Κρεβάτι αγοριού

Η επιλογή ενός κρεβατιού για ένα παιδί είναι μια υπεύθυνη ενασχόληση. Είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψη όλες τις παραμέτρους πριν από την αγορά, έτσι ώστε το κρεβάτι να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετο και λειτουργικό..

Κριτήρια επιλογής

Όταν αγοράζετε ένα κρεβάτι για ένα αγόρι, θα πρέπει να λάβετε υπόψη μια ολόκληρη λίστα απαιτήσεων..

Λειτουργικότητα

Είναι πολύ σημαντικό το κρεβάτι του αγοριού να συμπληρώνεται με αποθηκευτικούς χώρους. Ένα παιδί 10-12 ετών θα χρειαστεί μεγάλα ερμάρια αποθήκευσης, ενώ ένα παιδί 4 ετών θα χρειαστεί κουτιά δαπέδου για την αποθήκευση παιχνιδιών. Η αποθήκευση των πραγμάτων στο παιδικό δωμάτιο μπορεί να διακοσμηθεί με διαφορετικούς τρόπους: τυπικές ντουλάπες, καμαρίνες και ντουλάπια δαπέδου με συρτάρια.

Ασφάλεια

Ο χώρος για ύπνο, ανεξάρτητα από το σχέδιο του κρεβατιού, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστερος. Για 2 ετών, αξίζει να επιλέξετε κρεβάτια από φυσικό ξύλο υψηλής ποιότητας με στρογγυλεμένες γωνίες ή εξοπλισμένα με ειδικά πλαστικά ή μαλακά υφασμάτινα εξαρτήματα..

Όταν αγοράζετε κουκέτα για δύο παιδιά, θα πρέπει να ελέγξετε τη δύναμη των σκαλοπατιών και την πλευρά του επάνω κλίνου επιτόπου. Ακόμα και πριν από την αγορά, θα πρέπει να γνωρίζετε ξεκάθαρα εάν υπάρχει πιθανότητα το ενήλικο μωρό σας να μην πέσει.

Εγγυήσεις

Πρέπει να αγοράσετε κρεβάτια για παιδιά μόνο σε γνωστά και δοκιμασμένα σε χρόνο καταστήματα επίπλων. Ένας καλός κατασκευαστής θα παρέχει στον αγοραστή του εγγυήσεις για την ποιότητα του προϊόντος του. Κατά μέσο όρο, η περίοδος εγγύησης για κούνιες κυμαίνεται από 2 έως 5 χρόνια και εξαρτάται από το βασικό υλικό.

Δύναμη

Ένα κρεβάτι για αγόρι οποιασδήποτε ηλικίας πρέπει να είναι πολύ σταθερό. Για 6-7 ετών, αυτή η στιγμή είναι πολύ σχετική, αφού σε αυτή την ηλικία τα αγόρια είναι πολύ κινητά και συχνά πηδάνε στα κρεβάτια τους. Επομένως, ελέγχετε πάντα με τον πωλητή για το βάρος που έχει σχεδιαστεί η δομή ύπνου.

Χρώμα

Αυτό το σημείο δεν πρέπει να χαθεί, καθώς όχι μόνο η διάθεση, αλλά και η ανάπτυξη του παιδιού εξαρτάται από το χρωματικό σχέδιο του κρεβατιού. Για τα μωρά, προτιμούνται οι ήσυχοι ήχοι: λευκό, μπεζ, μπλε. Για τα μεγαλύτερα παιδιά, μπορείτε να επιλέξετε πολύχρωμα σχέδια ή κρεβάτια με εικόνες και αυτοκόλλητα.

Εάν το παιδί σας είναι εκτός παιδικής ηλικίας, τότε μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο κατάστημα και ο ίδιος θα προσπαθήσει να επιλέξει ένα χρώμα για το κρεβάτι του. Το χρώμα του κρεβατιού είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν το αγοράσετε για τρία αγόρια ταυτόχρονα. Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι πολύ δύσκολο να ευχαριστήσουμε όλους..

