Συρόμενη ντουλάπα με καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο

Μέσα από το γυαλί στο υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι ένα μέρος για να ξεκουραστείτε και να αναρρώσετε. Ως εκ τούτου, το εσωτερικό εδώ πρέπει να συνδυάζει την ομορφιά και την άνεση. Μια ντουλάπα με καθρέφτη αντιμετωπίζει τέλεια αυτές τις εργασίες..

Αμετάβλητα συν

Από πρακτική άποψη, το κύριο πλεονέκτημα ενός τέτοιου κουπέ είναι η λειτουργικότητα. Και από την πλευρά της αισθητικής – ελκυστικότητα. Μετά από όλα, ο καθρέφτης μπορεί όχι μόνο να αντανακλά, αλλά και να μεταμορφώνει το υπνοδωμάτιο, δημιουργώντας ένα μοναδικό στυλ. Πρέπει λοιπόν να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα είναι το μπροστινό μέρος της ντουλάπας. Χρησιμοποιήστε έναν καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο επιδέξια.

Ο καθρέφτης μπορεί να είναι στη φυσική του μορφή ή με διακοσμητικό φινίρισμα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαφοροποιήσετε την επιφάνεια του καθρέφτη – δημιουργήστε ένα βιτρό, εφαρμόστε σχέδιο αμμοβολής, απόχρωση, εκτύπωση φωτογραφιών ή χάραξη με λέιζερ.

Με μεγάλη αντανάκλαση

Οι ενσωματωμένες ντουλάπες, που μοιάζουν με καθρέφτη τοίχο, φαίνονται ενδιαφέρουσες στο υπνοδωμάτιο. Όλες οι συρόμενες πόρτες καθρεφτίζονται πλήρως. Or διαμέρισμα με καθρέφτη κανονικής εμφάνισης – ψηλό και αυστηρό. Μια άλλη επιλογή – πολλά μεγάλα στοιχεία καθρέφτη σε ολόκληρη την επιφάνεια του ντουλαπιού συνδέονται σε έναν μόνο καμβά.

Τα μικρά ντουλάπια φαίνονται επίσης καλά με έναν μεγάλο καθρέφτη. Οι γωνιακές ντουλάπες είναι ευεργετικές ειδικά σε μικρά υπνοδωμάτια..

Αλλά ανεξάρτητα από το πώς βρίσκεται ο καθρέφτης, χάρη στο ανακλαστικό αποτέλεσμα, θολώνει τις άκρες του δωματίου και φαίνεται πιο ευρύχωρο. Τα παράθυρα θα αντικατοπτρίζονται επίσης, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει περισσότερο φως ημέρας. Και ακόμη και ένα μικρό υπνοδωμάτιο θα αποκτήσει κάποιο βάθος και ελευθερία. Psychυχολογικά, σε ένα τέτοιο δωμάτιο, η διάθεση ανεβαίνει..

Ο φωτισμός που είναι ενσωματωμένος στο πάνελ του ντουλαπιού είναι πάντα κατάλληλος. Τόσο το βράδυ όσο και τη μέρα, το απαλό φως του θα δώσει στην κρεβατοκάμαρα ένα είδος σιωπής και μυστηρίου..

Με καθρέφτες διαφορετικών σχημάτων

Η συρόμενη γκαρνταρόμπα δεν χρειάζεται να μοιάζει εντελώς με καθρέφτη. Φαίνεται υπέροχο όταν μόνο μία ή δύο πόρτες με καθρέφτη. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε πλαίσιο προφίλ. Σε αυτή την περίπτωση, το σχήμα του καθρέφτη μπορεί να γίνει οποιοδήποτε – τετράγωνο, οβάλ ή ακόμα και ακανόνιστο. Η ντουλάπα θα φαίνεται όμορφη, αλλά δεν θα επεκτείνει οπτικά το χώρο, όπως στην προηγούμενη περίπτωση..

Η κατάσταση μπορεί να διορθωθεί εάν, για παράδειγμα, ένα ντουλάπι με καθρέφτη στη μία πόρτα τοποθετηθεί απέναντι από το παράθυρο. Στη συνέχεια, το φως από το παράθυρο θα διπλασιαστεί επίσης.

