα αργίλου, είναι κατάλληλος πηλός ή πριονίδι.

Για την αύξηση της θερμικής απόδοσης των τοίχων συνήθως χρησιμοποιείτε ορυκτοβάμβακα ή αφρό με επένδυση αλουμινόχαρτου. Τοποθετούνται μεταξύ του κιβωτίου και του υλικού φινιρίσματος..

Μια πιο σύγχρονη επιλογή θέρμανσης είναι η εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης δαπέδου. Μπορεί να είναι τροποποίηση νερού ή ηλεκτρικής ενέργειας..

Κατά κανόνα, η εγκατάσταση ενός θερμού δαπέδου για τη θέρμανση ενός δωματίου δεν είναι αρκετή, επομένως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την οργάνωση ενός συστήματος θέρμανσης με θέρμανση με συναγωγή.. Αυτή η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί μόνο κατά την εγκατάσταση συστήματος ύδρευσης.. Το ζεστό δάπεδο συνδέεται με τα εγκατεστημένα θερμαντικά σώματα. Το υγρό θέρμανσης (πιο συχνά νερό, λιγότερο συχνά αντιψυκτικό) κυκλοφορεί μέσω σωλήνων κάτω από το κάλυμμα του δαπέδου και τα θερμαντικά σώματα, αυτό σας επιτρέπει να επιτύχετε μια άνετη θερμοκρασία στο καμαρίνι.

Η επιλογή ενός συστήματος θέρμανσης δαπέδου πρέπει να προσεγγίζεται υπεύθυνα. Κάθε μια από τις ποικιλίες έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αν μιλάμε για ηλεκτρικά μοντέλα, τότε προτιμάται το υπέρυθρο πάτωμα, το ασφαλέστερο σε συνθήκες υψηλής υγρασίας. Είναι σε θέση να ζεστάνει ένα καμαρίνι μεσαίου μεγέθους σε 15-30 λεπτά.

Μια άλλη επιλογή για τη θέρμανση του γκαρνταρόμπα είναι η χρήση ειδικού σχεδιασμού της σόμπας σάουνας. Το τμήμα θέρμανσής του βρίσκεται στο ατμόλουτρο και το τμήμα του κλιβάνου μεταφέρεται έξω από το ατμόλουτρο (για παράδειγμα, στο καμαρίνι). Η εστία έχει σχεδιαστεί κάτω από το τζάκι (χρησιμοποιήστε μια πύλη, αντίστοιχα διακοσμητικά στοιχεία).

Οι ειδικοί συνιστούν τη χρήση κλειστών κλιβάνων, καθώς η απόδοσή τους είναι 80%. Οι ανοιχτοί ομόλογοι έχουν απόδοση όχι μεγαλύτερη από 15%.

Κλειστά τζάκια εξοπλισμένα με πόρτες με γυάλινο παράθυρο σας επιτρέπουν να απολαύσετε τη ζεστασιά και τις αντανακλάσεις της φωτιάς. Το γυαλί σε τέτοιες δομές είναι παχύ (έως 8-10 cm), ανθεκτικό στη θερμότητα. Αυτό σας επιτρέπει να δηλώσετε την ασφάλειά του. Το σύστημα αυτοκαθαρισμού αποτρέπει την εμφάνιση αιθάλης στην επιφάνεια του γυαλιού.

Είναι, φυσικά, δυνατό να χρησιμοποιήσετε οικιακές θερμάστρες στο καμαρίνι. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα το χειμώνα απουσία άλλων πηγών θερμότητας. Ωστόσο, τα περισσότερα μοντέλα θερμαίνουν τον αέρα, γεγονός που τον κάνει να στεγνώνει υπερβολικά. Επιπλέον, ο αέρας μέσα στο καμαρίνι είναι αρκετά υγρός, δεν αποκλείεται η βλάβη μιας τέτοιας σόμπας..

Διάταξη και σχεδιασμός

Παρά το γεγονός ότι κάθε ιδιοκτήτης επιλέγει το στυλ του φουαγιέ της σάουνας σύμφωνα με το γούστο και τις δυνατότητες του προϋπολογισμού του, τα καμαρίνια στο ρωσικό στιλ παραμένουν αμετάβλητα κλασικά. Αναπαράγουν όσο το δυνατόν ακριβέστερα την ατμόσφαιρα του πώς διακοσμήθηκαν τα λουτρά τα παλιά χρόνια.. Για διακόσμηση τοίχων, χρησιμοποιούνται συνήθως κούτσουρα ή απομίμηση ξύλου (μπλοκ). Το πάτωμα και η οροφή είναι επίσης ξύλινα, τα δοκάρια είναι συνήθως τοποθετημένα στην οροφή.