Το μέγεθος

Κάθε ηλικία έχει τα δικά της πρότυπα για το μήκος και το πλάτος του κρεβατιού. Εάν αγοράζετε κρεβάτι για 8 χρόνια, τότε λάβετε υπόψη ότι ο μαθητής τελικά θα μετατραπεί σε ψηλό έφηβο. Φυσικά, μπορείτε να αλλάξετε το κρεβάτι την κατάλληλη στιγμή, αλλά είναι καλύτερο να πάρετε το κρεβάτι για να μεγαλώσει, έτσι ώστε το παιδί να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι για αρκετά χρόνια.

Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη την κατασκευή του παιδιού σας. Για μεγαλύτερα παιδιά, ένα κρεβάτι κανονικού πλάτους μπορεί να μην είναι κατάλληλο.

Η μορφή

Αυτός ο παράγοντας μπορεί να αποδοθεί σε δευτερεύοντες. Συνήθως τα κρεβάτια γίνονται με τη μορφή ορθογωνίου, αλλά αν υπάρχει αρκετός χώρος στο φυτώριο και θέλετε να το σχεδιάσετε με έναν πρωτότυπο τρόπο, τότε μπορείτε να αγοράσετε μια δομή ύπνου με τη μορφή ενός κύκλου ή ενός οβάλ. Πρόσφατα, τα κρεβάτια για αγόρια των πιο διαφορετικών σχημάτων έχουν γίνει πολύ δημοφιλή: σπίτια, βάρκες, αυτοκίνητα κ.λπ..

Στυλ

Εάν το παιδί σας είναι ήδη ανεξάρτητο, τότε μπορείτε να το ρωτήσετε με ασφάλεια πώς βλέπει το υπνοδωμάτιό του. Μετά από αυτό, μπορείτε να πάτε μαζί του στο κατάστημα για κρεβάτι σε ναυτικό ή διαστημικό στυλ..

Είναι πιθανό ότι το διαμέρισμά σας είναι διακοσμημένο σε ένα στυλ και θέλετε να φέρετε το εσωτερικό του φυτώριου όσο το δυνατόν πιο κοντά στο γενικό, τότε υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές εδώ: κλασικό, vintage κ.λπ..

Τιμή

Ένας από τους κύριους παράγοντες, καθώς το αποτέλεσμα της αγοράς εξαρτάται άμεσα από αυτό. Όποιες και αν είναι οι επιθυμίες, το πολύ υψηλό κόστος μπορεί να σταματήσει κάθε γονέα να αγοράσει. Το κόστος αποτελείται από υλικά, κατασκευή, σχεδιασμό κ.λπ. Αν νομίζετε ότι όλα τα παραπάνω αξίζουν τη δηλωμένη αξία, τότε μη διστάσετε να αγοράσετε ένα κρεβάτι. Μην πέφτετε στα κόλπα των πωλητών και μην αγοράζετε πολύ ακριβά ή πολύ φθηνά μοντέλα.

Υλικό

Για τα μικρότερα παιδιά, το κύριο υλικό παραγωγής είναι το φυσικό ξύλο, καθώς είναι το ασφαλέστερο και ταυτόχρονα ακριβό. Για μεγαλύτερα παιδιά, τα κρεβάτια είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, μοριοσανίδες ή μέταλλο.

Το μέταλλο είναι το πιο ανθεκτικό και το ξύλο το πιο ασφαλές υλικό. Τα πιο πρωτότυπα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Σκεφτείτε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς και επιλέξτε το κατάλληλο σχέδιο.

Ποικιλίες ασυνήθιστων μοντέλων

Τα κρεβατάκια για παιδιά είναι πολύ διαφορετικά: μονόκλινα, μετασχηματιστές, διπλά κλπ. Κάθε ένα από αυτά μπορεί να σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να μετατραπεί από ένα συνηθισμένο κρεβάτι σε ένα πραγματικό αριστούργημα..

Μικρό σπίτι

Ένα πολύ ενδιαφέρον κρεβάτι τόσο για αγόρι όσο και για κορίτσι. Υπάρχουν πολλές επιλογές για ένα τέτοιο σχέδιο:

 • Κλασικό κρεβάτι ενσωματωμένο στο ξύλινο πλαίσιο του σπιτιού.

Κρεβάτι στη σοφίτα, στο κάτω μέρος του οποίου υπάρχει μια καλύβα.

