Πολυέλαιοι Μάντρα

Πολυέλαιοι Μάντρα

Οι ισπανικοί λαμπτήρες εκτιμώνται ιδιαίτερα για την αξεπέραστη ποιότητα και τον μοναδικό σχεδιασμό τους.. Οι πολυέλαιοι Mantra δεν αποκλίνουν από αυτά τα χαρακτηριστικά..

Σχετικά με τη μάρκα

Η ισπανική εταιρεία Mantra βρίσκεται στην αγορά φωτισμού για πάνω από 25 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του, ήταν σε θέση να λάβει ηγετική θέση μεταξύ των εταιρειών που προσφέρουν λαμπτήρες όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και στην Ευρώπη και τη Ρωσία..

Το προσωπικό αυτής της εταιρείας απασχολεί υψηλής ειδίκευσης σχεδιαστές και μηχανικούς που βοηθούν στο συνδυασμό της ομορφιάς των μορφών και των καινοτόμων λύσεων. Το αποτέλεσμα είναι προϊόντα που όχι μόνο πληρούν τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, αλλά έχουν και αξεπέραστη εμφάνιση..

Οι κύριες στιλιστικές κατευθύνσεις των προϊόντων είναι υψηλής τεχνολογίας και μοντέρνες. Αυτά τα στυλ απαιτούν πολύπλοκα σχήματα και τολμηρές λύσεις. Όλα αυτά θα τα δείτε στους πολυελαίους Mantra.

Ιδιαιτερότητες

Τα φώτα οροφής Mantra έχουν μια σειρά από χαρακτηριστικά:

 • Η συλλογή πολυελαίων αυτού του κατασκευαστή ενημερώνεται κάθε εποχή., που σας επιτρέπει να αλλάζετε αυτές τις συσκευές ακόμη και ανάλογα με την εποχή, ανανεώνοντας το εσωτερικό του δωματίου, παραμένοντας πάντα στην τάση.
 • Όλες οι συσκευές έχουν μοναδικό σχεδιασμό και θα γίνει το highlight στο εσωτερικό σας.
 • Η τεχνολογία σύνδεσης και λειτουργίας συσκευών απλοποιείται στο μέγιστο, που σας επιτρέπει να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των συσκευών και να διευκολύνετε τη χρήση τους.
 • Αλλα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ υπάρχουν πολυέλαιοι στους οποίους διευρύνονται οι λειτουργίες τους. Τέτοιες συσκευές μπορούν να αντιδράσουν σε ήχους αλλάζοντας την ισχύ του φωτισμού ή ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας όταν παλαμάρετε..
 • Τα περισσότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μια τυπική βάση E27, που σας επιτρέπει να πάρετε εύκολα έναν λαμπτήρα για αυτούς.

Προβολές

Όλοι οι πολυέλαιοι Mantra μπορούν να χωριστούν σε διάφορες ομάδες.

Ανά τύπο συνημμένου

 1. Ανασταλεί. Αυτός ο τύπος πολυέλαιου είναι κρεμασμένος σε ένα γάντζο που είναι ενσωματωμένο στην οροφή. Το σημείο στερέωσης καλύπτεται στη συνέχεια με μια διακοσμητική λωρίδα. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να κρεμάσετε γρήγορα τον πολυέλαιο χωρίς να χρειάζεστε ειδικά εργαλεία. Αλλά ταυτόχρονα, οι σύγχρονες κατοικίες δεν προβλέπουν αυτήν την τοποθέτηση στην οροφή. Επιπλέον, τέτοιες συσκευές δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε τεντωμένες οροφές..
 2. Οροφή. Αυτός ο τύπος είναι προσαρτημένος στην οροφή με βίδες. Αυτό καθιστά δυνατή την τοποθέτηση του πολυέλαιου οπουδήποτε στο δωμάτιο, ανεξάρτητα από την ιδιαιτερότητα του έργου οροφής. Επιπλέον, μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε τεντωμένες οροφές. Ως εκ τούτου, τώρα τέτοιες συσκευές βρίσκονται στην κορυφή της δημοτικότητας..