Ένα μεγάλο δρύινο τραπέζι γίνεται το κέντρο του δωματίου, καρέκλες ή παγκάκια τοποθετούνται γύρω από αυτό. Χρωματιστά κομμάτια στο πάτωμα, κεντημένο τραπεζομάντιλο με δαντέλα, παρόμοιες κουρτίνες και πετσέτες επιτρέπουν να εξομαλυνθεί λίγο η τραχύτητα του εσωτερικού. Το εσωτερικό συμπληρώνεται από σκούπες και δέσμες ξηρών βοτάνων που κρέμονται από την οροφή, καθώς και πήλινα σκεύη, ένα σαμοβάρι στο τραπέζι.

Αν η ψυχή ζητά πολυτέλεια και αφθονία φωτεινών χρωμάτων, μπορείτε να εξετάσετε την επιλογή διακόσμησης γκαρνταρόμπας σε ανατολίτικο στιλ. Mosηφιδωτά ή κεραμίδια στους τοίχους, τυπικά τουρκικά σχέδια, απαλός φωτισμός – αυτά είναι τα στοιχεία του εσωτερικού.

Το κέντρο του γκαρνταρόμπα θα είναι το ντουέτο ενός τραπεζιού σε χαμηλά πόδια και ένας ζεστός καναπές ή οθωμανός με πληθώρα μικρών μαξιλαριών. Οι παχιές κουρτίνες στις κουρτίνες μπορούν να έχουν μια πλούσια σκιά. Όμορφο όταν διακοσμείται με φούντες ή κρόσσια. Ένας εξαιρετικός ναργιλέ θα προσθέσει ανατολίτικες νότες στο εσωτερικό, καθώς και μικρά μπολ αντί για κύπελλα και ραβδιά θυμιάματος.

Οι γνώστες της απλότητας και της χάρης θα λατρέψουν το σκανδιναβικό στυλ. Για διακόσμηση τοίχων χρησιμοποιείται ανοιχτό καφέ ή ασβεστωμένη επένδυση. Τα ξύλινα έπιπλα απλών γεωμετρικών σχημάτων είναι ένα απαραίτητο στοιχείο του εσωτερικού. Αυτά μπορεί να είναι τακτοποιημένοι πάγκοι, τραπέζια, μικροί ξύλινοι καναπέδες, καλυμμένοι με λεπτά στρώματα για ευκολία..

Το μοντέρνο στυλ στο καμαρίνι συνεπάγεται εκλεκτικισμό. Σε ένα τέτοιο εσωτερικό, ξύλινες και πέτρινες επιφάνειες συνδυάζονται αρμονικά, τα έπιπλα χρησιμοποιούνται σε απλές μορφές..

Τα χρώματα είναι κυρίως ζεστά, παστέλ (προάγουν τη χαλάρωση), μερικές φορές με έντονες χρωματικές αντιθέσεις. Κατά κανόνα, τα μοντέρνα καμαρίνια χαρακτηρίζονται από πρακτικότητα και ευελιξία..

Με τον σωστό χωρισμό του δωματίου, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια μικρή πισίνα, να επισημάνετε μια περιοχή με τραπέζι και σκεύη, να εγκαταστήσετε ένα μαγκάλι, ένα τραπέζι μπιλιάρδου ή μια μίνι βιβλιοθήκη (είναι σημαντικό το μοντέλο να έχει σχεδιαστεί για εσωτερική χρήση).

Για τους ρομαντικούς, μπορείτε να προτείνετε στυλ γιοτ. Το καμαρίνι είναι επενδυμένο με ξύλο σε φυσικές αποχρώσεις, τα παράθυρα μετατρέπονται σε στυλιζαρισμένες πορτούλες. Μπλε και άσπρες καρό κουρτίνες, γούνινα μαξιλάρια, διακόσμηση σχοινιών και, φυσικά, ένα διακοσμητικό τιμόνι θα σας βοηθήσουν να τονίσετε το θαλάσσιο θέμα..

Επιπλα

Ανεξάρτητα από το ύφος και το μέγεθος του καμαρίνι, το υποχρεωτικό σετ επίπλων στα περισσότερα από αυτά είναι τραπέζι, πάγκος, καθρέφτης και κρεμάστρα. Αυτό είναι ένα λειτουργικό ελάχιστο που σας επιτρέπει να κάνετε το δωμάτιο πρακτικό. Η εγκατάσταση ενός καναπέ, μιας πολυθρόνας και ενός μικρού ντουλαπιού σας επιτρέπει να μετατρέψετε τον χώρο του γκαρνταρόμπα σε έναν άνετο χώρο χαλάρωσης. Είναι λογικό να εγκαταστήσετε ράφια για χρήσιμα μικρά πράγματα και αξεσουάρ κοντά στον καθρέφτη και να στερεώσετε τα άγκιστρα. Στη γωνία, μπορείτε να τοποθετήσετε τριγωνικά εργονομικά ράφια.