Με βιτρό

Αλλά πάντα δεν αρέσει σε όλους να βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη του δωματίου ανάπαυσης. Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχουν άλλες λύσεις. Προσθέστε πολυτέλεια στο εσωτερικό του χώρου του υπνοδωματίου με ένα πολύχρωμο βιτρό. Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε το χρωματικό σχέδιο για τη γενική εμφάνιση του δωματίου.

Ένα είδος βιτρό παράθυρο λαμβάνεται από μικρά κομμάτια καθρέφτη διαφορετικών γεωμετρικών σχημάτων. Χάρη σε αυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα είδος μωσαϊκού καθρέφτη. Όταν ανάβει, θα δημιουργήσει υπέροχα παιχνιδιάρικες ανταύγειες..

Επιπλέον, στο μπροστινό μέρος της ντουλάπας, το μέρος του καθρέφτη μπορεί να συνδυαστεί με γυαλί.

Με τόνωση

Οι φιμέ καθρέφτες φαίνονται εντυπωσιακοί. Ο φωτισμός θα γίνει ασυνήθιστος ανάλογα με το χρώμα της απόχρωσης. Θα είναι εξαιρετικά ευχάριστο να κοιμηθείτε σε ένα δωμάτιο με την αγαπημένη σας σκιά. Το φιμέ χρώμα θα θέσει την κορυφαία νότα στην ατμόσφαιρα του υπνοδωματίου.

Με σχέδιο

Τα κουπέ με μοτίβο αμμοβολής είναι πολύ δημοφιλή. Δίνει στο δωμάτιο μια προσωπικότητα. Χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα αμμοβολής, οι καθρέφτες είναι ματ. Τα ματ σχέδια λαμβάνονται για κάθε γούστο. Or αντίστροφα, φτιάξτε ένα ματ φόντο και αφήστε τα μοτίβα γυαλιστερά..

Επίσης, το μοτίβο εφαρμόζεται στο πίσω μέρος του καθρέφτη κάτω από το αμάλγαμα. Ως αποτέλεσμα, η εικόνα δεν θα αντικατοπτρίζεται στον καθρέφτη και η επιφάνειά της θα απαλλαγεί από την τραχύτητα. Η εικόνα εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας ένα στένσιλ. Μπορεί να είναι σχέδια, στολίδια, πεταλούδες, λουλούδια, αρχιτεκτονική. Or προσαρμοσμένο.

Με εκτύπωση φωτογραφιών

Η εκτύπωση φωτογραφιών φαίνεται πρωτότυπη. Για παράδειγμα, μια δίθυρη ντουλάπα απεικονίζει διαφορετικές εικόνες – αυτοκίνητα διαφορετικών εμπορικών σημάτων ή μια μανιασμένη και ήρεμη θάλασσα. Branches κλαδιά ενός απλωμένου δέντρου απλώνονται σε ολόκληρο το ντουλάπι. Το αποτέλεσμα είναι μια αρκετά ρεαλιστική εικόνα. Μπορεί να κατέχει αγαπημένες εικόνες.

Η εκτύπωση φωτογραφιών είναι μια εναλλακτική λύση για το βιτρό. Και πιο προσιτό.

Χαραγμένο με λέιζερ

Διακοσμώντας έναν καθρέφτη με λέιζερ, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μια τρισδιάστατη εικόνα ή μια επιγραφή. Αυτή η μέθοδος είναι τώρα η νεότερη, εφαρμόζεται με το χέρι. Αλλά είναι η χαρακτική με λέιζερ που είναι πλέον η πιο ακριβή.

Ανεξάρτητα από την επιλογή μιας ντουλάπας στο υπνοδωμάτιο, αναμφίβολα θα προσθέσει αρχοντιά και ασυνήθιστο στο δωμάτιο. Επιπλέον, το δωμάτιο θα γίνει πιο φωτεινό και θα λάμψει με έναν νέο τρόπο στην αντανάκλαση του γυαλιού..

8 φωτογραφίες