Κεραμικές βρύσες για την κουζίνα

Η επιλογή των ειδών μπάνιου για την κουζίνα σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εάν νωρίτερα η ποικιλία ήταν πολύ πενιχρή και του ίδιου τύπου, σήμερα μια τεράστια επιλογή αξεσουάρ για την κουζίνα προσφέρεται στην προσοχή των καταναλωτών. Εκτός από τα επιχρωμιωμένα προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα που ήταν δημοφιλή στη δεκαετία του ’80 και του ’90, τα πιο πρωτότυπα και πρακτικά αξεσουάρ άρχισαν να απολαμβάνουν μεγάλη δημοτικότητα. Οι σύγχρονες τεχνολογίες καθιστούν δυνατή την παραγωγή βρυσών κουζίνας που συνδυάζουν πρακτικότητα, λειτουργικότητα, αντοχή, υγιεινή και ελκυστικό σχεδιασμό..

Όταν επιλέγετε μια βρύση στο νεροχύτη της κουζίνας, πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι το προϊόν θα χρησιμοποιείται αρκετά συχνά, οπότε είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στην πρακτικότητα και την αξιοπιστία του. Πρόσφατα, οι αγοραστές άρχισαν να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για βρύσες από τεχνητή πέτρα, γρανίτη και κεραμικά, οι οποίες διακρίνονται από μεγάλη διάρκεια ζωής, ματ φινίρισμα, πλούσια παλέτα χρωμάτων και κομψό σχεδιασμό..

Τι είναι οι κεραμικές βρύσες κουζίνας; Από τι είναι φτιαγμένα? Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους?

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Η ευθραυστότητα και η κεραμική έχουν πάψει εδώ και καιρό να συμβαδίζουν. Οι γνωστές μάρκες που κατασκευάζουν κεραμικά αξεσουάρ κουζίνας χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες που πληρούν υψηλά κριτήρια ποιότητας, αντοχής και αξιοπιστίας. Όταν επιλέγετε βρύσες για νεροχύτες κουζίνας, μην εξοικονομήσετε χρήματα, ώστε αργότερα να μην χρειαστεί να αγοράσετε νέα βρύση. Είναι καλύτερα να επιλέξετε αμέσως μια άξια έκδοση μιας γνωστής μάρκας. Οι κεραμικές βρύσες που παράγονται από μάρκες όπως οι Blanco, Zorg και Schock είναι πολύ δημοφιλείς στην παγκόσμια αγορά..

Γιατί τα κεραμικά μίξερ είναι τόσο καλά; Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να καταλάβετε μόνοι σας τη στιγμή που τέτοιες βρύσες είναι κατασκευασμένες από κράματα μετάλλων και όχι κεραμικά. Όσο πιο δυνατό και καλύτερο το κράμα, τόσο πιο πρακτικό και ανθεκτικό θα είναι το μίξερ. Το κεραμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει το στόμιο ή για να φτιάξει διάφορα στοιχεία / μέρη.

Οι εταιρείες ειδών υγιεινής κουζίνας προσπαθούν να συνδυάσουν ποιότητα και σχεδιασμό. Τα χρωματιστά κεραμικά προϊόντα φαίνονται όμορφα και εντυπωσιακά στους εσωτερικούς χώρους των χώρων, τονίζοντας την κομψότητα και την πολυπλοκότητα του στυλ.

Τα πλεονεκτήματα της κεραμικής:

 1. εξαιρετική θερμική σταθερότητα (ακόμη και αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες).
 2. ανθεκτικό στην υγρασία (ο συντελεστής απορρόφησης υγρασίας δεν υπερβαίνει το 0,01-0,2%).
 3. δεν παραμορφώνονται, δεν σαπίζουν, ανθεκτικά στη διάβρωση.

Γιατί οι μίκτες ονομάζονται κεραμικοί

Στην πραγματικότητα, οι κεραμικές βρύσες νεροχύτη κουζίνας δεν είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από κεραμικό. Αυτό το όνομα συνδέθηκε με αυτόν τον τύπο υδραυλικών εγκαταστάσεων για τον λόγο ότι η βρύση περιέχει κεραμικά. Μπορεί να είναι τόσο το ανώτερο στρώμα της επικάλυψης, όσο και ορισμένα εσωτερικά στοιχεία που είναι υπεύθυνα για τη σωστή λειτουργία του γερανού, εγγυώνται τη δύναμη και την ανθεκτικότητα των προϊόντων..

Κάλυμμα δαμάσκηνου

Αυτές οι βρύσες έγιναν δημοφιλείς μετά τη μόδα των κεραμικών νεροχύτων κουζίνας. Ο αρμονικός συνδυασμός του ίδιου στυλ και του ίδιου υλικού κάνει την κουζίνα πιο κομψή και αισθητικά ευχάριστη. Η βάση του γερανού είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά κράματα μετάλλων, τα οποία δεν φοβούνται τη διάβρωση, καθώς και διάφορες μηχανικές και χημικές επιδράσεις. Περαιτέρω, χρησιμοποιούνται ειδικές τεχνολογίες ψεκασμού, το ανώτερο στρώμα της επικάλυψης του μίξερ με την εμφάνισή του μοιάζει με τεχνητή πέτρα (κεραμικά, γρανίτη κ.λπ.).

