Πλυντήριο πιάτων Ariston

Μεταξύ της ζήτησης για οικιακές συσκευές, τα πλυντήρια πιάτων δεν κατέχουν ηγετική θέση, ωστόσο, τα μοντέλα της μάρκας Ariston διακρίνονται από μια εντελώς δημοκρατική τιμή, ενώ εξοικονομούν πολλή προσπάθεια για να φέρουν καθαριότητα και τάξη στην κουζίνα. Αξίζει εδώ να προσθέσετε τη φροντίδα για τα ευαίσθητα γυναικεία χέρια, το μανικιούρ και γίνεται σαφές ότι το πλυντήριο πιάτων δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αναντικατάστατο πράγμα στο σπίτι. Θα αναλύσουμε δείγματα γραφομηχανών Ariston στη ρωσική αγορά.

Ιδιαιτερότητες

Οι σύγχρονες γυναίκες αναγκάζονται συχνά να συνδυάζουν τόσο την καθημερινότητα όσο και την εργασία, γεγονός που επηρεάζει την έλλειψη χρόνου. Οι νοικοκυρές, που ασχολούνται με παράλληλη καριέρα, έρχονται σε βοήθεια οικιακών συσκευών. Ένα από αυτά τα “σωσίβια” είναι το πλυντήριο πιάτων Ariston – συμπαγές, αλλά ευρύχωρο, βολικό και κομψό. Στη σειρά πλυντηρίων πιάτων της δηλωμένης μάρκας, σίγουρα θα υπάρχει ένα μοντέλο που θα προσελκύσει τον πιο επιλεκτικό αγοραστή..

Ακούγεται απίστευτο, αλλά η μάρκα Ariston ξεκίνησε ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Κατά ευτυχή σύμπτωση, η ιταλική δυναστεία των Merloni κατέληξε με τους δικούς της σχεδιαστές, ειδικούς στο μάρκετινγκ, τα οικονομικά και, μεταφορικά μιλώντας, το παζλ συνενώθηκε. Οι πωλήσεις άρχισαν να αποκτούν δυναμική με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Σήμερα η εταιρεία χαρακτηρίζεται ως μια επιτυχημένη εταιρεία με μεγάλο τζίρο μετρητών και μάζα θαυμαστών..

Τα κύρια διακριτικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας της εταιρείας είναι ο αρχικός οπίσθιος φωτισμός, ένα εξαιρετικά έξυπνο σύστημα αισθητήρων και η αθόρυβη, η οποία έγινε διαθέσιμη χάρη σε ένα καινοτόμο υλικό επένδυσης. Οι ίδιες οι μηχανές Ariston προγραμματίζουν την απαιτούμενη θερμοκρασία νερού, αξιολογούν τον βαθμό ρύπανσης των πιάτων, επιλέγουν τον αριθμό των ξεβγαλμάτων. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με τα μεγαλύτερα καλάθια, το ύψος των οποίων μπορεί να ρυθμιστεί εάν είναι απαραίτητο..

Πώς να επιλέξετε?

Θέλοντας να απαλλάξετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από ένα τέτοιο πρόβλημα όπως το πλύσιμο των πιάτων, θα πρέπει να εξετάσετε την αγορά ενός ηλεκτρικού βοηθού. Για να γίνει αυτό, θα είναι χρήσιμο για μια αρχή να εργαστεί σκληρά για να ρωτήσει για τις τεχνικές δυνατότητες του μοντέλου πώλησης.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι ο αριθμός των λειτουργιών που εκτελούνται. Τα πλυντήρια πιάτων Ariston μπορούν να εκτελούν προγράμματα με τις ακόλουθες λειτουργίες:

 • Εντατικός

Βοηθάει όταν το καθήκον είναι να πλένετε πολύ λερωμένα δοχεία, τηγάνια, κατσαρόλες, φύλλα ψησίματος. Η διαδικασία χωρίζεται σε δύο στάδια, το καθένα περιλαμβάνει επεξεργασία με απορρυπαντικά και αρκετά ξεβγάλματα σε ζεστό νερό..

 • Λεπτός

Χρησιμοποιείται για το πλύσιμο ευαίσθητων πιάτων όπως ποτήρια, ποτήρια κρασιού, λεπτή πορσελάνη. Αυτό το πρόγραμμα είναι βολικό επειδή σας επιτρέπει να επιλέξετε τη βέλτιστη θερμοκρασία και πίεση νερού για μια συγκεκριμένη κυψελίδα.

 • Γρήγορα

Υποθέτει ξέπλυμα χωρίς σαπούνι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εάν πρέπει να καθαρίσετε τον κρύσταλλο, ο οποίος έχει αποθηκευτεί σε μπουφέδες εδώ και χρόνια..

 • Οικονομικός

Συνιστάται να χρησιμοποιείται εάν ο όγκος των βρώμικων πιάτων δεν υπερβαίνει το μισό του φορτίου. Στη συνέχεια, μπορείτε να βάλετε τα πάντα σε ένα καλάθι και να εξοικονομήσετε κατανάλωση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας..

Τα πλυντήρια πιάτων Hotpoint Ariston είναι εξοπλισμένα με μια βολική λειτουργία καθυστέρησης εκκίνησης, προστασία από διαρροές και διαθέτουν επίσης ειδικό σύστημα εξαερισμού στο οπλοστάσιό τους που αφαιρεί τον υγρό ατμό με συγχρονισμένη παροχή ξηρού αέρα. Αυτό το κόλπο βοηθά στην καταπολέμηση της συμπύκνωσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου..