Με τον τύπο των λαμπτήρων

Τρία είδη λαμπτήρων χρησιμοποιούνται στα φωτιστικά Mantra:

 1. LED. Πρόκειται για μικρούς λαμπτήρες που λάμπουν αρκετά έντονα και δίνουν φωτισμό ευχάριστο στα μάτια. Είναι αρκετά οικονομικά, γεγονός που εξοικονομεί κόστος ενέργειας. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής τέτοιων λαμπτήρων είναι αρκετά μεγάλη..
 2. Τυπικοί λαμπτήρες. Έχουν σχήμα αχλαδιού. Μπορούν να είναι και συμβατικοί λαμπτήρες πυρακτώσεως, και LED, και εξοικονόμηση ενέργειας. Οι δύο τελευταίοι τύποι είναι επίσης ενεργειακά αποδοτικοί..
 3. Αλαγόνο. Αυτός ο τύπος λαμπτήρα μπορεί να έχει πρωτότυπο σχήμα με τη μορφή φλόγας κεριού, η οποία δεν απαιτεί πρόσθετη σκιά. Παράγονται επίσης συχνά σε μικρότερη έκδοση. Το μειονέκτημα τέτοιων αντιγράφων είναι ότι καίγονται αρκετά γρήγορα, σε αντίθεση με τα LED και καταναλώνουν πολύ ηλεκτρισμό..

Στην πλίνθο

Αν και τα περισσότερα μοντέλα πολυέλαιων από αυτόν τον κατασκευαστή έχουν τυπική βάση E27, σε ορισμένα μοντέλα έχει μειωμένο μέγεθος E14. Αξίζει να δοθεί προσοχή σε αυτό όταν επιλέγετε λαμπτήρες..

Πώς να επιλέξετε?

Οι πολυέλαιοι Mantra διαθέτουν μεγάλη ποικιλία μοντέλων. Κατά την επιλογή τους, αξίζει να λάβετε υπόψη μερικές αποχρώσεις..

Φυσικά, η προτίμησή σας δεν είναι ο τελευταίος παράγοντας που επηρεάζει την επιλογή ενός λαμπτήρα οροφής.. Μην αγοράζετε ένα εξάρτημα που δεν σας αρέσει, ακόμα κι αν λειτουργεί τέλεια για το δωμάτιο. Με ένα τέτοιο αξεσουάρ, δεν θα σας αρέσει πλέον ολόκληρο το εσωτερικό του δωματίου. Θα πρέπει να νιώθετε άνετα με τον πολυέλαιο.

Αμέσως πρέπει να αποφασίσετε ποια λειτουργία θα εκτελέσει ο πολυέλαιός σας – αν θα γίνει ο κύριος φωτισμός ή θα είναι μόνο το αποκορύφωμα μιας συγκεκριμένης περιοχής.

Μην ξεχνάτε ότι ο πολυέλαιος πρέπει να ταιριάζει με το στυλ του δωματίου. Τα περισσότερα από τα μοντέλα αυτού του κατασκευαστή έχουν σχεδιαστεί για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Και η προσπάθεια να τα εντάξετε στα κλασικά δεν αξίζει τον κόπο.

Το μέγεθος του πολυέλαιου πρέπει επίσης να ταιριάζει με τις διαστάσεις του δωματίου. Ένας λαμπτήρας που είναι πολύ ογκώδης θα «κρύψει» εκατοστά της περιοχής και πολύ μικρός θα φαίνεται γελοίο.

Φυσικά, οι περισσότεροι πολυέλαιοι Mantra έχουν τυπικό χρώμα: μεταλλική θήκη με επιχρύσωση ή ασημί επένδυση, διαφανείς, λευκές ή γαλακτώδεις αποχρώσεις. Υπάρχουν όμως και χρωματιστά μοντέλα. Κατά την εγκατάσταση τέτοιων συσκευών στο σπίτι σας, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι ένας έγχρωμος πολυέλαιος χρειάζεται υποστήριξη από άλλα χαρακτηριστικά επίπλωσης, για παράδειγμα, υφάσματα. Επίσης, το σώμα του πολυέλαιου θα πρέπει να επιλέγεται σύμφωνα με άλλα μεταλλικά αντικείμενα στο εσωτερικό. Και αν, για παράδειγμα, έχετε εγκατεστημένες ασημένιες λαβές στις πόρτες σας, τότε δεν χρειάζεται να αγοράσετε έναν πολυέλαιο με χρυσό πλαίσιο.

Η δύναμη του πολυέλαιου παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Αξίζει λοιπόν άμεσα να υπολογίσετε ποια ένταση φωτός πρέπει να σας παρέχει αυτή η συσκευή σε ένα δεδομένο δωμάτιο, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα να βρίσκεστε σε αυτό..

Ακολουθούν οι κανόνες για διαφορετικούς χώρους ανά 1 τετραγωνικό μέτρο. Μ:

 • Κουζίνα, σαλόνι – 20 W.
 • Μπάνιο, γραφείο, παιδικός σταθμός – τουλάχιστον 16 W.
 • Υπνοδωμάτιο – τουλάχιστον 12 W.

