Gör ett sammansatt trädäck

Den nya bron eller renoveringen av en befintlig bro kommer att göra ditt friluftsliv mycket roligare. Dessutom kommer det att öka värdet på ditt hus – sammansatt trädäck gör fasaden mer elegant och mysig.

vit-och-komposit-trä-terrass

Unik träterrass för ett hus som ett slott 

cool-lounge-stol-för-utomhus

Billigt underhåll för det sammansatta trädäcket

Däckmaterial för träkomposit av plastkomposit kallas ofta för lågt underhåll. De är konstgjorda och konstgjorda och har förmågan att vara mycket lättare att behålla. Det finns ingen krossning, ruttnande eller vridning. Dessutom behöver du inte investera i slipning och tätning, denna typ av sammansatt trädäck behöver inte mer rengöring än vanligt.

cool-exteriör-och-trädgård

Klimatförhållandena är de viktigaste när du väljer terrassgolv. I detta fall är det mycket hög luftfuktighet. Då är kompositvirke som konstruktion det mest lämpliga – naturligt trä är mycket mer pretentiöst som underhåll och måste säkert bytas oftare..

cool-idé-för-komposit-trädäck

Det finns olika toner för det sammansatta trädäcket 

sval-komposit-trä-terrass

Mycket lätt att ta på

Eftersom kompositvirke är byggt av block som är redo att lägga det ena i det andra som ett pussel kan du lägga marken på egen hand!

dekoration-med-komposit-trä-terrass

Det finns olika sammansättningar som du kan göra med det för att få en unik och anmärkningsvärd dekorationsterrass.

dekoration-och-design-för-din-uteplats

För domstolen – det är perfekt!

exteriör-design-terrass-i-komposit-trä

Det finns också färger att välja mellan:

design-i-vitt-för-en-komposit-trä-terrass

tvåvånings-terrass-i-komposit-trä två-nivå-terrass-i-trä-komposit elegant-komposit-trä-terrass komposit-trä-trappa-terrass rotting-skaft-och-komposit-trädäck blad-i-vitt-och-dekoration-med-vaser futuristisk-dekorativ-öppen spis-för-exteriör stort hus-terrass-i-komposit-trä grå-terrass-i-trä-komposit (2) grå-terrass-i-komposit-trä komposit-trä-terrass-idé-för-domstolen modern-komposit-trä-terrass ACH -byggare och landskapsarkitekter original-formad terrass-i-komposit-trä super-modern-komposit-trä-terrass komposit-trä-terrass komposit-trä-terrass-med-trappor komposit-trä-däck-konstruktion sval-komposit-trä-terrass mörk-trä-komposit-trä-terrass naturlig-komposit-trä-terrass original-komposit-trä-terrass komposit-trä-däck-för-pool unik-laison-med-pool unik-pool-terrass-i-komposit-trä

Vi hoppas att du gillade våra idéer för sovrummet med sammansatt trädäck  och du hittade något intressant för dig