Είναι σημαντικό οι πάγκοι και οι καρέκλες να είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά στην υγρασία.. Εάν υπάρχει επικαλυμμένο περίβλημα και υφάσματα στα έπιπλα, δεν πρέπει να αφήνονται να βραχούν · είναι απαραίτητο να τα πλένετε και να στεγνώνετε περιοδικά. Εάν το επιτρέπει ο χώρος, μπορείτε να οργανώσετε μια μικρή κουζίνα με νεροχύτη, πλακάκια με επιφάνεια εργασίας ή ηλεκτρικό βραστήρα. Οι τοίχοι κοντά στο νεροχύτη μπορούν να διακοσμηθούν με πλακάκια ή πολύχρωμα πάνελ από PVC. Θα αποδειχθεί όμορφο και πρακτικό.

Τα εσωτερικά τελειώματα πρέπει να ταιριάζουν με την επίπλωση. Ωστόσο, πρέπει να αποφεύγεται η ακριβής αντιστοίχιση χρωμάτων. Τα σκούρα έπιπλα φαίνονται οργανικά με φόντο ελαφρύτερους τοίχους (και αντίστροφα). Οι κουρτίνες παραθύρων, ένα μικρό χαλί και άλλα υφάσματα θα πρέπει να γίνονται στο ίδιο στυλ. Μπορεί να είναι η ομοιότητα χρωμάτων, υφών..

Φωτισμός

Όταν επιλέγετε λαμπτήρες για το μπάνιο, θα πρέπει να φροντίζετε για την ασφάλειά τους. Η υπόλοιπη επιλογή οφείλεται στο στυλ του εσωτερικού. Για γκαρνταρόμπα ρουστίκ στιλ, δεν χρησιμοποιούνται φωτεινοί λαμπτήρες. Ένας μικρός λαμπτήρας βιδωμένος σε μια πρίζα στον τοίχο θα είναι αρκετός. Για ευρύχωρα δωμάτια και καμαρίνια σε μοντέρνο στιλ, είναι κατάλληλος ένας πολυέλαιος κάτω από ένα αμπαζούρ (ύφασμα ή γυαλί). Δίνει ένα ζεστό απαλό φως. Είναι καλύτερα να το κρεμάσετε πάνω από το τραπέζι. Ένα ζευγάρι πανομοιότυπων λαμπτήρων τοίχου θα προσθέσουν φως.

Οι μικροί λαμπτήρες ταμπλετών σιδήρου φαίνονται αρμονικά σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Για ανατολικούς χώρους αναψυχής, είναι προτιμότερο να επιλέξετε εξαιρετικούς λαμπτήρες δαπέδου. Είναι λογικό να τοποθετήσετε τους διακόπτες κοντά στην πόρτα έτσι ώστε να είναι βολικό να τους χρησιμοποιήσετε, μόλις εισχωρώντας στο καμαρίνι.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι διακόπτες και πρίζες από το ατμόλουτρο και το πλυντήριο οδηγούν στο καμαρίνι.

Όμορφα παραδείγματα διαρρύθμισης

Τέλος, μπορείτε να ανατρέξετε σε μερικά παραδείγματα γκαλερί φωτογραφιών..

Όταν σχεδιάζετε ένα καμαρίνι, μπορείτε να δώσετε ελεύθερο έλεγχο στη φαντασία σας. Μην φοβάστε να είστε λακωνικοί, ακόμη και με ένα ελάχιστο σύνολο επίπλων και απλότητα διακόσμησης, ένα τέτοιο καμαρίνι φαίνεται κομψό. Το κυριότερο είναι ότι είναι λειτουργικό..

Οι ξύλινες επιφάνειες συνδυάζονται καλά με επιφάνειες από πέτρα και κλίνκερ. Το τελευταίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επένδυση τζακιού, ξεχωριστού τμήματος τοίχου ή δαπέδου. Τέτοιοι συνδυασμοί σε έντονο φως προσθέτουν νεωτερικότητα στο εσωτερικό. Αυτό αποδεικνύεται καλύτερα από μια τηλεόραση που συνδυάζεται αρμονικά με την ατμόσφαιρα..

Χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά ή απομίμηση τους για να δημιουργήσετε αυθεντικούς εσωτερικούς χώρους. Τα έπιπλα μπορεί να έχουν σκόπιμα παλαιωμένη επιφάνεια. Υλικό βαρέων μετάλλων, απομίμηση υφάσματος οικιακής χρήσης είναι ευπρόσδεκτο.

Οι λεπτομέρειες θα σας βοηθήσουν να κάνετε το καμαρίνι πρωτότυπο και κομψό: ζωγραφική στους τοίχους, βιτρό, χρησιμοποιώντας βαμμένα πλακάκια για το Gzhel ή το Khokhloma.

Η ξύλινη επένδυση θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα ενός κυνηγετικού καταλύματος. Τοποθετήστε ένα στρογγυλό τραπέζι στο κέντρο του δωματίου με καρέκλες ή παγκάκια γύρω του, χρησιμοποιήστε τζάκι. Διακοσμήστε το δωμάτιο με όπλα, κέρατα, χνουδωτά χαλιά που μιμούνται το δέρμα των ζώων.

Πώς να διακοσμήσετε ένα καμαρίνι και ένα μπάνιο με ελάχιστο κόστος, δείτε παρακάτω.