Baby Yoda har sin officiella kopia i naturlig storlek

Webbstjärna sedan hans framträdande i serien The Mandalorian som sänds av plattformen Disney +, har Baby Yoda präglat sinnen och fans av Star Wars -universum med de barnsliga särdragen hos den berömda Jedi Master. Medan vi bara officiellt kommer att upptäcka karaktären med ankomsten av tjänsten i Frankrike planerad till den 24 mars och en plysch med hans likhet redan har meddelats tidigare denna månad, avslöjade företaget som specialiserat sig på avancerade actionfigurer Sideshow Collectibles just att de är gör för närvarande en mycket realistisk kopia av karaktären i naturlig storlek.

En officiell 1: 1 -baby Yoda -figur från Sideshow Collectibles

Sideshow Collectibles för att distribuera en officiell baby Yoda -kopia

@Sideshow

Designad med den amerikanska specialeffekterstudion Legacy Effects, den officiella 1: 1 -repliken av Baby Yoda placerad på den svarta basen och gjord av plast och harts spelar realismens kort genom att noggrant respektera karaktärens storlek, eller cirka 42 centimeter. Säljs till ett pris av 350 amerikanska dollar, figuren har alla andra egenskaper hos Yoda alias The Child / L’Enfant, nämligen hans bruna päls, hans vita hår ner, hans röda kinder och särskilt ansiktet och ögonen. lysande med en dyster luft. En annan detalj, närvaron i höger hand av växelhandtaget Razor Crest..

En baby Yoda i naturlig storlek för alla fans

Officiell, naturlig storlek Baby Yoda-figur som ska göras av Sideshow Collectibles

@Sideshow

Inriktad på samlare och fans av officiell merchandising, är den officiella Baby Yoda-repliken redan tillgänglig för förbeställningar från Sideshow Collectibles för motsvarande 317 euro. Företaget erbjuder också möjlighet att betala i delbetalningar. Eftersom efterfrågan sannolikt kommer att vara mycket hög, meddelar tillverkaren att leveranser kommer att ske om flera månader och bör löpa från augusti till hösten. Vad man kan förvänta sig redan nästa julklapp 2020.

En exklusiv kopia av barnet såldes för $ 350

Baby Yoda the Child håller sin officiella actionfigur i skala 1: 1, tillverkad av Sideshow och Legacy Effects

@Sideshow

Sideshow Collectibles och Legacy Effects har tagit hand om de minsta detaljerna

En skala replika av Baby Yoda är nu tillgänglig för förbeställning för $ 350

@Sideshow