Οι μονάδες τελευταίας γενιάς ανήκουν σε μηχανές εξοικονόμησης ενέργειας, εξοικονομώντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Δημοφιλή μοντέλα

Το Ariston Trading House θα παρουσιάσει μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού πλυσίματος πιάτων. Εξετάστε τα πιο δημοφιλή δείγματα που έχουν αποκτήσει δημοτικότητα μεταξύ των αγοραστών..

LSF 7237

Μια συσκευή ιταλικής κατασκευής τυπικών διαστάσεων, ανεξάρτητη, που φιλοξενεί ταυτόχρονα έως εννέα σετ πιάτων. Κατάλληλο για μεγάλη οικογένεια.

Αυτό το δείγμα είναι εξοπλισμένο με επτά προγράμματα, τα οποία περιλαμβάνουν όλα τα παραπάνω, συν ένα μεσαίο πλύσιμο, μουλιάστε και ξεπλύνετε. Διαθέτει σύστημα απενεργοποίησης έκτακτης ανάγκης, λειτουργία turbo στέγνωσης, χρονοδιακόπτη και προειδοποίηση κλίμακας.

Η εμφάνιση του μηχανήματος διακρίνεται από έναν αυστηρό σχεδιασμό, το υλικό του αμαξώματος είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, το χρώμα είναι κλασικό λευκό. Η τιμή κυμαίνεται από δεκατρείς χιλιάδες ρούβλια.

LL42.C / H

Ανεξάρτητο μοντέλο, ο όγκος των πιάτων που φορτώνονται ταυτόχρονα είναι επίσης ίσος με εννέα σετ. Η συσκευή ουσιαστικά δεν διαφέρει από την προηγούμενη έκδοση, εκτός από τη διάρκεια της καθυστέρησης στην έναρξη της εργασίας. Εδώ είναι δώδεκα ώρες και στο αναλογικό – εννέα.

Επίσης, το πλυντήριο πιάτων είναι ένα παράδειγμα εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά δεν διαφέρει σε αθόρυβο. Το κόστος είναι δώδεκα χιλιάδες ρούβλια.

CIS LFT 3214 HX / HA

Το μεγάλο ενσωματωμένο πλυντήριο πιάτων με ισχυρή αντλία σάς επιτρέπει να φορτώνετε δεκατέσσερα σετ πιάτων ταυτόχρονα, το οποίο είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις εστίασης. Η λειτουργικότητα είναι εντυπωσιακή στην ποικιλία της, υπάρχουν δεκατέσσερα προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων:

 • προκαταρκτικό πλύσιμο?
 • συνήθης;
 • διπλότυπο?
 • έντονος;
 • εξαιρετικά έντονη?
 • επιταχυνόμενη χαμηλή θερμοκρασία.
 • επιταχυνόμενο κανονικό?
 • για παιδικά πιάτα?
 • οικονομικός;
 • λεπτός;
 • απλός;
 • “Απρόσμενος επισκέπτης”?
 • πλύση;
 • Eco.

Το μηχάνημα είναι εφοδιασμένο με πίνακα ελέγχου με εικονίδια για όλα τα προγράμματα που αναφέρονται, καθώς και ένδειξη ασβέστη. Είναι δυνατή η επαναφορά των καθορισμένων παραμέτρων μετά την εκκίνηση της ροής εργασίας και η διαμόρφωσή της ξανά.

Η θερμοκρασία του νερού μπορεί να κυμαίνεται από σαράντα έως εβδομήντα βαθμούς, συν ένα καθεστώς χαμηλής θερμοκρασίας στους είκοσι πέντε βαθμούς.

Οι πρόσθετες παράμετροι περιλαμβάνουν μειωμένο επίπεδο θορύβου, νυχτερινό πλύσιμο και ατελή φόρτωση, καθώς και χρονοδιακόπτη που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την αυτόματη ενεργοποίηση με ένα διάστημα τριών έως εννέα ωρών..

Το κόστος του μοντέλου είναι δεκαεννιά χιλιάδες ρούβλια, αλλά αξίζει τον κόπο.

LSF 8357

Είναι ευχάριστη η χρήση αυτού του μηχανήματος. Συμπαγές, στενό (πλάτος μόλις 45 cm), εξοικονομώντας χώρο κουζίνας, οικιακές συσκευές σε ελκυστική τιμή. Έχει οκτώ προγράμματα στο οπλοστάσιό του, η μέγιστη καθυστερημένη εκκίνηση είναι μια ημέρα. Το ύψος του πιάτου είναι ρυθμιζόμενο, ο αριθμός των σετ – 10.

Ένα αξιοσημείωτο μειονέκτημα είναι η έλλειψη προστασίας των παιδιών.

Κριτικές

Σύμφωνα με έμπειρους αγοραστές, τα πλυντήρια πιάτων Ariston είναι ανθεκτικά, βολικά, κομψά και εύχρηστα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν κάνουν πολύ θόρυβο, κάτι που βολεύει στην περίπτωση μικρών παιδιών..

Η τιμή αντιστοιχεί στην ποιότητα, αλλά στα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι συνήθως χαμηλότερη από ό, τι στα σταθερά σημεία πώλησης. Ταυτόχρονα, αυτό δεν επηρεάζει την περίοδο εγγύησης με κανέναν τρόπο..

Η τεχνολογία πλυντηρίων πιάτων Ariston δεν έχει χάσει έδαφος για σχεδόν έναν αιώνα και συνεχίζει να βελτιώνεται..

11 φωτογραφίες