Μεγάλο κρεβάτι, φτιαγμένο σαν πραγματικό σπίτι.

Όλα τα μοντέλα αυτών των κρεβατιών είναι κατασκευασμένα από ξύλο και βαμμένα σε ποικιλία χρωμάτων..

Αεροπλάνο

Ένα πολύ όμορφο μοντέλο με αγορίστικο σχέδιο. Υπάρχουν δύο επιλογές για ένα τέτοιο κρεβάτι: ένα ρεαλιστικό κρεβάτι, φτιαγμένο σαν πραγματικό αεροπλάνο και ένα κανονικό κρεβάτι με πλευρές σε σχήμα επιβατικού αεροπλάνου..

Τέτοια μοντέλα δεν είναι μόνο όμορφα, αλλά και πολύ πρακτικά, καθώς έχουν μια ποικιλία από ντουλάπια και ράφια στο σετ τους. Παρά το γεγονός ότι τα κρεβάτια σε σχήμα αεροπλάνου πωλούνται αποσυναρμολογημένα, είναι πολύ δύσκολο να συναρμολογήσετε ένα τέτοιο μοντέλο χρησιμοποιώντας τις οδηγίες..

Σε ναυτικό στυλ

Μία από τις πιο δημοφιλείς αγορικές επιλογές. Ποιο αγόρι δεν έχει ονειρευτεί να γίνει γενναίος καπετάνιος ή άφοβος πειρατής; Το ναυτικό στυλ στο σχεδιασμό του κρεβατιού αντιπροσωπεύεται από ναυτικές αποχρώσεις και μοτίβα, καθώς και πρωτότυπες δομές ύπνου, διακοσμημένες με τη μορφή πλοίου.

Ένα κρεβάτι πλοίου δεν είναι μόνο ένα πλήρες μέρος για ύπνο, αλλά και ένα ολόκληρο σύστημα για παιχνίδια και αποθήκευση. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε ένα κρεβάτι για ένα αγόρι τόσο με τη μορφή ενός κλασικού όσο και ενός πειρατικού πλοίου με σκάλες σχοινιού, έναν ιστό και άλλα θαλάσσια χαρακτηριστικά..

Φορτηγό

Αυτή η επιλογή θα ευχαριστήσει κάθε αγόρι, και ειδικά έναν μικρό λάτρη των αυτοκινήτων με καροτσάκια..

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση του κρεβατιού για ένα αγόρι συμπληρώνεται με μια ταπετσαρία φωτογραφιών που απεικονίζει ένα τεράστιο φορτηγό.

Ένα εξωπραγματικά ρεαλιστικό μοντέλο φορτηγού θα προσελκύσει απολύτως κάθε αγόρι. Αυτό το κρεβάτι συνδυάζει μια μεγάλη ποικιλία λειτουργιών. Σε ένα τέτοιο κρεβάτι μπορείτε να κοιμηθείτε, να παίξετε και να αποθηκεύσετε τα πράγματα και τα παιχνίδια σας. Έχει μεγάλες διαστάσεις, αλλά ως προς τη λειτουργικότητά του αντικαθιστά όλα τα είδη επίπλων για παιδιά.

Κλειδαριά

Πιστεύεται ότι τα κάστρα είναι οι πολλές μικρές πριγκίπισσες. Ωστόσο, οι κατασκευαστές πρωτότυπων παιδικών επίπλων δεν το πιστεύουν, έτσι προσφέρουν πολλές επιλογές για κρεβατάκια αγοριών για αγόρια:

 • Το κρεβάτι με τη μορφή κάστρου ιπποτών συνδυάζει ένα ενδιαφέρον μέρος ύπνου στη δεύτερη βαθμίδα και ένα μέρος για παιχνίδια παρακάτω. Μπορείτε να ανεβείτε με τη βοήθεια μιας σκάλας, αλλά οι σχεδιαστές αυτού του μοντέλου προτείνουν να κατεβείτε μέσω διαφάνειας.

 • Ένα φωτεινό και πιο λειτουργικό μοντέλο κρεβατιού με τη μορφή μεσαιωνικού κάστρου, σχεδιασμένο για δύο αγόρια να κοιμούνται ταυτόχρονα. Επιπλέον, στη δομή ύπνου, υπάρχουν ντουλάπια αποθήκευσης σχεδιασμένα με τη μορφή πυργίσκων..