Οι κανόνες δίνονται για λαμπτήρες πυρακτώσεως, αξίζει να τις εφαρμόσετε για συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας με συντελεστή διόρθωσης.

Μοντέλα

Η εταιρεία Mantra παράγει μοντέρνους λαμπτήρες οροφής μάλλον πρωτότυπης μορφής. Εδώ είναι μερικά ενδιαφέροντα μοντέλα.

 • Στρας 5885. Ένα μοντέλο γεμάτο τρυφερότητα και ρομαντισμό. Το σώμα είναι κατασκευασμένο σε χρώμα χρωμίου. Οι αποχρώσεις και τα λουλούδια στη ράβδο είναι κατασκευασμένα από διαφανές γυαλί υψηλής ποιότητας. Ένας τέτοιος λαμπτήρας θα ήταν ιδανικός ως φωτισμός ζώνης στο δωμάτιο ενός εφήβου..
 • Μηδέν 3677. Αυτό το φωτιστικό οροφής είναι ένα απλό λευκό σημείο στο ταβάνι. Χωρίς περιττές λεπτομέρειες, ταιριάζει απόλυτα στο στυλ του μινιμαλισμού..
 • Κόμβος LED 4991. Ένας πρωτότυπος λαμπτήρας με τη μορφή κάμψης ράβδου. Εξαιρετική επιλογή για στυλ υψηλής τεχνολογίας ή πατάρι.

Πώς να φροντίσετε?

 • Όλα τα μεταλλικά μέρη των πολυελαίων έχουν επίστρωση υψηλής ποιότητας που αντιστέκεται σε υψηλή υγρασία. Αυτό καθιστά δυνατό να μην φοβάστε να σκουπίσετε τη συσκευή με ένα υγρό πανί..
 • Τα ξύλινα ένθετα αυτών των συσκευών αντιμετωπίζονται με ειδικούς εμποτισμούς. Τα οποία προστατεύουν το δέντρο από την επίδραση της υγρασίας, οπότε δεν μπορείτε επίσης να φοβάστε να τα σκουπίσετε με ένα υγρό πανί.
 • Οι γυάλινες αποχρώσεις μπορούν να πλυθούν ακόμη και κάτω από τρεχούμενο νερό. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι η πολύ υψηλή θερμοκρασία του, καθώς μπορεί να βλάψει τις φυσικές ιδιότητες του υλικού και να οδηγήσει στην ευθραυστότητά του..

Μην χρησιμοποιείτε λειαντικές ουσίες κατά τον καθαρισμό της συσκευής. Αυτό μπορεί να βλάψει το προστατευτικό στρώμα στο φωτιστικό και θα χάσει την εμφάνισή του..

 Επίσης, μην χρησιμοποιείτε ουσίες που περιέχουν χλώριο. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε συνηθισμένο σαπουνόνερο, ειδικά καθαριστικά γυαλιού και βερνίκι.

Πού μπορώ να αγοράσω?

Ισπανικοί πολυέλαιοι Mantra είναι διαθέσιμοι παντού. Προσφέρονται από πολλά μεγάλα καταστήματα φωτισμού. Επιπλέον, πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα προσφέρουν επίσης προϊόντα αυτής της εταιρείας. Αλλά για να μην συναντήσετε ψεύτικο, αξίζει να ζητήσετε έγγραφα που θα επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα του προϊόντος..

Το κόστος των πολυελαίων Mantra είναι αρκετά ποικίλο και εξαρτάται από το μοντέλο τους. Ξεκινά από 12.500 ρούβλια. Για ορισμένα δείγματα νέων συλλογών που έγιναν με καινοτόμες τεχνολογίες, η τιμή μπορεί να φτάσει έως και 70 χιλιάδες ρούβλια.

Κριτικές

Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που δεν του αρέσει ο πολυέλαιος Mantra. Οι αγοραστές που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το προϊόν μιλούν για την αξεπέραστη ποιότητά του. Επιπλέον, οι συσκευές αυτής της εταιρείας έχουν μια εξαιρετική εμφάνιση και γίνονται αμέσως το αποκορύφωμα του δωματίου.. Το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώνουν οι καταναλωτές είναι ότι η Mantra δεν παράγει πολυελαίους για κλασικούς εσωτερικούς χώρους..

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια επισκόπηση του πολυέλαιου Mantra Eve 1131 σε διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους.