Αναδευτήρας μίξερ

Ο μίξερ είναι μια πολύ βολική συσκευή κουζίνας που θα βοηθήσει στη διευκόλυνση των εργασιών κουζίνας κάθε νοικοκυράς. Μια τέτοια συσκευή με τη βοήθεια ειδικών εξαρτημάτων είναι σε θέση να μαστιγώσει ή να αναδεύσει οποιαδήποτε προϊόντα. Καμία τέτοια συσκευή δεν μπορεί να φανταστεί χωρίς προσάρτηση με σύρμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να γνωρίζετε τις δυνατότητες και τις λειτουργίες αυτού του στοιχείου της συσκευής..

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Οι σκούπες εκτελούν όλες τις βασικές λειτουργίες ενός μίξερ. Κατά τη διαδικασία αγοράς τους, είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά την ποιότητά τους, καθώς επηρεάζει την αντοχή και την ποιότητα του μίξερ. Επιπλέον, αυτό το στοιχείο επηρεάζει τη χρηστικότητα της συσκευής..

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της συσκευής είναι η εμφάνισή της, καθώς ο ειδικός της σχεδιασμός σάς επιτρέπει να χτυπάτε πολύ πλούσια όλα τα συστατικά. Κατά κανόνα, όσο πιο σκληρό και καλύτερο είναι ένα τέτοιο ακροφύσιο, τόσο καλύτερη και πιο ευάερη θα είναι η ζύμη, η κρέμα, η σάλτσα και άλλα σπιτικά προϊόντα..

Υπάρχουν χτυπήματα από πλαστικό. Είναι πολύ ελαφριά και κομψή εμφάνιση, αλλά δεν είναι καθόλου αξιόπιστα. Τα πιο ανθεκτικά είναι τα ακροφύσια από ανοξείδωτο χάλυβα. Μια τέτοια συσκευή δεν παραμορφώνεται με την πάροδο του χρόνου και θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα..

Προβολές

Οι τύποι χτυπημάτων διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του μίξερ. Κατά κανόνα, υπάρχουν δύο κύριοι τύποι τέτοιων ακροφυσίων – ένα στέμμα για χτύπημα και μια συσκευή με λεπίδες, η οποία λειτουργεί ως ζυμωτήριο. Υπάρχουν μίξερ με δύο μακριούς χτυπητήρες. Μια τέτοια συσκευή έχει συνήθως υψηλή ισχύ και υψηλή απόδοση..

Ένα μίξερ κουζίνας με δύο σύρματα θα σας επιτρέψει να χτυπήσετε οποιαδήποτε κρέμα ή ζύμη υψηλής ποιότητας, καθώς και να αναμίξετε καλά όλα τα συστατικά. Αυτές οι ιδιότητες οφείλονται στο γεγονός ότι αυτή η συσκευή λειτουργεί με διπλή αντοχή.. Οι αναμικτήρες με ένα περιστρεφόμενο σύρμα είναι πιο συνηθισμένοι. Ένας τέτοιος αναμικτήρας είναι κατάλληλος για χτύπημα, καθώς και για απλές κρέμες, τις περισσότερες φορές μια τέτοια συσκευή έχει ένα μεγαλύτερο στέμμα. Συνήθως πρόκειται για υποβρύχια μίξερ που δεν έχουν πολύ υψηλή ισχύ..

Μια συσκευή με τέτοιο ακροφύσιο είναι κατάλληλη για το χτύπημα τυχόν απλών συστατικών. Υπάρχουν ακόμη και σκαλισμένα χτυπήματα, με τη βοήθειά τους μπορείτε όχι μόνο να χτυπήσετε κάτι, αλλά και να φτιάξετε πουρέ φρούτων ή λαχανικών. Κατά κανόνα, τέτοια νήματα είναι αρκετά αιχμηρά, επομένως μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν ακόμη και σκληρά προϊόντα..

Η κορώνα με σπείρωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανταλλακτικό. Αυτό το εξάρτημα είναι πολύ χρήσιμο στην κουζίνα, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε νόστιμα κοκτέιλ με αυτό..

Ξεχωριστά, πρέπει να σημειωθεί το προσάρτημα για τον πλανητικό μίξερ. Οι στεφάνες που περιλαμβάνονται στο σετ για τέτοιες συσκευές είναι πολύ υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες και επαγγελματικές. Ένα τέτοιο ακροφύσιο περιστρέφεται γρήγορα με μεγάλη ταχύτητα και μπορεί να προετοιμάσει οποιαδήποτε κρέμα στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να χτυπήσετε το γάλα σε έναν παχύ αφρό καφέ, τα ασπράδια αυγών για να κάνετε μια κρέμα πρωτεΐνης ή για να κάνετε σαντιγί..

Πώς να επιλέξετε?