Αυτοκίνητα

Από την παιδική ηλικία, τα αγόρια αγαπούσαν τα αυτοκίνητα και τους αγώνες. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα αγόρια θέλουν να έχουν ένα κρεβάτι που μοιάζει με αυτοκίνητο από αυτοκίνητο κινούμενων σχεδίων. Ένα τέτοιο μοντέλο είναι πολύ βολικό και όμορφο και μπορεί να χωρέσει σε οποιοδήποτε εσωτερικό δωμάτιο για παιδιά..

αξεσουάρ

Η αγορά ενός βρεφικού κρεβατιού είναι εντελώς διαφορετική από την αγορά ενός παρόμοιου σχεδίου για έναν ενήλικα. Εάν για εμάς, κατά την επιλογή, μπορούμε να καθοδηγούμε μόνο από τις δικές μας επιθυμίες, τότε για τα παιδιά πρέπει να λάβετε υπόψη πολλές αποχρώσεις.

Όταν αγοράζετε κρεβάτι, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή γέμιση: στρώμα, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, κουβέρτα κ.λπ. Η υγεία και η άνεση του παιδιού σας εξαρτάται από το τι θα επιλέξετε για το παιδί σας. Ανεξάρτητα από την ηλικία του γιου σας, επιλέξτε σετ κρεβατιού με φυσικά υλικά πλήρωσης και ορθοπεδικές ιδιότητες.

Τα μοντέλα κρεβατιών για αγόρια με μαλακό κεφαλάρι είναι πολύ όμορφα και άνετα. Μαζί με το κρεβάτι, μπορείτε να αγοράσετε ένα επιπλέον σετ, το οποίο διαθέτει χώρο εργασίας και τοίχο για την αποθήκευση σημαντικών παιδικών πραγμάτων.

Όχι λιγότερο ενδιαφέρουσες είναι οι γωνίες με κρεβάτι και τραπέζι, που συνδυάζουν όλες τις λειτουργίες ενός παιδικού υπνοδωματίου..

Παραδείγματα εσωτερικού σχεδιασμού

Η διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου δεν είναι μόνο ενδιαφέρουσα, αλλά και μια πολύ σημαντική δραστηριότητα, οπότε πρέπει να το αντιμετωπίζετε με ιδιαίτερη κατανόηση και γνώση ορισμένων λεπτομερειών. Κατά την εξέταση του σχεδιασμού ενός παιδικού δωματίου, λάβετε υπόψη το γεγονός ότι για διαφορετικές ηλικίες απαιτείται κάτι διαφορετικό..

1-3 ετών

Σε μια τρυφερή ηλικία, το μωρό χρειάζεται ένα ήρεμο και άνετο δωμάτιο, στο οποίο δεν υπάρχει τίποτα περιττό και όλα όσα χρειάζεστε είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Μερικά σημεία στο σχεδιασμό ενός παιδικού σταθμού για ένα αγοράκι:

 • Wallpaperρεμη ταπετσαρία σκιάς?
 • Ένα ελάχιστο φωτεινών τόνων.
 • Η παρουσία ενός ευρύχωρου χώρου για παιχνίδια.
 • Ασφαλή έπιπλα: με στρογγυλεμένες γωνίες, χαμηλό κρεβάτι, τραπέζι, ράφια, καρέκλες, κατάλληλα για το ύψος του παιδιού.

Όλα αυτά τα σημεία λαμβάνονται υπόψη σε παραδείγματα φωτογραφιών:

 • Παιδικό δωμάτιο σε πράσινους-πορτοκαλί τόνους, σχεδιασμένο για μωρό 1-3 ετών. Το εσωτερικό διαθέτει κούνια για μωρό και κουνιστό κρεβάτι για λίγο μεγαλύτερο μωρό. Απολύτως όλα τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα σε μια μικρή έκδοση από φυσικό ξύλο και δεν έχουν αιχμηρές γωνίες. Στο κέντρο υπάρχει ένα μαλακό χαλί και παιχνίδια για τη διασκέδαση του παιδιού..

