Prada x Adidas: Superstjärnan bär Prada

Efter suset från tillkännagivandet av deras första överraskningssamarbete har det italienska lyxmärket och den tyska utrustningstillverkaren äntligen presenterat den efterlängtade kapseln. Medan deltagandet av Originals gren av Adidas implicit meddelades av fotot som publicerades tillsammans på Instagram, bekräftas nu spekulationer, med presentationen av Superstar Prada x Adidas -versionen “Optic White”.

Prada x Adidas -kapseln återbesöker Superstar och Bowling Bag

Prada x Adidas -kollektionen presenterar ett par Superstar och en Made In Italy vit läder bowlingväska

Denna minikollektion Prada x Adidas är helt tillverkad i Italien av Prada och består därför huvudsakligen av en lyxig version av märkets ikoniska trestriperade sportsko, född 1969. Belagd med en fullkornig läderöverdel Spazzolato av överlägsen kvalitet och dess traditionella Sula och fiskbenshätta av gummi placerad på tån, Superstar återbesökt av Prada är klädd i en obefläckad vit kallad “Optic White”. För att understryka sin nya klass får den prestigefyllda sneakers som firar sina 50 år logotypen för det italienska märket i svart på sina yttre sidor, understrykt av inskriptionen Made in Italy som enligt beskrivningen vittnar om “av exceptionell kvalitet” . Insidan är märkt med ett av 700 unika nummer som motsvarar antalet kopior i denna begränsade serie, medan tungan och hälen vittnar om den ursprungliga Adidas trefoil..

Prada x Adidas: bitar begränsade till 700 exemplar

Prada x Adidas kapsel avslöjar Superstar och bowlingväska återbesökt i italiensk bänkskinn

För att följa med denna Superstar Prada x Adidas, erbjuder kapseln också en bowlingväska, symbol för det transalpina märket, tillverkad här i kalvskinn med nylonrem och klädd i samma optiska vita nyans, för att matcha sneakers perfekt. Vi hittar tryckningen av logotyperna för de två partnermärkena.

En duo tillverkad i Italien av Prada

Prada återbesöker sin bowlingväska och Adidas Superstar för Adidas Prada -kollektionen

Säljs separat i 700 exemplar vardera för ett pris som fortfarande är okänt, Prada Superstar och Prada Bowling for Adidas, “som har utvecklats från sina sportliga och subkulturella rötter till modern lyx” enligt det italienska husets ord, kommer att finnas tillgängliga på Prada -webbplatser och Adidas och i vissa butiker av de två respektive märkena från den 4 december.

Prada x Adidas Superstar och Bowling bag kommer att vara tillgänglig den 4 december

Adidas X Prada collab presenterar sig själv och presenterar en Superstar och en optisk vit läder bowlingväska

Se detta inlägg på Instagram

Premiummaterial. Ikoniska detaljer. Prada för adidas Limited Edition. Finns den 4 december på prada.com och utvalda #Prada -butiker över hela världen. @adidasOriginals #Pradaforadidas – Upptäck mer via länk i bio.

Ett inlägg som delas av Prada (@prada) den 25 november 2019 klockan 3:45 PST

Hitta alla nyheter i kategorin Mode & Livsstil och på vår officiellt Twitter -konto.