Για να επιλέξετε ένα σύρμα για μίξερ, πρέπει να γνωρίζετε το συγκεκριμένο μοντέλο μίξερ για το οποίο θέλετε να αγοράσετε ένα σύρμα. Θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε τι είδους εργαλείο χρειάζεστε..

Επί του παρόντος, είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν νέα εργαλεία μαστίγωσης κατάλληλα για σοβιετικούς αναμικτήρες Ros, Maria, Rostok και άλλες παρόμοιες μάρκες, δεδομένου ότι δεν παράγονται επί του παρόντος. Μπορούν να αγοραστούν σε ορισμένα ηλεκτρονικά καταστήματα, καθώς και από εμπόρους. Σε ένα κανονικό κατάστημα, μπορείτε να παραλάβετε ένα τυπικό σύρμα που ταιριάζει σε μια τέτοια συσκευή..

Για ένα μίξερ της μάρκας SDS, σχεδιασμένο για ανάμειξη οικοδομικών μιγμάτων, ένα σύρμα μπορεί να παραληφθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα με οικοδομικά υλικά, απλά πρέπει να ονομάσετε το ακριβές μοντέλο του μίξερ σας για να μην κάνετε λάθος επιλογή.

Ο ευκολότερος τρόπος είναι να επιλέξετε ένα σύρμα για μίξερ Tefal, Philips και Zelmer, Polaris, Philips και συσκευές άλλων δημοφιλών σύγχρονων εμπορικών σημάτων. Αυτοί οι κατασκευαστές προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τύπων σύρματος, καθώς και άλλα πρόσθετα εξαρτήματα για μίξερ..

Κάθε μάρκα παράγει τα δικά της χτυπήματα που ταιριάζουν απόλυτα με τους μίξερ αυτής της μάρκας. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα με μικρές συσκευές κουζίνας, καθώς και σε πολλά διαδικτυακά καταστήματα..

Όταν επισκέπτεστε ένα κατάστημα για να αγοράσετε ένα σύρμα, είναι απαραίτητο να διευκρινίσετε τη συμβατότητά τους με τη συσκευή σας..

Πώς να το κάνετε μόνοι σας?

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να το φτιάξουν μόνοι τους σε περίπτωση θραύσης ή απώλειας του χείλους. Δεν είναι πολύ δύσκολο να το φτιάξετε, για αυτό θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα στοιχείο που θα λειτουργήσει ως βάση του, μπορεί να είναι κατασκευασμένο από οτιδήποτε, ακόμη και από πλαστικό. Το δεύτερο μέρος του σχεδιασμού θα είναι οι λεγόμενες λεπίδες. Είναι σημαντικό να είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα υλικά. Σε αυτή την περίπτωση, το πλαστικό δεν θα λειτουργήσει, καθώς αυτό το στοιχείο του σύρματος θα είναι σε άμεση επαφή με τα τρόφιμα..

Το αλουμίνιο είναι ιδανικό για να φτιάξετε ένα σύρμα, αλλά το καλύτερο και ποιοτικότερο άκρο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Ένα τέτοιο σύρμα δεν θα παραμορφωθεί και θα σας εξυπηρετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι επίσης σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι όλα τα στοιχεία που λειτουργούν ως λεπίδες πρέπει να έχουν το ίδιο μέγεθος και στη συνέχεια να έχουν όγκο.

Κριτικές

Πολλοί καταναλωτές γράφουν ότι το σύρμα είναι ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα κάθε μίξερ. Χωρίς ένα τέτοιο ακροφύσιο, οι πελάτες δεν μπορούν να ετοιμάσουν πολλά προϊόντα, ειδικά αέρινες κρέμες. Οι οικοδέσποινες επισημαίνουν ότι το μίξερ με ένα σύρμα τους βοηθά πολύ κατά την προετοιμασία φούρνων, πουρέ πατάτας, σάλτσες και κρέμες..

Οι μάγειρες και οι νοικοκυρές επισημαίνουν ότι είναι αδύνατο να παρασκευάσετε μια κρέμα πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας χωρίς μίξερ με σύρμα. Μόνο με τη βοήθεια του μακρού χτυπήματος με αυτό το εργαλείο μπορείτε να πάρετε έναν παχύ αφρό με κορυφές πρωτεϊνών. Επίσης, πολλοί γράφουν ότι θα μπορούσαν να μαγειρέψουν ένα πλούσιο μπισκότο μόνο με τη βοήθεια ενός ειδικού ακροφυσίου με τη μορφή στεφάνης..

Γενικά, οι κριτικές πελατών σχετικά με αυτό το ακροφύσιο είναι εξαιρετικά θετικές. Όλοι όσοι τα αγόρασαν επισημαίνουν ότι αυτή η συσκευή διευκόλυνε πολύ τη διαδικασία του χτυπήματος προϊόντων και του ζυμώματος του κτύπου. Όλοι οι αγοραστές συνιστούν ανεπιφύλακτα την αγορά ενός τέτοιου προσαρτήματος μίξερ..