8 φωτογραφίες

Φυσίγγιο και κιβώτιο αξόνων

Η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία ολόκληρου του μίξερ εγγυάται κάθε στοιχείο. Ως εκ τούτου, οι εταιρείες που ασχολούνται με την παραγωγή ειδών υγιεινής για μπάνια και κουζίνες προτιμούν να χρησιμοποιούν πιο ανθεκτικά και ανθεκτικά στη φθορά υλικά, μεταξύ των οποίων τα κεραμικά καταλαμβάνουν μια αξιόλογη θέση..

Προβολές

Όλες οι βρύσες της κουζίνας μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες:

 1. Με κεραμικά στοιχεία (φυσίγγια, κεφαλές, παρεμβύσματα, μηχανισμοί σφαιρών κ.λπ.). Διακρίνονται από τη δύναμη και την αντοχή τους, καθώς είναι ανθεκτικά σε παραμόρφωση και ασβέστη, είναι αδύνατο να τα αποσυναρμολογήσετε.
 2. Με κεραμικό στόμιο. Το κομψό ματ πέτρινο φινίρισμα των βρυσών συμπληρώνει τέλεια τις κομψές μοντέρνες κουζίνες. Η κεραμική επίστρωση είναι ανθεκτική σε κραδασμούς, καθώς είναι κατασκευασμένη από τεχνητή πέτρα.

Κανόνες αγοράς

Είστε απασχολημένοι με τη διάταξη της κουζίνας; Αποφασίσατε να αντικαταστήσετε τα υδραυλικά και δεν ξέρετε πώς να επιλέξετε το σωστό μίξερ για τον νεροχύτη της κουζίνας σας; Η γκάμα των βρυσών για νεροχύτες κουζίνας είναι τόσο μεγάλη που μπορείτε εύκολα να μπερδευτείτε σε μια τέτοια ποικιλία..

Ταξινόμηση βρύσες για σετ κουζίνας:

Ανάλογα με τον τύπο:

 • δύο βαλβίδων – η παρουσία δύο ξεχωριστών ρυθμιστών / λαβών για κρύο και ζεστό νερό, που λειτουργούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.
 • μονός μοχλός – παρέχεται ένας ρυθμιστής με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε την πίεση και τη θερμοκρασία του νερού. σχεδιασμένο για άνεση και ευκολία κατά τη λειτουργία.
 • ανέπαφο – αντιδρούν στην κίνηση και τη ζεστασιά των χεριών, ωστόσο, δεν μπορεί κάθε αγοραστής να αντέξει έναν τέτοιο γερανό λόγω του υψηλού κόστους.

Ανάλογα με το σχήμα του στομίου:

 1. υψηλό – κατάλληλο για μεγάλους νεροχύτες, εύκολο στη χρήση. Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν πιτσίλισμα νερού με ισχυρή πίεση.
 2. χαμηλό – σπάνια βρίσκεται στην κουζίνα, καθώς τέτοιες βρύσες δεν είναι βολικές για το πλύσιμο των πιάτων και είναι πιο κατάλληλες για νιπτήρες στα μπάνια.
 3. αναδιπλούμενο – μια εξαιρετική επιλογή για νεροχύτες με δύο ή τρία κύπελλα. Δυστυχώς, έχουν χαμηλή αντοχή στη φθορά.
 4. συνδυασμένα – δύο ξεχωριστά ακροφύσια για βρύση και πόσιμο νερό.

Φροντίδα

Οι κεραμικές βρύσες κουζίνας δεν είναι πολύ ιδιότροπες για να καθαριστούν. Αρκεί να το διατηρείτε καθαρό ανά πάσα στιγμή για να διατηρείτε το προϊόν σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι κανόνες που πρέπει να τηρούνται για να αποφευχθεί η ζημιά στις βρύσες:

 1. αποκλείουν τη χρήση προϊόντων με υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφορικά και μυρμηκικά οξέα ·
 2. απαγορεύεται αυστηρά η χρήση λειαντικών ουσιών και υλικών.

Κριτικές

Στα υδραυλικά καταστήματα, οι σύμβουλοι πωλήσεων προσφέρουν επίμονα βρύσες από κεραμικά, γρανίτη και τεχνητή πέτρα. Μπεζ, λευκό – χρώματα για κάθε γούστο. Τι πρέπει να κάνει ένας αγοραστής; Υποχωρήστε στην πειθώ του πωλητή και αναλάβετε το ρίσκο; Or να μην αλλάξετε τις χρωμιωμένες χαλύβδινες βρύσες που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο?

Οι περισσότερες κριτικές σχετικά με τις κεραμικές βρύσες είναι θετικές. Σημειώνεται η αξιοπιστία, η πρακτικότητα, η εξαιρετική ανθεκτικότητα και η αισθητική γοητεία αυτού του τύπου υγειονομικού εξοπλισμού. Η εργονομία και η ασφάλεια των χρησιμοποιούμενων υλικών εξασφαλίζουν την πιο άνετη λειτουργία. Από τις ελλείψεις, οι χρήστες σημείωσαν την “ευθραυστότητα” ορισμένων κεραμικών βρυσών, εξαιτίας αυτού, το νερό δεν ρέει, αλλά στάζει. Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε προϊόντα υψηλής ποιότητας γνωστών εμπορικών σημάτων..

Τα κεραμικά είδη υγιεινής είναι μια μοντέρνα τάση τα τελευταία χρόνια. Αυτή η ομάδα προϊόντων έχει αποδειχθεί αποκλειστικά από τη θετική πλευρά. Τώρα οι βρύσες σε νεροχύτες κουζίνας μπορεί να είναι όχι μόνο πρακτικές και λειτουργικές, αλλά και κομψές και όμορφες..

7 φωτογραφίες