 • Το δωμάτιο είναι καφέ-πορτοκαλί. Η ανοιχτόχρωμη σκιά ροδάκινου ταιριάζει καλά με την πιο σκούρα σοκολάτα. Ένα ελάχιστο ντεκόρ με τη μορφή χάρτινων μπαλάκια και πουλιών, μικρά ασφαλή έπιπλα, μια επικαλυμμένη πολυθρόνα για τη μαμά και μια Οθωμανίδα – όλα είναι πολύ καλά επιλεγμένα.

3-5 χρόνια

Αρκετά ενδιαφέρουσα ηλικία για ένα παιδί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του αγοριού και εκδηλώνεται η ατομικότητά του. Ως εκ τούτου, στο σχεδιασμό της κρεβατοκάμαρας, πρέπει ήδη να εστιάσετε στην προτίμηση του παιδιού. Σε αυτήν την ηλικία, τα παιδιά έχουν ποικίλα ενδιαφέροντα, οπότε είναι πολύ σημαντικό να εξοπλίσουμε όχι μόνο ένα χώρο ύπνου, αλλά και ένα μέρος για μαθήματα: σχέδιο, μοντελοποίηση κ.λπ. Θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος για ενεργά παιχνίδια, αφού τα παιδιά 5 ετών είναι πολύ κινητά.

Παραδείγματα φωτογραφιών:

 • Πράσινο και μπλε υπνοδωμάτιο για αγόρι 3-5 ετών. Μέτρια φωτεινό και ταυτόχρονα ήρεμο συνδυασμό χρωμάτων: λευκό ταβάνι, μπλε τοίχοι διάσπαρτοι με πολύχρωμες ρίγες, ξύλινα-πράσινα ντουλάπια και ράφια, μπλε κρεβάτι. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε φωτεινούς τόνους με τη μορφή της εικόνας του Lightning McQueen από τα αυτοκίνητα κινουμένων σχεδίων στο ντουλάπι, καθώς και αυτοκόλλητα και μια αφίσα του Angry Birds. Αυτά τα φωτεινά σημεία δείχνουν τι αγαπά περισσότερο το αγόρι που ζει σε αυτό το υπνοδωμάτιο..

 • Φωτεινό και κομψό φυτώριο για αγόρι νηπιαγωγείου. Το εσωτερικό είναι πολύχρωμο και φτιαγμένο σύμφωνα με τις επιθυμίες του αγοριού: τα φωτεινά χαρακτηριστικά των αγωνιστικών σπορ αυτοκινήτων “μιλούν” σαφώς για αυτό. Η λειτουργικότητα του δωματίου είναι εξαιρετική. Έχει απολύτως τα πάντα: κρεβάτι, χώρο εργασίας, ντουλάπα, κομοδίνο, ράφια με παιχνίδια και αρκετό χώρο για ενεργά παιχνίδια..

7-8 ετών

Μεταβατική ηλικία, καθώς σε αυτό το χρονικό διάστημα το μωρό μετατρέπεται σε πιο υπεύθυνο και επιμελή μαθητή. Τώρα είναι πολύ σημαντικό στο σχεδιασμό να εξοπλιστεί ένα άνετο και ευρύχωρο μέρος για προπόνηση. Επίσης, μην ξεχνάτε το μέρος για παιχνίδια. Είναι πολύ καλό να ζώνετε το χώρο σε ένα δωμάτιο για 7-8 χρόνια, διαχωρίζοντας σαφώς τον χώρο παιχνιδιού από τον χώρο εργασίας.

Παραδείγματα φωτογραφιών για διακόσμηση δωματίου για μικρότερο μαθητή:

 • Άνετο και πολυλειτουργικό φυτώριο, στο οποίο οι χώροι για μελέτη και ύπνο είναι σαφώς οριοθετημένοι με τη βοήθεια μιας ξύλινης δομής. Ο χώρος ύπνου είναι εξοπλισμένος στο δεύτερο επίπεδο και το κάτω μέρος της δομής καταλαμβάνεται από ευρύχωρες ντουλάπες. Υπάρχουν συρτάρια και ράφια για βιβλία στα αριστερά και υπάρχει ξεχωριστό τραπέζι μελέτης. Σε ένα τέτοιο μέρος, το παιδί θα είναι ήρεμο και ενδιαφέρον..

 • Φωτεινό θεματικό φυτώριο για τον μελλοντικό ποδοσφαιριστή. Το δωμάτιο χωρίζεται σαφώς σε τρεις ζώνες: για μαθήματα, για παιχνίδια και για ύπνο. Η πρώτη ζώνη αποτελείται από ένα λειτουργικό τραπέζι και μια άνετη καρέκλα. η δεύτερη ζώνη έχει αρκετό χώρο για παιχνίδια με μπάλα, για τα οποία υπάρχει ειδικό πλέγμα. για ύπνο υπάρχει ένα κρεβάτι με συρτάρια, διακοσμημένο αρχικά με διακοσμητικά γκολ ποδοσφαίρου. Το δάπεδο είναι πολύ ενδιαφέρον σχεδιασμένο: το πάτωμα καλύπτεται με ένα μαλακό χαλί με τη μορφή πράσινου γρασιδιού, κάτι που συμβαίνει συνήθως σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.

10-12 ετών

Μια αρκετά αμφιλεγόμενη ηλικία όταν ένα παιδί μετακινείται από την παιδική ηλικία σε μια πιο συνειδητή ζωή. Σε αυτήν την ηλικία, το παιδί έχει διαμορφώσει έναν χαρακτήρα και έχουν εμφανιστεί σταθερά ενδιαφέροντα, κάτι που είναι σημαντικό όταν οργανώνετε ένα παιδικό δωμάτιο.

Αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές για ένα και δύο αγόρια:

 • Ένα πρωτότυπο παιδικό δωμάτιο για ένα ενήλικο αγόρι σε μπλε και κόκκινους τόνους. Σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά κατασκευάζονται λαμβάνοντας υπόψη το αγαπημένο θέμα του παιδιού: κρεβάτι αυτοκινήτου εγκατεστημένο σε αυτοσχέδιο γκαράζ με σπίτι στον δεύτερο όροφο, διακοσμητικό βενζινάδικο, φωτεινές σημαίες. Σε ένα τέτοιο μέρος, το παιδί δεν θα αισθανθεί ποτέ άβολα..

 • Παιδικό δωμάτιο για δύο αγόρια σε συγκρατημένα χρώματα. Πολύ ευρύχωρο και λειτουργικό, καθώς υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος, ντουλάπια αποθήκευσης και χώρος εργασίας.

Σχεδιασμός δωματίου για έφηβο αγόρι

Η πιο δύσκολη ηλικία για ένα παιδί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το αγόρι είχε περάσει από καιρό από την παιδική του ηλικία και πρακτικά έγινε ενήλικο αγόρι. Όταν σχεδιάζετε ένα δωμάτιο για έναν έφηβο, πρέπει να βασίζεστε μόνο στις επιθυμίες και τις ανάγκες του, διαφορετικά κινδυνεύετε να μην ευχαριστήσετε το παιδί σας.

 • Ένα δωμάτιο για έναν έφηβο – έναν μουσικό σε αρκετά σκούρα χρώματα με έντονες πινελιές με τη μορφή αφισών και εικόνων. Ένας άνετος ύπνος και εργονομικός χώρος εργασίας, ένα ελάχιστο έπιπλο – αυτό είναι το μυστικό του επιτυχημένου σχεδιασμού ενός δωματίου εφήβων..

 • Μικρό αλλά άνετο δωμάτιο. Χωρίς φωτεινά χρώματα (εκτός από μια έντονη προφορά στον τοίχο με τη μορφή γκράφιτι) και εργονομικά έπιπλα, αυτά είναι τα κύρια πλεονεκτήματα ενός δωματίου για έναν έφηβο.

Για αγόρια άνω των 12 ετών, το δωμάτιο πρέπει να είναι ένας τόπος μοναξιάς και χαλάρωσης, σε αντίθεση με τη νεότερη γενιά, που παίζει και αναπτύσσεται τις περισσότερες φορές μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους. Οι έφηβοι, από την άλλη πλευρά, περνούν τον περισσότερο χρόνο τους με φίλους έξω από το σπίτι ή στο σχολείο, να το έχετε υπόψη σας και το παιδί σας θα σας είναι ευγνώμων..